• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizim aceleci bebelerin Şubat'ı beklememesine inat gününü bekleyip bizlere "puu bunlar da hep ocakta doğurdu ne biçim Şubat anneleri bunlar" dedirtmekten kurtaran, utandırmayan gururumuz ve onurumuz bütün bebişlere teşekkürler!
Yarın doğum yapacak herkese Rabbim yardım etsin. Kusursuz ve kolay doğumlar diliyorum hepinize sağlıcakla gelin inşallah 😍
Yaa sağol cnm amin inşallah bide sağlıkla kavuşuruz💞

bebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsun🙏 yarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah analı babalı büyütsün canım 🤲🏻🤲🏻

Mavi ayy Mavi ayy dan haber geldi mi kızlar
Çok şükür geldi bebiş.Ama 1 dikişim açıldı☹️ağrım çok bebekte sarılık yüksek emme refleksi henüz yok.Soran merak eden herkese çok teşekkür ederim.Darısı sizlere olsun kendime geldikçe yazarim

Yaa benim 1 saat sonra çıktı hastaneden hastaneye değişiyor demek cnm
Ay ne şanslısın.
Bizim aceleci bebelerin Şubat'ı beklememesine inat gününü bekleyip bizlere "puu bunlar da hep ocakta doğurdu ne biçim Şubat anneleri bunlar" dedirtmekten kurtaran, utandırmayan gururumuz ve onurumuz bütün bebişlere teşekkürler!
Yarın doğum yapacak herkese Rabbim yardım etsin. Kusursuz ve kolay doğumlar diliyorum hepinize sağlıcakla gelin inşallah 😍
Haha🤭🤭 sağol cnm dualarınıza talibiz yarin❣

Hayırlı akşamlar arkadaşlar hepinize , okuyamadım ne zamandır yazdıkalrınızı, Şubat annelerinden kimler kaldı doğum yapmayan bakalım , yapan arakdaşalrımtebrik ediyor bebeklerini güle güle büyütmelerini diliyorum Allahtan. Bende 36+2 de kanamamsebebiyle acil sezeryana alınmıştım , dua eden soran yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden , bebeğim yoğun bakımda makineye bağlı nefes alıyordu , gün gün gelişmeler yaşadık çok zor süreçlerden geçtik, Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimiz dün taburcu oldu 12 gün sonra sağ Salim evimize geldi 😭😢 Allah orada evlatlarını bekleyen bir iyi cümle duymayı isteyen bütün anne ve babaları evlatlarına kavuştursun . 🤲🏻❤️🙏🏻

Cok şükür evine gelmiş bebişin, önünüzde güzel günler olsun inşallah 🙏

bebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsun🙏 yarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canim çok sevindim, çok şükür kötüsünden korumuş Allah. Doktorunu çok takdir ettim🙏
Tez iyileşip kalkarsin umarim🙏🙏🤗

Gözünüz aydın cnm allah bir daha ayırmasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 bende nasipse 10 şubatta doğum yapcam günü aldık bugün 🤲🏻🤲🏻
Çok teşekkür ederim kardeşim , gününüz belli oldu mu 😍 süpersiniz , sağ Salim huzurla sıhhatle kavuşun annesi mis kokuluya, heyecan var mı neler hissediyorsun son hazırlıklarını tamamladın mı annesi

Arkadaşlar heyecandan uyuyamıyorum...😍 Bende 02 şubatciyim.. Herkese kolaylıklar diliyorum.. sağ salim kavuşuruz ins bebeklerimize🙏👶 2 kişilik girdiğimiz hastaneden sağlıklı şekilde 3 kişi olarak çıkmak dileğiyle, herkese hayırlı doğumlar😍😘🎊🎉
Ben de uyuyamıyorum 🤣 taktım kulaklığı müzik dinliyorum bir yandan da kızım yatsana bir haftaya o son uyku için pişman olacaksın diyorum ama yok yani 😆

Ben de uyuyamıyorum 🤣 taktım kulaklığı müzik dinliyorum bir yandan da kızım yatsana bir haftaya o son uyku için pişman olacaksın diyorum ama yok yani 😆
Varsın uykularimiz kaçsın, sebebi bebiş olduktan sonra😂👶Ben müziği doğuma sakladım🤗😂 Dr um müzik eşliğinde doğum yaptıracak bakalım😂🎼🎵🎶 şimdiden hayırlı doğumlar hepimizee😍💞
Watch this reel by igcutebabiess on Instagram

Kızlar günaydın saat 4.30 da pembe lekelenme oldu hastaneye geldik nst çekiliyoruz hafif sancı var galiba bende 2 şubatçılara katılcam bana da dua eder misiniz  normalde 10 şubattı
Aa,sürpriz mi yapacak yoksa🥰 hadi hayirlasi olsun cnm belki de gününü kendi seçecek annesi.❣

Saglikli dogumlar diliyorum 😍 güzel haberlerle dönün inşallah 🙏

Varsın uykularimiz kaçsın, sebebi bebiş olduktan sonra😂👶Ben müziği doğuma sakladım🤗😂 Dr um müzik eşliğinde doğum yaptıracak bakalım😂🎼🎵🎶 şimdiden hayırlı doğumlar hepimizee😍💞
Watch this reel by igcutebabiess on Instagram

Bende 3 ten 6 ya kadar uyudum. Kizim hiç uyumadi, bence hissetti bugün doğacağını.
Günaydın herkese, 7 bucukta hastanede olacağız 🥰🥰

Kızlar günaydın saat 4.30 da pembe lekelenme oldu hastaneye geldik nst çekiliyoruz hafif sancı var galiba bende 2 şubatçılara katılcam bana da dua eder misiniz  normalde 10 şubattı

Sizin ve bebeğinizin hakkinda hayirlisi olsun, güzel haberlerle dönün inşallah 🙏

Back
X