Oh iyi bari. Bu sıpalar bizi deniyor resmen. Sabır testi gibi oldu hop oturup hop kalkıyoruz. Gece ben de iki defa karnımdan gelen gulup gulup sesine uyandım. Aha dedim doğuyor mu ne oluyor? Eşimi uyandırdım. "Gazdır o" dedi ve yattı uyuduYok devamında bir şey olmadı, belim ağrıdı tüm gece yine omadar, şu an bir şeyim yok çok şükür.
Benimki de kilo sebepli kuvozde canım.Sağol canım Güçlü durmaya çalışıyorum sütümde etkilenmesin diye ama bugün biraz saldım kendimi
30. Haftada gebelik tansiyonu çıktı bende bebeğin gelişimi yavaşladı sıkı takiple 37. Haftaya kadar geldik ama 1.965 kilo doğdu.
Ya ben de bu yüzden hiç gece olsun istemiyorum. Yatağa giderken ayaklarım geri geri gidiyorGece öyle sancilar çekiyorum ki ,gün agariyor ve geçiyor ağrılar. Bigün gerçekten doğum sancısı tutacak ama anlamayacagiz
Benim de tüm gece yine bel ağrım vardı, hiç uyuyamadım. Şimdi hiç ağrım yok. Yavaş yavaş hazirlaniyor vücut artık sanirim.
Yok devamında bir şey olmadı, belim ağrıdı tüm gece yine omadar, şu an bir şeyim yok çok şükür.
Aynen dediğin gibiydigece ağrım olunca bı endişelendim ama şu an hiçbir şeyim yok.
Sağlıkla geçsin inşallah canım, yavruma sağlıkla kavus
Gittiniz mi? Inşallah sıradan agrilardirAllah kolaylık versin, hiç çekilmiyormuş bu son ağrılar:/
Amin canım inşALLAH daha çabuk toparlanır diyorlar daha iyiyim gördüm bugünde çok şükür iyi geldiOlsun canım hiç üzülme…eminim senin sütün sayesinde hızlıca kg alırBen 7 aylık 1.200 gr doğmuşum, anne sütüyle hemen kg almışım, açığı kapatmışım birkaç ayda Eminim senin bebiş de hemen toparlanacak annesi, güzel düşün sütün etkilenmesin
Ya ben de bu yüzden hiç gece olsun istemiyorum. Yatağa giderken ayaklarım geri geri gidiyor
Aynen cnm artık baya zorlanıyorum ben ya tuvalet için bile ayağa kalkmak zor geliyor ya
Canim benim sağ salim kavuşun inşallah.
Aman canım dikkat et,hayırlı haberlerle dön inşallah.
İnşallah, dua edelim
Hastaneden geldim kızlar bi ara 70 i gören sancı oldu nst de ama Dr önemli değil dedi. Çok sık duş aldım bu ara o yüzden olabilirmiş. Bel ağrısına karın sertlwşmesi vs eşlik eder hemen gel dedi. Dinlen işe gitme artık dediBenim de tüm gece yine bel ağrım vardı, hiç uyuyamadım. Şimdi hiç ağrım yok. Yavaş yavaş hazirlaniyor vücut artık sanirim.
Yok devamında bir şey olmadı, belim ağrıdı tüm gece yine omadar, şu an bir şeyim yok çok şükür.
Aynen dediğin gibiydigece ağrım olunca bı endişelendim ama şu an hiçbir şeyim yok.
Sağlıkla geçsin inşallah canım, yavruma sağlıkla kavus
Gittiniz mi? Inşallah sıradan agrilardirAllah kolaylık versin, hiç çekilmiyormuş bu son ağrılar:/
Ayy aynen benimde karnımdan son bir haftadir aşırı tuhaf sesler geliyorOh iyi bari. Bu sıpalar bizi deniyor resmen. Sabır testi gibi oldu hop oturup hop kalkıyoruz. Gece ben de iki defa karnımdan gelen gulup gulup sesine uyandım. Aha dedim doğuyor mu ne oluyor? Eşimi uyandırdım. "Gazdır o" dedi ve yattı uyuduÇok acayip bir sesti. Yer mi değiştirdi ne yaptı anlamadım
Canım bunun ağrısı boyle bıçak batar iğne batirir gibi mi karin ağrısı gibi mi oluyorBenim kasilmalar artık sancılı oluyor ,uykumdan uyaniyorum oldukça da şiddetli. Fakat düzenli değil, bu gece 3 kez uykumdan uyandım sancı yüzünden.
canım senin önceki doğumun normaldi demi, epiduralli mi epiduralsiz miydi? Ben epiduralsiz normal istiyorum ama ilk olduğundan mı geliyor bu cesaretim diyorumNişan sümüksü kahve bir parça oluyor
Eski insanlar o akıntıdan 12 saat sonra doğum olur derler ama daha önce ki doğum gurubumdada gördüğüm kadarıyla nişanı geldikten 2-3 hafta sonra doğum yapmamış olanlar oluyor
Normal sancısı düzenli olur
15 dakika da 1 gelir 3-4 dakika sürer geçer
Sonra yine tekrarlar ve yine tekrarlar
Belli süre Sonra bu süre 10 dakikaya sonra 7-8 dakikaya düşer ama düzenli bir sancı gel gitidir.
Düzenli olması önemli filan dedi mi?Hastaneden geldim kızlar bi ara 70 i gören sancı oldu nst de ama Dr önemli değil dedi. Çok sık duş aldım bu ara o yüzden olabilirmiş. Bel ağrısına karın sertlwşmesi vs eşlik eder hemen gel dedi. Dinlen işe gitme artık dediBende bu hafta bıraktım işi zaten sıcak tutmam gerekiyormuş birde. Vicks sürebilir sin ağrıyan yere dedi
Geceleri saat başı kalkmak ayrı olay, rüyamda bile gece kalktigimi görüyorum, rüyada bile rahat yokbel ağrıları da sürekli yokluyor, bakalım nereye kadar
Hayır, adet ağrısının kramp gibi girmiş hali. Karnımda sertlesiyor aynı zamanda.Canım bunun ağrısı boyle bıçak batar iğne batirir gibi mi karin ağrısı gibi mi oluyor
Evet cnm düzenli olması gerekiyormuş bir de bel ağrısına karın settleşmesi falan ekleniyor mu dedi bende öyle bir şey yoktu onunda olması lazımmış. Herkeste bir bel ağrısı var galibaDüzenli olması önemli filan dedi mi?
Hepimizde ağrılar başlamış anladığım kadarıyla...
survivora döndü burasi
Hayır, adet ağrısının kramp gibi girmiş hali. Karnımda sertlesiyor aynı zamanda.
Bide benim yine saçma sapan kabuslar eklendi uykularimaDüzenli olması önemli filan dedi mi?
Hepimizde ağrılar başlamış anladığım kadarıyla...
survivora döndü burasi
Hayır, adet ağrısının kramp gibi girmiş hali. Karnımda sertlesiyor aynı zamanda.
İnşallah sağ sağlim kavuşmuşsunuzdur bebeğinizeGeldi canım tam onu yazıyordum gruba bugün doğuma giricem doğumhanede bekliyorum doktoru başka birinin ameliyatındaymış bana dua edin olur mu
İnşallah sağlıcakla kavuşunKızlar ameliyathanede doktoru bekliyorum doğum için haberiniz olsun bana dua edin olur mu lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?