- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
SüttenHanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.
Canım benim araştırmalarıma göre şişlik sertlik ve kızarıklık yoksa süt üretildiği için. Ama varsa enfeksiyon olabilirmiş. Benim enfeksiyon oldu o zaman araştırmıştım.Hanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.
A iyiymis o zman aynı zamanda hepsi ağır gelirdi çünkü.Nette 9. Aydan sonra yazıyor menenjit için
Süt doldugu için oluyor. Benimde çok sızlıyor,acıyor.Hanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.
Ben kıvranıyorum o acıdan. Süt dolmasınıda geçti o acı tarzı şey. Yanlardan resmen iğneler sokuyorlar gibi ağrıyor. Taş gbi oluyor. Sağıyorum yumusuyor acı azalıyor gibi oluyor . Tekrar basa sarıyor. Uçlarım çok kötüydü benim. Antibiyotik kullandım. Bir sürü krem kullandım. Ama bu mememin iç acısı dinmediHanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.
Benim de aynı şekilde süt üretimi dire düşünüyorumHanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.
Ayrı yazıyor canm nettePnomokok zaten karma aşının içinde değil mi
Happy Kids diye bi uygulama var ya canım orda birlikte gösteriyor da bende ondan sordum net bilmiyorum gerçi bende 21 Mart a randevu aldım gidip sorucam doktoraAyrı yazıyor canm nette
Bende de 3 gündür oluyor tarif ettig ağrı göğüs uçlarında ama sadece iğne batar gibi aynen, neden olabileceğini hiç dusunmedimHanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.
Bizde huzursuzluk yapmadı. Zaten genel hali huzursuz oldugu için farketmedik yada1 aylik aşısı yapıldı kızımın. 4040 gram olmuş yani tam 1 kilo almış, gayet iyi dedi hemşire.
Ama çok ağlıyor ya hep miz miz . Huzursuzluk yapmaz demişti hemşire,kendi huysuzlugumu acaba bilemedim.
Emin misin yalnız kalmak istediğine? Bizimkinin yarın 40'ı çıkacak. Annem artık kendi evinde kalmak istiyor. Kara kara düşünüyorum nasıl olacak diyehahah bence üç aylıktan sonra toparlarız bi termos alcaktım iki gündür bakıyorum alamıyodum gece 4 te yaptım alışveriş çok komik geçicek bence biz de düzenimizi oturtcaz sonuçta ben bir an önce yalnız kalmka istiyorum kızımla hayırlısıyla normal yaşantımızıa dönsek
Ay bu saatlerde yarım saat çıldırıyor çocuk. Çığlık çığlığa agliyor yaa.. elim ayağıma dolaşıyor. 3 ayda mi geçiyordu bu? Ay imdat
Her gece ikide uyanıp 6 da uyumak nedir arkadaş...
Ya bunların kriz saatleri var galiba. Bizim de bugün 4. gün. 3 gündür akşam 8-12 arası bir kriz döngüsü oluyor. Emiyor, gaz çıkaramıyor, uyuyamıyor. Bir süre sonra yeniden emmek istiyor. Veriyorum ama sanki zehir var gibi itiyor memeyi. Bir onu bir bunu dene derken saatler geçiyor. En son hiçbir değişiklik olmadığı halde ittiği memeyi emiyor, uyuyor ama tabii 3,5-4 saati alıyor bu. Bizim de suyumuz çıkıyor o aradaİnanıyorum... Uyuyacak
Ben de aynısını yaşıyorum. Artık Mochi'yle süt toplama aparatını tutturuyorum "Belki ememediği kalan süt rahatsız ediyordur o acı veriyordur" diye. Bir noktada da düğüm gibi küçük bir sertlik fark ettim. 10 gündür falan geçmiyor. Yarın genel cerrahiye gideceğim hepsini anlatacağım bakalım neymiş. İnsan tırsıyorHanimlar benim gogus uclarimla yara yok ama igne batmasi gibi aciyirlar durduk yere ( bebek emerken degil). Bir de mesela gun icinde defalarca bir anda hani cok soguk olur da memeleriniz cok usur, igne batar gibi olur ya, oyle oluyor tum meme dokusuna. Ben onu sut uretiliyor herhalde diye yorumluyirdum ama artik aci ceker oldum. Sizde de var mi boyle seyler? Aciyor yani anlam veremedigin bir sekilde.
Valla eminim ben sakinlik severimEmin misin yalnız kalmak istediğine? Bizimkinin yarın 40'ı çıkacak. Annem artık kendi evinde kalmak istiyor. Kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye
Ya bunların kriz saatleri var galiba. Bizim de bugün 4. gün. 3 gündür akşam 8-12 arası bir kriz döngüsü oluyor. Emiyor, gaz çıkaramıyor, uyuyamıyor. Bir süre sonra yeniden emmek istiyor. Veriyorum ama sanki zehir var gibi itiyor memeyi. Bir onu bir bunu dene derken saatler geçiyor. En son hiçbir değişiklik olmadığı halde ittiği memeyi emiyor, uyuyor ama tabii 3,5-4 saati alıyor bu. Bizim de suyumuz çıkıyor o arada
Ben de aynısını yaşıyorum. Artık Mochi'yle süt toplama aparatını tutturuyorum "Belki ememediği kalan süt rahatsız ediyordur o acı veriyordur" diye. Bir noktada da düğüm gibi küçük bir sertlik fark ettim. 10 gündür falan geçmiyor. Yarın genel cerrahiye gideceğim hepsini anlatacağım bakalım neymiş. İnsan tırsıyor
Oyy maşallah size. İnşallah hep öyle devam eder. Bizde tam tersi. Annem üç ay kalayım dese kal derim. Tek kalınca başa çıkmamız zor olacak. Bazen çocuk kucağımdayken gözüm açık uyuyorumValla eminim ben sakinlik severimne kadar erken yalnız kalırsam o kadar hızlı adapte olurum zaten hiç bırakmıorum ben ya babası ya ben ilgileniyoruz ilk 1 hafta annem gösterdi etti herşeyi eşim çok ilgili maşallah gaz çıkarma bez değişme kucağında uyutuo falan saolsun kriz oluyo her gün başka saat diliminde bi şekilde uyuyana kadar sabır gösteriorum yapcak bişey yok ki
Ayy çok alemsinn yaaaOyy maşallah size. İnşallah hep öyle devam eder. Bizde tam tersi. Annem üç ay kalayım dese kal derim. Tek kalınca başa çıkmamız zor olacak. Bazen çocuk kucağımdayken gözüm açık uyuyorum
Kiz aynı bizi anlatmışsın. Akşam belirli saatlerde 1 saat süren krizlerimiz oluyor sonra sakinleşince pamuk şekere dönüyor çocuk. Ama o saatlerde afedersin bi tarafımdan ter akiyo yaniEmin misin yalnız kalmak istediğine? Bizimkinin yarın 40'ı çıkacak. Annem artık kendi evinde kalmak istiyor. Kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye
Ya bunların kriz saatleri var galiba. Bizim de bugün 4. gün. 3 gündür akşam 8-12 arası bir kriz döngüsü oluyor. Emiyor, gaz çıkaramıyor, uyuyamıyor. Bir süre sonra yeniden emmek istiyor. Veriyorum ama sanki zehir var gibi itiyor memeyi. Bir onu bir bunu dene derken saatler geçiyor. En son hiçbir değişiklik olmadığı halde ittiği memeyi emiyor, uyuyor ama tabii 3,5-4 saati alıyor bu. Bizim de suyumuz çıkıyor o arada
Ben de aynısını yaşıyorum. Artık Mochi'yle süt toplama aparatını tutturuyorum "Belki ememediği kalan süt rahatsız ediyordur o acı veriyordur" diye. Bir noktada da düğüm gibi küçük bir sertlik fark ettim. 10 gündür falan geçmiyor. Yarın genel cerrahiye gideceğim hepsini anlatacağım bakalım neymiş. İnsan tırsıyor
Yanliz kalmamamin 3. Günümdeyim. Gerçekten çok daha rahatım. Bebegim ağladığında zaten başkası susturamiyor benim ilgilenmem lazım. Uyuduğu zaman evimin işini de yapıyorum en azından kafam rahat.Valla eminim ben sakinlik severimne kadar erken yalnız kalırsam o kadar hızlı adapte olurum zaten hiç bırakmıorum ben ya babası ya ben ilgileniyoruz ilk 1 hafta annem gösterdi etti herşeyi eşim çok ilgili maşallah gaz çıkarma bez değişme kucağında uyutuo falan saolsun kriz oluyo her gün başka saat diliminde bi şekilde uyuyana kadar sabır gösteriorum yapcak bişey yok ki
Sleepy bio natural kullanıyorum, cok sizdiriyor hiç memnun kalmadım. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba?
Bu ara olan aglamalarin sebebini kesin olarak buldum. 5. Haftadaki bebislere duyurulur ❣
Oyy maşallah size. İnşallah hep öyle devam eder. Bizde tam tersi. Annem üç ay kalayım dese kal derim. Tek kalınca başa çıkmamız zor olacak. Bazen çocuk kucağımdayken gözüm açık uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?