Allah analı babalı büyütsün canım maşallahKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Fazla duygusalızDün benim ağrılarım daha yoğundu valla gözlerinden anladım o korkuyu cidden aşırı olsa eşin anlar cnm senin de, aman o ağlamaları sorma bende herşeye ağlıyorum ya
Hayır birde haklı çıkıyorlarHahadurum bizde de aynı. İlk olduğu zaman arabayı garajdan çıkarayım çantayı indireyim mi filan diye panik yapmıştı eşim. Baktı gördü ben doğuracak gibi değilim, uyuyunca geçer uyuyalım en iyisi diyo
Yok zaten gece 3 te suyum gelmişti doktorum ayarlamış ameliyathaneden birini çekmesi için. Benm o sancıda aklıma bile gelmemişti. Sen de doktorunla görüşüp ayarlatabilirsin canım cok güzel anılar oluyorOff bizimkinin de kafa önden gidiyor hep. Bakalım nasıl olacak. Bir de ters duruyor. O da sezaryende zor oluyormuş sanırım. İnşallah rahat geçer, sağlıkla gelir. Sen özel çekim mi yaptırdın, yoksa telefonla mı videoya aldılar?
Ya evetHayır birde haklı çıkıyorlargittim hastaneye bu soğukta tin tin çıkıp geri geldim yanımda kayıvalideyi panik yapıp kendimle götürdüm
Az kaldı hayırlısı ile doğsunlar sağ salim sonra onlarda kurtulacajlar bizdenYa evetgeçen gun eşim işten geldi apar topar ,hareket etmiyordu ,epey panik oldum. Hastaneye vardık nst ye tekme atmaya başladı. Ay rezil oldum elimiz boş eve geldik
tamam canım sağ olasınNormal doğumdu canım, epiduralsiz yaptım doğumu
dokyorum hiç sormadı ne istersin diye, günü geldi direkt doğuma almıştı
bende zaten pek o konuda hevesli değildim.
bebek hareketlerinde konusunda maalesef ilk bebek için yardımcı olamayacağım çünkü onu doğduğu güne kadar hiç hissetmedim :)
Çok güzel. Biz de kızımızın ismini Elif Sena koyacağız inşallah.Kızlar Sena ismi sizce nasıl
elif ismi de çok güzel, bizde düşündük ama benim o isimde hoşlanmadığım biri var diye istemedim, saçmaladım mi bilmiyorumÇok güzel. Biz de kızımızın ismini Elif Sena koyacağız inşallah.
Meryem ismi de güzel. Sena ile Zeynep de uyumlu geliyor bana. Biz ilk baştan beri Miray Elif düşünüyorduk aslında ama nedense Miray ismini çok benimseyemedim. Elif ismindeki kişiden çok haz etmiyorsan koyma bence sonradan acaba yaşamazsınelif ismi de çok güzel, bizde düşündük ama benim o isimde hoşlanmadığım biri var diye istemedim, saçmaladım mi bilmiyorumMeryem Sena düşünüyoruz bizde ama karar veremedik hala
Kızlar Sena ismi sizce nasıl
Ben böyle onun ismi buydu, bunun ismi şuydu diye haz etmediğim insanlar yüzünden ne isimlerden vazgeçtimelif ismi de çok güzel, bizde düşündük ama benim o isimde hoşlanmadığım biri var diye istemedim, saçmaladım mi bilmiyorumMeryem Sena düşünüyoruz bizde ama karar veremedik hala
Hakikaten ailecek rahatlayacagizAz kaldı hayırlısı ile doğsunlar sağ salim sonra onlarda kurtulacajlar bizden
Çok güzelKızlar Sena ismi sizce nasıl
Çok güzel, kibar ve kolay bir isimKızlar Sena ismi sizce nasıl
Ayyy çok güzel yaKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Mide yanması bende de bu aralar çok yaUyku mu o neya tuvalet icin ya miğde yanması ya ağrılar için bin kez uyanıyorum cnm geceleri ya gerçekten baya zormuş son günler
Ben ilk oğlumu Ağustos’ta doğurmuştum o sıcakta tirtir titremiştim kaç kat battaniye örttüler ısınamadım.ama bunda ayağımda çorapla gidicem ameliyathane buz gibi oluyo.sıcak su torbamıda hazırladım.Anladım canım tabi haklısın sormakla. Sanırım 1-1,5 saat sürer totalde. Anestezi doktoru spinal anestezi içn yaklasık 15 dakika uğraştı. Onuda hesaba katayım. Vajinal yıkama sonda takma vs hepsi içinde sürenin. Tedirgin olacak birşey yok sadece ben çooook titredim. Doktor normal dedi.
bencedeMeryem ismi de güzel. Sena ile Zeynep de uyumlu geliyor bana. Biz ilk baştan beri Miray Elif düşünüyorduk aslında ama nedense Miray ismini çok benimseyemedim. Elif ismindeki kişiden çok haz etmiyorsan koyma bence sonradan acaba yaşamazsın
bizde o yüzden hala ismi netlestiremedikBen böyle onun ismi buydu, bunun ismi şuydu diye haz etmediğim insanlar yüzünden ne isimlerden vazgeçtimÇocuğuma seslenirken sevmediğim insanlar aklıma gelsin istemem
Amin canım inşallah ,valla en zoru isim koymakmis 9 aydır ve hala karar veremedikKibar bir isimismi ile yaşasın inşAllah
Darısı diğer isimsizlere
Hakikaten ailecek rahatlayacagiz
Çok güzel
teşekkür ederim kızlarÇok güzel, kibar ve kolay bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?