2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kardeşimde 37+0 a kadar çalışıp 38+2 de doğum yapti. Gerçekten çok saygı duyuyorum, Allah kolaylık versin size

Aman boşverin .Sorunsuz , sıkıntısız , sağlıkla doğsunlar da

Ben artık evde zor dayanıyorum bu halimle , Allah çalışan gebelere sabır versin inşallah

Mecburiyet tabii ama ben o kadar bitik geçirdim ki bütün hamileliğimi, bu süreçte çalışıyor olsam ne yapardım bilmiyorum. Takdir ediyorum yani. Allah güç kuvvet versin

Hahah yerim seni ya kıyamam Sizi mayıs grubundan hatırlıyorum da orda çok aktif değildim çok şükür az kaldı ben de iyi şeylere odaklanmaya çalışıyorum bugün bebeğimin eşyalarıyla haşır neşir olcam mesala geçer zaman diyorum her gün dolsa böyle şöyle on beş dk lık yürüyüşler dediğin gibi meditasyon falan çok iyi gelir hepimize

Haşır neşir olurken bize de fotoğraflarını at. Ben de durdum durdum son anda puset örtüsü almaya karar verdim. Gece sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek

kızlar dün hiç okuyamadım doğuran var mı iki gündür?
ben de nstdeyim. son muayeneme geldim. herşey iyi gözüküyor 3450 ölçtü beybiyi. eksik olur fazla olmaz dedi suyu hareketi iyi çok şükür. nstden de iyi haberler alıyım 4 gun kalıyo doğuma pazartesi Melisoş geliyor inşallah

Allahin gucune gitmesin diyorum ama cok yoruldum kuzum ya en basindan beri tup bebek sureci yok igneler yok bilmem ne zor geldi yalan solemicem esim ikinciyi yapmazsin sen dio hakkimizda en hayirlisi olsun insallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ayni moddayim çünkü hayırlısıyla kavusuruz yavrularimiza inşallah

Haşır neşir olurken bize de fotoğraflarını at. Ben de durdum durdum son anda puset örtüsü almaya karar verdim. Gece sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek
Atarim tabi kuzum etiketlerini kescem bi yarin da yikicam bugun camasir makinesini temizlicem once (masumlar apt safiye ile temizlik modu) puset ortusu kullanisli oluyo herhalde ben de bi tane var ama kumas aslinda muslin gibiler daha iyi oluyo oyle mi aldin

Seni çok iyi anlıyorum valla canım pandemi olmasaydı ben de çalışacaktım 37yr kadar. ama pandemi korkusuyla rapor aldım sonra da iznimi başlattım. Bitince yine rapor alırım büyük ihtimalle gitmem okula. Kardeşimden gördüm çok zorlanıyodu ama izni doğum sonrasına kalsın diye son ana kadar çalıştı o da hep.

Çok güzel canım şimdilik doğuran yok. Ani bi durum olmazsa senle ben varız ilk sırada

Sanırım öyle olacak , telefon başında bebek bakıcam

38+1 oluyor , kocaman olmuş zaten benimki gelsin artık
sana bisi onercem yani bana iyi gelio kafam da teorik olarak sekillenio en azindan ilkadimlarim.com da bebek hemsirelerinin falan videolari var anlatio yenidoganla ilk gunler falan die bos bi zamaninda izle istersen eneee kocaman oluyomus cidden bir de ilerden de gidiosa

Pazartesiiiii ayy cok heyecanliiii saglikla gelsinnn prenses

Bakarım haftaya , unuturum erken bakarsam , kafam çalışmıyor benim gebeyken

İlerde değil , normal dedi doktorum . Gelsin ama artık yaa yoruldum bıktım bu miskin hallerimden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…