2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok devamında bir şey olmadı, belim ağrıdı tüm gece yine omadar, şu an bir şeyim yok çok şükür.
Oh iyi bari. Bu sıpalar bizi deniyor resmen. Sabır testi gibi oldu hop oturup hop kalkıyoruz. Gece ben de iki defa karnımdan gelen gulup gulup sesine uyandım. Aha dedim doğuyor mu ne oluyor? Eşimi uyandırdım. "Gazdır o" dedi ve yattı uyudu Çok acayip bir sesti. Yer mi değiştirdi ne yaptı anlamadım

Benimki de kilo sebepli kuvozde canım.
Birazcık sabır lazım bize.
İnşallah gelecekler evimize

Benim akşam 6 da nişanım gelmişti sabah 6 da doğurmuştum
O yüzden her nişan gelmesinde nişan olacak ya da olmayacak diyemiyorum

Amin canım inşALLAH daha çabuk toparlanır diyorlar daha iyiyim gördüm bugünde çok şükür iyi geldi
Teşekkür ederim

Canim benim sağ salim kavuşun inşallah.

Aman canım dikkat et,hayırlı haberlerle dön inşallah.

İnşallah, dua edelim

Hastaneden geldim kızlar bi ara 70 i gören sancı oldu nst de ama Dr önemli değil dedi. Çok sık duş aldım bu ara o yüzden olabilirmiş. Bel ağrısına karın sertlwşmesi vs eşlik eder hemen gel dedi. Dinlen işe gitme artık dedi Bende bu hafta bıraktım işi zaten sıcak tutmam gerekiyormuş birde. Vicks sürebilir sin ağrıyan yere dedi

Ayy aynen benimde karnımdan son bir haftadir aşırı tuhaf sesler geliyor

Benim kasilmalar artık sancılı oluyor ,uykumdan uyaniyorum oldukça da şiddetli. Fakat düzenli değil, bu gece 3 kez uykumdan uyandım sancı yüzünden.
Canım bunun ağrısı boyle bıçak batar iğne batirir gibi mi karin ağrısı gibi mi oluyor

canım senin önceki doğumun normaldi demi, epiduralli mi epiduralsiz miydi? Ben epiduralsiz normal istiyorum ama ilk olduğundan mı geliyor bu cesaretim diyorum doğuma yakın bebek hareketleri artıyor mu hatırlarmısın?

Düzenli olması önemli filan dedi mi?
Hepimizde ağrılar başlamış anladığım kadarıyla...
Geceleri saat başı kalkmak ayrı olay, rüyamda bile gece kalktigimi görüyorum, rüyada bile rahat yok bel ağrıları da sürekli yokluyor, bakalım nereye kadar
survivora döndü burasi
Canım bunun ağrısı boyle bıçak batar iğne batirir gibi mi karin ağrısı gibi mi oluyor
Hayır, adet ağrısının kramp gibi girmiş hali. Karnımda sertlesiyor aynı zamanda.

Evet cnm düzenli olması gerekiyormuş bir de bel ağrısına karın settleşmesi falan ekleniyor mu dedi bende öyle bir şey yoktu onunda olması lazımmış. Herkeste bir bel ağrısı var galiba

Bide benim yine saçma sapan kabuslar eklendi uykularimahayır bide o rüyaya devam ediyorum tekrar uyuyunca en komiği de o

Sonunda çantamızı hazırladık Cuma sabahı iple çekiyorum.hala rüyada gibiyim herşey bir hayal gibi geliyo bebeğime kavuşmadan geçmicek.bu süreçte o kadar çok şey yaşadımki sanki hamileliğim bitmicek gibi geliyor evladımı kucağıma alsam hersey değişcek biliyorum az daha sabırrrr
Çok yıprandım bu süreçte kusura bakmayın öyle kendi kendime buraya yazıp içimi boşaltıyorum.iyi de geliyo
Hepimiz biran önce sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…