2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Normal canım korkma üstün gitmiyor gitmeyecekte, kafandan hemen bu düşünceyi at , bol bol su iç hurma ye ve özellikle hamileyken kullandığın doktorun verdiği multivitsmşnlere devam et , sütün daha kaliteli olur ve düzelir de ara ara yumuşar sonra sertleşir önemli olan Bebeğin doyması canım . Moralman yüksek olman lazım

Pandemi öncesi arkadaşım belden aşağı uyuşturmalı doğuma girmişti canım 30 dkda falan herşey tamamdı diye hatırlıyorum ben
Sağol cnm inşallah bizde sıkıntısız Atlatırız

kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Sütünü vermeye başlamışlarsa korkma canım artık yavaş yavaş içtiği cc de artacak.. İnan bana geçiyor sayılı gün çok az kaldı
İnşallah canım sütümü vermeye başladılar 2-3 saatte bir 20 cc veriyorlarmış bugün haber geldi inşallah daha iyi olur dualarınızda beni ve küçüğümü unutmayın nefes alıp vericek diye uğraşıyor minicik haliyle İnşallah tüm annesinden ayrı bebişlerimiz hayırlısyka annelerine kavuştursun rabbim

Allah analı babalı büyütsün cnm inşallah en kısa zamanda gelir yanına

Ah canım benim gelmiş geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin en tez zamanda kuzucuğun iyileşin hayırlısyla ve sapsağlıklı şekilde taburcu edilecek gelin diye sizi arasınlar inşallah Sizinle birlikte benim gibi olan arkadaşları da rabbim sevindirsin . Benşmde küçüğüm 36+2 de doğdu akciğerlerindeki gelişme tamamlanmadığı için yoğun bakımda maalesef bziimde bekliyorum her gün eşim süt götürüyor rabbim hepsine şifalar versin , kaç kilo doğdu sizin nefes durumunuz nasıl ?

İnşallah annesi fayda eder , birde hurma ye tahin helvası ye ve hamilelikte kullandığımız Omega ve Demir şalçalrıma devam et süt kalitesini inanılmaz artıyor nekadar da gesek yediklerimizden direk alımı daha zor takviyelerle daha kaliteli olur sütün bende öyle yapıyorum benimde bebeğim şuan da yopjnbakımda eşim her gün süt götürüyor , doktorumuz 2-3 saatte bir 20 ml anne şirine devam etmeye karar vermiş ben sürekli sağıyorum artık

O sıkıntıyı bende yaşıyorum ya daha korseyi alamadım ama m l mi alsam daha küçük mü bilmiyorum bende 160 cm 79 kiloyum şuan evdeyken mezura da bulamamıştım şimdi hastanede istesem vermezler
Benim karın ölçüm şu an 105 çıkıyor 35 haftalık 168 boy 76 kilo ml aldım

Hayırlı olsun canım sana da. Moralini bozma lütfen, yakında inşallah evinize dönersiniz kaç kg doğdu bu arada ?

Bir an önce büyüsün de kavuşun inşallah birbirinize

İlk başta kilo vermesi çok normal ama... İkinci hafta almaya başlıyorlar... Bizimki 300 Gr verdi ve bu hafta almaya başlamış...taburcudan sonra 3. Gün kontrolü vardı bugün...

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Bizimde kuvezde kaldı erken doğum nedeniyle(34+1) sizin haftanın çok güzel çok yakın zamanda taburcu olur inşaallah

İnşallah canım inşallah...aynen benimde gözümde küçücük su an... Ama toparlayacaklar Allah'ın izniyle

Çok iyi... Bizimde 20 ml ile başladılar beslemeye...

Hayırlı olsun canım sana da. Moralini bozma lütfen, yakında inşallah evinize dönersiniz kaç kg doğdu bu arada ?
Sağol canım Güçlü durmaya çalışıyorum sütümde etkilenmesin diye ama bugün biraz saldım kendimi
30. Haftada gebelik tansiyonu çıktı bende bebeğin gelişimi yavaşladı sıkı takiple 37. Haftaya kadar geldik ama 1.965 kilo doğdu.

Kilosu az olsada ben sağlıklı olduğuna ve çabuk kilo alacağına inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…