2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım çok sevindim,aklim sende kalmıştı.
Oyh anneli babalı büyüsün ogluşun
8 şubata gün aldım sonunda
@pembelishayat gözün aydın,hayırlı evlat olsun inşallah
Hadi hayırlısı cnm saglikla kavuş inşallah

Benim eşim gibi seninki de benimki aslında böyle değildi doktorum sayesinde herşeyi normallestirdi

Çok şükür geçti gitti. Ben de bilmediğim için meraktan soruyorum, doktoru sorguladığımdan değil yani. Benim de sezaryen olacak da biraz tedirginim
Genelde daha kisa sürüyor diyolar cnm

Anca yeni bi parmak açıklık olmuş canım ama daha ne kadar beklerim bilmiyorum 3.30 saat falan oldu sancıyı vereli bişeyde hissetmiyorum işin kötüsü
Allah allah. İnsallah işe yarıyordur canım belki sancın 4 cm den sonra baslar. İnsallah kolay atlarsın ya dayan sonunda mucizene kavusacaksın.

Çok şükür geçti gitti. Ben de bilmediğim için meraktan soruyorum, doktoru sorguladığımdan değil yani. Benim de sezaryen olacak da biraz tedirginim
Anladım canım tabi haklısın sormakla. Sanırım 1-1,5 saat sürer totalde. Anestezi doktoru spinal anestezi içn yaklasık 15 dakika uğraştı. Onuda hesaba katayım. Vajinal yıkama sonda takma vs hepsi içinde sürenin. Tedirgin olacak birşey yok sadece ben çooook titredim. Doktor normal dedi.

Uyku mu o ne ya tuvalet icin ya miğde yanması ya ağrılar için bin kez uyanıyorum cnm geceleri ya gerçekten baya zormuş son günler
Bilmezmiyim canım artık son günler ben yatağa yatmak istemiyodum. Kalkması ayrı dert dönmesi ayrı dert. Doğurduktan sonra rahatlıyorsun en cok çişimi tutmayı özlemişim

Canım göbek ile ilgili bi fikrim yok ama benim de oğlumun yüzünde beyaz beyaz sivilceler olmuştu doktor sütün çok yağlı olduğu zaman olur merak etme bu iyi bişi demişti özellikle burnunnn yanlarında falan çok vardı

Aynen canım yaa sanki ergen gibi bir sürü var. Neyse kötü bişey değil allahtan.

Titreme ameliyathane soğuk diye mi oldu acaba yoksa anesteziden mi? Eşin yanında mıydı?

Bence sürme bir şey cnm Dr a sor sürdüğün yağ da iyi gelmeyebilir belki kuruması lazım bilemiyoruz ki

Tebrik ederim ALLAH analı babalı büyütsün

Benim eşim gibi seninki de benimki aslında böyle değildi doktorum sayesinde herşeyi normallestirdi
Benimki genelde sakin ve rahat bana dehşetle bakıyordu sabah belim ağrıyor deyince normal diyor artık 15 gün kaldı diyor ters bir şey olsa duramazsın dedi dedi işe gitti. Bende oturdum ağladım sen beni takmadın diye iyice dehşete kapıldı

Ayy çok şükür hayıtlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım dra güveniyosan sezaryen gerçekten sıkıntı değilmiş. Ben de çok tedirgindim ama çok rahat geçti. Dikiş işlemi benim de uzun sürdü dr bayaa titiz davrandı. Başıcumdaki hemşire de sürekli beni konuşturup rahatlatmaya çalıştı ki ilginç bir şekilde çok rahattım sadece ameliyathane çok soğuk olduğu için çok üşüdüm ve titredim. Hemşire biz kıyafetli üşüyoruz seninki çok normal dedi.

Doktoruma güveniyorum da bizim oğlan eserekli. Planlı sezaryeni bekler mi, beklemezse doktor mesai saati dışında gelir mi bilmiyorum. Daha oralarını konuşmadık hiç

Canım bu iyi bisey aslında. Sütün yağlı yani besleyici ... kilo alacak oğlusun bol bol inşallah.

Hahadurum bizde de aynı. İlk olduğu zaman arabayı garajdan çıkarayım çantayı indireyim mi filan diye panik yapmıştı eşim. Baktı gördü ben doğuracak gibi değilim, uyuyunca geçer uyuyalım en iyisi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…