2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Maşallah prensese cnm Allah analı babalı büyütsün

Bedenini kaç aldınız ben ml aldım ama iyi mi yaptım bilemedim hamilelikten önce zayıftım ama belim kalındı iri yapılıyım şu an 76 kiloyum s mi almalıydım karar veremedim
Ben üst beden s giyiyordum gebelikten önce m/l aldım şu an 73 kiloyum. Karın çevreme bakıp aldım. Doğumdan sonra hemen bel incelmediği için m olurdu. S çok fazla sıkar diye düşünüyorum xs giyen arkadaşlarım s/m almışlardı o olmuştu. Daha sonra 40 falan çıkınca çelik korse lazım toparlanmak için bu başlangıç için iyi

Teşekkürler m almam iyi olmuş o zaman çelik korse ne hiç duymamıştım

Bende 36. haftama girdim. Eşimin testi dün pozitif çıktı. Bende de olması muhtemel. Nasıl geçiyor rahatsızlığınız? Çok panik oldum..
Geçmiş olsun. Panik yapma, psikolojik bile hasta oluyor insanlar bu sıra çünkü hastalıklar aşırı yayılmış. 2 ay önce benim eşimde positif çıktı, dip dibe olmamıza rağmen ben negativ çıktım. Inşallah sana da geçmemiştir. Şimdiden bol c vitamini, günlük sarimsak yut hap niyetine ve en önemlisi bol su iç, limonlu Ballı çaylar iç.

Allah razı olsun canım inşallah yarın 13:00 da giricem ameliyata mutlaka tecrübelerimi yazarım size de

inşallah, teşekkür ederim biraz moralimi düzelttiniz. Hamile olmasam çok bu kadar takmazdım, hele de son zamana denk gelmesi..

Kızlar bişey sorucam size, belden uyumalı sezaryen olanlar ne kadar sürüyor toplam ameliyata giriş ve bebeğimimizin doğumu odaya gelme

Amin Allah razı olsun güzel dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacımız var
Canım devamlı takip ediyorum Şubat annelerini ama hiç yazmamıştım. İçim gidiyor burada bebeği kuvözde olan anneleri okudukça. Allahım en yakın zamanda sağlıkla kavuştursun sizleri. Kimseyi ayrı koymasın yavrusundan. Bütün kalbimle sağlıkla kavuşmanızı diliyorum.

bana da fitil vermişti , içinde 2 tane var birini cuma birini pazar kullandım
kaşıntıyı falan geçirdi,akıntı hafif devam etti, dr normal dedi
çok sıkmayın kendinizi :)
Akıntı şekil değiştirdi ondan biraz tedirgin oldum krem gibiydi süt kesiği oldu doktor da normal dedi ama bakalım bugün 2. Yi kullanacağım ondan sonra geçer inşallah yanma da fitilden sonra oldu bende

Akıntı şekil değiştirdi ondan biraz tedirgin oldum krem gibiydi süt kesiği oldu doktor da normal dedi ama bakalım bugün 2. Yi kullanacağım ondan sonra geçer inşallah yanma da fitilden sonra oldu bende
fitil kendisi kremsi yapı akan sey odur zaten.

Oyhh❣ anneli babalı büyüsün. Hayırlı evlat olsun inşallah yaa

Gözün aydııın. Sağlıkla, analı babalı büyüsün

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün, mis gibi kokulu günler başladı sizin için

gözünüz aydın , sağlıkla büyüsün inşallah , darısı başımıza

Yaa maşallah gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Simdiye çikmişsindir canim, insallah sorunsuz geçmiştir, dualarimiz seninle

Gözün aydin canim, saglikla evinize varin inşallah darisi başimiza

gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. maşAllah kuzuyaaaa

kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle

canım sen de kavusmussun. saglıkla büyüsün oğlışun

Maşallah canım tadını çıkar annesi bu anların Hayırlı olsun tebrikler ,darısı bize olsun

Oy maaşallah yerim onu ben darısı bize

Gözünüz aydın taze anneler sağlıkla büyütmek nasib olsun miniklerinizi. Hepinizin iyi olmasına çok sevindim Darısı brkleyenlere
Allah razı olsun hepinizden kızlar. Darısı sizlerin başına inşallah
KIRMIZILIKUCUKKIZ canım gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bende 36. haftama girdim. Eşimin testi dün pozitif çıktı. Bende de olması muhtemel. Nasıl geçiyor rahatsızlığınız? Çok panik oldum..
Canım benim eşimin de pozitif hatta doğuma gelemedi o ama benim negatif çıktı. Belki senin de öyledir
Kızlar bişey sorucam size, belden uyumalı sezaryen olanlar ne kadar sürüyor toplam ameliyata giriş ve bebeğimimizin doğumu odaya gelme
Ben ameliyatın başlamasını anlamadım hemşireye sordum başladılar mı diye hemen sonrasında oğlumun sesini duydum. Yarım saat kadar sürmüştür ama giriş hazırlık falan eklendiğinde tam emin değilim canım.

Kızlar burun aspiratör ne aldınız? Otri bebe alicam muhtemelen ama eczaneyi gec depolarda bile yok. Netten sipariş vericem galiba. Bide wee baby nin var ayni şekilde . Ne yapsam?

Merhaba arkadaşlar, ben hem eski hem de sessiz takipçilerdenim. Öncelikle bebişi doğan tüm arkadaşlarımın gözü aydın, küvözde olan bebişlerimize de tez zamanda kavuşmalarını diliyorum.

Korona olduğum zamanlardan hatırlarsınız belki beni, çok ağır geçirip hastanede yatmıştım. Maalesef sonrasında da koronanın bıraktığı hasarla uğraşıyoruz 30.haftadan beri. Böbrek üstü bezinde durup dururken bir kanama başladı. Ağrı sancı buna bağlı erken doğum riski başladı. 2 hafta kadar hastanede tedavi gördük. Kanama uzun süre durmadı, bebeği erken alıp müdahale etmeyi bile düşündüler, Çok şükür şimdi daha iyiyiz,kanama durdu ve kritik zamanları atlattık normal doğumu bekliyoruz..

Bizden haberler böyle, Rabbim hepimize evlatlarımıızı sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…