Maşallah prensese cnm Allah analı babalı büyütsünkzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Ben üst beden s giyiyordum gebelikten önce m/l aldım şu an 73 kiloyum. Karın çevreme bakıp aldım. Doğumdan sonra hemen bel incelmediği için m olurdu. S çok fazla sıkar diye düşünüyorum xs giyen arkadaşlarım s/m almışlardı o olmuştu. Daha sonra 40 falan çıkınca çelik korse lazım toparlanmak için bu başlangıç için iyiBedenini kaç aldınız ben ml aldım ama iyi mi yaptım bilemedim hamilelikten önce zayıftım ama belim kalındı iri yapılıyım şu an 76 kiloyum s mi almalıydım karar veremedim
Ne güzel haberler bugünkzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Teşekkürler m almam iyi olmuş o zaman çelik korse ne hiç duymamıştımBen üst beden s giyiyordum gebelikten önce m/l aldım şu an 73 kiloyum. Karın çevreme bakıp aldım. Doğumdan sonra hemen bel incelmediği için m olurdu. S çok fazla sıkar diye düşünüyorum xs giyen arkadaşlarım s/m almışlardı o olmuştu. Daha sonra 40 falan çıkınca çelik korse lazım toparlanmak için bu başlangıç için iyi
Geçmiş olsun. Panik yapma, psikolojik bile hasta oluyor insanlar bu sıra çünkü hastalıklar aşırı yayılmış. 2 ay önce benim eşimde positif çıktı, dip dibe olmamıza rağmen ben negativ çıktım. Inşallah sana da geçmemiştir. Şimdiden bol c vitamini, günlük sarimsak yut hap niyetine ve en önemlisi bol su iç, limonlu Ballı çaylar iç.Bende 36. haftama girdim. Eşimin testi dün pozitif çıktı. Bende de olması muhtemel. Nasıl geçiyor rahatsızlığınız? Çok panik oldum..
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Merhaba hanımlar.
D Daisy0805
KIRMIZILIKUCUKKIZ gözünüz aydın,hoşgeldi kuzucuklar.Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
@KelebekiM_ canım dualarımız sizinle,Rabbimin izniyle geçecek bu günler.
huzurunmeraklisi sana ve oğluna da geçmiş olsun canım . O kaşıntı zıkkımı ilk aylarda bende de olmuştu fitil kullandım ve geçti. Düzenli olarak Sebamed intim temizleyici kullanıyorum.
pembelishayat yarın da senin güzel haberlerini alırız inşallah.
inşallah, teşekkür ederim biraz moralimi düzelttiniz. Hamile olmasam çok bu kadar takmazdım, hele de son zamana denk gelmesi..Geçmiş olsun. Panik yapma, psikolojik bile hasta oluyor insanlar bu sıra çünkü hastalıklar aşırı yayılmış. 2 ay önce benim eşimde positif çıktı, dip dibe olmamıza rağmen ben negativ çıktım. Inşallah sana da geçmemiştir. Şimdiden bol c vitamini, günlük sarimsak yut hap niyetine ve en önemlisi bol su iç, limonlu Ballı çaylar iç.
Canım devamlı takip ediyorum Şubat annelerini ama hiç yazmamıştım. İçim gidiyor burada bebeği kuvözde olan anneleri okudukça. Allahım en yakın zamanda sağlıkla kavuştursun sizleri. Kimseyi ayrı koymasın yavrusundan. Bütün kalbimle sağlıkla kavuşmanızı diliyorum.Amin Allah razı olsun güzel dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacımız var
Akıntı şekil değiştirdi ondan biraz tedirgin oldum krem gibiydi süt kesiği oldu doktor da normal dedi ama bakalım bugün 2. Yi kullanacağım ondan sonra geçer inşallah yanma da fitilden sonra oldu bendebana da fitil vermişti , içinde 2 tane var birini cuma birini pazar kullandım
kaşıntıyı falan geçirdi,akıntı hafif devam etti, dr normal dedi
çok sıkmayın kendinizi :)
fitil kendisi kremsi yapı akan sey odur zaten.Akıntı şekil değiştirdi ondan biraz tedirgin oldum krem gibiydi süt kesiği oldu doktor da normal dedi ama bakalım bugün 2. Yi kullanacağım ondan sonra geçer inşallah yanma da fitilden sonra oldu bende
Oyhh❣ anneli babalı büyüsün. Hayırlı evlat olsun inşallah yaa
Gözün aydııın. Sağlıkla, analı babalı büyüsün
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün, mis gibi kokulu günler başladı sizin için
gözünüz aydın , sağlıkla büyüsün inşallah , darısı başımıza
Yaa maşallah gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Simdiye çikmişsindir canim, insallah sorunsuz geçmiştir, dualarimiz seninle
Gözün aydin canim, saglikla evinize varin inşallahdarisi başimiza
gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. maşAllah kuzuyaaaa
kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
canım sen de kavusmussun. saglıkla büyüsün oğlışun
Maşallah canımtadını çıkar annesi bu anların Hayırlı olsun tebrikler ,darısı bize olsun
Oy maaşallah yerim onu bendarısı bize
Allah razı olsun hepinizden kızlar. Darısı sizlerin başına inşallahGözünüz aydın taze annelersağlıkla büyütmek nasib olsun miniklerinizi. Hepinizin iyi olmasına çok sevindim Darısı brkleyenlere
Canım benim eşimin de pozitif hatta doğuma gelemedi o ama benim negatif çıktı. Belki senin de öyledirBende 36. haftama girdim. Eşimin testi dün pozitif çıktı. Bende de olması muhtemel. Nasıl geçiyor rahatsızlığınız? Çok panik oldum..
Ben ameliyatın başlamasını anlamadım hemşireye sordum başladılar mı diye hemen sonrasında oğlumun sesini duydum. Yarım saat kadar sürmüştür ama giriş hazırlık falan eklendiğinde tam emin değilim canım.Kızlar bişey sorucam size, belden uyumalı sezaryen olanlar ne kadar sürüyor toplam ameliyata giriş ve bebeğimimizin doğumu odaya gelme
İnternetten Otribebe aldım benKızlar burun aspiratör ne aldınız? Otri bebe alicam muhtemelen ama eczaneyi gec depolarda bile yok. Netten sipariş vericem galiba. Bide wee baby nin var ayni şekilde . Ne yapsam?
O daha sıkı sert bir korse türü bende kullanmadım hiç ama deneyeceğim iyi diyorlarTeşekkürler m almam iyi olmuş o zaman çelik korse ne hiç duymamıştım
Bebeği ilk 5 dk da alıyorlar cnm toplam d yarım saatte çıkmış oluyorsunKızlar bişey sorucam size, belden uyumalı sezaryen olanlar ne kadar sürüyor toplam ameliyata giriş ve bebeğimimizin doğumu odaya gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?