2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mezura bulamamıştım da canım evde ondan alamadım bende hamilelik bel çevresini mi ölçerek almak lazım peki
Ben öyle yaptım maşallahım varmış m/l aldım belim normalde hiç bu kadar olmamıştır boy kısa olunca hep dikkat etmek gerekiyor ee doğurunca da hemen bel incelmiyor o yüzden şimdiki hali ile almak iyi diye düşünüyorum yorumlara falan da bak İnternet üzerinden alacaksan eğer

Canım sağ eğer azalma var ise bol su ve tahin helvası ve süt tekrar sütü getiriyor diye biliyorum bir dene istersen birde boş emzir ki zaten sen biliyorsundur emdşkçe gelecektir

Bol su ve incir kürü tavsiye ederim. Netten bak bi incir kürüne. İncir prolaktini yani süt hormonunu artırdığı için sütünde artar kuzum.

Su an kaç kg... Bizim üç yüz Gr vermişti yoğun bakımda. Dr vermesi daha iyi demişti akciğerleri için ödem atması vs... Bugün ilk poliklinik kontrolümüz var
Tam gramini bilmiyorum şuan ama 5 gram daha vermiş
Anne sütüne katılan protein tozu istediler bizden onu aldık. Yarın götüreceğim.
Kilo alım hızı iyi değil.
Bende anne sütü artıran içecek aldım inşallah fayda eder kuşuma.

Yaaaa ahhh ahhh o bal dillerine kurban olayım Yürekten amin diyorum güzel dualarına , rabbim de sizi sevindirsin hep hatırlar güzellikler yaşayın inşallah tüm sevdiklerinizle . Geceleri yatmadan miniciğime dualarınızı bekliyorum inşallah

sağolasın canım inş antibiyotiğe gerek kalmaz son haftalarda daha çok su içeyim bari inş düzelir ilginç olan hiç bi şikayetim de yok
Benim de yoktu evet biraz değişik bir olay. Hatta antibitotik vermemeye de idrar kültürüyle karar vermişti doktorum

Kızlar korse konusu geçmiş daha önceki 2 doğumumda kullanmadım ama şimdi çok aklıma yatıyor. Owli genel olarak memnun kalınmış bir marka. 36.haftadan itibaren ölçüyü alıp çıkan sonuçtan 8-12 cm altı baz alınarak ölçü seçilmeliymiş.

Amin kardeşim amin Allah razı olsun güzel dualarınıza , olur mu öyle şey buradan yazmanız bir kelime bile söylemeniz öyle güzel destek ve moral oluyor ki anlatamam . Siz içinizi ferah tutun iğne vurulmamıştım ben çünkü aniden oldu birdenbire hafif bi kanama ile gittim ve acil alınması gerektiği söylendi . Arkadaşım doğum yaptı 35 haftalıkken ama onun 32. Haftada erken doğum belirtileri başlamıştı ozaman bi ciğer geliştirici vurmuşlar birde 34. Haftasında vurmuşlar 2 kez vurulmuş , 35 haftalık doğumunu yaptı 1 gün gözlem ve önlem amaçlı tutuldu küvezde çok şükür hiç bir problemi olmadan annesi işe beraber taburcu oldular , sizde iğne okuduysanız korkmayın inşallah hayırlıyla kavuşursunuz . Kendi sağlığınızı hiçe atmayın size olan şey bebeğinizi etkiler sakın öyle düşünmeyin Herşy güzel olacak inşallah . Benim küçücüğüme de dua ederseniz çok sevinirim doğum öncesi

Aa teşekkürler

Su an kaç kg... Bizim üç yüz Gr vermişti yoğun bakımda. Dr vermesi daha iyi demişti akciğerleri için ödem atması vs... Bugün ilk poliklinik kontrolümüz var
Ah canım ya sizde mi yoğunbakımda kaldınız bizde yoğun bakımdayız bizde 250 gram vermişiz o haliyle bile küçücük geldi iyice gözüme , bizimde akciğer izler tam gelişmediği için ağzından hava alıyoruz dualarınızı bekliyorum Doktorumuz bekleme sürecindeyiz . Bizi de unutmayın dualarınıza

kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Gözünüz Aydın Allah güle güle büyütmenizi nasip eylesin sağlıkla sıhhatle analı babalı inşlalh

Canımsın Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim de sizi sevindirsin inşallah . Buradaki evlatlarına kavuşmayı bekleyen arkadaşlarımızı sağlıkla huzurla evlatlarına kavuştursun inşallah gönül şenliği ve mutlulukla

Güzel kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun amiiiiiinnn amiiiiiin amiiiinnn inşallah güEl dualarınıza Rabbim sizlere güzel günler sağlıklı hayırlı mutlu günler göstersin Çok zor bir durummuş hiç aklıma gelmeZdi ama herşey kul başınaymış imtihan dünyasında bişeylerle sınanıyormuş insan . Herşey vaktine müptezel bişekşlde demek , ama insan gerçekten böyle zamanda ne para ne pul ne başka bişey arıyor aradığı tek destek ve dua , kalbinizden öpüyorum sizi de Allah razı olsun

Ya iyiymiş o zaman cnm benim azcık korkularım var da peki ayaklarını ne zaman hissetmeye başladın

Cok şükür atlamışsıniz cnm sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…