İlk 10 içinde gittim kontrole. Dikişlerin güzel,rahim kendini toplamaya başlamış bir süre daha kanaman olabilir endişelenme dedi. Tekrar kontrole gelmem gerektiğini söylemedi,diğer doğumlarımda da 1 kere gitmiştim kontroleSezaryen olan kızlar doktorunuz kontrole ne zaman çağırdı? İlk hafta kontrolünden sonrs giden olduysa kan tahlili istiyorlar mı biliyor musunuz?
Evet biliyorum, aynı gün mü yaptıracaksınız?Rota ağızdan veriliyor zaten karma ve menenjit normal aşı şeklinde vakti geçtiğinde vurulamıyorlar bir daha o yüzden önemli
Bana anlattigin sey açlık krizi değil gaz ağrısı gibi geldi cnm. Gaz olduğu için emmek istiyor emdikce gaz oluyor,kısır döngü...Hanimlar bebeklerinizin açlik krizi oluyor mu?
Benimkinin her gun bir defa aclik krizi tutuyor. İki memeyi de yarimsar saat emdikten sonra deli gibi aranip agliyor, mama veriyorum 60ml bitirip yine deliler gibi hic yememiş gibi agliyor. Kusacagini biliyorum ama ne emzik ne sallamak fayda etmiyor. Ustune yine meme istiyor.
Defalarca kusmasina ragmen deli gibi agliyor meme icin. Fön makinesi acarak, ayagimda sallayarak sakinlestirdim. Bana bi akil verin normal mi bu? Şekeri falan mi düsüyor acaba?
Kolik atagi falan mi yoksa?
7. Gün gittim, birde 40 çıkınca gideceğim. Hem kızımın kontrolü ve kalça ultrasonu olacak.Sezaryen olan kızlar doktorunuz kontrole ne zaman çağırdı? İlk hafta kontrolünden sonrs giden olduysa kan tahlili istiyorlar mı biliyor musunuz?
Nette 9. Aydan sonra yazıyor menenjit içinKızlar bu asi meselesini bende kontrole gittiğimizde soracağım. 2. Ayda oldukça ağır aşılar yapılıyor zaten sarsılıyor çocuk. Menenjit belki bir sonraki ay yaptırırım, rotayı 2. Ay yaptırmak lazım ama. Bakalım doktoru nasıl uygun görürse öyle yaparız.
40 çıkınca gel dedi bana
40 mız çıkınca çağırdılar cnm. Ben kan tahlili ni sağlık ocağında verdim ilk ay aşısı için gidince
İlk 10 içinde gittim kontrole. Dikişlerin güzel,rahim kendini toplamaya başlamış bir süre daha kanaman olabilir endişelenme dedi. Tekrar kontrole gelmem gerektiğini söylemedi,diğer doğumlarımda da 1 kere gitmiştim kontrole
Beni doğumdan bir hafta sonra çağırdı. Dikişlerime baktı, karından ultrasonla muayene etti. İki ay sonra gel dedi. Başka da kimsede duymadım böyle bir şey. Endokrinoloji uzmanı tiroid takibi yapıyordu. O da iki ay sonra da kadın doğum tek seferde o tahlilleri yapar mı diye merak ettim7. Gün gittim, birde 40 çıkınca gideceğim. Hem kızımın kontrolü ve kalça ultrasonu olacak.
Baby beni 10. Güne çağırmıştı dikişime baktı sadece bi on gün daha kalsın bantlar dedi, bir daha da 2 ay sonra çağırdıSezaryen olan kızlar doktorunuz kontrole ne zaman çağırdı? İlk hafta kontrolünden sonrs giden olduysa kan tahlili istiyorlar mı biliyor musunuz?
Sling yok bende de kanguru var ama küçük diye daha koyamamO zaman da içim parçalanıyor reflü diye. Juno'yu bize arkadaşım verdi yoksa biz de çok istememize rağmen almayacaktık. Sling almadım ben de. Uygun fiyatlı düzgün bir şey bulursan bize de atsana. Gerçi bu gaz çıkartmak için bile kucağıma aldığımda ağlıyor slingle kendime bağlasam ne yapar bilemedim
Üff çok can sıkıcı. Bakayım olmadı bu hafta gideyim ona d
5.gun gittim kontrole, 2 ay sonra gel dedi cnmSezaryen olan kızlar doktorunuz kontrole ne zaman çağırdı? İlk hafta kontrolünden sonrs giden olduysa kan tahlili istiyorlar mı biliyor musunuz?
Baby beni 10. Güne çağırmıştı dikişime baktı sadece bi on gün daha kalsın bantlar dedi, bir daha da 2 ay sonra çağırdı
Aa iyi bari. İki ay sonra çağıran da var demek ki5.gun gittim kontrole, 2 ay sonra gel dedi cnm
Bende de kanguru var ama hala çok minik onun için. ilaysmabel mi ne var ya Instagram'da, onun slingine baktım ama aşırı pahalı geldi. Halkalı slinglere de baktım. Sanki onları bağlayıp çözmesi daha kolay ama bu sefer de dengesiz mi duruyordur, boyun ve sırta tek taraftan mı yüklenir emin olamadımSling yok bende de kanguru var ama küçük diye daha koyamamSling bakmadım alırmıyım onu da bilemedim bulursam atarım
Pnomokok zaten karma aşının içinde değil miEvet biliyorum, aynı gün mü yaptıracaksınız?
Ben de yaptıracağım da yarın doktorumu arayıp bilgi alacağım aynı gün olur mu diye. Karma aşı zaten devletin aşı takviminde var. Menenjit , rota ,pnomokok aynı gün yapılırmı onu merak ettim
Şimdi bi arkadaş paylaşmış fiyatı da uygun hem de memnunmuş bi bak istersne canım ben şimdi odaklanıp bakamdımAa iyi bari. İki ay sonra çağıran da var demek ki
Bende de kanguru var ama hala çok minik onun için. ilaysmabel mi ne var ya Instagram'da, onun slingine baktım ama aşırı pahalı geldi. Halkalı slinglere de baktım. Sanki onları bağlayıp çözmesi daha kolay ama bu sefer de dengesiz mi duruyordur, boyun ve sırta tek taraftan mı yüklenir emin olamadım
Odaklanmak mı ahdjdn Bir daha bir şeye odaklanabilmemiz için ne kadarlık olmaları gerekiyor acabaŞimdi bi arkadaş paylaşmış fiyatı da uygun hem de memnunmuş bi bak istersne canım ben şimdi odaklanıp bakamdımLogin • Instagram
Odaklanmak mı ahdjdn Bir daha bir şeye odaklanabilmemiz için ne kadarlık olmaları gerekiyor acaba
Biz bugun fotograf cekimine gittik. Fotografci cocuk sakinlessin diye beyaz gurultu makinesi almis. Ses o kadar yuksekti ki hepimiz ucaga binmis gibi olduk. Ama sesin etkili oldugunu da gormus oldum. Telefonunuza bir uygulama indirip acin odada yuksek sesle, tabi cocugub cok yakinina getirmedenAy bu saatlerde yarım saat çıldırıyor çocuk. Çığlık çığlığa agliyor yaa.. elim ayağıma dolaşıyor. 3 ayda mi geçiyordu bu? Ay imdat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?