- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
Ah canım ya şimdi ağlıyorum desem
Bugün sabah nefes alamadığını hissettim zaten serum antibiyotik için gidiyordu ciğerlerine su toplaması olmuş azda olsa birkaç gün orda kalıcak sonra geçmezse suyu enjektör ile boşaltıp kurtarmayı deniycez dediler her halükarda o benim yavrum yavrumu kaybedince gelen yavruma nasıl sevineceğim ki ben sizi üzmemek için yazmadım işte çok üzgünüm birkaç gün geçer mi
Olsun canım hiç üzülme…eminim senin sütün sayesinde hızlıca kg alırSağol canım Güçlü durmaya çalışıyorum sütümde etkilenmesin diye ama bugün biraz saldım kendimi
30. Haftada gebelik tansiyonu çıktı bende bebeğin gelişimi yavaşladı sıkı takiple 37. Haftaya kadar geldik ama 1.965 kilo doğdu.
Dualarımız seninle canım, sağlıkla kucağına alKızlar ameliyathanede doktoru bekliyorum doğum için haberiniz olsun bana dua edin olur mu lütfen
Allah razı olsun canım inşallah iyileşir bende doğuma mutlu mutlu giderim yazman sorman çok değerli benim için çok sağolAllah yardımcısı olsun inşallah , doktorlarının da gayretiyle biran önce sağlıkla gelsin yanınıza
Sağ salim gelsin bebik. Göz açıp kapayana kadar olsun bitsin, sağlıcakla kavuşun inşallah. Güzel haberi bekliyoruzGeldi canım tam onu yazıyordum gruba bugün doğuma giricem doğumhanede bekliyorum doktoru başka birinin ameliyatındaymış bana dua edin olur mu
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canımGeldi canım tam onu yazıyordum gruba bugün doğuma giricem doğumhanede bekliyorum doktoru başka birinin ameliyatındaymış bana dua edin olur mu
Kızlar ameliyathanede doktoru bekliyorum doğum için haberiniz olsun bana dua edin olur mu lütfen
İnşallah. Ben de bir umut yağmur yağarsa diye bekliyorum. Öyle olursa erir hemenBizim burası tamamen buz oldu kolay kolay da kalkmaz. Yağmur yağması lazım ancak.
Hayırlısı ile bi dogursaydik
Oyy dikkatli gidin. İnşallah bir şey yoktur da geri gönderir eveKılar bende şimdi Dr aradım bel ağrım geçmedi o ağrı birde bağırsak sıkışması yapmaya başladı. Dr da ne olur ne olmaz nst çekelim dedi. Eşim işte bu halde araba kullanıp gitcem kayınvalidem le dua eder misiniz bana da sadece gaz sancısı olsun
Allah razı olsun canım inşallah iyileşir bende doğuma mutlu mutlu giderim yazman sorman çok değerli benim için çok sağol
Doğumuna az kalmış bende senden güzel haberler bekliyorum normal doğum mu olucak
Kılar bende şimdi Dr aradım bel ağrım geçmedi o ağrı birde bağırsak sıkışması yapmaya başladı. Dr da ne olur ne olmaz nst çekelim dedi. Eşim işte bu halde araba kullanıp gitcem kayınvalidem le dua eder misiniz bana da sadece gaz sancısı olsun
Var mı bir gelişme? Gidebildiniz mi?Öğlen 13:00 a kadar özel araçla çıkmamız yasak. Bir kaç saat sonra ambulans şansımızı deneyeceğiz
Canim benim sağ salim kavuşun inşallah.Kızlar ameliyathanede doktoru bekliyorum doğum için haberiniz olsun bana dua edin olur mu lütfen
Aman canım dikkat et,hayırlı haberlerle dön inşallah.Kılar bende şimdi Dr aradım bel ağrım geçmedi o ağrı birde bağırsak sıkışması yapmaya başladı. Dr da ne olur ne olmaz nst çekelim dedi. Eşim işte bu halde araba kullanıp gitcem kayınvalidem le dua eder misiniz bana da sadece gaz sancısı olsun
İnşallah, dua edelimİnşallah. Ben de bir umut yağmur yağarsa diye bekliyorum. Öyle olursa erir hemen
Aynen cnm artık baya zorlanıyorum ben ya tuvalet için bile ayağa kalkmak zor geliyor yaBizim burası tamamen buz oldu kolay kolay da kalkmaz. Yağmur yağması lazım ancak.
Hayırlısı ile bi dogursaydik
Evet kuzum günlerimizde yakin seninle ,e haftamizda geldi artık...
Bende persembe gideceğim artık son kontroller
Sağlıkla kavuşun cnm güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ameliyathanede doktoru bekliyorum doğum için haberiniz olsun bana dua edin olur mu lütfen
Çok az kalmış güzel haberler ver inşallah yarın8 şubat inşallah , sezeryan , yarın kontrol randevum var yine bakalım ne kadar büyümüş hanım
Benim de tüm gece yine bel ağrım vardı, hiç uyuyamadım. Şimdi hiç ağrım yok. Yavaş yavaş hazirlaniyor vücut artık sanirim.Kızlar sabaha kadar bel ağrısı çektim ama bebekte kasılma vs yok hareketli ama devam eden bel ağrım var normal doğum yapan arkadaşlar sancı böyle bir şey mi bilmemek çok kötü benim bir kere tahliye var ama o da suni sancı ile oldu kanama başladıktan sonra ağrılar başlıyor onda bunu bilemiyorum bir tğrlü
Yok devamında bir şey olmadı, belim ağrıdı tüm gece yine omadar, şu an bir şeyim yok çok şükür.Sen yine ebeyi ara ne olur ne olmaz. Nişansa belki çağırırlar. Devamında bir şey oldu mu?
Aynen dediğin gibiydiNişan sümüksü kahve bir parça oluyor
Eski insanlar o akıntıdan 12 saat sonra doğum olur derler ama daha önce ki doğum gurubumdada gördüğüm kadarıyla nişanı geldikten 2-3 hafta sonra doğum yapmamış olanlar oluyor
Sağlıkla geçsin inşallah canım, yavruma sağlıkla kavusKızlar ameliyathanede doktoru bekliyorum doğum için haberiniz olsun bana dua edin olur mu lütfen
Gittiniz mi? Inşallah sıradan agrilardirKılar bende şimdi Dr aradım bel ağrım geçmedi o ağrı birde bağırsak sıkışması yapmaya başladı. Dr da ne olur ne olmaz nst çekelim dedi. Eşim işte bu halde araba kullanıp gitcem kayınvalidem le dua eder misiniz bana da sadece gaz sancısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?