2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Galiba tek göğsüm mastit oldu, daha önce yasayan var mi, ne önerirsiniz, çocuk dr u emzirmeye devam et dedi, antibiyotik kullanmadan geçmesini istiyorum

Ben veriyorum cnm 2 3 çay kaşığı kadar kendimde içiyorum rahatlatıyor çok vermemek lazım sadece
Bi iki kez bende yaptım kimyon çayı kendime bidaha yapayım daha olmadı 1 cay kaşığı da kızıma verirm. Sağol kuzum tüm sorularımı cevapladin ❣

Canım aynı sorun bende de oldu doktor gaz sancısı dedi bize eğitim veren bir ebe vardı onu aradım sıcak banyo yap altına yünlü battaniye ser ve yat dedi sıcakta üzerime kalın bir hırka giyip dediği gibi yattım çok şükür o şekilde geçti sıcak tut sırtını senin nasıl bilmiyorum ama ben ağlıyordum ağrıdan o derece kötü idi

Sorma benim de içim parçalanıyor o öyle acı içinde kıvranırken. Elimden bir şey de gelmiyor. Bizimki de memede ıkınıyor, kızarıyor bozarıyor

Galiba tek göğsüm mastit oldu, daha önce yasayan var mi, ne önerirsiniz, çocuk dr u emzirmeye devam et dedi, antibiyotik kullanmadan geçmesini istiyorum
Ben antibiyotik basladım dün. Dayanamıyorum artık. Ucuna da antibiyotikli merhem sürüyorum.
Sağıyorum sürekli . Sıcak su uyguladım hep geçmedi. Dün soğuk uyguladım baya ağrısını aldı hemde tıkanıklığı açtı gibi oldu. Sıktığımda sütüm fışkırdı. Hiç öyle fışkırmazdı.
Araştırdığımda buz uygulayan iyi gelen çok kişi var

Bebegim emzik gibi kullanıyor beni

Sırta mi koymak gerek sıcak su torbasıni
Benim sağ omzum aynı şekilde oldu sıcak su torbası koyunca sol omzuma geçti ağrı aynı şekilde bir kaç kez tekrarladım geçti hemen , sırtına koy sıcak havlu çok çabuk soğuyor o yüzden su torbası daha uzun süre sıcak tutuyor

bortu hoşgeldin canım. Gözün aydın, Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bir sonraki uyku sonrası doğum hikayeni paylaşırsın artık

Sleepy bio natural kullanıyorum, cok sizdiriyor hiç memnun kalmadım. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba?

Duşa girip göğsüne masaj yap ve sık emzir yada sağ kuzum .

Sağol cnm vereyim madem inşallah fayda eder.
zaten surekli memede benim minnak, yinede sağayım canim
Mastit mi yoksa sadece tıkanıklık mı var ateşiniz var mı göğüste kızarıklık falan
2 gün ateşlendim, hafif öksürüğüm vardı o yüzden sandım, ara ara da titreme üşüme geliyordu, bugün göğsüm hem ağrıyor hemde elime gelen sertlik ler var, ayrıca sıkınca sari koyu kıvamlı bir şey akıyor
bende sıcak uyguladim canım soğuğun iyi geldiğini bilmiyordum onu da deneyim, sana da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…