2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maalesef bizimki delta varyantı.hayır annem bana bakmaya geldi kadınada bulaştı.
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil şuan evde 3 kişi covidyiz eşim negatif ama belki o da döncek pozitife

delta hızlı bulaşıyor ama etkisi koronaya göre daha hafifmiş
o. sebeble artık devlette eskisi gibi umursamıyor ya,
sarımsak - portakal - et suyuna çorban - kara biber faydalı

ben hamile değilken olmuştum, verdikleri ilacı kullanmadım
çok şükür takviyeler ile atlattım

Maalesef bizimki delta varyantı.hayır annem bana bakmaya geldi kadınada bulaştı.
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil şuan evde 3 kişi covidyiz eşim negatif ama belki o da döncek pozitife
İyi düşün. Aklına kötü şeyler getirme. Eşin pozitife hiç dönmeyebilir. Ablam ve çocukları geçirdi. Eşine hiçbir şey olmadı. En kısa sürede atlatırsınız, geçer biter inşallah

Sabah aynı muhabbeti yaptık benimki de tedaviyle çok uğraştık bir dahakine çift tutar belki dedi ben
Tekte neler yaşadık çift neymiş ya :/ Bu erkekler yürek yemiş. Nasılsa onlar taşımıyor tabii hava hoş isterse üç olsun
Bisey olmaz yaa nolcak anneme kalsa hepsini atar yikardi direk renk menk ayirmaz zaten ne kiri olcak deterjanla yikiyoruz makinede herseyi Sakarlik diye dusunme ya hepimiz icin tehlikeli 6 ay kullancaz zaten sonra bebek arabasina ort muslin gecsin
Ütüledik de zaten. Bir şey kalmamıştır herhalde. Gerçi ben ütüye de devam edeceğimizi sanmıyorum doğumdan sonra. Beni bayağı yordu o ütüler. Bir de çok zaman alıyor. Öyle bir vaktimiz olursa uyuruz. Bizi ütüyle büyütmemiş anamız

Evet evet bebek arabasına geçince rahat olur zaten. Puset hep elde gidip gelecek. Bir de kış bebeği oldular tam. Düzgünce kapatmış olur her yerini

Zaten devamli kirlencek yika kurusun giydir modelinde devam ederiz

Ay ben almadim onu gerekli mi acaba? Muslin örterim diye düşündüm ama...

Hersey stabil
İlk planli doğum olacak o zman ,ay ne kaldı pazartesiyee
Valla ben de almadım canım müslin örterim diyodum kardeşimde varmış kendi diktiği ver dedim ben kullanırım onu kullancam. 3 5 kar da kardır mantığı
Valla ben doğum sonrası dr ile görüşüp en erken zamanda yapmayı düşünüyorum ne kadar erken o kadar iyi oldu hep etrafımdakiler.
Ya kızlar benim belim çok fena. Yürürken çok acı çekiyorum. Var mı onerisi olan? Sanırım artık bebisin ağırlığından dolayı oluyor.
Benim de bacakların üst kısmı o durumda son zamanlar sanırım ağırlıktan kaynaklanıyo
Sen de haklısın tabi canım benim eşim de genelde homeofis çalıştığı için bana da iyi oldu böylesi. Sağlıkla sıkıntısız doğuralım inşallah
Ve maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Hepinizden dua istiyorum en hafif şekilde atlatmak için
Canımm çok geçmiş olsun. Pozitif düşün linonlu ıhlamur tavuk suyu et suyu çorbası galan iç. İnşallah şifa olur geçer bi an önce
Kızlar aşılarınız ne durumda ? Üçüncü dozumu iki gün önce vuruldum ben, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Doktorum da vurulmamı önermişti
Ben 2sini vuruldum 3. Daha yeni açıldı bana Pazartesi kısmetse doğum olacak kendimi toparlayınca 3. Yü de vurulurum diyorum inşallah

Ben 2sini vuruldum 3. Daha yeni açıldı bana Pazartesi kısmetse doğum olacak kendimi toparlayınca 3. Yü de vurulurum diyorum inşallah

Bana doktorum günün geldiyse mutlaka yaptır doğumdan önce dedi , o yüzden pazartesi yaptırdım 3.yü . Size demedi mi böyle birşey doktorunuz ?

Teşekkürler, egzersiz deniycem hemen inşallah fayda eder.
Pusetin sapı hiç güvenli gelmiyor bana,ya kırılırsa... ya çıkarda bebek düşerse diye ödüm kopuyor.
ben ben tam 3 haftadır bel ağrısından kalkamıyorum magnezyumu 2 ye çıkardı doktorum ama nst de sancida çıkıyor benim 1 şubata kadar direniyorum 2. gebeliğim ilkinde çok rahattım bunu tasiyamiyorum
Magnezyum vermedi doktor ,artık kasilmalarin olsun ki sütün gelsin hemen diyor
Kızlar aşılarınız ne durumda ? Üçüncü dozumu iki gün önce vuruldum ben, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Doktorum da vurulmamı önermişti
3. Dozu oldum ben 1 ay olmak üzere.
Atlatanlar neler yaptınız ?
Bol su en önemlisi bence.
Kan sulandirici gerekebilir bide.
Eskisi kadar etkili değil en kısa zamanda geçecektir üzme kendini.

doğunca mı karar vereveksiniz canım isme

doğunca mı karar vereveksiniz canım isme

büyük ihtimalle, ilk cocukta da hastanede karar vermiştik sanki bu da öyle olacak
Hazar - Aziz - Zana - Ercan - Kayra alternatifler

Aziz ercan - Hazar zana ikilisi ise olabilirler arasında kaldık öyle

Doğuma yakın kan sulandırıcı olmaz ameliyatta kanama durmama riski oluşabilir cnm.zaten şimdilik baş ağrısı ve burun akıntısı var inşlh böyle geçer gider.ama annem kötüleşmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…