2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Neden o kadar uzun sürdü :/

Bende gece inleyecek uyandım eşime seslendim normal o ağrılar diyip uyudu adam ağrıma da inanmıyor artık
Ne kadar benzer hikayeler. Adamlar rahat tabii. Bir gün şu bedene girseler ne yaparlar acaba
Ben çok uyanmamak için gece yarısından sonra yatıyorum artık en azından 2 defa falan kalkarım diye hesap yapıyorum kafam tertemiz oldu
Ben de 1'den sonra yatıyorum ama uyanmam azalmıyor. Nerede yanlış yapıyorum Sifonun oraya yastık koysam olur yani

Canım ben de beylikdüzünde oturuyorum heryer kilit gerçekten. Düşünüyorum şimdi tutsaydı sancım ne olurdu ayyy. İnsallah tez zamanda açılır yollar . Senin sancın falan mı var pekala

Kızlar meraba Hastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize

Ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza

Aklımız sende kaldı. Çok şükür. Gözün aydın, her açıdan geçmiş olsun. Maceralı bir doğum hikayeniz oldu Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Çok güzel bir his bol sütlü emmeli günleriniz olsun insallah canım

Kızlar ameliyathanede doktoru bekliyorum doğum için haberiniz olsun bana dua edin olur mu lütfen
Canım inşallah sağ salim gerçekleşir doğum. Dualarımız seninle
Evet canım bi gece. Her şey çok hızlı ve güzeldi tek eksiğimiz maalesef babaydı. Amiin inşallah
Canımm hayırlı olsun doğurmuşsun
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah.
Amiin canım çok sağol sana da geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlar

midem alev alev yanıyor
eşime şurup aldırdım, inşAllah faydası olur.
Benim de cok kotu bi kac gündür miğdem ya miğde koruyucu aldım ama fayda etmedi sanırım biraz da bebeklerimizin baskısı var miğdeye

Bende hep buna ikna etmeye çalışıyorum kendimi ama lohusalık depresyonum bugün başladı sanki durup dururken ağlayasım geliyor. 1 hafta iyiydim herhalde etkilemeyecek beni diyordum.
Öyle olmuyormuş.
Canım seni cok iyi anlıyorum bebeğim hastanede 1 gece yattığında nasıl ağladım nasıl.. şimdi hapşırsa ağlıyorum uyusa ağlıyorum. Uyuyan bebeğe ağlanırmı? Ben ağlıyorum işte. Yani şaka gibi dünyam tamamen ona odaklı oldu çok zormuş lohusalık

Kıyamam miniğine cok geçmiş olsun cnm inşallah geçer bian önce

Neden o kadar uzun sürdü :/
Hiç bilmiyorum canım. Dikiş işlemi uzun sürdü. Doktorum takıntılı biri . Hep dinledim onları sürekli komut veriyordu . Yoksa o kadar uzun sürmemesi gerekiyor tabi. Şükür iyiym ama ilk gün ağrım oldu sadece

Canım Geçmiş olsun inşALLAH gelecekler evimize sağlıkla birşey söyledilermi nezaman çıkacağıyla ilgili
Yok canım 2300 olunca serviste birkaç gün duracakmişiz sonra bir sıkıntı yoksa göndereceklermiş.
Tamamen bebeğin kilo alma süresine bağlı yani

Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah

Benm de aklıma öyle geldi canım. Alerji ise işimiz zor.. insallah geçicidr. Peki bişey sürmeli miyim?
Bebek yağı sürüyorum faydası olmadı. Krem falanmı sürsem bilemedim. Uçları beyaz beyaz iltihaplı sivicle gibi

Çok şükür geçti gitti. Ben de bilmediğim için meraktan soruyorum, doktoru sorguladığımdan değil yani. Benim de sezaryen olacak da biraz tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…