- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Su an kaç kg... Bizim üç yüz Gr vermişti yoğun bakımda. Dr vermesi daha iyi demişti akciğerleri için ödem atması vs... Bugün ilk poliklinik kontrolümüz var2300u görürse servise çıkacakmış. İnşallah hemencecik görür
Simdiye çikmişsindir canim, insallah sorunsuz geçmiştir, dualarimiz seninlekızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Gözün aydin canim, saglikla evinize varin inşallahkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
kızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Fitilden sonra geçti mi canım süt kesiği gibi akıntı benim önce krem gibiydi doktor alttan bakmadı fitil verdi enzofen diye içinde 2 tane birini cuma günü kullandım sabah kalktım sanki altıma yaptım gibi ıslaklık oldu içinde fitil kalıntıları vardı sonra akıntı olmadı dün geceden beri süt kesiği gibi sanki kireç dökülüyor sert Bi akıntı mantar mı oluyor şimdi buBen doktora tarif ettim bugün mantar olabilir dedi fitil verdi bakıtmana gerek yok tarif edebilirsin af edersin süt kesiği gibiydi benim
Fitilden sonra geçti mi canım süt kesiği gibi akıntı benim önce krem gibiydi doktor alttan bakmadı fitil verdi enzofen diye içinde 2 tane birini cuma günü kullandım sabah kalktım sanki altıma yaptım gibi ıslaklık oldu içinde fitil kalıntıları vardı sonra akıntı olmadı dün geceden beri süt kesiği gibi sanki kireç dökülüyor sert Bi akıntı mantar mı oluyor şimdi bu
canım sen de kavusmussun. saglıkla büyüsün oğlışunkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Canım gözün aydın. Anneli,babalı, sağlıkla büyütün kızınızı inşallah. Darısı bize❣kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Hoş gelmiş, gözün aydınkzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Maşallah canımkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canımAkciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun
Oy maaşallah yerim onu benkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
ben yamuna aldim ayarlanabiliyormus yorumları iyiydi onlara bakarak 1.70 boy 67 kiloyum M beden aldim bakalim haftaya doğum kullanınca deneyimleyecegim.Ya kızlar muhabbeti yeni gördümde bodoslama girdim gibi olucak bu korseyi neye göre seçmek lazım? Boyum 1.60 kilom 79 şuan da owli markayı çok öneriyorlar sanırım. Siz hangi marka aldınız korse
Gözünüz aydınkzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Bedenini kaç aldınız ben ml aldım ama iyi mi yaptım bilemedim hamilelikten önce zayıftım ama belim kalındı iri yapılıyım şu an 76 kiloyum s mi almalıydım karar veremedimEvet aldım cnm trendyoldan owli diye bir marka
kızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Gözünüz aydın taze annelerkzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Oy maşallah paşaya cok sveindim cnm Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Bende 36. haftama girdim. Eşimin testi dün pozitif çıktı. Bende de olması muhtemel. Nasıl geçiyor rahatsızlığınız? Çok panik oldum..Valla 3 gündür başağrısından kafamı kaldıramıyodum aşırı burun akıntısı hapşurjk bildiğin grip.
Şuan akıntıdan kaynaklı balgam var o beni zorluyor çıkartamıyorumda nefes alırken hırıl hırıl
Yarın da dr um çağırdı karantinam devam ediyo ama gel dedi.cuma doğum var son kontrolleri yapcak.
Bu arada benim küçükken yaşadğım 2 akciğer ameliyatı olduğundan bu kadar dr um hassas davranıyor.zaten nefes alamazken birde bu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?