2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
08.50de beni ameliyathaneye götürmek üzere aldılar. ameliyathaneye giriş hazırlık spinalin yapılması ameliyata ballama bebegi alma derken kızım 09.25te doğdu
09.45te odaya getirilmiş 10.15te de ben geldim odaya
Caniim Rabbim analı babalı büyütsün geçmiş olsun

Kızlar bu gece bebek çok hareketli ve toplanıyor bir tarafa, şimdilik sancım yok ama böyle olması korkuttu beni. Bunlar doğum belirtisi olamaz dimi?

kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle

Tebrik ederim canim Allah saglikla buyudugunu görmeyi nasip etsin darisi basimiza insallah hayirlisiyla

Bir çıksa.
Bugün görevli de emzirmeye çalışırken o kadar yanlış tutuyorsun ki deyince o kadar moralim bozuldu ki.
Sanki saatlerce yanımda duruyor da ben öğrenemedim.

Canim o kadar sinirlendim ki o görevli her kimse.. ne kadar düşüncesiz, fikirsiz bi söz sarfetmiş. Böyle patavatsiz insanlar hassas kalpleri yipratabiliyor ya büyük haksizlik gercekten.
Yardim edecegine, bak dogrusu böyle diye yol göstereceğine ne kadar da gereksiz konuşmus. Ne demisler sinek kücük ama mide bulandirir. Kafani bulandirmasina izin verme, sen hassassin sadece. Tek ihtiyacin zaman ve o da şu an kisitli. Gün gelecek bebeginin sadece mimiklerinden bile neye ihtiyaci oldugunu anlayabileceksin. Tecrübeli anneler biliyor da konuşuyorlar. Hem de cok yakinda olcak bunlar insallah

Gebelik şekeri vardı, dr beyfendisi diyete sokmuştu , uzun zamandır tatlı yememeğe çalışıyordum ama dayanamadım eşime puding tarzı bir şey aldırdım onu yedim.
Bi kereden bişey olmaz bence canım. Dikkat edersin artık
Kızlar gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah razı olsun canım amiin inşallah
Canım seni tebrik ettimi hatırlayamadım çok tebrik ederim sağlıkla büyüt inşALLAH
Çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah

Canım benim bir tanıdığım 11 yıl önce tansiyon yüzünden gebelik zehirlenmesi yaşadı acilen 6.5 aylık alındı bebeği 1 kg yoktu 100 gün hastanede yattı annesi de hemen iyileşti hatta bebek çıkmadan kız tekrar hamileydi bebeği çıktıktan sonrada hiçbir sorun yaşamadı annesi de öyle sonraki hamileliklerinde de sorun yaşamadı kız iı görsen dünya güzeli manken gibi bir kız oldu gelişimi sağlığı hep iyiyidi hiç canını sıkma 11 yılda tıp da çok ilerledi

İyi bari ya sevindim valla benimde 17 demekki çok da yüksek değil bakalım bana ne diyecek yarın

Kızlar ben yarın doğuramayacağım galiba İstanbul Beylikdüzünde yollar kar yüzünden kilit. Arabalar işlemiyor, ambulansı arıyoruz olumsuz hava şartları yüzünden çıkamıyoruz yarın tekrar arayın diyorlar. Doğum korkum gitti bir anda. hastaneye ulaşamamaktan daha çok korkuyorum Benim için dua eder misiniz yollar açılsın inşallah

Sırf sana yazmak için girdim. Aklımdasın kaç gündür ama iş güç bakamadım hiç foruma. Evet çok üzücü ne desem bilemedim Umarım geçer ve bu köyü günler unutlur gider

Canım üzme kendini sakın inşallah hayırlısıyla yarın herşey çok güzel olacak

Gösterin o zaman deseydin. Ben anlamıyorum hastane çalışanlarını pat diye her haltı söylüyorlar sanki her gün doğum yapıp ne k bakıyoruz. Sen üzme kendini 2. Çocuğum tecrğbelşyşm güya bende şu an nasıl emziririm nasıl giydircem üşütür müyüm bebeğimi diye tedirgin oluyorum. Onun için en iyisini sen bilirsin takma kimseyi. Bu arada lohusa depresyonuna yeni girdim galiba demişsin ordan dön hemen çünkü o halde kimse alttan almıyor sana sen iyi geleceksin sürekli ben iyiyim diye telkinde bulun kendine
Sağ salim açılır inşallah canım da yarın güzel haberlerini alırız inşallah

Çok sag olun kızlar.
Hepinizin mesajları iyi geldi.
Bende umursamayacağım elimden geldiğince.
Bakalım bugün nasıl olacak.
İnşallah daha iyi öğrenmişimdir.

Kızlar, tecrübeli anneler. Nisan gelmesi olayını yaşayan/farkeden oldu mu? Nekadar süre sonra doğumunuz başladı?
3-4 gündür tuhaf akıntım vardı. Bu sabah afedersiniz WC sonrasi gördüğüm galiba nişan denilen şeydi, ya da hastane kontrolünden sonra da oluşmuş bir şey olabilir. Yine ağrılarım var gidip geliyor, onunla da alakalı belki siddetlenmeden hastaneye gitmeyi düşünmüyorum yine de.

Kızlar sabaha kadar bel ağrısı çektim ama bebekte kasılma vs yok hareketli ama devam eden bel ağrım var normal doğum yapan arkadaşlar sancı böyle bir şey mi bilmemek çok kötü benim bir kere tahliye var ama o da suni sancı ile oldu kanama başladıktan sonra ağrılar başlıyor onda bunu bilemiyorum bir tğrlü

Orda beni izleyen birileri varken çok geriliyorum. Sanki her yaptığıma bu nasıl anne diyeceklermiş gibi.

O kadar üzüldüm ki.
Zaten endişeliyim birde bu şekilde özgüvenim kırılıyor.
Sen o bebeğin annesinin,onu en iyi sen tutar ,en iyi sen bakarsın. Halt etmiş o çalışan. Ayrıca ik bebeğin bu. Ben bir çocuk büyüttüm, kardeşim 10 gün önce doğum yaptı, altını zor aldım yeğenimin. Pratik yaparak yeniden alisacagim,sende pratik yaparak iyice öğreneceksin.
Lütfen başkalarının lafı seni üzmesin.
Kızlar bu gece bebek çok hareketli ve toplanıyor bir tarafa, şimdilik sancım yok ama böyle olması korkuttu beni. Bunlar doğum belirtisi olamaz dimi?
Kasılma mi oluyor? Öyle ise 10 dk da 3 kere olursa önemli yoksa önemli değil.
Of en korktuğum şey. Son durum ne kuzum ya?
Pembe sümüksü bisey. Kahve de olabiliyormuş diye biliyorum. Normal akintidan fakli ama ben hemen anlamıştım ilk hamileligimde.

Sürekli olan bel ağrısının önemli olduğunu sanmıyorum cnm. Ara ara gelip kasiklara yayiliyor ise sanci olabilir.

Benim kasilmalar artık sancılı oluyor ,uykumdan uyaniyorum oldukça da şiddetli. Fakat düzenli değil, bu gece 3 kez uykumdan uyandım sancı yüzünden.

Öğlen 13:00 a kadar özel araçla çıkmamız yasak. Bir kaç saat sonra ambulans şansımızı deneyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…