- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
İnşallah sağlıcakla kavuşacaksınız ve hepsi geçecek, çok az kaldı artikSonunda çantamızı hazırladıkCuma sabahı iple çekiyorum.hala rüyada gibiyim herşey bir hayal gibi geliyo bebeğime kavuşmadan geçmicek.bu süreçte o kadar çok şey yaşadımki sanki hamileliğim bitmicek gibi geliyor evladımı kucağıma alsam hersey değişcek biliyorum az daha sabırrrr
Çok yıprandım bu süreçte kusura bakmayın öyle kendi kendime buraya yazıp içimi boşaltıyorum.iyi de geliyo
Hepimiz biran önce sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza aminnnnn
Suni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diyeKozlar çok şükür oğlumla evdeyim artık ama maalesef oğlumla babası eşimin karantinası yüzünden henüz kucaklaşamadı.
cagilbilgin pembelishayat kızlar n’aptınız inşallah sıkıntısız hallolmuştur her şey
Normal doğumdu canım, epiduralsiz yaptım doğumucanım senin önceki doğumun normaldi demi, epiduralli mi epiduralsiz miydi? Ben epiduralsiz normal istiyorum ama ilk olduğundan mı geliyor bu cesaretim diyorumdoğuma yakın bebek hareketleri artıyor mu hatırlarmısın?
İnşlhhhh cnmİnşallah sağlıcakla kavuşacaksınız ve hepsi geçecek, çok az kaldı artik
Amin inşallah her şey yolunda gider, sağlıcakla kavuşursunuz, yaşananların hepsi de birer anı olarak geride kalırSonunda çantamızı hazırladıkCuma sabahı iple çekiyorum.hala rüyada gibiyim herşey bir hayal gibi geliyo bebeğime kavuşmadan geçmicek.bu süreçte o kadar çok şey yaşadımki sanki hamileliğim bitmicek gibi geliyor evladımı kucağıma alsam hersey değişcek biliyorum az daha sabırrrr
Çok yıprandım bu süreçte kusura bakmayın öyle kendi kendime buraya yazıp içimi boşaltıyorum.iyi de geliyo
Gözün aydın. Bir gece kalmış oldun değil mi? Sanki her şey çok hızlı oldu, ne güzel. Onlar da kavuşurlar inşallah bir an evvelKozlar çok şükür oğlumla evdeyim artık ama maalesef oğlumla babası eşimin karantinası yüzünden henüz kucaklaşamadı.
cagilbilgin pembelishayat kızlar n’aptınız inşallah sıkıntısız hallolmuştur her şey
Allah kolaylık versin. Bir avazda olsun bitsin doğumun inşallahSuni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diye
Inşallah kolay geçer canım, dualarimizdasinSuni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diye
Canımm hayırlı olsun doğurmuşsunKozlar çok şükür oğlumla evdeyim artık ama maalesef oğlumla babası eşimin karantinası yüzünden henüz kucaklaşamadı.
Canım rabbim kolaylık versinSuni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diye
Suni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diye
Canım ben de beylikdüzünde oturuyorum heryer kilit gerçekten. Düşünüyorum şimdi tutsaydı sancım ne olurdu ayyy. İnsallah tez zamanda açılır yollar . Senin sancın falan mı var pekalaKızlar ben yarın doğuramayacağım galibaİstanbul Beylikdüzünde yollar kar yüzünden kilit. Arabalar işlemiyor, ambulansı arıyoruz olumsuz hava şartları yüzünden çıkamıyoruz yarın tekrar arayın diyorlar. Doğum korkum gitti bir anda. hastaneye ulaşamamaktan daha çok korkuyorum Benim için dua eder misiniz yollar açılsın inşallah
Çok kolay bi doğum olsun inşallah kuzumSuni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diye
Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün08.50de beni ameliyathaneye götürmek üzere aldılar. ameliyathaneye giriş hazırlık spinalin yapılması ameliyata ballama bebegi alma derken kızım 09.25te doğdu
09.45te odaya getirilmiş 10.15te de ben geldim odaya
Anca yeni bi parmak açıklık olmuş canım ama daha ne kadar beklerim bilmiyorum 3.30 saat falan oldu sancıyı vereliCanım rabbim kolaylık versininsallah kolayca atlatırsın. Kaç cm şuanda peki? Suniden sonrası zor ama hızlı geçiyor akşama kucağına alırsın insallah
İnşallahÇok kolay bi doğum olsun inşallah kuzum
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeğiniz kucağınıza geldiğinde bütün sıkıntılarınız da bitecek inşallahSonunda çantamızı hazırladıkCuma sabahı iple çekiyorum.hala rüyada gibiyim herşey bir hayal gibi geliyo bebeğime kavuşmadan geçmicek.bu süreçte o kadar çok şey yaşadımki sanki hamileliğim bitmicek gibi geliyor evladımı kucağıma alsam hersey değişcek biliyorum az daha sabırrrr
Rabbim analı babalı büyütsün canım08.50de beni ameliyathaneye götürmek üzere aldılar. ameliyathaneye giriş hazırlık spinalin yapılması ameliyata ballama bebegi alma derken kızım 09.25te doğdu
09.45te odaya getirilmiş 10.15te de ben geldim odaya
Hastaneye gidebildiniz mi inşallah açılmıştır yolla sağlıcaklaKızlar ben yarın doğuramayacağım galibaİstanbul Beylikdüzünde yollar kar yüzünden kilit. Arabalar işlemiyor, ambulansı arıyoruz olumsuz hava şartları yüzünden çıkamıyoruz yarın tekrar arayın diyorlar. Doğum korkum gitti bir anda. hastaneye ulaşamamaktan daha çok korkuyorum Benim için dua eder misiniz yollar açılsın inşallah
Bende gece inleyecek uyandım eşime seslendim normal o ağrılar diyip uyuduOh iyi bari. Bu sıpalar bizi deniyor resmen. Sabır testi gibi oldu hop oturup hop kalkıyoruz. Gece ben de iki defa karnımdan gelen gulup gulup sesine uyandım. Aha dedim doğuyor mu ne oluyor? Eşimi uyandırdım. "Gazdır o" dedi ve yattı uyuduÇok acayip bir sesti. Yer mi değiştirdi ne yaptı anlamadım
Aynen yaa ben de hiç istemiyorum gece olsun artık , yatarken diyorum eşime zaten saat başı kalkıcam ne gerek var
Ben çok uyanmamak için gece yarısından sonra yatıyorum artık en azından 2 defa falan kalkarım diye hesap yapıyorum kafam tertemiz olduGeceleri saat başı kalkmak ayrı olay, rüyamda bile gece kalktigimi görüyorum, rüyada bile rahat yokbel ağrıları da sürekli yokluyor, bakalım nereye kadar
Rabbim bir avazda kurtarsın canım sağ salim kucağına al bebeğiniSuni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diye
Canım o sivilcelenme ya alerji ya da anne sütünden geçen hormonlar dan oluyormuş kızımda da olmuştu bir süre sonra geçti merak etmeKızlar mesajlarınızı okuyamadım okuyabildiklerimi okurum ancak merak ediyorum kimler ne yaptı
Bizim bebiş nezle olduburunu sürekli tıkalı ağzından nefes alıp veriyor. Sprey aldık insalah iyi gelir. Göbek bağı düşeli 1 hafta oldu ama ara ara kanama yapıyor doktor K vitamini iğnesi yaptı ama hala kanama sıızntısı var. Bir de yüzünde çok svilcelenme oldu. Nasıl geçireceğim bilmiyorum. Genel olarak uğraşıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?