2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kıyafetlere değince ağrıya nasıl engel oldunuz peki kalkan kullanmadan ANKHESPAATEN
Ben kalkan kullana kullana nemli kalınca mantar oldugunu düşünüyorum. Tamam çamaşıra değmesi çok can yakıyor ama artık takmıyorum. Dar atlet giyyorum sürtmemesi yetiyor. Kuru kalması lazım yoksa yara iyleşmiyor mikrop ürüyor.

Bebegine kolik teşhisi konmuş var mı aramızda?
2 gündür aynı saatte ağlamalar bana koligi düşündürmeye başladı artık.
Bende dünden beri aynı şeyi düşünüyorum.
Öğleden sonra huysuzluklar başlıyor akşam vakti tavan yapıyor.
Zor bir gece geçirdim hiç iyi değilim bugün.
Nasıl anlarız nasıl baş edilir acaba

Bana direkt kolik demediler. Gerçi acilde gören doktor bir ara bir kolik dedi ama... Bizimki de aynı saatlerde krize giriyor, epey uzun sürüyor. O saatlerde ne memeyi kabul ediyor ne ağlamayı kesiyor. Youtube'dan çeşitli aletlerin çalışma sesi kayıtlarını açıp dinliyoruz. Arabada gittiğinizde yine de geçmezse o zaman getirin dedi bize doktor

Ben 2 farklı doktora götürüyorum oğlumu tüm şikayetlerimizi söylüyorum ağlama krizlerini felan ikisi de normal diyor. Kolik molik demiyorlar hiç anlamadım. Çocuk huzursuz hep ama normalmis

Katılır gibi ağlama krizi oluyormuş hergun aynı saatlerde.
Akşam saatlerinde oluyor bizim ama katilir gibi degil,normal ağlama. Ay inşallah kolik değillerdir gaz ağrısıdır sadece

Katılır gibi ağlama krizi oluyormuş hergun aynı saatlerde.
Akşam saatlerinde oluyor bizim ama katilir gibi degil,normal ağlama. Ay inşallah kolik değillerdir gaz ağrısıdır sadece
Benim yeğenim kolikti. 4,5 ay sonra düzeldi. Kolikse de geçecek değilse de geçecek bir şekilde. Ben durumu kabullendim sanırım. Tabii bu canımıza okunduğu gerçeğini değiştirmiyor ama olsun, sağlıkları yerinde olsun

Ben 2 farklı doktora götürüyorum oğlumu tüm şikayetlerimizi söylüyorum ağlama krizlerini felan ikisi de normal diyor. Kolik molik demiyorlar hiç anlamadım. Çocuk huzursuz hep ama normalmis
Ağlama krizlerinin şiddeti nasıl kizlar? Katılır gibi mi? Sadece gaz ağrısı bence bizimkiler..

Ben kabullenemiyorum bacım oğlum var bide,aksam onun dersleri oluyor. E daha 7 yaşında oyun oynamak istiyor benimle. Dün akşam oğlum bi yandan ağlıyor, kızım bir yandan... ikisine de kıyamıyorum

Ağlama krizlerinin şiddeti nasıl kizlar? Katılır gibi mi? Sadece gaz ağrısı bence bizimkiler..

İstemediği bir şey olduğunda katılır gibi nefesi gidiyor hatta doktorun önünde de aynısı oldu doktor panik olma senin korktuğunu bildiği için yapıyor normal dedi Akşam saatlerinde genel bir huzursuzluğu oluyor sürekli katılır gibi ağlamıyor ama huzurlu bir şekilde de durmuyor yani. Ay yenidoğan dönemi ne zormuş. Biraz büyüseler daha rahat olacak her şey

Bazen katılır gibi bazen ağlıyor ama kısa süreli de olsa bir anda susabiliyor. Öyle anlarda eşim bir şeyi yok keyfinden ağlıyor bu diyor. Sonra krize devam
Ben kabullenemiyorum bacım oğlum var bide,aksam onun dersleri oluyor. E daha 7 yaşında oyun oynamak istiyor benimle. Dün akşam oğlum bi yandan ağlıyor, kızım bir yandan... ikisine de kıyamıyorum
Kıyamam ya onun da ilgiye ihtiyacı var. Allah kolaylık versin. Ben tek çocukla yamuldum
Bizimki de tam böyle ama istemediği bir şey olduğunda mı bilmiyorum. Biz genelde sebebini anlayamıyoruz. Ağzı aranıyor meme veriyorum. Bir anda itip çıldırıyor mesela. Dediğin gibi nefesi gidene kadar ağlıyor. Sonra pozisyon değiştirip gezdirince ya da sallayınca biraz sakinleşebiliyor ama anlık. Sonra ağlamaya devam

Benimki sadece memede rahatlıyor. Bak az önce yarım saatlik uykusundan uyandı yeni emip uyumustu. Altını alıyım dedim katılarak ağladı yine. Tok aslında ama yine emmek istediği için krize girdi. emmek istediği zaman kesinlikle ne altını almama izin veriyo ne de giydirmeme. Nefesini kese kese ağlıyo. Çok korkuyorum onu o halde görmekten ama doktorlara göre normalmiş böyle olması.

Evet felaket yaptı o gümüş kalkan benimkileri . Yapış yapıştı hep kaldırınca . Para tuzağı sanırım .

Senin korktugunu nasıl bilirmiş 55 cm lik insan Ay Allah'im daha neler duyacağız..

Su gaz olayı bitse hakikaten rahatlayacagiz.

Bizimde öyle, cok agliyor mesela kucağa alıyorum,gülmeye başlıyor... 1- 2 dakika iyi sonra yine başlıyor. Altını acinca onan mutlusu yok mesela. Dötü açıkta gezecek hanımın. Havalar ısınsın salacagim zaten,hergun banyoda yaptırırım daha rahat olur belki.

Benim sütüm çok az canım ben veriyorum doktor korkma ver dedi çevremde de çok arkadaşım var geceleri uyumak için sadece mama veren. Benimki mecburiyetten oldu
Cnm takviye kullanıyor musun süt çoğalması icin? Benimde takviye kullanmasam direk azalıyor, e bebekten malt içecek ve cay aldim, kuru kayısı kuru incir kara üzüm hoşafı yapıyorum aralarda hurma tahin helvası yiyorum boza içiyorum, bunları dene istersen

Doktor 3 aylık yaptırın deyince eşim de oyle yapalım dedi ama ben araştırayım bakayım tekrar, bende bian once istiyorum yaptırmak

Bizim aceleci şubat bebekleri kuduruk çıktı kızlar hepimizin bebekleri aynı sanirim, benimki de 2 3 akşamdır aynı saatlerde ağlıyor arada sakinlesiyor emmeye çalışıyor 12 den önce dalmiyor uykuya.. Bide alt değiştirmeyi sevmiyor hiç oğlum ya deliriyor her seferinde, bide her alt açtığımda çişini yapıyor hopp kıyafet değiştir sonra yine başlıyor ağlamalar..

Merhaba kızlar. Mama verenler hangi marka tercih ettiler acaba. Şubat bebelerinin çoğu kolik. Hangisi iyi gelir hangisi gelmez acaba
Ben hastaneden çıkarken Aptamil almıştım hastaneden. Kilosu düşük diye hem emzirme hemde arada mama veriyordum. Şimdi artık 2 günde bir, bazen geceleri veriyorum mama. Ama sıkıntı yaşamadık.
Kıyafetlere değince ağrıya nasıl engel oldunuz peki kalkan kullanmadan ANKHESPAATEN
Ben basta krem kullanıyordum artık kullanmıyorum. Göğüs pedi kullandım, kıyafetlere değince ağrısı olmasın diye. Şimdi onu bile takmıyorum. Serbest bırakınca daha rahat sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…