2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizim çantalar, puset iki haftadır arabada

Titreme ameliyathane soğuk diye mi oldu acaba yoksa anesteziden mi? Eşin yanında mıydı?
Eşimi istemedim. Alırlarmıydı onu da bilmiyorum . Eşim hassastır biraz .
Anesteziden dolayı titredim ben. Heyecan yaptım ilk başta. Durdurmaya calıssamda durmadı. Doğum bitti hLa devam ediyordu zangır zangır titriyordum. Kesnlkle üşümedm. En cok beni yoran titremeydi. Birde bebeği çıkarırken mideme bastırdılar. Kaburgada ağrısı kaldı aylarca süredebilirmiş onda tedriginim

İnşallah en rahat şekilde kolayca sağlıkl geçirelim şu süreci ya gerilim filmine döndü
Valla ya bi yanim yapma stres bak ne güzel kavuscan oğlunla diyor bi yanim da gerçekten korkuyor ya

Bilmezmiyim canım artık son günler ben yatağa yatmak istemiyodum. Kalkması ayrı dert dönmesi ayrı dert. Doğurduktan sonra rahatlıyorsun en cok çişimi tutmayı özlemişim
Aynen öyle valla ben koltukta yatıyorum tutunuyorum kalkarken yoksa düşcem yaa sorma azcık çiş için Habire tuvalete taşınıyoruz

Dün benim ağrılarım daha yoğundu valla gözlerinden anladım o korkuyu cidden aşırı olsa eşin anlar cnm senin de, aman o ağlamaları sorma bende herşeye ağlıyorum ya

Yaa sezaryende de mi oluyormuş o :/ Ablama normal doğumda yapmışlardı o baskıyı, bebek aşağı insin diye. Çok uzun süre kalmıştı kaburga ağrısı
Bu benimde aklıma geliyor aslında ama bi türlü indirmedik arabaya.
Biz de daha indirmezdik, benim çantalar hazır bile değildi ama hastaneden çıkar çıkmaz hallettik o işi ne olur ne olmaz diye
Valla ya bi yanim yapma stres bak ne güzel kavuscan oğlunla diyor bi yanim da gerçekten korkuyor ya
Hep aynıyız. Son zamanlar böyle geçecek demek ki

Doktoruma güveniyorum da bizim oğlan eserekli. Planlı sezaryeni bekler mi, beklemezse doktor mesai saati dışında gelir mi bilmiyorum. Daha oralarını konuşmadık hiç
Ozel değil mi doktorun cnm? Ben sordum 24 saat açık telim suyun nişanin geldiğinde mutlaka ara dedi, ki öyle olmalı zaten bos yere mi veriyoruz o kadar para

Cok karmaşık bir süreç sahiden.
Ben de seni çok iyi anlıyorum insan başka şey düşünemiyor. Onun ihtiyaçları onun keyfi her şey onun icin.
Rabbim bizlere bağışlasın onları

Evet videoya almıslardı ameliyatımı.izledm Gördüm yani bastırmasa bebek çıkamazmış gerçekten. Minnacık kesikten kocaman bebek çıkıyor zor bişey. Bi de benm ki koca kafaydı doktor iyiki normal i denememişsn dedi

Ozel değil mi doktorun cnm? Ben sordum 24 saat açık telim suyun nişanin geldiğinde mutlaka ara dedi, ki öyle olmalı zaten bos yere mi veriyoruz o kadar para
Özelde ama bazı doktorlar mesai saati dışında ya da hafta sonu olunca gelmeyebiliyormuş diye duydum. Soracağım bakalım

Off bizimkinin de kafa önden gidiyor hep. Bakalım nasıl olacak. Bir de ters duruyor. O da sezaryende zor oluyormuş sanırım. İnşallah rahat geçer, sağlıkla gelir. Sen özel çekim mi yaptırdın, yoksa telefonla mı videoya aldılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…