Sağol canım Güçlü durmaya çalışıyorum sütümde etkilenmesin diye ama bugün biraz saldım kendimi
30. Haftada gebelik tansiyonu çıktı bende bebeğin gelişimi yavaşladı sıkı takiple 37. Haftaya kadar geldik ama 1.965 kilo doğdu.
Çabuk toparlanir merak etmeyin. Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah.Sağol canım Güçlü durmaya çalışıyorum sütümde etkilenmesin diye ama bugün biraz saldım kendimi
30. Haftada gebelik tansiyonu çıktı bende bebeğin gelişimi yavaşladı sıkı takiple 37. Haftaya kadar geldik ama 1.965 kilo doğdu.
Benimkide vermişti canım hatta beslenmesi bile iyi değildi 60-70 cc içmesi gerekirken 15 cc içiyordu sütünü. Ama çıkınca toparladı üzülme sen sütünü sağ sadece bol bolTam gramini bilmiyorum şuan ama 5 gram daha vermiş
Anne sütüne katılan protein tozu istediler bizden onu aldık. Yarın götüreceğim.
Kilo alım hızı iyi değil.
Bende anne sütü artıran içecek aldım inşallah fayda eder kuşuma.
Benimde 15 cc alıyordu hastaneden alırken o miktar 70 e çıkmıştı gün geçtikçe hızla toparlayacak canım sen bile inanamayacaksın beni bi gün aradılar beslenmesi çok zayıf 15 cc anca alıyor dediler sabahlara kadar ağladım ertesi gün aradılar süt yetmiyor 45 cc alıyor dediler yani bir günde fark atabiliyorlarİnşallah canım sütümü vermeye başladılar 2-3 saatte bir 20 cc veriyorlarmış bugün haber geldi inşallah daha iyi olur dualarınızda beni ve küçüğümü unutmayın nefes alıp vericek diye uğraşıyor minicik haliyleİnşallah tüm annesinden ayrı bebişlerimiz hayırlısyka annelerine kavuştursun rabbim
Tansiyon olunca öyle oluyor oğluma süt götürürken bir baba vardı kapıda onunla konuşmuştuk biraz yüksek tansiyondan acil sezaryane almışlar eşini 39 haftalıkmış ama 2 kiloymuş. Destek amaçlı küveze almışlar 1-2 gün. Dedim korkma bak içerde benim oğlum 35 haftalık yatıyor kilosu önemli değil hemen toparlar minik bebekler daha çabuk büyüyor. Adamcağız oh diye nefes aldı karşımda öyle korkmuş meğerse kilosu az diye ..Sağol canım Güçlü durmaya çalışıyorum sütümde etkilenmesin diye ama bugün biraz saldım kendimi
Bol su ve incir kürü tavsiye ederim. Netten bak bi incir kürüne. İncir prolaktini yani süt hormonunu artırdığı için sütünde artar kuzum.
Canım sağ eğer azalma var ise bol su ve tahin helvası ve süt tekrar sütü getiriyor diye biliyorum bir dene istersen birde boş emzir ki zaten sen biliyorsundur emdşkçe gelecektir
Tamam Kızlar teşekkür ederim denicem hemenBol su ve incir kürü tavsiye ederim. Netten bak bi incir kürüne. İncir prolaktini yani süt hormonunu artırdığı için sütünde artar kuzum.
İnternet üzerinden alıcam mecbur bizim sıpa gelcem diye tutturuyor artıkBen öyle yaptımmaşallahım varmış m/l aldım belim normalde hiç bu kadar olmamıştır boy kısa olunca hep dikkat etmek gerekiyor ee doğurunca da hemen bel incelmiyor o yüzden şimdiki hali ile almak iyi diye düşünüyorum yorumlara falan da bak İnternet üzerinden alacaksan eğer
Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun inşallah bi an önce kavuşursun bebeğineKızlar merhaba bir süredir yazamıyorum bende 18 ocakta doğum yaptım.
37+1 de benimde bebeğim yoğunbakımda kilosu küçük bu yüzden yatıyor hergün gidiyorum yarım saat görüyorum çok zor gerçekten.
Tamam teşekkür ederim senin biraz daha boyun uzun bana göre bi ölçüm yapıp öyle alayım bendeBenim karın ölçüm şu an 105 çıkıyor 35 haftalık 168 boy 76 kilo ml aldım
1.60'a 52-53'üm ben. XS-S sipariş verdim şimdi. Bambu olanı Lcw'de diğer yerlere göre daha uygun galiba. Sen de bir bak istersenTamam teşekkür ederim senin biraz daha boyun uzun bana göre bi ölçüm yapıp öyle alayım bende
Sağlıkla gelsin kuzum inşallahİnternet üzerinden alıcam mecbur bizim sıpa gelcem diye tutturuyor artık
Amin canım inşALLAHAh canım benim gelmiş geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin en tez zamanda kuzucuğun iyileşin hayırlısyla ve sapsağlıklı şekilde taburcu edilecek gelin diye sizi arasınlar inşallahSizinle birlikte benim gibi olan arkadaşları da rabbim sevindirsin . Benşmde küçüğüm 36+2 de doğdu akciğerlerindeki gelişme tamamlanmadığı için yoğun bakımda maalesef bziimde bekliyorum her gün eşim süt götürüyor rabbim hepsine şifalar versin , kaç kilo doğdu sizin nefes durumunuz nasıl ?
inşALLAH canım haftası güzel sıkı takiple bekleyebildik hafta sonuna doğru çıkma ihtimali var bakalım.Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Bizimde kuvezde kaldı erken doğum nedeniyle(34+1) sizin haftanın çok güzel çok yakın zamanda taburcu olur inşaallah
Çok güzel bakıyorlar gerçekten o içimi rahatlatıyor biraz.Bakarlar ona güzel güzel aldırırlar kilo , siz stres yapmayın lütfen
Amin canım inşALLAHC
Çabuk toparlanir merak etmeyin. Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah.
Bende takviye bir şeyler aldım doktor önerisiyle. İnşallah faydası olur.İnşallah annesi fayda eder , birde hurma ye tahin helvası ye ve hamilelikte kullandığımız Omega ve Demir şalçalrıma devam et süt kalitesini inanılmaz artıyor nekadar da gesek yediklerimizden direk alımı daha zor takviyelerle daha kaliteli olur sütün bende öyle yapıyorum benimde bebeğim şuan da yopjnbakımda eşim her gün süt götürüyor , doktorumuz 2-3 saatte bir 20 ml anne şirine devam etmeye karar vermiş ben sürekli sağıyorum artık
Valla bilmiyorum canım bir alıyorsa iki veriyor. Onlar da istedi inşallah fayda eder hemen.İlk başta kilo vermesi çok normal ama... İkinci hafta almaya başlıyorlar... Bizimki 300 Gr verdi ve bu hafta almaya başlamış...taburcudan sonra 3. Gün kontrolü vardı bugün...
İnşallah bir çıksa.Benimkide vermişti canım hatta beslenmesi bile iyi değildi 60-70 cc içmesi gerekirken 15 cc içiyordu sütünü. Ama çıkınca toparladı üzülme sen sütünü sağ sadece bol bol
Ay maşallah subanallah hayırlı uğurlu olsunkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Kafamda o kadar çok soru varki daha öncede yazmıştın canım ablam hamileliğinde tansiyon problemi yaşadı demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Tansiyon olunca öyle oluyor oğluma süt götürürken bir baba vardı kapıda onunla konuşmuştuk biraz yüksek tansiyondan acil sezaryane almışlar eşini 39 haftalıkmış ama 2 kiloymuş. Destek amaçlı küveze almışlar 1-2 gün. Dedim korkma bak içerde benim oğlum 35 haftalık yatıyor kilosu önemli değil hemen toparlar minik bebekler daha çabuk büyüyor. Adamcağız oh diye nefes aldı karşımda öyle korkmuş meğerse kilosu az diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?