2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mecburiyet tabii ama ben o kadar bitik geçirdim ki bütün hamileliğimi, bu süreçte çalışıyor olsam ne yapardım bilmiyorum. Takdir ediyorum yani. Allah güç kuvvet versin
O tarz durumlar olduğunda çok zor canı mecbur rapor izin alıp evde yatmak gerekiyor Amin inşallah

O izni bende düşündüm önce cnm ama eşimle aynı kurumdayız o da çok kalabalık yerlerde çalışıyor kızımda 2. sınıf hep dışarda yani ben evde otursam da herkes dışarda olunca aynı kapıya çıkıyordu Allah hepimizi korusun sona doğru geldik şükür

Bende böyle yaptım:)

Kızlar sünnet konusu konuşulmuş kardeşim 5 aylıkken yaptırdı rahat etti ama keşke 3 aylıkken yaptırsaydım daha iyi olurdu dedi ayakları falan hareketleniyor ya büyüdükçe

Aa ben hiç öyle bir temizlik şeysi yapmadım. Direkt bebeğin kıyafetlerini koydum, yıkadım gitti :/ Ben de işte hastanede insanlarda görünce ayıldım duruma biraz. Bununla sapı rahat tutuluyormuş dedim. Biz örtü örtünce iki sakar düzgün taşıyamayabiliriz. İkimize de güvenemedim
Git bakalim kuzucum bize de haber verr ayyy kiyamam balik burcu olmasin diye bende ugrasiyorum sirf duygusallik yuzunden
Ben de balık olmasın bari kova olsun derken çocuk az daha oğlak oluyordu
Ve maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Hepinizden dua istiyorum en hafif şekilde atlatmak için
Geçmiş olsun. Bir an evvel, ne olduğunu anlamadan geçsin gitsin inşallah sağlıkla bebeğine kavuş

Bende 02 bir hafta önde diye yapmak istemedi 10 dedi 12 si istemeyi düşünüyorum o güne durursa kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancılar var hayırlısı bakalım

Allahin gucune gitmesin diyorum ama cok yoruldum kuzum ya en basindan beri tup bebek sureci yok igneler yok bilmem ne zor geldi yalan solemicem esim ikinciyi yapmazsin sen dio hakkimizda en hayirlisi olsun insallah
Sabah aynı muhabbeti yaptık benimki de tedaviyle çok uğraştık bir dahakine çift tutar belki dedi ben

Maşallah prensese.. bi ara herkes hareketlenmisti şimdi durulduk sanki grubun yarışı 2 Şubat'ı bekliyor zaten. Geri kalan büyük kısmı da Şubat'ı görmeyecek gibi rahat sağlıklı doğumun İnşallah

Bisey olmaz yaa nolcak anneme kalsa hepsini atar yikardi direk renk menk ayirmaz zaten ne kiri olcak deterjanla yikiyoruz makinede herseyi Sakarlik diye dusunme ya hepimiz icin tehlikeli 6 ay kullancaz zaten sonra bebek arabasina ort muslin gecsin

Ve maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Hepinizden dua istiyorum en hafif şekilde atlatmak için

çok çok geçmiş olsun canım, lütfen cok üzme kendini
artık eskisi kadar etkili değil korona
tez zamanda hafif atlatırsın inşallah ...

çok çok geçmiş olsun canım, lütfen cok üzme kendini
artık eskisi kadar etkili değil korona
tez zamanda hafif atlatırsın inşallah ...
Maalesef bizimki delta varyantı.hayır annem bana bakmaya geldi kadınada bulaştı.
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil şuan evde 3 kişi covidyiz eşim negatif ama belki o da döncek pozitife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…