- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 38
Hanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.
Yaa öyle canım bebek ağlıo diye herkes strese girio çocuk hissedio onuda ben de geriliyorum , bi banyo yaptırıyoruz hurraa panik içinde aman üşümesin aman ağlıo ayyy geriyolar hayırlısıyla bizi bize bıraktıklarında ben de çok rahatlicam kıskandım seni şu anKiz aynı bizi anlatmışsın. Akşam belirli saatlerde 1 saat süren krizlerimiz oluyor sonra sakinleşince pamuk şekere dönüyor çocuk. Ama o saatlerde afedersin bi tarafımdan ter akiyo yani
Yanliz kalmamamin 3. Günümdeyim. Gerçekten çok daha rahatım. Bebegim ağladığında zaten başkası susturamiyor benim ilgilenmem lazım. Uyuduğu zaman evimin işini de yapıyorum en azından kafam rahat.
Banyoyu napıyosun peki cnm? Bende hallediyorum kendim cok şükür, biraz ev işleri kalıyor ama yapçak bişey yok, ama banyo konusunda cesaret edemiyorum dahaValla eminim ben sakinlik severimne kadar erken yalnız kalırsam o kadar hızlı adapte olurum zaten hiç bırakmıorum ben ya babası ya ben ilgileniyoruz ilk 1 hafta annem gösterdi etti herşeyi eşim çok ilgili maşallah gaz çıkarma bez değişme kucağında uyutuo falan saolsun kriz oluyo her gün başka saat diliminde bi şekilde uyuyana kadar sabır gösteriorum yapcak bişey yok ki
Ya kiyamam sanaBizde huzursuzluk yapmadı. Zaten genel hali huzursuz oldugu için farketmedik yada
Cok bunalmissindir cnm kendini suçlu hissetme ama yine de dikkat etBen de senin gibiyim, bir el uzansa yardima nasi mutlu oluyordum ki eşim gecen hafta covid oldu. O bir odaya hapsoldu, ben de kizimla bir odaya. Arada gelip bebegi tutanlar oluyordu artik kimse yok. Butun bakimi dahil ev de bana kaldi ama kizim kucagimdan hiç inmiyor. Gündüz uyumuyor zaten yarim saatten fazla, uyumadiginda da asla tek durmuyor ya meme ya kucak.
Asla yapmam, yapmamaliyim dedigim seyi yaptim yatarak emzirirken uyudumuyaninca o kadar pişman oldum ki ya üstüne yatsaydim yavrunun diye...
Bende okudum, bizimki de ayrı fena bugünlerde ya dün gece kriz geldi 9dan 12 ye kadar susmadı, geceleri de öyle cok fena su sıraBu ara olan aglamalarin sebebini kesin olarak buldum. 5. Haftadaki bebislere duyurulur ❣
Bende sleepy almıştım e bebekden 4 paket ama prima yla değiştirdik, Habire üst değiştirdik, dün gece bende prima kullandım bi sıkıntı yaşamadım, evet cok pahalı ama herşeye bi şekilde para buluyoruz, napalım onlar için alicazBen de bionatural almistim stok yapcak kadar. Sizdirma problemi yoktu ama kizim uzun süreli uyumuyor diye bezden olabilir mi acaba diye dertlendim.
Dün akşam prima denedim, gece yarim saatte bir uyanan kizim bir buçuk-iki saat araliklarla uyudu dün. Bezden mi oldu yoksa düzene mi giriyor bilmiyorum. Prima da çok pahalieşim çok söylendi ama yapacak bir sey yok eger çözüm buysa
Henüz annem ve kayınvalidem biz de onlar yaptırıo ben hiç yaptırmadım deniyerek öğrencez inşallahBanyoyu napıyosun peki cnm? Bende hallediyorum kendim cok şükür, biraz ev işleri kalıyor ama yapçak bişey yok, ama banyo konusunda cesaret edemiyorum daha
Benim yaramaz fırsat versin en yakin zamanda izlicemHenüz annem ve kayınvalidem biz de onlar yaptırıo ben hiç yaptırmadım deniyerek öğrencez inşallahet cesaret hiç korkma ya herkes anasının karnında mı öğrenio ilki acemilik olur ikinci de ustalaşırsın kendim yıkadım demeni bekliyorum kısa zamanda bi sürü video var niye yapamayalım herseyi hazırla al yanına beş dk sürüo zaten filede yıkıoruz şu an ama ben süngere koycam daha kolay diye düşünüyorum dur sana video atıyım bu kız sakin sakin yıkıo izle ve güven kendine
1 aylik aşısı yapıldı kızımın. 4040 gram olmuş yani tam 1 kilo almış, gayet iyi dedi hemşire.
Ama çok ağlıyor ya hep miz miz . Huzursuzluk yapmaz demişti hemşire,kendi huysuzlugumu acaba bilemedim.
5. Haftada olduğu için canım1 aylik aşısı yapıldı kızımın. 4040 gram olmuş yani tam 1 kilo almış, gayet iyi dedi hemşire.
Ama çok ağlıyor ya hep miz miz . Huzursuzluk yapmaz demişti hemşire,kendi huysuzlugumu acaba bilemedim.
Cok bunalmissindir cnm kendini suçlu hissetme ama yine de dikkat et
Bende sleepy almıştım e bebekden 4 paket ama prima yla değiştirdik, Habire üst değiştirdik, dün gece bende prima kullandım bi sıkıntı yaşamadım, evet cok pahalı ama herşeye bi şekilde para buluyoruz, napalım onlar için alicaz
Banyoyu napıyosun peki cnm? Bende hallediyorum kendim cok şükür, biraz ev işleri kalıyor ama yapçak bişey yok, ama banyo konusunda cesaret edemiyorum daha
Henüz annem ve kayınvalidem biz de onlar yaptırıo ben hiç yaptırmadım deniyerek öğrencez inşallahet cesaret hiç korkma ya herkes anasının karnında mı öğrenio ilki acemilik olur ikinci de ustalaşırsın kendim yıkadım demeni bekliyorum kısa zamanda bi sürü video var niye yapamayalım herseyi hazırla al yanına beş dk sürüo zaten filede yıkıoruz şu an ama ben süngere koycam daha kolay diye düşünüyorum dur sana video atıyım bu kız sakin sakin yıkıo izle ve güven kendine
Bu arada 8 Mart Dünya Kadinlar gününüz kutlu olsun
Yavrularimiz gecemiz gündüzümüz oldu kadin oldugumuzu unuttuk belki ama olsun
Çok ıslaklık hissettiriyor olabilir. Prima gerçekten çok pahalı ama diğerinde 2 saatte bir degistirmektense primada 4-5 saat gündüz, gece ise 12 saat değiştirmeden durur.Ben de bionatural almistim stok yapcak kadar. Sizdirma problemi yoktu ama kizim uzun süreli uyumuyor diye bezden olabilir mi acaba diye dertlendim.
Dün akşam prima denedim, gece yarim saatte bir uyanan kizim bir buçuk-iki saat araliklarla uyudu dün. Bezden mi oldu yoksa düzene mi giriyor bilmiyorum. Prima da çok pahalieşim çok söylendi ama yapacak bir sey yok eger çözüm buysa
1 -2 hafta oynama olabilir belki. Birde çok erken doğan bebek belki 5. Haftada olmaz sonraki haftalarda olur. Gelişimini tamamlayıp doğan bebekler 5. Haftada geçirir bence ki bizde de tüm belirtiler var.Dun bi sitede bu atak haftasi icin dogum haftasindan itibaren hafta sayilir yaziyordu. Mesela benim kizim 39.haftanin başinda dogduğu için atak haftasi 5.hafta degil 7.hafta olacakmis.
Ama bütün belirtileri de gösteriyor.
Ahh sormaYaa öyle canım bebek ağlıo diye herkes strese girio çocuk hissedio onuda ben de geriliyorum , bi banyo yaptırıyoruz hurraa panik içinde aman üşümesin aman ağlıo ayyy geriyolar hayırlısıyla bizi bize bıraktıklarında ben de çok rahatlicam kıskandım seni şu an
Ay aynı aynı...dün gece çok ağladı 12 de uyudu yani bayıldı resmen. Geçer galiba bikac gune.Bende okudum, bizimki de ayrı fena bugünlerde ya dün gece kriz geldi 9dan 12 ye kadar susmadı, geceleri de öyle cok fena su sıra
Evet öyleymiş, uygulamada gördüm şimdi. Tüm belirtiler atağı gösteriyor.5. Haftada olduğu için canım
Benim annemle ikisi başımda çifte kavrulmuş çocuk üşür çocuk aç bilmem ne ayyÇok ıslaklık hissettiriyor olabilir. Prima gerçekten çok pahalı ama diğerinde 2 saatte bir degistirmektense primada 4-5 saat gündüz, gece ise 12 saat değiştirmeden durur.
1 -2 hafta oynama olabilir belki. Birde çok erken doğan bebek belki 5. Haftada olmaz sonraki haftalarda olur. Gelişimini tamamlayıp doğan bebekler 5. Haftada geçirir bence ki bizde de tüm belirtiler var.
Ahh sorma
K.validem sagolsun çok yardımı oldu ama çoğu konuda bildigini uygulamak istedi. Biraz fikir ayrılığı yaşadık.
Mesela banyo olması lazım bebisin, kirkli bebek su saatte yıkanmaz, su gün yikanmaz diye diye bi türlü yikayamiyorduk, yikadigimiz zaman da Ay su soğuk-sicak... Ay kulağına su kaçırma, ay üşüdü...tamamen stres oluyordum. O gitti daha evine bile varmadan hemen kendim yıkadım kızımı rahat rahat
Darısı başına diyorum ❣
Benim annemle ikisi başımda çifte kavrulmuş çocuk üşür çocuk aç bilmem ne ayybi yandan da insan iyi oluyo kızımı onlara kitleyip banyo yapabiliyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?