2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ne güzel bi ayrıntı söyledin, panik atak durumu yoksa.. Ben doktoruma söyledim sıkıntı olmucak dedi ama 2 tane sakinleştirici vurdular biri doğum aninda biri sonrasında, ama o bacaklarını hissedememe hissi beni psikolojik olarak zorladı, hissetmeye başlayınca rahatladım

Daha önceden azalmış gibiydi şimdi son 3-4 gündür pıhtılı bir şekilde devam ediyor panik oldum , ped kullanmaktan da çok sıkıldım tahriş oldum artık
Benede ya artık acıdı resmen vajinam, ara ara cok arttı kanamam, günlük ped kullandım azaldıkça

40 çıkınca düzelir dediler hep,şurada kaldı 2 gun ... 2 günde mucize olmayacağına göre, 3 ayı bekleyecegiz anlaşılan
Bende bekliyorum uyku düzeni oluşsun diyehiç dalıp uyuyamıyor benimki ya tepinip duruyor, anne karninda da öyleydi

Ben de çok sıkıldım artık . Sarımsı bir şekle döndü ama ped takıyoruz sürekli sonuçta yine . Pişik olucaz nerdeyse .

9 rahat ayın acısı çıkıyor

Daha önceden azalmış gibiydi şimdi son 3-4 gündür pıhtılı bir şekilde devam ediyor panik oldum , ped kullanmaktan da çok sıkıldım tahriş oldum artık

Bende bekliyorum uyku düzeni oluşsun diyehiç dalıp uyuyamıyor benimki ya tepinip duruyor, anne karninda da öyleydi
Nasıl uyutuyorsun?
Ben her yolu deniyorum hatta bacakta bile sallıyorum, besigine yatırdığım an gözünü açıyor. Ay bu nasıl bebek ben anlamadım

Nasıl uyutuyorsun?
Ben her yolu deniyorum hatta bacakta bile sallıyorum, besigine yatırdığım an gözünü açıyor. Ay bu nasıl bebek ben anlamadım
Memede uyuyor genelde cnm, ama dediğin gibi açıyor gözünü yatırınca, pispisliyorum kokumu alıyor, iyice dalınca yatırıyorum ama yine kıpırdaniyor hemen uyanıyor

40 çıkınca düzelir dediler hep,şurada kaldı 2 gun ... 2 günde mucize olmayacağına göre, 3 ayı bekleyecegiz anlaşılan

O 3ayda da gecmezse cok pis söverim Gebelik bulantisina 3 ay bitince gecer dediler bana 6.ay sonunda dogru duzgun yemek yiyebilmistim insallah benzemez bu da

Kizlar emzik gaz yapar mi? Emzik tutturmaya calisiyorum en azindan uykuya gecerken gogusleri rahat biraksin diye, emzigi de emerken cuk cuk ses cikariyo. Hava mi yutuyo acaba ya iki gundur feci gazi var

Kizlar bir ay önce sezaryen ile doğum yaptım, sezaryen bölgemde kıl dönmesi oldu. Kendiliğinden geçer mi doktora mı gitsem bilemedim. Böyle bir durum yaşayan var mı, ikinci bir akla ihtiyacım var

Nasıl uyutuyorsun?
Memede uyuyor genelde cnm, ama dediğin gibi açıyor gözünü yatırınca, pispisliyorum kokumu alıyor, iyice dalınca yatırıyorum ama yine kıpırdaniyor hemen uyanıyor
Acaba anne karnından mı devam ediyorlar ya ben gece tuvalete kalktığımda bile benimle birlikte hareket ediyordu hep kıpır kıpır
Dizimde sallıyorum, kucakta sallıyorum, evin içinde kucakta gezidiriyoruz. Yatağa koyunca sallamaya devam bir süre daha. İyice derin uykuya dalması zaman alıyor. Memede uyuyor aslında ama gazını çıkarmak için kucağa alınca uykusu açılıyor. Başa sarıyoruz
O 3ayda da gecmezse cok pis söverim Gebelik bulantisina 3 ay bitince gecer dediler bana 6.ay sonunda dogru duzgun yemek yiyebilmistim insallah benzemez bu da
Oraya beni de yaz da. 3 ay 3 ay dediler 4,5 ay ağır mide bulantısı çektim. Bu gazlar mazlar lütfen erken bitsin yaa çocuk da mahvoldu biz de mahvolduk. 44. gün ha gayret

Kızlar bana kullanıp memnun olduğunuz bezlerden önerir misiniz?
Sleepy bio natural ile başladım hep sızdırdı göbeğine hep çiş geçiyordu prima premium care a geçtim oda dehşet pahalandı 2 paket attım sepete 850 ₺ tuttu artık alamam sızdırmayan doğal ne öneride bulunabilirsiniz?

Bak bende ne fark ettim, birini emerken diğerinden damlama oluyormuş bende olmuyor diyordum ya olmuyorda normalde. Ama solu emzirirken sağ memeyi de çıkarınca çamaşırımdan o zaman damlıyor ama sağı emzirirken soldan damlamıyor. Sağın damlaması içinde çamaşırımın içinde olmaması gerekiyor. 3 bilinmeyenli denklem gibi dün sağı emzirirken solu sağmayo denedim eh işte 20-30 cc kadar zor çıktı. Mochi aldım gelince denicem bakalım belki emzirirken diğerini vakumlaması sütümü arttırabilir çünkğ hiç iki memeyi aynı anda almıyo

Benim oğlum da cok hareketliydi anne karnında şimdi de öyle, bencede ya su kadar geçsin geçicek diye beklemek insanı yoruyor, bende 5 aya yakın bulantı çektim, şimdi de 40indan sonra düzelir dediler yarın 39.gunumuz,bi yanim diyor Burcu geçer belki

Geçen gün eşim almıştı 150 ye yine mi zam gelmiş ya, Molfixden memnun kalan vardı,bende sleepy le basladim ama cok sızdırdı primaya geçtim

Geçen gün eşim almıştı 150 ye yine mi zam gelmiş ya, Molfixden memnun kalan vardı,bende sleepy le basladim ama cok sızdırdı primaya geçtim
180 taneli paket 440 tl 180 tane 1 ay dayanmıyor günde 8 desek ayda 240 adet bez yapar. Para yetecek gibi değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…