2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Simdiye çikmişsindir canim, insallah sorunsuz geçmiştir, dualarimiz seninle

kızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Gözün aydin canim, saglikla evinize varin inşallah darisi başimiza

kızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun

gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. maşAllah kuzuyaaaa

Ben doktora tarif ettim bugün mantar olabilir dedi fitil verdi bakıtmana gerek yok tarif edebilirsin af edersin süt kesiği gibiydi benim
Fitilden sonra geçti mi canım süt kesiği gibi akıntı benim önce krem gibiydi doktor alttan bakmadı fitil verdi enzofen diye içinde 2 tane birini cuma günü kullandım sabah kalktım sanki altıma yaptım gibi ıslaklık oldu içinde fitil kalıntıları vardı sonra akıntı olmadı dün geceden beri süt kesiği gibi sanki kireç dökülüyor sert Bi akıntı mantar mı oluyor şimdi bu

bana da fitil vermişti , içinde 2 tane var birini cuma birini pazar kullandım
kaşıntıyı falan geçirdi,akıntı hafif devam etti, dr normal dedi
çok sıkmayın kendinizi :)

kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle

yaaaaa maşAllaahhh , gçzünüz aydın canım benim
hoş gelmiş minik kuzun

kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Canım gözün aydın. Anneli,babalı, sağlıkla büyütün kızınızı inşallah. Darısı bize❣

Merhaba hanımlar.
D Daisy0805
KIRMIZILIKUCUKKIZ gözünüz aydın,hoşgeldi kuzucuklar.Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
KelebekiM_ canım dualarımız sizinle,Rabbimin izniyle geçecek bu günler.
huzurunmeraklisi sana ve oğluna da geçmiş olsun canım . O kaşıntı zıkkımı ilk aylarda bende de olmuştu fitil kullandım ve geçti. Düzenli olarak Sebamed intim temizleyici kullanıyorum.
pembelishayat yarın da senin güzel haberlerini alırız inşallah.

Maşallah canım tadını çıkar annesi bu anların Hayırlı olsun tebrikler ,darısı bize olsun

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce eve dönersiniz, toparlar bebişin Dualarımız seninle….

Ya kızlar muhabbeti yeni gördümde bodoslama girdim gibi olucak bu korseyi neye göre seçmek lazım? Boyum 1.60 kilom 79 şuan da owli markayı çok öneriyorlar sanırım. Siz hangi marka aldınız korse
ben yamuna aldim ayarlanabiliyormus yorumları iyiydi onlara bakarak 1.70 boy 67 kiloyum M beden aldim bakalim haftaya doğum kullanınca deneyimleyecegim.

Gözünüz aydın taze anneler sağlıkla büyütmek nasib olsun miniklerinizi. Hepinizin iyi olmasına çok sevindim Darısı brkleyenlere

Oy maşallah paşaya cok sveindim cnm Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

Bende 36. haftama girdim. Eşimin testi dün pozitif çıktı. Bende de olması muhtemel. Nasıl geçiyor rahatsızlığınız? Çok panik oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…