- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.295
- 248
Maalesef bizimki delta varyantı.hayır annem bana bakmaya geldi kadınada bulaştı.
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil şuan evde 3 kişi covidyiz eşim negatif ama belki o da döncek pozitife
İyi düşün. Aklına kötü şeyler getirme. Eşin pozitife hiç dönmeyebilir. Ablam ve çocukları geçirdi. Eşine hiçbir şey olmadı. En kısa sürede atlatırsınız, geçer biter inşallahMaalesef bizimki delta varyantı.hayır annem bana bakmaya geldi kadınada bulaştı.
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil şuan evde 3 kişi covidyiz eşim negatif ama belki o da döncek pozitife
Tekte neler yaşadık çift neymiş ya :/ Bu erkekler yürek yemiş. Nasılsa onlar taşımıyor tabii hava hoş isterse üç olsunSabah aynı muhabbeti yaptık benimki de tedaviyle çok uğraştık bir dahakine çift tutar belki dedi ben
Ütüledik de zaten. Bir şey kalmamıştır herhalde. Gerçi ben ütüye de devam edeceğimizi sanmıyorum doğumdan sonra. Beni bayağı yordu o ütüler. Bir de çok zaman alıyor. Öyle bir vaktimiz olursa uyuruz. Bizi ütüyle büyütmemiş anamızBisey olmaz yaa nolcak anneme kalsa hepsini atar yikardi direk renk menk ayirmaz zaten ne kiri olcak deterjanla yikiyoruz makinede herseyiSakarlik diye dusunme ya hepimiz icin tehlikeli 6 ay kullancaz zaten sonra bebek arabasina ort muslin gecsin
Zaten devamli kirlencek yika kurusun giydir modelinde devam ederizTekte neler yaşadık çift neymiş ya :/ Bu erkekler yürek yemiş. Nasılsa onlar taşımıyor tabii hava hoş isterse üç olsun
Ütüledik de zaten. Bir şey kalmamıştır herhalde. Gerçi ben ütüye de devam edeceğimizi sanmıyorum doğumdan sonra. Beni bayağı yordu o ütüler. Bir de çok zaman alıyor. Öyle bir vaktimiz olursa uyuruz. Bizi ütüyle büyütmemiş anamız
Evet evet bebek arabasına geçince rahat olur zaten. Puset hep elde gidip gelecek. Bir de kış bebeği oldular tam. Düzgünce kapatmış olur her yerini
İnşallah hafif atlatırsın cnm cok geçmiş olsunVe maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Hepinizden dua istiyorum en hafif şekilde atlatmak için
Valla ben de almadım canım müslin örterim diyodum kardeşimde varmış kendi diktiği ver dedim ben kullanırımAy ben almadim onu gerekli mi acaba? Muslin örterim diye düşündüm ama...
Hersey stabil
İlk planli doğum olacak o zman ,ay ne kaldı pazartesiyee
Valla ben doğum sonrası dr ile görüşüp en erken zamanda yapmayı düşünüyorum ne kadar erken o kadar iyi oldu hep etrafımdakiler.Erkek çocuğu olacak anneler sünneti ne yapacaksınız? Ben çok gece bırakmak istemiyorum ama çok mu erken olur acaba? Aldığım pedagojik eğitimde 3 ile 6 yaş arası onermiyorlar sonrada çok geç olacak diye düşünüyorum. Çocuğun çok farkında olmasını istemiyorum. Çevremde kuzenlerim vs hep ilkokul döneminde oldu sünnet ve hepsinin gözündeki korkuyu çok net hatırlıyorum
Benim de bacakların üst kısmı o durumda son zamanlar sanırım ağırlıktan kaynaklanıyoYa kızlar benim belim çok fena. Yürürken çok acı çekiyorum. Var mı onerisi olan? Sanırım artık bebisin ağırlığından dolayı oluyor.
Sen de haklısın tabi canım benim eşim de genelde homeofis çalıştığı için bana da iyi oldu böylesi. Sağlıkla sıkıntısız doğuralım inşallahO izni bende düşündüm önce cnm ama eşimle aynı kurumdayız o da çok kalabalık yerlerde çalışıyor kızımda 2. sınıf hep dışarda yani ben evde otursam da herkes dışarda olunca aynı kapıya çıkıyorduAllah hepimizi korusun sona doğru geldik şükür
Canımm çok geçmiş olsun. Pozitif düşün linonlu ıhlamur tavuk suyu et suyu çorbası galan iç. İnşallah şifa olur geçer bi an önceVe maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Ben 2sini vuruldum 3. Daha yeni açıldı bana Pazartesi kısmetse doğum olacak kendimi toparlayınca 3. Yü de vurulurum diyorum inşallahKızlar aşılarınız ne durumda ? Üçüncü dozumu iki gün önce vuruldum ben, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Doktorum da vurulmamı önermişti
insallah en kısa zamanda atlatırsınVe maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Canım Rabbim acil şifalar versin. Hiç anlamadan atlatırsın inşallah. Bebişine de sağlıcakla kavuşursun vaktinde...Ve maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
İstesek de istemesek de öyle olacak gibi zatenZaten devamli kirlencek yika kurusun giydir modelinde devam ederiz
Canım ya tez zamanda negatife dönsün inşallahVe maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
sana gün verdi mi canım pazartesi mi kesinÇok güzel canımşimdilik doğuran yok. Ani bi durum olmazsa senle ben varız ilk sırada
sağol canım evet çok az kaldıı.. hepimiz saglıkla alalım inşallah beybileirmiziPazartesiiiiiayy cok heyecanliiii saglikla gelsinnn prenses
Ben 2sini vuruldum 3. Daha yeni açıldı bana Pazartesi kısmetse doğum olacak kendimi toparlayınca 3. Yü de vurulurum diyorum inşallah
Ve maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Teşekkürler, egzersiz deniycem hemen inşallah fayda eder.Bende bir yaşını doldurmadan düşünüyorum. 6 aylıkken Türkiyede olucaz inşallah, ozaman sünnet düşünüyoruz. Büyüdükce zorlaşıyor bence.
Bel için hamilelere özel önerilen egzersizler var, onları yaptığındam beri benim ağrılar biraz da olsa azaldı. Jimnastik topununda faydası var.
Pusetin sapı hiç güvenli gelmiyor bana,ya kırılırsa... ya çıkarda bebek düşerse diye ödüm kopuyor.Ben de çok kısa süre kullanacağız diye vazgeçmiştim, müslin örteriz diyordum ama tutma kısmı kayar mayar. Eşim de ben de çok sakarız. Bu daha kullanışlı olur gibi geldi öyle aldım. Hala gereksiz bir masraf mı oldu diye düşünüyorum
Biz ilk aylarda yaptıracağız sanırım. Ablam da öyle yaptırdı. Hem travma etkisi kalma ihtimali çok düşük oluyor hem de iyileşme süreci daha hızlı oluyormuş
Magnezyum vermedi doktor ,artık kasilmalarin olsun ki sütün gelsin hemen diyorben ben tam 3 haftadır bel ağrısından kalkamıyorum magnezyumu 2 ye çıkardı doktorum ama nst de sancida çıkıyor benim 1 şubata kadar direniyorum 2. gebeliğim ilkinde çok rahattım bunu tasiyamiyorum
3. Dozu oldum ben 1 ay olmak üzere.Kızlar aşılarınız ne durumda ? Üçüncü dozumu iki gün önce vuruldum ben, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Doktorum da vurulmamı önermişti
Bol su en önemlisi bence.Atlatanlar neler yaptınız ?
doğunca mı karar vereveksiniz canım ismemaşAllah cok iyi kilosu, az kalmış gelmesinebizler sona kalıyoruz galiba
biz hala oğlumun taktığı lakap susam tanesi olarak hitap ediyoruz beyfendiye
ilk cocukta 1 yaşındayken yaptıracaktım, aksilikler çıkınca yaptıramadık
sonra doktorumuz izin vermedi 6 yaşını beklemelisiniz dedi,
bu da erkek olunca nisan da okulların ara tatili var, ikisini bir arada sünnet ettirmeyi düşünüyoruz nasipse
canım cok geçmiş olaun inşallah hafif atlattırsın. nasıl olacak doğum. hastanen alıyor muVe maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Mecbur ertelencek.önümüzdeki cuma günü inşlh o zmna kadar atlatırım da ertelenmezinsallah en kısa zamanda atlatırsınplanlı bir doğumsa tamamen geçene kadar erteleyebiliyor mu doktorun
doğunca mı karar vereveksiniz canım isme
Doğuma yakın kan sulandırıcı olmaz ameliyatta kanama durmama riski oluşabilir cnm.zaten şimdilik baş ağrısı ve burun akıntısı var inşlh böyle geçer gider.ama annem kötüleşmeye başladıTeşekkürler, egzersiz deniycem hemen inşallah fayda eder.
Pusetin sapı hiç güvenli gelmiyor bana,ya kırılırsa... ya çıkarda bebek düşerse diye ödüm kopuyor.
Magnezyum vermedi doktor ,artık kasilmalarin olsun ki sütün gelsin hemen diyor
3. Dozu oldum ben 1 ay olmak üzere.
Bol su en önemlisi bence.
Kan sulandirici gerekebilir bide.
Eskisi kadar etkili değil en kısa zamanda geçecektir üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?