34+0 da doğdu. Toplam 8 doz gibi ciğer geliştirici vuruldum.Saglikla kavusun bebeğinize insallah ancak neden 2300 kiloyu beklediklerini anlamadım.yani genel durumu iyiyse senin emzirmenle daha hızlı toparlar diye düşünüyorum hangi hastanede doğum yaptınız acaba?haftası kaçtı ve diğer geliştirici iğne vuruldu mu?
Hiç üzülüp kafana takma cnm Rabbim sifa versin hemen toparlar kızımın sinif arkadasi 26 haftalık doğmuş ve suan 11 yasında kocaman bir kiz 3 ay kalmış yoğun bakımda yani simdi herşey cok daha gelişmiş ben sadece bazı hastaneler küvez sürecini gereksiz uzatabiliyor bunu bil diye söyledim ondan sordum hangi hastane diye en yakin zaman da saglikla kavuşmam dileğiyle34+0 da doğdu. Toplam 8 doz gibi ciğer geliştirici vuruldum.
Kilosunu toparlasın diyorlar.
Kontrollerin yapıyorlar.
Genel durumu iyi ama kafasında bir kanama varmış bugün öğrendim bende.
Doktor birçok pramature bebekte oluyor ciddi bir şey değil dedi.
Yine de canım sıkıldı.
hayırlı olsun canım, teyz ideal kilosuna kavuşsun evinize dönünKızlar merhaba bir süredir yazamıyorum bende 18 ocakta doğum yaptım.
37+1 de benimde bebeğim yoğunbakımda kilosu küçük bu yüzden yatıyor hergün gidiyorum yarım saat görüyorum çok zor gerçekten.
Kafamda o kadar çok soru varki daha öncede yazmıştın canım ablam hamileliğinde tansiyon problemi yaşadı demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Haftasına göre düşük ağırlıklı doğdu acaba ilerde sıkıntı olurmu gelişimiyle ilgili diye endişe ediyorum.
Senin içinde sevindim kavuştun çok şükür bebeğinleALLAH hepsini korusun.
Çok zor bir durummuş canım hiç duymamıştım daha önce gebelikte tansiyon problemi.Ilk kizim da yaşadım tansiyon problemi gec basladi ama 37. Haftada 2140 doğdu kizim.gelisimi durdu idrarda protein kaçağı tespit edilince sezeryanla aldilar suan 11 yasında hicbir saglik problemi yok cok sukur içini ferah tut onlar bizim.sandigimizdan daha gucluler
Kesinlikle 32. Haftadan beri doktora gittiğimde baş geliş diyordu doktorum baş aşağı duruyor doğru diyorsunuz… sizin bebeğinizde sağlıkla gelsin aramızda 1 gün var vaktinde gelsinler inşallahHemen hemen ayni haftamız bende 36+1 im bugün ayni baski bende de var bas asagi duruyorsa ozellikle muhtemelen baski yapiyordur asagiya surekli.idrarim varmis gibi özellikle yürürken zamanında saglikla gelsinler insallah
Amin canım inşALLAHhayırlı olsun canım, teyz ideal kilosuna kavuşsun evinize dönün
ilerisine cok takılma, belli bir süreye gelince ailesine çeker
annem 3 cocuk doğurdu en kilolusu kız kardeşim o da 2.100 gr ben ve abim 2000 gr ı geçmemişiz
abim 185 boy 110 kg , kız kardeşim 178 boy ben 170 boy
Amin canım İNŞALLAH çok sağolBen babyplus silikon olandan aldım canım.
Çok teşekkür ederim canım
Çok sağol canım
1 saate karıncalanmaya başladı ama 2 saatin sonunda da tamamen hissettim. 3. Saatte de yürüttüler canım. Valla korkulacak hiç bişey yokmuş onu anladım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahbi an önce toparlanır inşallah canım
Çok teşekkür ederim canım.
Kızlar bana hastanedeki ebe bu damlayı önerdi süt artırması için. Belki siz de kullanmak istersiniz. Yorumları genelde iyi netten baktık biraz
Amin canım çok teşekkür ederimba_bu gözünüz aydın,inşallah en kısa zamanda alırsın kuzucuğunu kucağına. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah.
Kuzum senin kızın geç prematüre sayılıyor, yani öyle çok erken doğmadı ve haftasına göre kilosu da çok iyi. Sen lütfen sıkma canını.34+0 da doğdu. Toplam 8 doz gibi ciğer geliştirici vuruldum.
Kilosunu toparlasın diyorlar.
Kontrollerin yapıyorlar.
Genel durumu iyi ama kafasında bir kanama varmış bugün öğrendim bende.
Doktor birçok pramature bebekte oluyor ciddi bir şey değil dedi.
Yine de canım sıkıldı.
Yok canım ben 37+5 te doğum yaptım daha bugün ama sezaryen oldu benim. Ama belirtiler bi süredir vardı dr artık aşağıya baskı yaptığı üçin normal demişti. Rica ederim canım benim de ilk annelik tecrüben öğrendiğimi yazıyorum ben deYani erken doğum belirtisi değil dimi? Ne zaman doğum yaptınız bu belirtiler olduğu sürece ? :) bu arada vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim
Çıktı çok şükür...inşALLAH canım haftası güzel sıkı takiple bekleyebildik hafta sonuna doğru çıkma ihtimali var bakalım.
Ben yazamadım bir süre doğum yapan çok kişi olmuş seninde gözün aydın canım çıktımı kuvezden bebek.
Ona cevap vermemişim canım afedersinHiç üzülüp kafana takma cnm Rabbim sifa versin hemen toparlar kızımın sinif arkadasi 26 haftalık doğmuş ve suan 11 yasında kocaman bir kiz 3 ay kalmış yoğun bakımda yani simdi herşey cok daha gelişmiş ben sadece bazı hastaneler küvez sürecini gereksiz uzatabiliyor bunu bil diye söyledim ondan sordum hangi hastane diye en yakin zaman da saglikla kavuşmam dileğiyle
Bir çıksa.Kuzum senin kızın geç prematüre sayılıyor, yani öyle çok erken doğmadı ve haftasına göre kilosu da çok iyi. Sen lütfen sıkma canını.
Ona cevap vermemişim canım afedersin
Isparta'dayım ben Davraz yaşam hastanesi.
Bugün hiç iyi hissetmiyorum ya.
Emzirmeye çalışırken ordaki görevli de bı anda o kadar yanlış tutuyorsun ki dedi çok moralim bozuldu.
Ben hiç bebek bakmadım ki ne bileyim.
Zaten günde yarım saat görebiliyorum çok pratik yapamıyorum.
Çok yetersiz hissettim asla bebeğime iyi bir anne olamayacak gibi
Öğretsin madem doğrusunu... İlk bebeğin gayet normal bu zamanla alışacaksınBir çıksa.
Bugün görevli de emzirmeye çalışırken o kadar yanlış tutuyorsun ki deyince o kadar moralim bozuldu ki.
Sanki saatlerce yanımda duruyor da ben öğrenemedim.
Çok şükür canım darısı bekleyen annelerin başına inşALLAH bizde hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimizeÇıktı çok şükür...
Şubat değilde Ocak grubu gibi olduk biraz...
Sağol cnm baya rahatladım ya korkuyorum ben o ayaklarını hissetmeme durumundanBen babyplus silikon olandan aldım canım.
Çok teşekkür ederim canım
Çok sağol canım
1 saate karıncalanmaya başladı ama 2 saatin sonunda da tamamen hissettim. 3. Saatte de yürüttüler canım. Valla korkulacak hiç bişey yokmuş onu anladım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahbi an önce toparlanır inşallah canım
Çok teşekkür ederim canım.
Kızlar bana hastanedeki ebe bu damlayı önerdi süt artırması için. Belki siz de kullanmak istersiniz. Yorumları genelde iyi netten baktık biraz
Orda beni izleyen birileri varken çok geriliyorum. Sanki her yaptığıma bu nasıl anne diyeceklermiş gibi.annelik kitaplarla- anlatımla , tv izlemeyle olmuyor maalesef
deneme yanılmayla oluyor, 10 kere deneyerek buluyorsun
her bebek bile bir olmuyor, senin bebeğin uzanarak emmeyi sever benim ki dik durarak
benim oğlum sallanmayı sevmez , seninki sallanmadan duramaz
bunlar hep deniyemleyerek öğreneceğiz.
ilk oğlum doğduğu güne kadar 1 kere hareket etmedi, hep içimde ukte kalmıştı dr çok kilolusun hissedemezsin demişti
o zaman ki kilom 95 , bu oğlum yerinde durmuyor aşırı hissediyorum, 105 kiloyum
ben aynı ben, karnım aynı karın, tohum aynı tohum ama bebekler farklı :)
O kadar üzüldüm ki.Öğretsin madem doğrusunu... İlk bebeğin gayet normal bu zamanla alışacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?