- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
Normal canım korkma üstün gitmiyor gitmeyecekte, kafandan hemen bu düşünceyi at , bol bol su iç hurma ye ve özellikle hamileyken kullandığın doktorun verdiği multivitsmşnlere devam et , sütün daha kaliteli olur ve düzelir de ara ara yumuşar sonra sertleşir önemli olan Bebeğin doyması canım . Moralman yüksek olman lazımKızlar mesajları okuyamıyorum umarım herkes iyidir. Size birşey soracağım göğüslerim çok yumuşadı 2-3 gün öncesine kadar sertti güzeldi yani ateşli hastalandım o zamandan beri çok yumuşak sanki içinde hiç süt yok gibi sıktırınca geliyor ama anlamadım niye böyle yumuşacık oldular. Sütüm mü gidiyor ya gidiyorsa nasıl gelcek su falan içiyorum ama yumuşaması normal mi?
Sağol cnm inşallah bizde sıkıntısız AtlatırızPandemi öncesi arkadaşım belden aşağı uyuşturmalı doğuma girmişti canım 30 dkda falan herşey tamamdı diye hatırlıyorum ben
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinkzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
İnşallah canım sütümü vermeye başladılar 2-3 saatte bir 20 cc veriyorlarmış bugün haber geldi inşallah daha iyi olur dualarınızda beni ve küçüğümü unutmayın nefes alıp vericek diye uğraşıyor minicik haliyleSütünü vermeye başlamışlarsa korkma canım artık yavaş yavaş içtiği cc de artacak.. İnan bana geçiyor sayılı gün çok az kaldı
Allah analı babalı büyütsün cnm inşallah en kısa zamanda gelir yanınaKızlar merhaba bir süredir yazamıyorum bende 18 ocakta doğum yaptım.
37+1 de benimde bebeğim yoğunbakımda kilosu küçük bu yüzden yatıyor hergün gidiyorum yarım saat görüyorum çok zor gerçekten.
Ah canım benim gelmiş geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin en tez zamanda kuzucuğun iyileşin hayırlısyla ve sapsağlıklı şekilde taburcu edilecek gelin diye sizi arasınlar inşallahKızlar merhaba bir süredir yazamıyorum bende 18 ocakta doğum yaptım.
37+1 de benimde bebeğim yoğunbakımda kilosu küçük bu yüzden yatıyor hergün gidiyorum yarım saat görüyorum çok zor gerçekten.
İnşallah annesi fayda eder , birde hurma ye tahin helvası ye ve hamilelikte kullandığımız Omega ve Demir şalçalrıma devam et süt kalitesini inanılmaz artıyor nekadar da gesek yediklerimizden direk alımı daha zor takviyelerle daha kaliteli olur sütün bende öyle yapıyorum benimde bebeğim şuan da yopjnbakımda eşim her gün süt götürüyor , doktorumuz 2-3 saatte bir 20 ml anne şirine devam etmeye karar vermiş ben sürekli sağıyorum artıkTam gramini bilmiyorum şuan ama 5 gram daha vermiş
Anne sütüne katılan protein tozu istediler bizden onu aldık. Yarın götüreceğim.
Kilo alım hızı iyi değil.
Bende anne sütü artıran içecek aldım inşallah fayda eder kuşuma.
Benim karın ölçüm şu an 105 çıkıyor 35 haftalık 168 boy 76 kilo ml aldımO sıkıntıyı bende yaşıyorum ya daha korseyi alamadım ama m l mi alsam daha küçük mü bilmiyorum bende 160 cm 79 kiloyum şuan evdeyken mezura da bulamamıştım şimdi hastanede istesem vermezler
Kızlar merhaba bir süredir yazamıyorum bende 18 ocakta doğum yaptım.
Kızlar merhaba bir süredir yazamıyorum bende 18 ocakta doğum yaptım.
İlk başta kilo vermesi çok normal ama... İkinci hafta almaya başlıyorlar... Bizimki 300 Gr verdi ve bu hafta almaya başlamış...taburcudan sonra 3. Gün kontrolü vardı bugün...Tam gramini bilmiyorum şuan ama 5 gram daha vermiş
Anne sütüne katılan protein tozu istediler bizden onu aldık. Yarın götüreceğim.
Kilo alım hızı iyi değil.
Bende anne sütü artıran içecek aldım inşallah fayda eder kuşuma.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Bizimde kuvezde kaldı erken doğum nedeniyle(34+1) sizin haftanın çok güzel çok yakın zamanda taburcu olur inşaallahKızlar merhaba bir süredir yazamıyorum bende 18 ocakta doğum yaptım.
Amin canım teşekkür ederim inşALLAHAllah analı babalı büyütsün cnm inşallah en kısa zamanda gelir yanına
Amin inşALLAH canımBir an önce büyüsün de kavuşun inşallah birbirinize
İnşallah canım inşallah...Ah canım ya sizde mi yoğunbakımda kaldınız bizde yoğun bakımdayız bizde 250 gram vermişiz o haliyle bile küçücük geldi iyice gözüme , bizimde akciğer izler tam gelişmediği için ağzından hava alıyoruz dualarınızı bekliyorum Doktorumuz bekleme sürecindeyiz . Bizi de unutmayın dualarınıza
Çok iyi... Bizimde 20 ml ile başladılar beslemeye...İnşallah annesi fayda eder , birde hurma ye tahin helvası ye ve hamilelikte kullandığımız Omega ve Demir şalçalrıma devam et süt kalitesini inanılmaz artıyor nekadar da gesek yediklerimizden direk alımı daha zor takviyelerle daha kaliteli olur sütün bende öyle yapıyorum benimde bebeğim şuan da yopjnbakımda eşim her gün süt götürüyor , doktorumuz 2-3 saatte bir 20 ml anne şirine devam etmeye karar vermiş ben sürekli sağıyorum artık
Sağol canım Güçlü durmaya çalışıyorum sütümde etkilenmesin diye ama bugün biraz saldım kendimiHayırlı olsun canım sana da. Moralini bozma lütfen, yakında inşallah evinize dönersinizkaç kg doğdu bu arada ?
Canım bir kaç şüphem var kurdele çiçeği barış çiçeği ve para çiçeği özellikle para çiçeği
Kilosu az olsada ben sağlıklı olduğuna ve çabuk kilo alacağına inaniyorumSağol canım Güçlü durmaya çalışıyorum sütümde etkilenmesin diye ama bugün biraz saldım kendimi
30. Haftada gebelik tansiyonu çıktı bende bebeğin gelişimi yavaşladı sıkı takiple 37. Haftaya kadar geldik ama 1.965 kilo doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?