Ben eşime aylardır al bir robot süpürge diyorum. Erteledi erteledi şimdi iki katina çıktı. Alacaksın dedim. Ben sana söyledim sen oyalandin. Dün akşam da diyor ki, sen kurutma makinası da istiyordun önce onu mu alsak süpürgeyi sonra alayım diyor. Yok dedim ben robot istiyorum. Kurutma dursun onu sonra alben kendi hediyemi aldırdım bile. robot süpürge iki çocuklu ana için en güzel hediyeydi bence.başının etini yemiş olabilirim ama iyi ki yemişim dolar artmadan aldık şimdikinin yarı fiyatına bu da benim kocama doğum hediyem olsun
Ay bu muhabbet bebek bekleyen herkesinde var sanırımBen eşime aylardır al bir robot süpürge diyorum. Erteledi erteledi şimdi iki katina çıktı. Alacaksın dedim. Ben sana söyledim sen oyalandin. Dün akşam da diyor ki, sen kurutma makinası da istiyordun önce onu mu alsak süpürgeyi sonra alayım diyor. Yok dedim ben robot istiyorum. Kurutma dursun onu sonra altamam dedi de pek inanasim gelmedi aylardır tamam diyor
Bizimki de geçen bebek dolabına girdi ve saklandı zorla çıkardıkama çok net hissediyor bir şeylerin döndüğünü
Kizlar sağlik ocağından ebe aradi kac kilo aldin diye sordu bende 79 kiloyum dedim çok almışsın dedi biraz hamur isini azalt dedi o arda poğaça yiyecektim boğazımda kaldidoğuma ne kaldi sanki dedim icime versin o kilolarda diye kendimi avutuyorum
Erkekler genel olarak rahatlar alma konusunda. Sonra zam gelince soyleniyorlar. Robot süpürgeye önceden hiç ihtiyaç gözüyle bakmazdım. Suan olmazsa olmaz gibi geliyor.Ay bu muhabbet bebek bekleyen herkesinde var sanırımbizde de aynı muhabbet bakalım ne zaman alıcak. Bizimki sözde emsan ın kırmızı hamur yoğurma makinesini de alıcaktı qma nerdeeeee...
Ben eşime aylardır al bir robot süpürge diyorum. Erteledi erteledi şimdi iki katina çıktı. Alacaksın dedim. Ben sana söyledim sen oyalandin. Dün akşam da diyor ki, sen kurutma makinası da istiyordun önce onu mu alsak süpürgeyi sonra alayım diyor. Yok dedim ben robot istiyorum. Kurutma dursun onu sonra altamam dedi de pek inanasim gelmedi aylardır tamam diyor
Maşallah cnm benim kızımda 3450 doğmuştu ama onda hiç kilo falan söylemedi Dr um doğana kadarsevindim canım darısı başıma ve diğer bekleyenlere inşallah benim kıza da 3900 dediler iri bebek diyip sezeryana aldılar 3 bucuk doğdu. ödem fazla gösteriyormus kiloyu ultrasonda.
Maşallah kuzumMaşallah cnm oğlusunatakvimle hemen hemen ayni gidiyorsunuz
Benim oglan biraz tombis olacak galibagerçi büyük ablasini 3950 küçük ablasini 3400 doğurdum bu bebisite ikisinin ya ortasi olur yada geçer ablalarini
Bu arada senin oğluşun isimi ne olacaktı cnm
Kizlar sağlik ocağından ebe aradi kac kilo aldin diye sordu bende 79 kiloyum dedim çok almışsın dedi biraz hamur isini azalt dedi o arda poğaça yiyecektim boğazımda kaldidoğuma ne kaldi sanki dedim icime versin o kilolarda diye kendimi avutuyorum
Evet hissetmiyoruz bazı hareketleri ultrasonda kıpır kıpır ben hissetmiyorum güçlü Olunca hissediyorumBende gecen nstde bir cok hareketi hissetmedim demekki hissetmedigim hareketler var diye dusundum.
Veririz demi canim nolacak hersey bebisler için yoksa normalde bu kadar kilo alabiliiyizAmann boşver cnm veririz ya benimde su sıra aşırı açık iştahım, hayır gündüz yemek sıkıntı değil ama gece yiyince fena oluyor
Maşallah kuzumnst sırası bekliyorum kzılar. beybim 3300 cıktı geçen hafta 2850 cıkmıstı cok da güvenemedim tabii.. onun dışında heşeyi iyi. sezeryan için 24 ü dedi doktor ben 26sında alalım dedim korkumdan. alalhım sen keçilerime mukayyet ol
Bende öyleydim cnm ilk baslarda az yedim 5.aya gelince birşey ooldu içimde resmen bir canavar vardiBen başlarda çok dikkat ettim . Az yedim , bol bol yürüdüm , hep hareket ettim . Bunları yapsam da çok fazla kilo aldığımı görünce saldım gitti , artık takip etmiyorum . Dedim demek ki çok yemeye falan bağlı değilmiş bu işler . Çocuk doğunca veririm geri heralde normalde çok hareketliyim çünkü . Yaza asortik mayo giymem lazım
Hangi birini sayabilirim yüzüklerimi takmayi çok özledim aslında hala oluyor ama ben sabahları sistiginden korktugum için takmıyorum deliksiz uyumayı hafifçe kalkıp oturabilmeyi rahat rahat yemek yemeyi en çokta oğlumla sürekli dışarı çıkıp gezdigimiz günleri çok özledim biraz daha sayarsam gözüme toz kaçabilir agliyciiiimArkadaşlar hamilelik döneminde özlediginiz bir şey var mıben kot pantolon giymeyi özledim ya üstüne t shirt böyle hızlı hızlı yürüyeceğim offf hahahaha
Kilo veriliyor ya çok da şey yapmamak lazım ben bu hafta almamışım mesela ama planda çok az almışVeririz demi canim nolacak hersey bebisler için yoksa normalde bu kadar kilo alabiliiyiz
Yedim valla poğaçayida ohhh canima değsin
Ohh yarasinnVeririz demi canim nolacak hersey bebisler için yoksa normalde bu kadar kilo alabiliiyiz
Yedim valla poğaçayida ohhh canima değsin
Sonrada sütten memeler mahvoluyor ondan yatilmiyor bi surede ona alistaYa hic hatırlatmaben yuzustu yatmadan uyuyamayan insan hamile oldugumu ogrendigimden beri yatamiyorum ilk yapacağım şey
Güle güle kullan cnmben kendi hediyemi aldırdım bile. robot süpürge iki çocuklu ana için en güzel hediyeydi bence.başının etini yemiş olabilirim ama iyi ki yemişim dolar artmadan aldık şimdikinin yarı fiyatına bu da benim kocama doğum hediyem olsun
AynennnCimriliğin sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?