2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Evet bir süreliğine de olsa iyi geliyo egzersiz falan . Mis kokulu o minik camaşirlari ütülerken ağlayip durmuştum ya ben balik burcu bir anne olmak
Kizim kova olcak diye seviniyorum bu yüzden
Ben de birazdan nst ye gidicem bakalim. Kizimin gelesi var mi yok mu öğrenelim

Çamaşır makinesini nasıl temizliyorsun? Hep müslin bakıyordum, içi pikeli falan hatta kalın olanlardan. Sonra gereksiz gibi geldi vazgeçtim. Tülbent ya da düz müslin örtü örteriz diyordum. Sonra hastanede herkeste puset örtüsü görünce dün gece almaya karar verdim. Daha rahat olacak gibi geldi. Son anda olunca da biraz ne bulduysam onu aldım gibi oldu. Şunu sipariş verdim, %100 pamuk diyor ama dokusu nasıl bilmiyorum

Haşır neşir olurken bize de fotoğraflarını at. Ben de durdum durdum son anda puset örtüsü almaya karar verdim. Gece sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek
Ay ben almadim onu gerekli mi acaba? Muslin örterim diye düşündüm ama...
Hersey stabil
İlk planli doğum olacak o zman ,ay ne kaldı pazartesiyee

Hersey stabil
İlk planli doğum olacak o zman ,ay ne kaldı pazartesiyee
Bende almadım valla üstüne bişey örterim dedim cok da kullanilmicak zaten puset

Erkek çocuğu olacak anneler sünneti ne yapacaksınız? Ben çok gece bırakmak istemiyorum ama çok mu erken olur acaba? Aldığım pedagojik eğitimde 3 ile 6 yaş arası onermiyorlar sonrada çok geç olacak diye düşünüyorum. Çocuğun çok farkında olmasını istemiyorum. Çevremde kuzenlerim vs hep ilkokul döneminde oldu sünnet ve hepsinin gözündeki korkuyu çok net hatırlıyorum

Dimi bende öyle düşündüm. Zaten bi yere gitmeyiz,ancak sağlık ocağına gideriz yada hastaneye..
Oğlumu 9 aylıkken yaptırmıştık ve çok rahat olmuştu. Kesinlikle büyük yaşlara bırakılmamalı bence.

Bende bir yaşını doldurmadan düşünüyorum. 6 aylıkken Türkiyede olucaz inşallah, ozaman sünnet düşünüyoruz. Büyüdükce zorlaşıyor bence.
Ya kızlar benim belim çok fena. Yürürken çok acı çekiyorum. Var mı onerisi olan? Sanırım artık bebisin ağırlığından dolayı oluyor.
Bel için hamilelere özel önerilen egzersizler var, onları yaptığındam beri benim ağrılar biraz da olsa azaldı. Jimnastik topununda faydası var.

Ben de çok kısa süre kullanacağız diye vazgeçmiştim, müslin örteriz diyordum ama tutma kısmı kayar mayar. Eşim de ben de çok sakarız. Bu daha kullanışlı olur gibi geldi öyle aldım. Hala gereksiz bir masraf mı oldu diye düşünüyorum
Biz ilk aylarda yaptıracağız sanırım. Ablam da öyle yaptırdı. Hem travma etkisi kalma ihtimali çok düşük oluyor hem de iyileşme süreci daha hızlı oluyormuş

Olsun cnm almışsın artık mutlaka faydalıdır, bu arada bizde sünnet istiyoruz ama acaba ne kadarlıkken olmalı

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm, evden çalışıyordun, nasıl oldu nerede üşüttün bu kadar

evet canım evden çalışıyordum hani çıksam bile eşarp taktığım için etki etmemesi lazım
dr grip oldun mu hiç dedi hayır dedim, o zaman sert sümkürmüşsün o da kulaklarını tıkayıp iltihapa neden olmuş dedi

bizim dr sabah aradı kullanabilirsin dedi hemen başladım, inşAllah etki eder bana da
kendi sesimin yankısına gıcık oluyorum

Canim makineye marc in temizleyisini doktum yikadim 60 derece de diodu o kadar bi de deterjan gozuyle lastigini bezle sildim Kuzum benimkide buna benzio pamuklu , muslin ve ya baska bi ortu koymak zor olur dlye dusunuyorun cunku tasima yerini tutmak icin muslin koyunca kayabilir tehlikeli yani

Git bakalim kuzucum bize de haber verr ayyy kiyamam balik burcu olmasin diye bende ugrasiyorum sirf duygusallik yuzunden

maşAllah cok iyi kilosu, az kalmış gelmesine bizler sona kalıyoruz galiba
biz hala oğlumun taktığı lakap susam tanesi olarak hitap ediyoruz beyfendiye

ilk cocukta 1 yaşındayken yaptıracaktım, aksilikler çıkınca yaptıramadık
sonra doktorumuz izin vermedi 6 yaşını beklemelisiniz dedi,
bu da erkek olunca nisan da okulların ara tatili var, ikisini bir arada sünnet ettirmeyi düşünüyoruz nasipse

Ya kızlar benim belim çok fena. Yürürken çok acı çekiyorum. Var mı onerisi olan? Sanırım artık bebisin ağırlığından dolayı oluyor.
ben ben tam 3 haftadır bel ağrısından kalkamıyorum magnezyumu 2 ye çıkardı doktorum ama nst de sancida çıkıyor benim 1 şubata kadar direniyorum 2. gebeliğim ilkinde çok rahattım bunu tasiyamiyorum

Kuzum benim arkadasim ikinci gun hemen yaptirdi narkossuz ve hic bir sikinti cekmedi Baska bi arkadasim alti aylikken yaptirdi hem narkoz aldi hem de cocuk gazliydi die biraz sorun yasamisti ben de bu da bebekten bebege degisio insallah hafif atlatir butun bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…