2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah
Dün benim ağrılarım daha yoğundu valla gözlerinden anladım o korkuyu cidden aşırı olsa eşin anlar cnm senin de, aman o ağlamaları sorma bende herşeye ağlıyorum ya
Fazla duygusalız

Hayır birde haklı çıkıyorlar gittim hastaneye bu soğukta tin tin çıkıp geri geldim yanımda kayıvalideyi panik yapıp kendimle götürdüm

Yok zaten gece 3 te suyum gelmişti doktorum ayarlamış ameliyathaneden birini çekmesi için. Benm o sancıda aklıma bile gelmemişti. Sen de doktorunla görüşüp ayarlatabilirsin canım cok güzel anılar oluyor

Hayır birde haklı çıkıyorlar gittim hastaneye bu soğukta tin tin çıkıp geri geldim yanımda kayıvalideyi panik yapıp kendimle götürdüm
Ya evet geçen gun eşim işten geldi apar topar ,hareket etmiyordu ,epey panik oldum. Hastaneye vardık nst ye tekme atmaya başladı. Ay rezil oldum elimiz boş eve geldik

tamam canım sağ olasın

elif ismi de çok güzel, bizde düşündük ama benim o isimde hoşlanmadığım biri var diye istemedim, saçmaladım mi bilmiyorum Meryem Sena düşünüyoruz bizde ama karar veremedik hala
Meryem ismi de güzel. Sena ile Zeynep de uyumlu geliyor bana. Biz ilk baştan beri Miray Elif düşünüyorduk aslında ama nedense Miray ismini çok benimseyemedim. Elif ismindeki kişiden çok haz etmiyorsan koyma bence sonradan acaba yaşamazsın

elif ismi de çok güzel, bizde düşündük ama benim o isimde hoşlanmadığım biri var diye istemedim, saçmaladım mi bilmiyorum Meryem Sena düşünüyoruz bizde ama karar veremedik hala
Ben böyle onun ismi buydu, bunun ismi şuydu diye haz etmediğim insanlar yüzünden ne isimlerden vazgeçtim Çocuğuma seslenirken sevmediğim insanlar aklıma gelsin istemem

Ayyy çok güzel ya hiç ayrılmayın annesi sağlıkla büyüsün kuzum

Ben ilk oğlumu Ağustos’ta doğurmuştum o sıcakta tirtir titremiştim kaç kat battaniye örttüler ısınamadım.ama bunda ayağımda çorapla gidicem ameliyathane buz gibi oluyo.sıcak su torbamıda hazırladım.

bencede
Ben böyle onun ismi buydu, bunun ismi şuydu diye haz etmediğim insanlar yüzünden ne isimlerden vazgeçtim Çocuğuma seslenirken sevmediğim insanlar aklıma gelsin istemem
bizde o yüzden hala ismi netlestiremedik
Kibar bir isim ismi ile yaşasın inşAllah
Darısı diğer isimsizlere
Amin canım inşallah ,valla en zoru isim koymakmis 9 aydır ve hala karar veremedik
Hakikaten ailecek rahatlayacagiz

Çok güzel

Çok güzel, kibar ve kolay bir isim
teşekkür ederim kızlar

Kızlar ya bende işime bi karar veremedim çikolata siparişi vereceğim veremedim bende İpek Lena ve Jasmin İpek arasında kaldık yurtdışında kullanmaya uygun bi isim bulmamız gerekiyor siz olsanız hangisini koyardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…