2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım kendin de üşütmüş olabilir misin ? Bir de yediklerine dikkat et öyle gözlemle bakalım. Ben ıspanak yedim mesela o kakayı cıvıklaştırabiliomuş bir sürü şey öğreniyoruz Bi kere mamayı verdim soğukmuş düşünemedim o gün yeşildi iki üç bez

Aynen öyle cnm, esin sigara içiyorsa şöyle düşün ona para bulunuyor yada başka herhangi bişeye

Canım ben küçük oğlumda yaşadım aynı şeyi doktor karbonatlı su ile ağzını sil demişti bende sildim sürekli sonra göğsümde yanma kaşıntı uykularım kaçıyordu sonra başka doktora gittik geçmeyince meğerse pamukçuk değil mantarmış ve karbonatlı su ile sildikçe iyice yayılmış sonra doktor bize fingostatin mi neydi bi damla vermişti hem çocuğun ağzına hem göğsüme sürmüştüm 1 günde iyileşmişti

Kesinlikle prizma daha pahalıya gelmiyor ben takıyorum sabaha kadar tek bez yetiyor başka bezlerde değiştirmek gerekiyor gün içerisinde de öyle taşmıyor ve rahatsızlık da vermiyor diğer bezlerde çiş çıkınca tüm üstü değiştirmek onları yıkamak da cabası

Ayy çok alemsinn yaaa geçicek inşallah düzene girerler 3 aya ama bence sen de kendin daha rahat edersin bebeğinle her kafadan ses çıkınca da problem hem pratikleşirsin her işin de elin hızlanır
Hadi bakalım dediğin gibi olacak mı, ben banyo yaptıramam mesela
Kiz aynı bizi anlatmışsın. Akşam belirli saatlerde 1 saat süren krizlerimiz oluyor sonra sakinleşince pamuk şekere dönüyor çocuk. Ama o saatlerde afedersin bi tarafımdan ter akiyo yani
Bugün saati erkene çekti. 17.30'dan beri cebelleşiyoruz
Bu ara olan aglamalarin sebebini kesin olarak buldum. 5. Haftadaki bebislere duyurulur ❣
Bizimkinin 40'ı çıktı bugün. Tam gaz devam
Hay Allah çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin
gebito Ben bugün sordum genel cerraha. Emzirdiğin için oluyor o dedi ama aklıma pamukçuk hiç gelmedi. Bizimkinde de pamukçuk oldu. Annem kaynamış ılımış suyla gazlı bezle temizledi ama ben meme ucunu temizlemedim :/

Aldim bende bakalım sleepy bitene kadar onu kullanicam Gündüz, geceleri prima, sonra tamamen prima ya geçicez

Bu kadının çocuğu sakin. Bizimki balık gibi çırpınıyor, ağlıyor. Ben mümkün değil sabit tutamam hele de köpüklüyken iyice kaygan. Gazını çıkarmak için alınca bile kafasını kaldırıp gitmeye kalkışıyor
Geçmiş olsun, Allah bağışlasın, sağlıkla büyütün

6 da başladık bizde

Merhaba kızlar. Mama verenler hangi marka tercih ettiler acaba. Şubat bebelerinin çoğu kolik. Hangisi iyi gelir hangisi gelmez acaba
Golden goat veriyorduk bız maalesef çok fena kabız yaptı. Evolvia kullanıyoruz şimdilik...mamayı nerdeyse hiç vermiyorum korkudan

Merhaba kızlar. Mama verenler hangi marka tercih ettiler acaba. Şubat bebelerinin çoğu kolik. Hangisi iyi gelir hangisi gelmez acaba
Golden goat kabız yaptı canım biz hipp kullanıyoruz. Benim sütüm çok az o yüzden mecburum kullanmaya 6 saatte bir veriyorum aralarda ise emziriyorum. Mama aldığından beri hem kilo aldı hem gece uykuları güzelleşti

Golden goat veriyorduk bız maalesef çok fena kabız yaptı. Evolvia kullanıyoruz şimdilik...mamayı nerdeyse hiç vermiyorum korkudan
Benim sütüm çok az canım ben veriyorum doktor korkma ver dedi çevremde de çok arkadaşım var geceleri uyumak için sadece mama veren. Benimki mecburiyetten oldu

Genel cerraha mı gitmiştiniz , çocuk doktoru mu verdi ?
Valla başka birşey sanırım gerçekten , çok acı veriyor

Sağlıkla büyütün inşallah

Herkese merhabalar aslında Mart annesiyim ama tecrübeli olduğunuz için sizlere danışmak istedim 2 Mart'ta bebeğimi kucağıma aldım ancak kanında enfeksiyon çıktığı için bir haftadır hastanede o yüzden ben de evde pompa ile süt sağımı yapıyorum bazen tıkanıklık oluyor ağrı yapıyor onu önleyebiliyorum ama göğüs uçlarımda sarımsı tıkanıklık gibi yerler oldu sağımda çok canım acıyor. Her sağım sonrası zeytinyağı veya lansinoh sürüyorum ve gümüş kapağı hiç çıkarmıyorum. Var mı çözümü yarın bebeğim eve gelcek rahat rahat emzirmek istiyorum onu.
Bir de her seferinde göğsümdem 35 40cc anca süt çıkıyor yenidoğanlar her beslenmede ne kadar süt içiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ya kiyamam sana sunnetten sonra cok sıkıntı Yasadiniz mi cnm? Bende doktoruna sordum 3 aydan sonra yaptırın dedi ama bana baya geç geliyor ya aklım karışık
Bence hemen yaptır canım. Ne kadar erken o kadar iyi.
Biz sadece ilk gün sıkıntı yaşadık. O da uyusukluğu geçti 3 saat falan ağladı kesintisiz. Sonra uyudu ve hiçbişey olmamıs gibi uyandı
Sonrası hiç ağlamadı bile. Fitil veriyorlar zaten ağrı kesici ateş düşürücü. Sabah aksam onu koyuyorsun. Sünnetteyken de doktor fitil atmıştı. Kızarıklık bile 4-5 gün içinde gidiyor. Kendiliğinden eriyen dikişlerimiz kaldı hiç zararı yok bize . Hareketli bir bebek olmasına rağmen gaz sancıları vs çok korkmustum geçte kalmıstım biraz. Ama çok iyi geçti. Büyüyünce inanılmaz zor oluyormus. Hatta eve dönüşte bindiğimiz taksici bile söyledi pişman olmus 3aylıkken yaptırdığına doğar doğmaz yaptırsaydım keske diyordu

Çok geçmiş olsun,sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Ayva çekirdeğiyle jel yapmıştım ben,o çok iyi gelmişti göğüs ucuma. Biakc sürüşte geçti hatta. Bebeğiniz emmeye basladiginda önce sutunuzle göğüs ucunu temizleyin, sonra emzirin.

Sagma ile bebeğin emdiği miktar aynı olmuyor, emdikce süt geliyor zaten miktara takılmayın. 3 saatte 30 cc mama verin demişti doktor bize.

Bebegine kolik teşhisi konmuş var mı aramızda?
2 gündür aynı saatte ağlamalar bana koligi düşündürmeye başladı artık.

Çok teşekkür ederim

Gümüş kapak bana hiç iyi gelmedi , kimseye de tavsiye etmem . İki gün taktım yara oldu ucu , sürekli nemli tutuyor . Kuru kalması lazım , hava alması lazım , sütünüzü sürün az bekleyin kurusun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…