Maşallah canım kaçıncı Haftanda oluyorsunKizlar bende uzun zamandır yazamadim. Benimde günüm belli oldu cuma günü olcak allahin izniyle. Erken gelmezse tabi
38 deMaşallah canım kaçıncı Haftanda oluyorsun
Neden o kadar uzun sürdü :/Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünerkendenmi karar verdiniz tarihe senin zamanına daha vardı diye hatırlıyorum
Bebişin ve sen sağlıklıysan ne mutluben de ameliyata 05:45 te girdim 06:16 da oğlum doğdu ameliyathaneden 8:45 te çıktım spinal anestezi oldum
Ne kadar benzer hikayeler. Adamlar rahat tabii. Bir gün şu bedene girseler ne yaparlar acabaBende gece inleyecek uyandım eşime seslendim normal o ağrılar diyip uyuduadam ağrıma da inanmıyor artık
Ben de 1'den sonra yatıyorum ama uyanmam azalmıyor. Nerede yanlış yapıyorumBen çok uyanmamak için gece yarısından sonra yatıyorum artık en azından 2 defa falan kalkarım diye hesap yapıyorum kafam tertemiz oldu
Kozlar çok şükür oğlumla evdeyim artık ama maalesef oğlumla babası eşimin karantinası yüzünden henüz kucaklaşamadı.
@cagilbilginpembelishayat kızlar n’aptınız inşallah sıkıntısız hallolmuştur her şey
Canım ben de beylikdüzünde oturuyorum heryer kilit gerçekten. Düşünüyorum şimdi tutsaydı sancım ne olurdu ayyy. İnsallah tez zamanda açılır yollar . Senin sancın falan mı var pekala
Canım Geçmiş olsun inşALLAH gelecekler evimize sağlıkla birşey söyledilermi nezaman çıkacağıyla ilgiliBenimki de kilo sebepli kuvozde canım.
Birazcık sabır lazım bize.
İnşallah gelecekler evimize
Ayyy çok sevindimKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Aklımız sende kaldı. Çok şükür. Gözün aydın, her açıdan geçmiş olsun. Maceralı bir doğum hikayeniz olduKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Çok güzel bir hisKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Canım inşallah sağ salim gerçekleşir doğum. Dualarımız seninleKızlar ameliyathanede doktoru bekliyorum doğum için haberiniz olsun bana dua edin olur mu lütfen
Evet canım bi gece. Her şey çok hızlı ve güzeldi tek eksiğimiz maalesef babaydı. Amiin inşallahAmin inşallah her şey yolunda gider, sağlıcakla kavuşursunuz, yaşananların hepsi de birer anı olarak geride kalırGüzel düşün, bebeğine kavuşunca yapacaklarınızı anlat. Onların da bizimle beraber her şeyi hissettiğine inanıyorum
Gözün aydın. Bir gece kalmış oldun değil mi? Sanki her şey çok hızlı oldu, ne güzel. Onlar da kavuşurlar inşallah bir an evvel
Allah kolaylık versin. Bir avazda olsun bitsin doğumun inşallah
Amiin canım çok sağolCanımm hayırlı olsun doğurmuşsun
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah.
Benim de cok kotu bi kac gündür miğdem ya miğde koruyucu aldım ama fayda etmedi sanırım biraz da bebeklerimizin baskısı var miğdeyemidem alev alev yanıyor
eşime şurup aldırdım, inşAllah faydası olur.
Canım seni cok iyi anlıyorumBende hep buna ikna etmeye çalışıyorum kendimi ama lohusalık depresyonum bugün başladı sanki durup dururken ağlayasım geliyor. 1 hafta iyiydim herhalde etkilemeyecek beni diyordum.
Öyle olmuyormuş.
Kıyamam miniğine cok geçmiş olsun cnm inşallah geçer bian önceKızlar mesajlarınızı okuyamadım okuyabildiklerimi okurum ancak merak ediyorum kimler ne yaptı
Bizim bebiş nezle olduburunu sürekli tıkalı ağzından nefes alıp veriyor. Sprey aldık insalah iyi gelir. Göbek bağı düşeli 1 hafta oldu ama ara ara kanama yapıyor doktor K vitamini iğnesi yaptı ama hala kanama sıızntısı var. Bir de yüzünde çok svilcelenme oldu. Nasıl geçireceğim bilmiyorum. Genel olarak uğraşıyorum yani
Hiç bilmiyorum canım. Dikiş işlemi uzun sürdü. Doktorum takıntılı biri . Hep dinledim onları sürekli komut veriyordu . Yoksa o kadar uzun sürmemesi gerekiyor tabi. Şükür iyiym ama ilk gün ağrım oldu sadeceNeden o kadar uzun sürdü :/
Yok canım 2300 olunca serviste birkaç gün duracakmişiz sonra bir sıkıntı yoksa göndereceklermiş.Canım Geçmiş olsun inşALLAH gelecekler evimize sağlıkla birşey söyledilermi nezaman çıkacağıyla ilgili
Amin canım insallah. Sizin de az kaldı bolca uykunuzu alınKıyamam miniğine cok geçmiş olsun cnm inşallah geçer bian önce
Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallahKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Benm de aklıma öyle geldi canım. Alerji ise işimiz zor.. insallah geçicidr. Peki bişey sürmeli miyim?Rabbim analı babalı büyütsün canım
Hastaneye gidebildiniz mi inşallah açılmıştır yolla sağlıcakla
Bende gece inleyecek uyandım eşime seslendim normal o ağrılar diyip uyuduadam ağrıma da inanmıyor artık
Ben çok uyanmamak için gece yarısından sonra yatıyorum artık en azından 2 defa falan kalkarım diye hesap yapıyorum kafam tertemiz oldu
Rabbim bir avazda kurtarsın canım sağ salim kucağına al bebeğini
Canım o sivilcelenme ya alerji ya da anne sütünden geçen hormonlar dan oluyormuş kızımda da olmuştu bir süre sonra geçti merak etme
Çok şükür geçti gitti. Ben de bilmediğim için meraktan soruyorum, doktoru sorguladığımdan değil yani. Benim de sezaryen olacak da biraz tedirginimHiç bilmiyorum canım. Dikiş işlemi uzun sürdü. Doktorum takıntılı biri . Hep dinledim onları sürekli komut veriyordu . Yoksa o kadar uzun sürmemesi gerekiyor tabi. Şükür iyiym ama ilk gün ağrım oldu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?