2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sezaryen olan kızlar doktorunuz kontrole ne zaman çağırdı? İlk hafta kontrolünden sonrs giden olduysa kan tahlili istiyorlar mı biliyor musunuz?
İlk 10 içinde gittim kontrole. Dikişlerin güzel,rahim kendini toplamaya başlamış bir süre daha kanaman olabilir endişelenme dedi. Tekrar kontrole gelmem gerektiğini söylemedi,diğer doğumlarımda da 1 kere gitmiştim kontrole

Rota ağızdan veriliyor zaten karma ve menenjit normal aşı şeklinde vakti geçtiğinde vurulamıyorlar bir daha o yüzden önemli
Evet biliyorum, aynı gün mü yaptıracaksınız?
Ben de yaptıracağım da yarın doktorumu arayıp bilgi alacağım aynı gün olur mu diye. Karma aşı zaten devletin aşı takviminde var. Menenjit , rota ,pnomokok aynı gün yapılırmı onu merak ettim

Bana anlattigin sey açlık krizi değil gaz ağrısı gibi geldi cnm. Gaz olduğu için emmek istiyor emdikce gaz oluyor,kısır döngü...

Sezaryen olan kızlar doktorunuz kontrole ne zaman çağırdı? İlk hafta kontrolünden sonrs giden olduysa kan tahlili istiyorlar mı biliyor musunuz?
7. Gün gittim, birde 40 çıkınca gideceğim. Hem kızımın kontrolü ve kalça ultrasonu olacak.

Kızlar bu asi meselesini bende kontrole gittiğimizde soracağım. 2. Ayda oldukça ağır aşılar yapılıyor zaten sarsılıyor çocuk. Menenjit belki bir sonraki ay yaptırırım, rotayı 2. Ay yaptırmak lazım ama. Bakalım doktoru nasıl uygun görürse öyle yaparız.

Nette 9. Aydan sonra yazıyor menenjit için

40 çıkınca gel dedi bana
40 mız çıkınca çağırdılar cnm. Ben kan tahlili ni sağlık ocağında verdim ilk ay aşısı için gidince
7. Gün gittim, birde 40 çıkınca gideceğim. Hem kızımın kontrolü ve kalça ultrasonu olacak.
Beni doğumdan bir hafta sonra çağırdı. Dikişlerime baktı, karından ultrasonla muayene etti. İki ay sonra gel dedi. Başka da kimsede duymadım böyle bir şey. Endokrinoloji uzmanı tiroid takibi yapıyordu. O da iki ay sonra da kadın doğum tek seferde o tahlilleri yapar mı diye merak ettim

Baby beni 10. Güne çağırmıştı dikişime baktı sadece bi on gün daha kalsın bantlar dedi, bir daha da 2 ay sonra çağırdı

Sling yok bende de kanguru var ama küçük diye daha koyamam Sling bakmadım alırmıyım onu da bilemedim bulursam atarım

5.gun gittim kontrole, 2 ay sonra gel dedi cnm

Baby beni 10. Güne çağırmıştı dikişime baktı sadece bi on gün daha kalsın bantlar dedi, bir daha da 2 ay sonra çağırdı
5.gun gittim kontrole, 2 ay sonra gel dedi cnm
Aa iyi bari. İki ay sonra çağıran da var demek ki
Sling yok bende de kanguru var ama küçük diye daha koyamam Sling bakmadım alırmıyım onu da bilemedim bulursam atarım
Bende de kanguru var ama hala çok minik onun için. ilaysmabel mi ne var ya Instagram'da, onun slingine baktım ama aşırı pahalı geldi. Halkalı slinglere de baktım. Sanki onları bağlayıp çözmesi daha kolay ama bu sefer de dengesiz mi duruyordur, boyun ve sırta tek taraftan mı yüklenir emin olamadım

Pnomokok zaten karma aşının içinde değil mi

Şimdi bi arkadaş paylaşmış fiyatı da uygun hem de memnunmuş bi bak istersne canım ben şimdi odaklanıp bakamdım Login • Instagram

Odaklanmak mı ahdjdn Bir daha bir şeye odaklanabilmemiz için ne kadarlık olmaları gerekiyor acaba
hahah bence üç aylıktan sonra toparlarız bi termos alcaktım iki gündür bakıyorum alamıyodum gece 4 te yaptım alışveriş çok komik geçicek bence biz de düzenimizi oturtcaz sonuçta ben bir an önce yalnız kalmka istiyorum kızımla hayırlısıyla normal yaşantımızıa dönsek

Ay bu saatlerde yarım saat çıldırıyor çocuk. Çığlık çığlığa agliyor yaa.. elim ayağıma dolaşıyor. 3 ayda mi geçiyordu bu? Ay imdat

Ay bu saatlerde yarım saat çıldırıyor çocuk. Çığlık çığlığa agliyor yaa.. elim ayağıma dolaşıyor. 3 ayda mi geçiyordu bu? Ay imdat
Biz bugun fotograf cekimine gittik. Fotografci cocuk sakinlessin diye beyaz gurultu makinesi almis. Ses o kadar yuksekti ki hepimiz ucaga binmis gibi olduk. Ama sesin etkili oldugunu da gormus oldum. Telefonunuza bir uygulama indirip acin odada yuksek sesle, tabi cocugub cok yakinina getirmeden

Bizimde bir günümüz diğerini tutmuyor. Gün oluyor 9 da uykuya geçiyor acıktıkça uyanıyor yada ben uyandırıyorum. Gün oluyor 3 e 4e kadar uykuya dalamıyor. Emzirirken uyuyup kalıyor yatağına yatırınca başlıyor yaygaraya.

Hanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…