2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Bakarlar ona güzel güzel aldırırlar kilo , siz stres yapmayın lütfen

C Çabuk toparlanir merak etmeyin. Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah.

Benimkide vermişti canım hatta beslenmesi bile iyi değildi 60-70 cc içmesi gerekirken 15 cc içiyordu sütünü. Ama çıkınca toparladı üzülme sen sütünü sağ sadece bol bol

Benimde 15 cc alıyordu hastaneden alırken o miktar 70 e çıkmıştı gün geçtikçe hızla toparlayacak canım sen bile inanamayacaksın beni bi gün aradılar beslenmesi çok zayıf 15 cc anca alıyor dediler sabahlara kadar ağladım ertesi gün aradılar süt yetmiyor 45 cc alıyor dediler yani bir günde fark atabiliyorlar

Tansiyon olunca öyle oluyor oğluma süt götürürken bir baba vardı kapıda onunla konuşmuştuk biraz yüksek tansiyondan acil sezaryane almışlar eşini 39 haftalıkmış ama 2 kiloymuş. Destek amaçlı küveze almışlar 1-2 gün. Dedim korkma bak içerde benim oğlum 35 haftalık yatıyor kilosu önemli değil hemen toparlar minik bebekler daha çabuk büyüyor. Adamcağız oh diye nefes aldı karşımda öyle korkmuş meğerse kilosu az diye ..

Bol su ve incir kürü tavsiye ederim. Netten bak bi incir kürüne. İncir prolaktini yani süt hormonunu artırdığı için sütünde artar kuzum.
Canım sağ eğer azalma var ise bol su ve tahin helvası ve süt tekrar sütü getiriyor diye biliyorum bir dene istersen birde boş emzir ki zaten sen biliyorsundur emdşkçe gelecektir

Bol su ve incir kürü tavsiye ederim. Netten bak bi incir kürüne. İncir prolaktini yani süt hormonunu artırdığı için sütünde artar kuzum.
Tamam Kızlar teşekkür ederim denicem hemen

İnternet üzerinden alıcam mecbur bizim sıpa gelcem diye tutturuyor artık

Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun inşallah bi an önce kavuşursun bebeğine kaç kilo doğdu bebeğin ? Benim bebeğimde de kilo gelişimi azda şuan için cuma günü 2500 gram diyorlardı da ondan merak edip sordum

Amin canım inşALLAH
ALLAH seninde bebeğine şifalar versin İnşALLAH en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlerimize getirelim.
Sadece kilosu düşük canım beklediğimiz bir durumdu kendimi alıştırmaya çalışmıştım doğumdan önce ama insan yinede üzülüyor.
1.965 kilo doğdu ödem attı birazda inşALLAH toparlar bundan sonra. Güçlü olmaya çalışmalıyız onlar için.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Bizimde kuvezde kaldı erken doğum nedeniyle(34+1) sizin haftanın çok güzel çok yakın zamanda taburcu olur inşaallah
inşALLAH canım haftası güzel sıkı takiple bekleyebildik hafta sonuna doğru çıkma ihtimali var bakalım.
Ben yazamadım bir süre doğum yapan çok kişi olmuş seninde gözün aydın canım çıktımı kuvezden bebek.

Bende takviye bir şeyler aldım doktor önerisiyle. İnşallah faydası olur.
İlk başta kilo vermesi çok normal ama... İkinci hafta almaya başlıyorlar... Bizimki 300 Gr verdi ve bu hafta almaya başlamış...taburcudan sonra 3. Gün kontrolü vardı bugün...
Valla bilmiyorum canım bir alıyorsa iki veriyor. Onlar da istedi inşallah fayda eder hemen.
Benimkide vermişti canım hatta beslenmesi bile iyi değildi 60-70 cc içmesi gerekirken 15 cc içiyordu sütünü. Ama çıkınca toparladı üzülme sen sütünü sağ sadece bol bol
İnşallah bir çıksa.
Onlar 2300u beklediği için bir an önce alıp çıkması lazım.
Böyle her yönden çok zor.

Kafamda o kadar çok soru varki daha öncede yazmıştın canım ablam hamileliğinde tansiyon problemi yaşadı demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Haftasına göre düşük ağırlıklı doğdu acaba ilerde sıkıntı olurmu gelişimiyle ilgili diye endişe ediyorum.
Senin içinde sevindim kavuştun çok şükür bebeğinle ALLAH hepsini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…