2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar merhaba. Ben şubatın 13ünde doğurdum Bu gün ilk defa uyudum uykumu aldım anca aklıma geldi sizlere haber vermek
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün seninde günün dolmuştu değil mi, nasıl oldu normal mi sezeryan mi, müsait olduğunda dinleriz

Bende mastit oldum geçen hafta 40 derece ateş ter üşüme bizimkiler bayağı korktu her fırsatta sıcak suyun altına attım kendimi saçımı değil ama vücudumu yıkadım sürekli sabunla aşağı doğru masaj yapıp yumuşamasını sağladım sıcak su torbası koydum göğsüme öyle böyle geçti

Bende yapayım,tesekkur ediyorum

Sadece tıkanıklıksa sağarken masaj yapın tıkanmış bölgeye açılıyor dicektim ama ateş ve iltihap varsa antibiyotik kullanmak gerekir daha kötü olmasın dr a gösterin

Hem rotavirüs hem menenjit hemde diğer aşı takviminde olan aşıları canım. Menenjit özel aşı olduğu için bütçe olarakta biraz pahalı temin edildiği için muhtemelen sen sormadığın için söylememiştir. Eğer sorarsan söyler fikirlerini. Ben menenjitten çok korkuyorum birde bu Suriye-Afganların falan ülkeye girmesiyle tekrar baş göstermiş. O sebeple vurulması gerekir bence Allah hepimizin evladını korusun

Kızla merhaba. Kolik anneleri neler yapıyorsunuz çıldırmak üzereyim ne gece ne gündüz uyku yok çocuğum hep ağlıyor ne damlalar ne masaj hiç etkili olmadi
Gripe water night kullanıyoruz doktorumuzun tavsiyesi ile. Biraz uyku görüyor artık gözleri çok şükür.

Sleepy bio natural kullanıyorum, cok sizdiriyor hiç memnun kalmadım. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba?
Ayyy işte bu. Bende bizde mi sorun var diyordum gece gündüz sızdırıyor göbeği sürekli ıslanıyordu yavrumun bu sefer hep hapşırıyordu üşüyordu. Prima premium care a geçtim pahalı evet bütçeyi zorluyor ama mis gibi ne sızdırma ne pişik. Üstelik sleepy i 2 saatte bi değiştirmezsem sızdırırken bunu gece 5-6 saat değiştirmesem gene sızdırmıyor. Gücüm yettiği kadar buna döndüm bende artık napiyim

Kızlar, meme ucu yara olanlara bi tavsiyem var. Ben bi sağ bi sol meme yapmıyorum artık, bi memeyi verdiysem bi dahaki emzirişimde yine aynı memeyi veriyorum, böylece diğer memem yaklaşık 4 5 saat dinlenmiş oluyor, ve bu sürede meme ucuma ve çevresine teramicyn merhem sürüp gümüş kapak kapatıyorum. 1 günde geçti yaralarım. Diğer memeyi vereceğim zaman sıcak suyla ucunu yıkayıp pamukla yumuşakça siliyorum. Benim ağrılarımı baya azalttı, yaramı iyileştirdi, umarım size de faydası olur

14 günlük bebeğimi kuveze aldılar enfeksiyon varmış çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti nolur bize dua edin bian önce çıkalım burdan
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin inşallah. 14 güne kadar bir sorun yok muydu ? Nasıl ortaya çıktı ? Merak etme bebekler çok çabuk atlatıyor.

Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin inşallah. 14 güne kadar bir sorun yok muydu ? Nasıl ortaya çıktı ? Merak etme bebekler çok çabuk atlatıyor.
Yoktu dün sağlık ocağına götürdüm tek gözü capaklanmisti akıyordu birde göbek bağı parçalı düşmüş ebe doktora götürün dedi eve geldik baktım kusuyor sürekli uyuyor normalde ortalığı yikardi memede uyumak için telaslandim acile getirdik enfeksiyon var yenidoğan olduğu için gözlem yapılmalı diyip yatış verdiler

Bende kullanıyorum bir sıkıntı olmadı şimdilik

Ya evet sürekli sızdiriyor. En kötüsü de gece sizdirmasi, tüm kıyafet değişince gözler fal taşı gibi açılıyor uyut uyutabilirsen bidaha. Usutecek diye telaşım da cabası. Elimdekiler bitsin bende primaya geçeceğim. Oğlumda hep Prima kullandım, bunda boşuna atraksiyon yaptım kendi kendime
14 günlük bebeğimi kuveze aldılar enfeksiyon varmış çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti nolur bize dua edin bian önce çıkalım burdan
Canım çok yakında iyileşir . Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.

Çok çok geçmiş olsun kısa sürede iyileşeceğine eminim canım

Bugün taburcu edecek doktor kızlar gözü için damla yazdı göbeği için hafta içi polikinlige getirin dedi çok şükür dünyalar benim oldu dünden beri perişanım
Gözün aydın. Göze biz de damla kullandık 15. günden itibaren bir hafta. Tam düzelir gibi oldu tekrar etti. Dün yeniden damla başladık. Geçmezse göz doktoruna gidin dedi çocuk doktoru

Galiba tek göğsüm mastit oldu, daha önce yasayan var mi, ne önerirsiniz, çocuk dr u emzirmeye devam et dedi, antibiyotik kullanmadan geçmesini istiyorum
benim de oldu haftasonu çok rahatsız edici birşey duşta uzun süre masaj yaptım sürekli emzirdimmo göğsümü birde gece yatarken sıcak su torbasını koyup yattım sabaha daha iyiyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…