2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Aynısı bende var tek memede . İğne batar gibi yanma , sızlama . Bazen dayanamıyorum acısına . İnternette bebeğin ağzında pamukçuk varsa annenin memesine geçince olur yazıyor. Az vardı dilinde , karbonatlı su ve gazlı bezle temizleyin demişti doktor . Yapıyoruz ama geçmiyor benim sıkıntım . Temizliyorum da her emzirmeden sonra kaynamış soğumuş içme suyuyla . Süt birikti de ondan mı oldu deyip pompayı da takıyorum ama yine de oluyor . Daha da devam ederse doktora gidicem.

Yaa öyle canım bebek ağlıo diye herkes strese girio çocuk hissedio onuda ben de geriliyorum , bi banyo yaptırıyoruz hurraa panik içinde aman üşümesin aman ağlıo ayyy geriyolar hayırlısıyla bizi bize bıraktıklarında ben de çok rahatlicam kıskandım seni şu an

Banyoyu napıyosun peki cnm? Bende hallediyorum kendim cok şükür, biraz ev işleri kalıyor ama yapçak bişey yok, ama banyo konusunda cesaret edemiyorum daha

Bizde huzursuzluk yapmadı. Zaten genel hali huzursuz oldugu için farketmedik yada
Ya kiyamam sana sunnetten sonra cok sıkıntı Yasadiniz mi cnm? Bende doktoruna sordum 3 aydan sonra yaptırın dedi ama bana baya geç geliyor ya aklım karışık

Cok bunalmissindir cnm kendini suçlu hissetme ama yine de dikkat et

Bu ara olan aglamalarin sebebini kesin olarak buldum. 5. Haftadaki bebislere duyurulur ❣
Bende okudum, bizimki de ayrı fena bugünlerde ya dün gece kriz geldi 9dan 12 ye kadar susmadı, geceleri de öyle cok fena su sıra

Bende sleepy almıştım e bebekden 4 paket ama prima yla değiştirdik, Habire üst değiştirdik, dün gece bende prima kullandım bi sıkıntı yaşamadım, evet cok pahalı ama herşeye bi şekilde para buluyoruz, napalım onlar için alicaz

Banyoyu napıyosun peki cnm? Bende hallediyorum kendim cok şükür, biraz ev işleri kalıyor ama yapçak bişey yok, ama banyo konusunda cesaret edemiyorum daha
Henüz annem ve kayınvalidem biz de onlar yaptırıo ben hiç yaptırmadım deniyerek öğrencez inşallah et cesaret hiç korkma ya herkes anasının karnında mı öğrenio ilki acemilik olur ikinci de ustalaşırsın kendim yıkadım demeni bekliyorum kısa zamanda bi sürü video var niye yapamayalım herseyi hazırla al yanına beş dk sürüo zaten filede yıkıoruz şu an ama ben süngere koycam daha kolay diye düşünüyorum dur sana video atıyım bu kız sakin sakin yıkıo izle ve güven kendine

Benim yaramaz fırsat versin en yakin zamanda izlicem ya ben çıplak tutamıyorum oğlumu canini yakicam diye korkuyorum sıkıntı orda, annem de ishal kusma var gelemiyor yavrum bekliyor banyo için annemin iyileşmesini

1 aylik aşısı yapıldı kızımın. 4040 gram olmuş yani tam 1 kilo almış, gayet iyi dedi hemşire.
Ama çok ağlıyor ya hep miz miz . Huzursuzluk yapmaz demişti hemşire,kendi huysuzlugumu acaba bilemedim.
1 aylik aşısı yapıldı kızımın. 4040 gram olmuş yani tam 1 kilo almış, gayet iyi dedi hemşire.
Ama çok ağlıyor ya hep miz miz . Huzursuzluk yapmaz demişti hemşire,kendi huysuzlugumu acaba bilemedim.
5. Haftada olduğu için canım

Cok bunalmissindir cnm kendini suçlu hissetme ama yine de dikkat et

Evet cok bunaldim ama zamanla her sey yoluna girecek insallah, inaniyorum

Gunduz de bi saatten fazla uyudu kizim ilk defa, şu an şaskinlik icindeyim. Borç harç parayi nasil buluruz bilmem de şu uykusu dunyaya bedel yavrumun. İnsallah cözümü budur

Bizim yanımızda kimse yok . Eşimle birlikte leğende yıkıyoruz , o tutuyor ben yıkıyorum

Çok ıslaklık hissettiriyor olabilir. Prima gerçekten çok pahalı ama diğerinde 2 saatte bir degistirmektense primada 4-5 saat gündüz, gece ise 12 saat değiştirmeden durur.
Dun bi sitede bu atak haftasi icin dogum haftasindan itibaren hafta sayilir yaziyordu. Mesela benim kizim 39.haftanin başinda dogduğu için atak haftasi 5.hafta degil 7.hafta olacakmis.
Ama bütün belirtileri de gösteriyor.
1 -2 hafta oynama olabilir belki. Birde çok erken doğan bebek belki 5. Haftada olmaz sonraki haftalarda olur. Gelişimini tamamlayıp doğan bebekler 5. Haftada geçirir bence ki bizde de tüm belirtiler var.
Ahh sorma
K.validem sagolsun çok yardımı oldu ama çoğu konuda bildigini uygulamak istedi. Biraz fikir ayrılığı yaşadık.
Mesela banyo olması lazım bebisin, kirkli bebek su saatte yıkanmaz, su gün yikanmaz diye diye bi türlü yikayamiyorduk, yikadigimiz zaman da Ay su soğuk-sicak... Ay kulağına su kaçırma, ay üşüdü... tamamen stres oluyordum. O gitti daha evine bile varmadan hemen kendim yıkadım kızımı rahat rahat
Darısı başına diyorum ❣

Bende okudum, bizimki de ayrı fena bugünlerde ya dün gece kriz geldi 9dan 12 ye kadar susmadı, geceleri de öyle cok fena su sıra
Ay aynı aynı...dün gece çok ağladı 12 de uyudu yani bayıldı resmen. Geçer galiba bikac gune.
5. Haftada olduğu için canım
Evet öyleymiş, uygulamada gördüm şimdi. Tüm belirtiler atağı gösteriyor.

Selam hanımlar Kadınlar günümüz kutlu olsun
24 Şubat sabahı hastaneye gittim ve tam 40 haftamın dolması şerefine suni sancı verilmeye karar verilmişti önce nst falan bağlandım sancı falan nst de çıktı ama bende bi değişiklik yoktu açılmada yoktu Öğlen suni sancıyı vermeye başladılar Ama tabi suni sancı bana banamısın demedi sancılar felaket fakat hiç açılma olmadı desem yeri ve o kadar sıkıntı malesef boşuna çektim suni sancı verilemeye başlandıktan 20 dk sonra suyum da geldi 2-3 saat o sancıları çektim ama o sancılarla açılma olmayınca artık beni sezeryana alın dedim öğlen 4 gibi sezeryana alındım sayılır belden iğnemi yaptırdım ve ağrılarım son buldu 16:38 civarı oğluşumu kucağıma aldım çok şükür Suni sancı kötüymüş şuanki aklım olsa direk sezeryan derdim Ama tabi herkesin kendi tercihi

Benim annemle ikisi başımda çifte kavrulmuş çocuk üşür çocuk aç bilmem ne ayy bi yandan da insan iyi oluyo kızımı onlara kitleyip banyo yapabiliyorım

Kızlar oğlum anne sütü alıyor geçen akşam yıkadık gece çişi göbeğine geçmiş ıslak kalmış üşüttü mü bilmiyorum o zamandan beri yeşil ishal kaka yapıyor. Tam anlamıyla ishal ama partükülsüz dupduru su gibi. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl geçer ne yapmam gerekir başına gelen var mı? 2. Gün bugün hafifledi kaka şiddeti daha 1 kere yaptı bugün miktar olarak düne göre daha az ama yeşil hala.

Benim annemle ikisi başımda çifte kavrulmuş çocuk üşür çocuk aç bilmem ne ayy bi yandan da insan iyi oluyo kızımı onlara kitleyip banyo yapabiliyorım
ayy çok fenaa..
Eşin varken yaparsın banyonu filan bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…