2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah sağlıcakla kavuşacaksınız ve hepsi geçecek, çok az kaldı artik

Suni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diye

canım senin önceki doğumun normaldi demi, epiduralli mi epiduralsiz miydi? Ben epiduralsiz normal istiyorum ama ilk olduğundan mı geliyor bu cesaretim diyorum doğuma yakın bebek hareketleri artıyor mu hatırlarmısın?
Normal doğumdu canım, epiduralsiz yaptım doğumu
dokyorum hiç sormadı ne istersin diye, günü geldi direkt doğuma almıştı
bende zaten pek o konuda hevesli değildim.

bebek hareketlerinde konusunda maalesef ilk bebek için yardımcı olamayacağım çünkü onu doğduğu güne kadar hiç hissetmedim :)

Amin inşallah her şey yolunda gider, sağlıcakla kavuşursunuz, yaşananların hepsi de birer anı olarak geride kalır Güzel düşün, bebeğine kavuşunca yapacaklarınızı anlat. Onların da bizimle beraber her şeyi hissettiğine inanıyorum
Gözün aydın. Bir gece kalmış oldun değil mi? Sanki her şey çok hızlı oldu, ne güzel. Onlar da kavuşurlar inşallah bir an evvel
Suni sancı verdiler bana bekletiyorlar daha normal doğum için illa nöbetçi doktor normal doğumu denicez ilk diye
Allah kolaylık versin. Bir avazda olsun bitsin doğumun inşallah

midem alev alev yanıyor
eşime şurup aldırdım, inşAllah faydası olur.

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım okuyabildiklerimi okurum ancak merak ediyorum kimler ne yaptı
Bizim bebiş nezle oldu burunu sürekli tıkalı ağzından nefes alıp veriyor. Sprey aldık insalah iyi gelir. Göbek bağı düşeli 1 hafta oldu ama ara ara kanama yapıyor doktor K vitamini iğnesi yaptı ama hala kanama sıızntısı var. Bir de yüzünde çok svilcelenme oldu. Nasıl geçireceğim bilmiyorum. Genel olarak uğraşıyorum yani

Canımm hayırlı olsun doğurmuşsun
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah.

Canım rabbim kolaylık versin insallah kolayca atlatırsın. Kaç cm şuanda peki? Suniden sonrası zor ama hızlı geçiyor akşama kucağına alırsın insallah

Canım ben de beylikdüzünde oturuyorum heryer kilit gerçekten. Düşünüyorum şimdi tutsaydı sancım ne olurdu ayyy. İnsallah tez zamanda açılır yollar . Senin sancın falan mı var pekala

08.50de beni ameliyathaneye götürmek üzere aldılar. ameliyathaneye giriş hazırlık spinalin yapılması ameliyata ballama bebegi alma derken kızım 09.25te doğdu
09.45te odaya getirilmiş 10.15te de ben geldim odaya
Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün erkendenmi karar verdiniz tarihe senin zamanına daha vardı diye hatırlıyorum
Bebişin ve sen sağlıklıysan ne mutlu ben de ameliyata 05:45 te girdim 06:16 da oğlum doğdu ameliyathaneden 8:45 te çıktım spinal anestezi oldum

Canım rabbim kolaylık versin insallah kolayca atlatırsın. Kaç cm şuanda peki? Suniden sonrası zor ama hızlı geçiyor akşama kucağına alırsın insallah
Anca yeni bi parmak açıklık olmuş canım ama daha ne kadar beklerim bilmiyorum 3.30 saat falan oldu sancıyı vereli bişeyde hissetmiyorum işin kötüsü

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeğiniz kucağınıza geldiğinde bütün sıkıntılarınız da bitecek inşallah

08.50de beni ameliyathaneye götürmek üzere aldılar. ameliyathaneye giriş hazırlık spinalin yapılması ameliyata ballama bebegi alma derken kızım 09.25te doğdu
09.45te odaya getirilmiş 10.15te de ben geldim odaya
Rabbim analı babalı büyütsün canım
Hastaneye gidebildiniz mi inşallah açılmıştır yolla sağlıcakla
Bende gece inleyecek uyandım eşime seslendim normal o ağrılar diyip uyudu adam ağrıma da inanmıyor artık
Aynen yaa ben de hiç istemiyorum gece olsun artık , yatarken diyorum eşime zaten saat başı kalkıcam ne gerek var

Geceleri saat başı kalkmak ayrı olay, rüyamda bile gece kalktigimi görüyorum, rüyada bile rahat yok bel ağrıları da sürekli yokluyor, bakalım nereye kadar
Ben çok uyanmamak için gece yarısından sonra yatıyorum artık en azından 2 defa falan kalkarım diye hesap yapıyorum kafam tertemiz oldu
Rabbim bir avazda kurtarsın canım sağ salim kucağına al bebeğini
Canım o sivilcelenme ya alerji ya da anne sütünden geçen hormonlar dan oluyormuş kızımda da olmuştu bir süre sonra geçti merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…