Ben öyle yaptımMezura bulamamıştım da canım evde ondan alamadım bende hamilelik bel çevresini mi ölçerek almak lazım peki
Canım sağ eğer azalma var ise bol su ve tahin helvası ve süt tekrar sütü getiriyor diye biliyorum bir dene istersen birde boş emzir ki zaten sen biliyorsundur emdşkçe gelecektirKızlar mesajları okuyamıyorum umarım herkes iyidir. Size birşey soracağım göğüslerim çok yumuşadı 2-3 gün öncesine kadar sertti güzeldi yani ateşli hastalandım o zamandan beri çok yumuşak sanki içinde hiç süt yok gibi sıktırınca geliyor ama anlamadım niye böyle yumuşacık oldular. Sütüm mü gidiyor ya gidiyorsa nasıl gelcek su falan içiyorum ama yumuşaması normal mi?
Bol su ve incir kürü tavsiye ederim. Netten bak bi incir kürüne. İncir prolaktini yani süt hormonunu artırdığı için sütünde artar kuzum.Kızlar mesajları okuyamıyorum umarım herkes iyidir. Size birşey soracağım göğüslerim çok yumuşadı 2-3 gün öncesine kadar sertti güzeldi yani ateşli hastalandım o zamandan beri çok yumuşak sanki içinde hiç süt yok gibi sıktırınca geliyor ama anlamadım niye böyle yumuşacık oldular. Sütüm mü gidiyor ya gidiyorsa nasıl gelcek su falan içiyorum ama yumuşaması normal mi?
Tam gramini bilmiyorum şuan ama 5 gram daha vermişSu an kaç kg... Bizim üç yüz Gr vermişti yoğun bakımda. Dr vermesi daha iyi demişti akciğerleri için ödem atması vs... Bugün ilk poliklinik kontrolümüz var
Ahhhh canlarım benim inşallahOlmaz mı kuzum o çok güçlü sağ salim annesinin kucağına gelecek Allahın izni ile
Biliyorum eşini ziyarete alıyorlarsa o getirir diye düşündüm. Yarın sabahtan mı gelecekmiş perinatolog, bir şey dediler mi?Hastanedeyim hala canım bende ip mantıklı geldi şu an
Yaaaa ahhh ahhh o bal dillerine kurban olayımCanım hiç hiç üzülme bak sütünü de içmeye başlamış ne güzel orada emin ellerde inş sende bu süreçte dinlen bol bol bebiş gelince yorar zaten seni daha dinç olursun hem kucağına alıp eve geldiğin gün hepsini unutur gidersen mesaj etme bu günleri hatırlamaya zamanın bile kalmayabilir
Benim de yoktu evet biraz değişik bir olay. Hatta antibitotik vermemeye de idrar kültürüyle karar vermişti doktorumsağolasın canım inş antibiyotiğe gerek kalmaz son haftalarda daha çok su içeyim bari inş düzelir ilginç olan hiç bi şikayetim de yok
Amin kardeşim amin Allah razı olsun güzel dualarınıza , olur mu öyle şey buradan yazmanız bir kelime bile söylemeniz öyle güzel destek ve moral oluyor ki anlatamam . Siz içinizi ferah tutun iğne vurulmamıştım ben çünkü aniden oldu birdenbire hafif bi kanama ile gittim ve acil alınması gerektiği söylendi . Arkadaşım doğum yaptı 35 haftalıkken ama onun 32. Haftada erken doğum belirtileri başlamıştı ozaman bi ciğer geliştirici vurmuşlar birde 34. Haftasında vurmuşlar 2 kez vurulmuş , 35 haftalık doğumunu yaptı 1 gün gözlem ve önlem amaçlı tutuldu küvezde çok şükür hiç bir problemi olmadan annesi işe beraber taburcu oldular , sizde iğne okuduysanız korkmayın inşallah hayırlıyla kavuşursunuz . Kendi sağlığınızı hiçe atmayın size olan şey bebeğinizi etkiler sakın öyle düşünmeyinbiliyorum dışardan ne desek boş seni anlamaya çalışıyorum hatta çok korkuyorum benimde 36+3 de sezeryan olacak onu göremeden küveze alacaklar diye çok tedirginim kendi sağlığımi hice sayıp bazen 1 hafta daha beklesem mi diye düsünüyorum geçen hafta ciger gekistirici iğne vurulmustuk inş etkisi olmuştur siz iğne vurulmusmuydunuz. Rabbim tez zamanda kucağınıza almayi evinize dönmeyi nasip etsin
Amin canımAhhhh canlarım benim inşallahRabbim sizleri de sevindirsin hep hatırlar güzellikler göstersin hepimize
Aa teşekkürlerKızlar korse konusu geçmiş daha önceki 2 doğumumda kullanmadım ama şimdi çok aklıma yatıyor. Owli genel olarak memnun kalınmış bir marka. 36.haftadan itibaren ölçüyü alıp çıkan sonuçtan 8-12 cm altı baz alınarak ölçü seçilmeliymiş.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün maşallah barekallah sizekızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Ah canım ya sizde mi yoğunbakımda kaldınız bizde yoğun bakımdayız bizde 250 gram vermişiz o haliyle bile küçücük geldi iyice gözüme , bizimde akciğer izler tam gelişmediği için ağzından hava alıyoruz dualarınızı bekliyorum Doktorumuz bekleme sürecindeyiz . Bizi de unutmayın dualarınızaSu an kaç kg... Bizim üç yüz Gr vermişti yoğun bakımda. Dr vermesi daha iyi demişti akciğerleri için ödem atması vs... Bugün ilk poliklinik kontrolümüz var
Gözünüz Aydın Allah güle güle büyütmenizi nasip eylesin sağlıkla sıhhatle analı babalı inşlalhkzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Canımsın Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim de sizi sevindirsin inşallah . Buradaki evlatlarına kavuşmayı bekleyen arkadaşlarımızı sağlıkla huzurla evlatlarına kavuştursun inşallah gönül şenliği ve mutluluklaMerhaba hanımlar.
@Cihanci
@KIRMIZILIKUCUKKIZ gözünüz aydın,hoşgeldi kuzucuklar.Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
KelebekiM_ canım dualarımız sizinle,Rabbimin izniyle geçecek bu günler.
@huzurunmeraklisi sana ve oğluna da geçmiş olsun canım . O kaşıntı zıkkımı ilk aylarda bende de olmuştu fitil kullandım ve geçti. Düzenli olarak Sebamed intim temizleyici kullanıyorum.
@pembelishayat yarın da senin güzel haberlerini alırız inşallah.
Güzel kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun amiiiiiinnn amiiiiiin amiiiinnn inşallah güEl dualarınızaCanım devamlı takip ediyorum Şubat annelerini ama hiç yazmamıştım. İçim gidiyor burada bebeği kuvözde olan anneleri okudukça. Allahım en yakın zamanda sağlıkla kavuştursun sizleri. Kimseyi ayrı koymasın yavrusundan. Bütün kalbimle sağlıkla kavuşmanızı diliyorum.
Ya iyiymiş o zaman cnm benim azcık korkularım var daAllah razı olsun hepinizden kızlar. Darısı sizlerin başına inşallah
@KIRMIZILIKUCUKKIZ canım gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım benim eşimin de pozitif hatta doğuma gelemedi o ama benim negatif çıktı. Belki senin de öyledir
Ben ameliyatın başlamasını anlamadım hemşireye sordum başladılar mı diye hemen sonrasında oğlumun sesini duydum. Yarım saat kadar sürmüştür ama giriş hazırlık falan eklendiğinde tam emin değilim canım.
Cok şükür atlamışsıniz cnm sevindimMerhaba arkadaşlar, ben hem eski hem de sessiz takipçilerdenim. Öncelikle bebişi doğan tüm arkadaşlarımın gözü aydın, küvözde olan bebişlerimize de tez zamanda kavuşmalarını diliyorum.
Korona olduğum zamanlardan hatırlarsınız belki beni, çok ağır geçirip hastanede yatmıştım. Maalesef sonrasında da koronanın bıraktığı hasarla uğraşıyoruz 30.haftadan beri. Böbrek üstü bezinde durup dururken bir kanama başladı. Ağrı sancı buna bağlı erken doğum riski başladı. 2 hafta kadar hastanede tedavi gördük. Kanama uzun süre durmadı, bebeği erken alıp müdahale etmeyi bile düşündüler, Çok şükür şimdi daha iyiyiz,kanama durdu ve kritik zamanları atlattık normal doğumu bekliyoruz..
Bizden haberler böyle, Rabbim hepimize evlatlarımıızı sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Sevındım ya daha cok kalırız diye düşünmüştüm benBebeği ilk 5 dk da alıyorlar cnm toplam d yarım saatte çıkmış oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?