Bizim çantalar, puset iki haftadır arabadaHahadurum bizde de aynı. İlk olduğu zaman arabayı garajdan çıkarayım çantayı indireyim mi filan diye panik yapmıştı eşim. Baktı gördü ben doğuracak gibi değilim, uyuyunca geçer uyuyalım en iyisi diyo
Eşimi istemedim. Alırlarmıydı onu da bilmiyorum . Eşim hassastır biraz .Titreme ameliyathane soğuk diye mi oldu acaba yoksa anesteziden mi? Eşin yanında mıydı?
Haklısın canım ellemeyeyim en iyisiBence sürme bir şey cnm Dr a sor sürdüğün yağ da iyi gelmeyebilir belki kuruması lazım bilemiyoruz ki
Bu benimde aklıma geliyor aslında ama bi türlü indirmedik arabaya.Bizim çantalar, puset iki haftadır arabada
Valla ya bi yanim yapma stres bak ne güzel kavuscan oğlunla diyor bi yanim da gerçekten korkuyor yaİnşallah en rahat şekilde kolayca sağlıkl geçirelim şu süreci ya gerilim filmine döndü
Aynen öyle valla ben koltukta yatıyorum tutunuyorum kalkarken yoksa düşcemBilmezmiyim canımartık son günler ben yatağa yatmak istemiyodum. Kalkması ayrı dert dönmesi ayrı dert. Doğurduktan sonra rahatlıyorsun en cok çişimi tutmayı özlemişim
Ay Amin amin... son günler hakikaten çok stresli.İnşallah en rahat şekilde kolayca sağlıkl geçirelim şu süreci ya gerilim filmine döndü
Benimki genelde sakin ve rahat bana dehşetle bakıyordu sabah belim ağrıyor deyince normal diyor artık 15 gün kaldı diyor ters bir şey olsa duramazsın dedi dedi işe gitti. Bende oturdum ağladım sen beni takmadın diye iyice dehşete kapıldı
Yaa sezaryende de mi oluyormuş o :/ Ablama normal doğumda yapmışlardı o baskıyı, bebek aşağı insin diye. Çok uzun süre kalmıştı kaburga ağrısıEşimi istemedim. Alırlarmıydı onu da bilmiyorum . Eşim hassastır biraz .
Anesteziden dolayı titredim ben. Heyecan yaptım ilk başta. Durdurmaya calıssamda durmadı. Doğum bitti hLa devam ediyordu zangır zangır titriyordum. Kesnlkle üşümedm. En cok beni yoran titremeydi. Birde bebeği çıkarırken mideme bastırdılar. Kaburgada ağrısı kaldı aylarca süredebilirmiş onda tedriginim
Biz de daha indirmezdik, benim çantalar hazır bile değildi ama hastaneden çıkar çıkmaz hallettik o işi ne olur ne olmaz diyeBu benimde aklıma geliyor aslında ama bi türlü indirmedik arabaya.
Hep aynıyız. Son zamanlar böyle geçecek demek kiValla ya bi yanim yapma stres bak ne güzel kavuscan oğlunla diyor bi yanim da gerçekten korkuyor ya
Ozel değil mi doktorun cnm? Ben sordum 24 saat açık telim suyun nişanin geldiğinde mutlaka ara dedi, ki öyle olmalı zaten bos yere mi veriyoruz o kadar paraDoktoruma güveniyorum da bizim oğlan eserekli. Planlı sezaryeni bekler mi, beklemezse doktor mesai saati dışında gelir mi bilmiyorum. Daha oralarını konuşmadık hiç
Cok karmaşık bir süreç sahiden.Canım seni cok iyi anlıyorumbebeğim hastanede 1 gece yattığında nasıl ağladım nasıl.. şimdi hapşırsa ağlıyorum uyusa ağlıyorum. Uyuyan bebeğe ağlanırmı? Ben ağlıyorum işte. Yani şaka gibi dünyam tamamen ona odaklı oldu çok zormuş lohusalık
İnsallah o zamana kadar ilk annelik fedakarlıkları göstereceğizBizimde öyle hayırlısıyla çıkacaklar
Ay insalah canım . Alsın da sağlıklı olsunda önemli değil. Hadi sizlerde doğurunda bol bol bebişlerden konusalmCanım bu iyi bisey aslında. Sütün yağlı yani besleyici ... kilo alacak oğlusun bol bol inşallah.
Amin aminCok karmaşık bir süreç sahiden.
Ben de seni çok iyi anlıyorum insan başka şey düşünemiyor. Onun ihtiyaçları onun keyfi her şey onun icin.
Rabbim bizlere bağışlasın onları
Evet videoya almıslardı ameliyatımı.izledm Gördüm yani bastırmasa bebek çıkamazmış gerçekten. Minnacık kesikten kocaman bebek çıkıyor zor bişey. Bi de benm ki koca kafaydı doktor iyiki normal i denememişsn dediYaa sezaryende de mi oluyormuş o :/ Ablama normal doğumda yapmışlardı o baskıyı, bebek aşağı insin diye. Çok uzun süre kalmıştı kaburga ağrısı
Biz de daha indirmezdik, benim çantalar hazır bile değildi ama hastaneden çıkar çıkmaz hallettik o işi ne olur ne olmaz diye
Hep aynıyız. Son zamanlar böyle geçecek demek ki
Biz dogurunca siz zor günleri geçmiş olacaksıniz size akıl danisicaz hepimizAy insalah canım . Alsın da sağlıklı olsunda önemli değil. Hadi sizlerde doğurunda bol bol bebişlerden konusalm
Evet canım ya seve seve paylasırım tecrübelerimiBiz dogurunca siz zor günleri geçmiş olacaksıniz size akıl danisicaz hepimiz
Özelde ama bazı doktorlar mesai saati dışında ya da hafta sonu olunca gelmeyebiliyormuş diye duydum. Soracağım bakalımOzel değil mi doktorun cnm? Ben sordum 24 saat açık telim suyun nişanin geldiğinde mutlaka ara dedi, ki öyle olmalı zaten bos yere mi veriyoruz o kadar para
Off bizimkinin de kafa önden gidiyor hep. Bakalım nasıl olacak. Bir de ters duruyor. O da sezaryende zor oluyormuş sanırım. İnşallah rahat geçer, sağlıkla gelir. Sen özel çekim mi yaptırdın, yoksa telefonla mı videoya aldılar?Evet videoya almıslardı ameliyatımı.izledm Gördüm yani bastırmasa bebek çıkamazmış gerçekten. Minnacık kesikten kocaman bebek çıkıyor zor bişey. Bi de benm ki koca kafaydı doktor iyiki normal i denememişsn dedi
Kavuştun mu bebeğine canım, nasılsınız nasıl gidiyor hasretlik?Çıktı çok şükür...
Şubat değilde Ocak grubu gibi olduk biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?