2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
34+0 da doğdu. Toplam 8 doz gibi ciğer geliştirici vuruldum.
Kilosunu toparlasın diyorlar.
Kontrollerin yapıyorlar.
Genel durumu iyi ama kafasında bir kanama varmış bugün öğrendim bende.
Doktor birçok pramature bebekte oluyor ciddi bir şey değil dedi.
Yine de canım sıkıldı.

Hiç üzülüp kafana takma cnm Rabbim sifa versin hemen toparlar kızımın sinif arkadasi 26 haftalık doğmuş ve suan 11 yasında kocaman bir kiz 3 ay kalmış yoğun bakımda yani simdi herşey cok daha gelişmiş ben sadece bazı hastaneler küvez sürecini gereksiz uzatabiliyor bunu bil diye söyledim ondan sordum hangi hastane diye en yakin zaman da saglikla kavuşmam dileğiyle

hayırlı olsun canım, teyz ideal kilosuna kavuşsun evinize dönün

ilerisine cok takılma, belli bir süreye gelince ailesine çeker
annem 3 cocuk doğurdu en kilolusu kız kardeşim o da 2.100 gr ben ve abim 2000 gr ı geçmemişiz
abim 185 boy 110 kg , kız kardeşim 178 boy ben 170 boy

Çok zor bir durummuş canım hiç duymamıştım daha önce gebelikte tansiyon problemi.

Benimde herşey yolundayken 30. Haftadan sonra başladı hep kontrol etti doktor 2 günde bir nst ultrason tahliller neyseki idrarda protein kaçağı çıkmadı onun için bekleyebildik biraz daha.

Böyle örnekler duyunca çok şükür diyorum bugün kafaya taktım nedense ALLAH sağlık versin çocuklarımızı korusun.

Hemen hemen ayni haftamız bende 36+1 im bugün ayni baski bende de var bas asagi duruyorsa ozellikle muhtemelen baski yapiyordur asagiya surekli.idrarim varmis gibi özellikle yürürken zamanında saglikla gelsinler insallah
Kesinlikle 32. Haftadan beri doktora gittiğimde baş geliş diyordu doktorum baş aşağı duruyor doğru diyorsunuz… sizin bebeğinizde sağlıkla gelsin aramızda 1 gün var vaktinde gelsinler inşallah

Amin canım inşALLAH
Güldürdün beni içim rahatladı biraz

Amin canım İNŞALLAH çok sağol

Kuzum senin kızın geç prematüre sayılıyor, yani öyle çok erken doğmadı ve haftasına göre kilosu da çok iyi. Sen lütfen sıkma canını.

Yani erken doğum belirtisi değil dimi? Ne zaman doğum yaptınız bu belirtiler olduğu sürece ? :) bu arada vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim
Yok canım ben 37+5 te doğum yaptım daha bugün ama sezaryen oldu benim. Ama belirtiler bi süredir vardı dr artık aşağıya baskı yaptığı üçin normal demişti. Rica ederim canım benim de ilk annelik tecrüben öğrendiğimi yazıyorum ben de

Çıktı çok şükür...
Şubat değilde Ocak grubu gibi olduk biraz...

Ona cevap vermemişim canım afedersin
Isparta'dayım ben Davraz yaşam hastanesi.

Bugün hiç iyi hissetmiyorum ya.
Emzirmeye çalışırken ordaki görevli de bı anda o kadar yanlış tutuyorsun ki dedi çok moralim bozuldu.
Ben hiç bebek bakmadım ki ne bileyim.
Zaten günde yarım saat görebiliyorum çok pratik yapamıyorum.
Çok yetersiz hissettim asla bebeğime iyi bir anne olamayacak gibi

Kuzum senin kızın geç prematüre sayılıyor, yani öyle çok erken doğmadı ve haftasına göre kilosu da çok iyi. Sen lütfen sıkma canını.
Bir çıksa.
Bugün görevli de emzirmeye çalışırken o kadar yanlış tutuyorsun ki deyince o kadar moralim bozuldu ki.
Sanki saatlerce yanımda duruyor da ben öğrenemedim.

annelik kitaplarla- anlatımla , tv izlemeyle olmuyor maalesef
deneme yanılmayla oluyor, 10 kere deneyerek buluyorsun
her bebek bile bir olmuyor, senin bebeğin uzanarak emmeyi sever benim ki dik durarak
benim oğlum sallanmayı sevmez , seninki sallanmadan duramaz
bunlar hep deniyemleyerek öğreneceğiz.

ilk oğlum doğduğu güne kadar 1 kere hareket etmedi, hep içimde ukte kalmıştı dr çok kilolusun hissedemezsin demişti
o zaman ki kilom 95 , bu oğlum yerinde durmuyor aşırı hissediyorum, 105 kiloyum

ben aynı ben, karnım aynı karın, tohum aynı tohum ama bebekler farklı :)

Bir çıksa.
Bugün görevli de emzirmeye çalışırken o kadar yanlış tutuyorsun ki deyince o kadar moralim bozuldu ki.
Sanki saatlerce yanımda duruyor da ben öğrenemedim.
Öğretsin madem doğrusunu... İlk bebeğin gayet normal bu zamanla alışacaksın

Çıktı çok şükür...
Şubat değilde Ocak grubu gibi olduk biraz...
Çok şükür canım darısı bekleyen annelerin başına inşALLAH bizde hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
Hiç sorma şubatı beklerken çoğumuz ocakta doğurduk sağlık olsun.

Sağol cnm baya rahatladım ya korkuyorum ben o ayaklarını hissetmeme durumundan

Orda beni izleyen birileri varken çok geriliyorum. Sanki her yaptığıma bu nasıl anne diyeceklermiş gibi.
Öğretsin madem doğrusunu... İlk bebeğin gayet normal bu zamanla alışacaksın
O kadar üzüldüm ki.
Zaten endişeliyim birde bu şekilde özgüvenim kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…