2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hiç de sıkma canını,görevlinin patavatsızlığı. Çok biliyorsa gelip uygun şekilde böyle tutarsan daha iyi olur gibi rahatlatıcı şeyler söyleseymiş. Böyle tiplere okadar gıcık oluyorum ki. Annenin canı burnunda zaten,gözünün üstünde kaşın var deseler ağrına gidiyor birde böyle dengesizler çıkıyor. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Üzülme geçecek inşallah bu günler, öyle iyi bir anne olacaksın ki gün gelip başkalarını telkin edeceksin kim bilir

Öğlen 13:00 a kadar özel araçla çıkmamız yasak. Bir kaç saat sonra ambulans şansımızı deneyeceğiz
Kaçtaydı senin? Benim de kontrolüm vardı bugün. O yine ertelenir, sorun değil de kasılmalarıma sancı eşlik etmediği için eve yolladılar beni en son. Doğum başlarsa bir şekilde hastaneye yetişmem lazım benim de. Stresten uyuyamadım gece "Ya doğum başlarsa" diye
Sen yine ebeyi ara ne olur ne olmaz. Nişansa belki çağırırlar. Devamında bir şey oldu mu?
Benim kasilmalar artık sancılı oluyor ,uykumdan uyaniyorum oldukça da şiddetli. Fakat düzenli değil, bu gece 3 kez uykumdan uyandım sancı yüzünden.
Düzene girmesini bekleyecek misin yoksa arayacak mısın doktoru?

Nişan sümüksü kahve bir parça oluyor
Eski insanlar o akıntıdan 12 saat sonra doğum olur derler ama daha önce ki doğum gurubumdada gördüğüm kadarıyla nişanı geldikten 2-3 hafta sonra doğum yapmamış olanlar oluyor

Normal sancısı düzenli olur
15 dakika da 1 gelir 3-4 dakika sürer geçer
Sonra yine tekrarlar ve yine tekrarlar
Belli süre Sonra bu süre 10 dakikaya sonra 7-8 dakikaya düşer ama düzenli bir sancı gel gitidir.

Çok şükür içim rahatladı canım dünden beri üzülüyordum.

Hemşire ile konuştum düzenli olması önemli dedi.
Artık şu aşamada sancilar normal sona geldin vücudun hazırlanıyor dedi. Perşembe kontrol var artmazsa bekleyeceğim.

İnşallah.
Evine gelince her şey çözülecek Allah'ın izniyle.

Benim Nişan geldiği gün o gece yada sabaha doğum yapmak uzereydim.
Ama benim sancılar kendisini bayağı belli ediyordu.
Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Haftalar sonrada olan varmış.
Sancılarını takip et duzenliyse 5 dakikada bir gibi o zaman gitmekte fayda var

Teşekkür ederim cevabın için cnm

Valla doktorum konusunda sıkıntı yasamam cok moral veriyor şimdiden biz senin yanında olucaz diye ama dediğin gibi inşallah ameliyat ekibi de iyi olur

08.50de beni ameliyathaneye götürmek üzere aldılar. ameliyathaneye giriş hazırlık spinalin yapılması ameliyata ballama bebegi alma derken kızım 09.25te doğdu
09.45te odaya getirilmiş 10.15te de ben geldim odaya
Ortalama bi saat civarı yani, insalalh sıkıntısiz atlatırız bu süreci..

Hemşire ile konuştum düzenli olması önemli dedi.
Artık şu aşamada sancilar normal sona geldin vücudun hazırlanıyor dedi. Perşembe kontrol var artmazsa bekleyeceğim.
Bana da doktorum öyle söyledi düzenli olursa haber ver dedi, artık vücut doğuma hazırlanıyor, gerçekten benimde bi kac gündür sancılarım oluyor, benimde cuma kontrolüm

İyi bari. Şu kar kalkana kadar bekleseydi bebikler hayırlısıyla...
Bizim burası tamamen buz oldu kolay kolay da kalkmaz. Yağmur yağması lazım ancak.
Hayırlısı ile bi dogursaydik
Bana da doktorum öyle söyledi düzenli olursa haber ver dedi, artık vücut doğuma hazırlanıyor, gerçekten benimde bi kac gündür sancılarım oluyor, benimde cuma kontrolüm
Evet kuzum günlerimizde yakin seninle ,e haftamizda geldi artık...
Bende persembe gideceğim artık son kontroller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…