2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür atlatmışsınız hayırlı doğumlarınızda olur inşallah

Canım seni hatırlıyorum, iyi olmana çok sevindim. Sağlıkla kavusun inşallah

Bedenini kaç aldınız ben ml aldım ama iyi mi yaptım bilemedim hamilelikten önce zayıftım ama belim kalındı iri yapılıyım şu an 76 kiloyum s mi almalıydım karar veremedim
O sıkıntıyı bende yaşıyorum ya daha korseyi alamadım ama m l mi alsam daha küçük mü bilmiyorum bende 160 cm 79 kiloyum şuan evdeyken mezura da bulamamıştım şimdi hastanede istesem vermezler

Kızlar bişey sorucam size, belden uyumalı sezaryen olanlar ne kadar sürüyor toplam ameliyata giriş ve bebeğimimizin doğumu odaya gelme
Pandemi öncesi arkadaşım belden aşağı uyuşturmalı doğuma girmişti canım 30 dkda falan herşey tamamdı diye hatırlıyorum ben

Bambu olanı daha rahat demişler. Bakıyorum ben de. Beden tablosu owli diye aratınca çıkıyor. Bel çevresi ölçüsüne göre beden aralığı yazmışlar
Evde mezura mı bulamadım canım ben ya o yüzden bilemedim eşime söyledim bugün oda bulamamış sıkıntılıyım biraz onunla ilgili

Kuzular iyi akşamlar ya bıgün tahlil yaptırmıştım idrarda lökosit 17 Çıkmış normalde en yüksek değer 5 olması gerekiyormuş çok mu yüksek acaba daha önce hiç idrar yolları ile ilgili sorun yaşamadım hiç bi rahatsızlığım da yok çok az su içiyorum acaba ondan mı başına gelen var mı hiç varsa değeri kaçtı doktoru ne dedi merak ediyorum yarın gideceğim doktora da sizlere de bi sorayım dedim .

Kızlar mesajları okuyamıyorum umarım herkes iyidir. Size birşey soracağım göğüslerim çok yumuşadı 2-3 gün öncesine kadar sertti güzeldi yani ateşli hastalandım o zamandan beri çok yumuşak sanki içinde hiç süt yok gibi sıktırınca geliyor ama anlamadım niye böyle yumuşacık oldular. Sütüm mü gidiyor ya gidiyorsa nasıl gelcek su falan içiyorum ama yumuşaması normal mi?

Az su içtiğin için olabilir. Doktoruna ilet gerekirse ilaç verir. Benim 12-13'lerde bir vitamin takviyesine başlattı. Hiç antibiyotik vermedi. Azalıp tekrar arttı birkaç ay arayla. Erken doğum riskiyle yattığımda hiç idrara bakmadan antibiyotik verdiler damardan

Sütünü vermeye başlamışlarsa korkma canım artık yavaş yavaş içtiği cc de artacak.. İnan bana geçiyor sayılı gün çok az kaldı

sağolasın canım inş antibiyotiğe gerek kalmaz son haftalarda daha çok su içeyim bari inş düzelir ilginç olan hiç bi şikayetim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…