Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür atlatmışsınız hayırlı doğumlarınızda olur inşallahMerhaba arkadaşlar, ben hem eski hem de sessiz takipçilerdenim. Öncelikle bebişi doğan tüm arkadaşlarımın gözü aydın, küvözde olan bebişlerimize de tez zamanda kavuşmalarını diliyorum.
Korona olduğum zamanlardan hatırlarsınız belki beni, çok ağır geçirip hastanede yatmıştım. Maalesef sonrasında da koronanın bıraktığı hasarla uğraşıyoruz 30.haftadan beri. Böbrek üstü bezinde durup dururken bir kanama başladı. Ağrı sancı buna bağlı erken doğum riski başladı. 2 hafta kadar hastanede tedavi gördük. Kanama uzun süre durmadı, bebeği erken alıp müdahale etmeyi bile düşündüler, Çok şükür şimdi daha iyiyiz,kanama durdu ve kritik zamanları atlattık normal doğumu bekliyoruz..
Bizden haberler böyle, Rabbim hepimize evlatlarımıızı sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Benimki zorBende 36. haftama girdim. Eşimin testi dün pozitif çıktı. Bende de olması muhtemel. Nasıl geçiyor rahatsızlığınız? Çok panik oldum..
fitil kendisi kremsi yapı akan sey odur zaten.
Canım seni hatırlıyorum, iyi olmana çok sevindim. Sağlıkla kavusun inşallahMerhaba arkadaşlar, ben hem eski hem de sessiz takipçilerdenim. Öncelikle bebişi doğan tüm arkadaşlarımın gözü aydın, küvözde olan bebişlerimize de tez zamanda kavuşmalarını diliyorum.
Korona olduğum zamanlardan hatırlarsınız belki beni, çok ağır geçirip hastanede yatmıştım. Maalesef sonrasında da koronanın bıraktığı hasarla uğraşıyoruz 30.haftadan beri. Böbrek üstü bezinde durup dururken bir kanama başladı. Ağrı sancı buna bağlı erken doğum riski başladı. 2 hafta kadar hastanede tedavi gördük. Kanama uzun süre durmadı, bebeği erken alıp müdahale etmeyi bile düşündüler, Çok şükür şimdi daha iyiyiz,kanama durdu ve kritik zamanları atlattık normal doğumu bekliyoruz..
Bizden haberler böyle, Rabbim hepimize evlatlarımıızı sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyor herkeskızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Çıktınız mı canım, Sağlıkla büyüsün minik kuzunkızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Bende alsam mı almasam mı diye gidip geliyorumBen de şimdi influence ediliyorum, daha almadımAynı şekilde Owli'yi çok gördüm, duydum. Alacağım galiba
Hiç duymamıştım yamuna markayı bi bakayım teşekkür ederimben yamuna aldim ayarlanabiliyormus yorumları iyiydi onlara bakarak 1.70 boy 67 kiloyum M beden aldim bakalim haftaya doğum kullanınca deneyimleyecegim.
Mezura bulamamıştım da canım evde ondan alamadım bende hamilelik bel çevresini mi ölçerek almak lazım pekiOwlı aldım cnm ben. Beden ölçüleri yazıyor tüm özellikleri kısmında. Karın çevresine göre alıyorsun
O sıkıntıyı bende yaşıyorum ya daha korseyi alamadım ama m l mi alsam daha küçük mü bilmiyorum bende 160 cm 79 kiloyum şuan evdeyken mezura da bulamamıştım şimdi hastanede istesem vermezlerBedenini kaç aldınız ben ml aldım ama iyi mi yaptım bilemedim hamilelikten önce zayıftım ama belim kalındı iri yapılıyım şu an 76 kiloyum s mi almalıydım karar veremedim
Pandemi öncesi arkadaşım belden aşağı uyuşturmalı doğuma girmişti canım 30 dkda falan herşey tamamdı diye hatırlıyorum benKızlar bişey sorucam size, belden uyumalı sezaryen olanlar ne kadar sürüyor toplam ameliyata giriş ve bebeğimimizin doğumu odaya gelme
Bambu olanı daha rahat demişler. Bakıyorum ben de. Beden tablosu owli diye aratınca çıkıyor. Bel çevresi ölçüsüne göre beden aralığı yazmışlarBende alsam mı almasam mı diye gidip geliyorum
Evde mezura mı bulamadım canım ben ya o yüzden bilemedim eşime söyledim bugün oda bulamamış sıkıntılıyım biraz onunla ilgiliBambu olanı daha rahat demişler. Bakıyorum ben de. Beden tablosu owli diye aratınca çıkıyor. Bel çevresi ölçüsüne göre beden aralığı yazmışlar
Cetvel varsa evde, belini iple ölçüp şey edebilirsiniz belki ya da komşudan falan mezura bulursaEvde mezura mı bulamadım canım ben ya o yüzden bilemedim eşime söyledim bugün oda bulamamış sıkıntılıyım biraz onunla ilgili
Az su içtiğin için olabilir. Doktoruna ilet gerekirse ilaç verir. Benim 12-13'lerde bir vitamin takviyesine başlattı. Hiç antibiyotik vermedi. Azalıp tekrar arttı birkaç ay arayla. Erken doğum riskiyle yattığımda hiç idrara bakmadan antibiyotik verdiler damardanKuzular iyi akşamlar ya bıgün tahlil yaptırmıştım idrarda lökosit 17 Çıkmış normalde en yüksek değer 5 olması gerekiyormuş çok mu yüksek acaba daha önce hiç idrar yolları ile ilgili sorun yaşamadım hiç bi rahatsızlığım da yok çok az su içiyorum acaba ondan mı başına gelen var mı hiç varsa değeri kaçtı doktoru ne dedi merak ediyorum yarın gideceğim doktora da sizlere de bi sorayım dedim .
Sütünü vermeye başlamışlarsa korkma canım artık yavaş yavaş içtiği cc de artacak.. İnan bana geçiyor sayılı gün çok az kaldıAh canım benim ne güzel yazmışsın şifa gibi geldi içime Allah razı olsun inşalalh Allah dualarınızı dualarımızı kabul eylesin bende ve bütün hasretle yoğun bakım kapısında evlatlarını bekleyen annelerde bebeklerine kavuşsun inşallahbende dediğiniz gibi az az da olsa süt sağmaya çalışıyorum biriktirip gönderiyoruz sütümü vermeye başlamışlar çok şükür inşallah herşey yolunda gider hayırlısyla sağ Salim evime gelir yavrum sağlıkla
Hastanedeyim hala canım bende ip mantıklı geldi şu anCetvel varsa evde, belini iple ölçüp şey edebilirsiniz belki ya da komşudan falan mezura bulursa
sağolasın canım inş antibiyotiğe gerek kalmaz son haftalarda daha çok su içeyim bari inş düzelir ilginç olan hiç bi şikayetim de yokAz su içtiğin için olabilir. Doktoruna ilet gerekirse ilaç verir. Benim 12-13'lerde bir vitamin takviyesine başlattı. Hiç antibiyotik vermedi. Azalıp tekrar arttı birkaç ay arayla. Erken doğum riskiyle yattığımda hiç idrara bakmadan antibiyotik verdiler damardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?