2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bir çıksa.
Bugün görevli de emzirmeye çalışırken o kadar yanlış tutuyorsun ki deyince o kadar moralim bozuldu ki.
Sanki saatlerce yanımda duruyor da ben öğrenemedim.
Boşver cnm takma ya boş konuşmuş, bebeğinin iyiliğini en cok düşünen sensin sonuçta, Acemiyiz normal arada sıkıntılar yaşayabiliriz

Boşver cnm takma ya boş konuşmuş, bebeğinin iyiliğini en cok düşünen sensin sonuçta, Acemiyiz normal arada sıkıntılar yaşayabiliriz
Bende hep buna ikna etmeye çalışıyorum kendimi ama lohusalık depresyonum bugün başladı sanki durup dururken ağlayasım geliyor. 1 hafta iyiydim herhalde etkilemeyecek beni diyordum.
Öyle olmuyormuş.

Bende hep buna ikna etmeye çalışıyorum kendimi ama lohusalık depresyonum bugün başladı sanki durup dururken ağlayasım geliyor. 1 hafta iyiydim herhalde etkilemeyecek beni diyordum.
Öyle olmuyormuş.
İkna etmeye çalışma cnm öylesin zaten en iyisini sen düşünürsün bebeğin icin, uzaktan yorum yapmak kolay bilmiyoruz ne yaşadığını elbet zordur ama kesinlikle şuna inan bebeğini en cok düşünen sensin, ağzı olan konuşuyor herkes bişeyler söyler

Kediniz nasıl oldu , yazmadınız , merak ettim
Ah canım ya şimdi ağlıyorum desem
Bugün sabah nefes alamadığını hissettim zaten serum antibiyotik için gidiyordu ciğerlerine su toplaması olmuş azda olsa birkaç gün orda kalıcak sonra geçmezse suyu enjektör ile boşaltıp kurtarmayı deniycez dediler her halükarda o benim yavrum yavrumu kaybedince gelen yavruma nasıl sevineceğim ki ben sizi üzmemek için yazmadım işte çok üzgünüm birkaç gün geçer mi

Orda beni izleyen birileri varken çok geriliyorum. Sanki her yaptığıma bu nasıl anne diyeceklermiş gibi.

O kadar üzüldüm ki.
Zaten endişeliyim birde bu şekilde özgüvenim kırılıyor.

evlilikte ve hayatta öğrendiğim en en en önemli kural

- yaw he he , diip geçmek
dinle ama takma, onlar artık işleri gereği duygusuzlar.
önemli olan senin kalbinin mücadelesi, ağzı olan bundan sonra hep konuşacak.
artık annesin ve herkes sana nasihat verecek, bebeğin büyüyecek farkında olmadan
sen de ben böyle yapmıştım iyi geliyordu demelere başlayacaksın, varlık süreci böyle işliyor

o gelene kadar güç topla sadece

Benim 2. Olmasına rağmen ilkini hatırlamıyorum insan unutuyor hatırlıyorum ama her hamilelik farklı oluyor ikiside bambaşka 2 gebelik sağlıkla büyüsün bebeğin benim de sezeryan günüm 37+5 haftaya sezeryan olacağım :)

Yememem gerekiyordu ama dayanamadım
Puding yedim son 2 hafta dayan be kızım diye
Kendimle konuşuyorum sürekli

Bir çıksa.
Bugün görevli de emzirmeye çalışırken o kadar yanlış tutuyorsun ki deyince o kadar moralim bozuldu ki.
Çok biliyosa öğretseymiş lohusa kadına söylencek laf mı yani. Ben de öyle böyle tutuyorum kardeşim yardımcı oluyo sağolsun ama 4 4lük olmuyo tabii ki tecrübe ile olacak.
Sağol cnm baya rahatladım ya korkuyorum ben o ayaklarını hissetmeme durumundan
Hiç korkma canım bi garip hissediypsun tabi ama çok uzun sürmüyor inşallah senin de ameliyat ekibi çok iyi olur sağolsunlar çok destekleyiciydiler.
Dığrudur tabi canım valla bu sayfaya yazmak yaptığım en doğru şeylerden biriydi

huzurunmeraklisi canım yaa alıntıladım ama yazamamışım yasak mıydı tatlı şeker problem mi varsı

Gebelik şekeri vardı, dr beyfendisi diyete sokmuştu , uzun zamandır tatlı yememeğe çalışıyordum ama dayanamadım eşime puding tarzı bir şey aldırdım onu yedim.

Bir çıksa.
ne saçma bı cümle kurmuş. Insanın zamanla alisagi şeyler bunlar bence, sen moralini bozma. Ben de şimdiden düşünüyorum, nasıl tutacam, nasıl emzircem, nasıl uyutacam, bir sürü soru. Ama hepsi yaşanarak öğrenilecek şeyler. Kimse doğuştan tam donanımlı anne olarak dogmuyor. Üzme kendini görevliye gıcık oldum -.- sağlık görevlisi ise daha gıcık oldum, çünkü görevlerinden biri doğru tavsiye vermek, yadirgamak değil. Kendisi de nekadar yanlış bir meslek seçmiş diyesim geldi..anlayissiz.

Gebelik şekeri vardı, dr beyfendisi diyete sokmuştu , uzun zamandır tatlı yememeğe çalışıyordum ama dayanamadım eşime puding tarzı bir şey aldırdım onu yedim.
Küçük bir kaçamak bir sıkıntı yaratmaz son 2 hafta daha daha dikkatli diyet uygularsin,telafi etmiş olursun:)

Gerçekten öyle.
Toplum baskısı ne iğrenç bir şey.
Bilen bilmeyen herkes konuşuyor.
Daha sabah eşim gece hep süt sağmaya kalktigimi duyunca sen bebeğine çok güzel bakacaksın demisti.
Sabah böyle duyup öğlen öyle duyunca dengem şaştı

Normalde anlayışlı ama neden öyle söyledi bilmiyorum.
Suremizi kısa tutuyorlar diye eşimle şikayet etmiştik yoğun bakım servisini.
Belki de ondan gıcık oldular.

Daha bugün bebeği destekle derken kendime bastırmam gerektiğini anladım o şekilde devam ettim.
Olacak biliyorum ama sürem kisa ne yapayım yani.
Kucağıma aldığım ilk bebek kızım.
Oyuncak bebek değil ki tutup çat omzuma çat memeye dayayayım.
Korkuyorum canını yakacagim diye.

Herkes nasıl ogreniyorsa öyle öğreneceğiz inşallah

kızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun

kzıalr benim minik kızım dünyaya geldi. hepinize duaları iyi dilekleri için teşekkür edefim. biz iyiyiz. darısı bekleyenlerin başına. cok güzel bir duygu ve 2. kez anne olmak da öyle
Kızlar gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım insanın evladı başkalarının bakımında olunca kendini güçsüz hissedebilir. Lütfen kendini güçsüz ya da eksik hissetme. Oradaki herkes sana ve bebeğine yardım etmek için orada. Görevleri bu. Nasıl tutacağını sor ayrıntı iste göstermelerini iste. Bir anne asla yetersiz olamaz bebeği kendi vücudundan çıkartıyor. Düşüncesizce konuşmuş biri moralini bozmasın mükemmel bitlr anne olacağına eminim

kızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Canım seni tebrik ettimi hatırlayamadım çok tebrik ederim sağlıkla büyüt inşALLAH

Benim de son kontrolde lökosit 12 çıktı ama hiç önemsemedi sağlık ocağındaki hemşirede doktorumda. İdrarda yanma ve kaşıntı var mı diye sordular, ben yok deyince önemsiz buldular. Hamilelikten kaynaklı öyle çıkmıştır o zaman değerin önemsiz dediler. Bol su içmelisin ama…

Kızlar bişey sorucam size, belden uyumalı sezaryen olanlar ne kadar sürüyor toplam ameliyata giriş ve bebeğimimizin doğumu odaya gelme
08.50de beni ameliyathaneye götürmek üzere aldılar. ameliyathaneye giriş hazırlık spinalin yapılması ameliyata ballama bebegi alma derken kızım 09.25te doğdu
09.45te odaya getirilmiş 10.15te de ben geldim odaya

Gerçekten ne de güzel söyledin başkaları mükemmel baktığı için ben şuan çok güçsüz hissediyorum her şeyi bilen o insanların arasında.

İnşallah iyi bakabilirim yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…