Canım çok sevindim,aklim sende kalmıştı.Kızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Hadi hayırlısı cnm saglikla kavuş inşallah
Uyku mu o neAmin canım insallah. Sizin de az kaldı bolca uykunuzu alın
Benim eşim gibi seninki deRabbim analı babalı büyütsün canım
Hastaneye gidebildiniz mi inşallah açılmıştır yolla sağlıcakla
Bende gece inleyecek uyandım eşime seslendim normal o ağrılar diyip uyuduadam ağrıma da inanmıyor artık
Ben çok uyanmamak için gece yarısından sonra yatıyorum artık en azından 2 defa falan kalkarım diye hesap yapıyorum kafam tertemiz oldu
Rabbim bir avazda kurtarsın canım sağ salim kucağına al bebeğini
Canım o sivilcelenme ya alerji ya da anne sütünden geçen hormonlar dan oluyormuş kızımda da olmuştu bir süre sonra geçti merak etme
Genelde daha kisa sürüyor diyolar cnmÇok şükür geçti gitti. Ben de bilmediğim için meraktan soruyorum, doktoru sorguladığımdan değil yani. Benim de sezaryen olacak da biraz tedirginim
İnşallah en rahat şekilde kolayca sağlıkl geçirelim şu süreci ya gerilim filmine döndüGenelde daha kisa sürüyor diyolar cnm
Allah allah. İnsallah işe yarıyordur canım belki sancın 4 cm den sonra baslar. İnsallah kolay atlarsın yaAnca yeni bi parmak açıklık olmuş canım ama daha ne kadar beklerim bilmiyorum 3.30 saat falan oldu sancıyı verelibişeyde hissetmiyorum işin kötüsü
Anladım canım tabi haklısın sormakla. Sanırım 1-1,5 saat sürer totalde. Anestezi doktoru spinal anestezi içn yaklasık 15 dakika uğraştı. Onuda hesaba katayım. Vajinal yıkama sonda takma vs hepsi içinde sürenin. Tedirgin olacak birşey yok sadece ben çooook titredim. Doktor normal dedi.Çok şükür geçti gitti. Ben de bilmediğim için meraktan soruyorum, doktoru sorguladığımdan değil yani. Benim de sezaryen olacak da biraz tedirginim
Bilmezmiyim canımUyku mu o neya tuvalet icin ya miğde yanması ya ağrılar için bin kez uyanıyorum cnm geceleri ya gerçekten baya zormuş son günler
Canım göbek ile ilgili bi fikrim yok ama benim de oğlumun yüzünde beyaz beyaz sivilceler olmuştu doktor sütün çok yağlı olduğu zaman olur merak etme bu iyi bişi demişti özellikle burnunnn yanlarında falan çok vardıKızlar mesajlarınızı okuyamadım okuyabildiklerimi okurum ancak merak ediyorum kimler ne yaptı
Bizim bebiş nezle olduburunu sürekli tıkalı ağzından nefes alıp veriyor. Sprey aldık insalah iyi gelir. Göbek bağı düşeli 1 hafta oldu ama ara ara kanama yapıyor doktor K vitamini iğnesi yaptı ama hala kanama sıızntısı var. Bir de yüzünde çok svilcelenme oldu. Nasıl geçireceğim bilmiyorum. Genel olarak uğraşıyorum yani
Amin canım hayırlısıyla inşallahCanım çok sevindim,aklim sende kalmıştı.
Oyh anneli babalı büyüsün ogluşun
Hadi hayırlısı cnm saglikla kavuş inşallah
Aynen canım yaa sanki ergen gibi bir sürü var. Neyse kötü bişey değil allahtan.Canım göbek ile ilgili bi fikrim yok ama benim de oğlumun yüzünde beyaz beyaz sivilceler olmuştu doktor sütün çok yağlı olduğu zaman olur merak etme bu iyi bişi demişti özellikle burnunnn yanlarında falan çok vardı
Titreme ameliyathane soğuk diye mi oldu acaba yoksa anesteziden mi? Eşin yanında mıydı?Anladım canım tabi haklısın sormakla. Sanırım 1-1,5 saat sürer totalde. Anestezi doktoru spinal anestezi içn yaklasık 15 dakika uğraştı. Onuda hesaba katayım. Vajinal yıkama sonda takma vs hepsi içinde sürenin. Tedirgin olacak birşey yok sadece ben çooook titredim. Doktor normal dedi.
Bizimde öyle hayırlısıyla çıkacaklarYok canım 2300 olunca serviste birkaç gün duracakmişiz sonra bir sıkıntı yoksa göndereceklermiş.
Tamamen bebeğin kilo alma süresine bağlı yani
Bence sürme bir şey cnm Dr a sor sürdüğün yağ da iyi gelmeyebilir belki kuruması lazım bilemiyoruz kiBenm de aklıma öyle geldi canım. Alerji ise işimiz zor.. insallah geçicidr. Peki bişey sürmeli miyim?
Bebek yağı sürüyorum faydası olmadı. Krem falanmı sürsem bilemedim. Uçları beyaz beyaz iltihaplı sivicle gibi
Tebrik ederim ALLAH analı babalı büyütsünKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Benimki genelde sakin ve rahat bana dehşetle bakıyordu sabah belim ağrıyor deyince normal diyor artık 15 gün kaldı diyor ters bir şey olsa duramazsın dedi dedi işe gitti. Bende oturdum ağladım sen beni takmadın diye iyice dehşete kapıldıBenim eşim gibi seninki debenimki aslında böyle değildi doktorum sayesinde herşeyi normallestirdi
Ayy çok şükürKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Canım dra güveniyosan sezaryen gerçekten sıkıntı değilmiş. Ben de çok tedirgindim ama çok rahat geçti. Dikiş işlemi benim de uzun sürdü dr bayaa titiz davrandı. Başıcumdaki hemşire de sürekli beni konuşturup rahatlatmaya çalıştı ki ilginç bir şekilde çok rahattımÇok şükür geçti gitti. Ben de bilmediğim için meraktan soruyorum, doktoru sorguladığımdan değil yani. Benim de sezaryen olacak da biraz tedirginim
Doktoruma güveniyorum da bizim oğlan eserekli. Planlı sezaryeni bekler mi, beklemezse doktor mesai saati dışında gelir mi bilmiyorum. Daha oralarını konuşmadık hiçCanım dra güveniyosan sezaryen gerçekten sıkıntı değilmiş. Ben de çok tedirgindim ama çok rahat geçti. Dikiş işlemi benim de uzun sürdü dr bayaa titiz davrandı. Başıcumdaki hemşire de sürekli beni konuşturup rahatlatmaya çalıştı ki ilginç bir şekilde çok rahattımsadece ameliyathane çok soğuk olduğu için çok üşüdüm ve titredim. Hemşire biz kıyafetli üşüyoruz seninki çok normal dedi.
Canım bu iyi bisey aslında. Sütün yağlı yani besleyici ... kilo alacak oğlusun bol bol inşallah.Benm de aklıma öyle geldi canım. Alerji ise işimiz zor.. insallah geçicidr. Peki bişey sürmeli miyim?
Bebek yağı sürüyorum faydası olmadı. Krem falanmı sürsem bilemedim. Uçları beyaz beyaz iltihaplı sivicle gibi
HahaBenimki genelde sakin ve rahat bana dehşetle bakıyordu sabah belim ağrıyor deyince normal diyor artık 15 gün kaldı diyor ters bir şey olsa duramazsın dedi dedi işe gitti. Bende oturdum ağladım sen beni takmadın diye iyice dehşete kapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?