2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben hiç hissetmedim önce bacaklarım karıncalandı sonra tam uyuşukluk oldu , ben spinal sezaryen tavsiye ederim memnun kaldım
4 şubatta doğum yaptım Lohusa kanaması hala devam ediyor çarşamba günü kırk gün olcak bu normal mi ? Şimdiye kadar kesilmesi gerekmiyor muydu ben hala ped kullanıyorum
40 gün kanamam devam etti arada azaldı sona doğru adet olmuşum gibi çoğaldı. 41. Gün banyomu yaptım akşamına hafif leke halinde geldi ve bitti 4-5 gün sonra adet oldum eski düzenim gibi sürdü oda

4 şubatta doğum yaptım Lohusa kanaması hala devam ediyor çarşamba günü kırk gün olcak bu normal mi ? Şimdiye kadar kesilmesi gerekmiyor muydu ben hala ped kullanıyorum
Canım benim 60 gün olacak hala devam ediyor.
Tam azalıyor bitecek diyorum yine pihtili ve biraz yoğun şekilde kanama başlıyor.
Doktora göründüm muayene etti hiçbir sıkıntı yok.
2 ay daha devam ederse yine gel dedi.
2 ay nedir ya

Kızlar merhaba bebeğim her akşam aynı saatlerde ağlamaya başlıyor gazı olduğunu düşünüyorum çıkarmaya çalışıyorum 😕 o arada çok emmek istiyor memeye ağlında ağlıyor sizlerde de böyle mi yoksa bebeğim kolik mi

Kizlar emzik gaz yapar mi? Emzik tutturmaya calisiyorum en azindan uykuya gecerken gogusleri rahat biraksin diye, emzigi de emerken cuk cuk ses cikariyo. Hava mi yutuyo acaba ya iki gundur feci gazi var
Valla emzik bi nebze olsun rahatlattı bizi ben veriyorum

Hello kızlar nasılsınız ?? Biz artık evde yalnızız kızımla o kadar huzurluyuz ki anlatamam 🤲🧿💕 dün ilk defa kendim yıkadım ve başardım korkmayın yalnız kalmaktan en iyisi sizsiniz yavrunuz içinn💪
Bizde yalnızız ama sürekli ev sürekli ev çok çok bunaldım .. lohusalık bu oluyor galiba havalar düzelsin gidip biraz nefes almaya ihtiyacım var gerçekten oğlumla 🤍

Hello kızlar nasılsınız ?? Biz artık evde yalnızız kızımla o kadar huzurluyuz ki anlatamam 🤲🧿💕 dün ilk defa kendim yıkadım ve başardım korkmayın yalnız kalmaktan en iyisi sizsiniz yavrunuz içinn💪
Ayy gözün aydın 🥰🤭
Keyifli günleriniz daim olsun.

Kızlar bana kullanıp memnun olduğunuz bezlerden önerir misiniz?
Sleepy bio natural ile başladım hep sızdırdı göbeğine hep çiş geçiyordu prima premium care a geçtim oda dehşet pahalandı 2 paket attım sepete 850 ₺ tuttu artık alamam 😔 sızdırmayan doğal ne öneride bulunabilirsiniz?
Canım bende 1 numarayı premium care almıştım 2 numarayı da normal yeşil paketliden aldım geceleri premium takıyorum gündüz de diğerinden ikiside çok güzel yeşil paket biraz daha hesaplınbi bak istersen ama gönül ister ki hep diğerinden kullanayım onun yerini hiçbiri tutmuyor

Kızlar bana kullanıp memnun olduğunuz bezlerden önerir misiniz?
Sleepy bio natural ile başladım hep sızdırdı göbeğine hep çiş geçiyordu prima premium care a geçtim oda dehşet pahalandı 2 paket attım sepete 850 ₺ tuttu artık alamam 😔 sızdırmayan doğal ne öneride bulunabilirsiniz?
Kainatta Prima'dan memnun kalmayan bir ben varım herhalde. Molfix ve Sleepy bio olmayan natural karışık gidiyoruz bu ara. Bir de denemelik Goon aldım 2 numara ama bu biraz fazla büyük geldi. Biraz daha büyüdüğünde kullanırım, onunla da devam edebiliriz hatta uyguna bulursak. Prima bizimkinin totosuna yapışıyor resmen elimle ayırıyorum anladım nasıl iş. Bir de dokusu çok sert geliyor bana. Diğerleri yumuşak
Benim oğlum da cok hareketliydi anne karnında şimdi de öyle, bencede ya su kadar geçsin geçicek diye beklemek insanı yoruyor, bende 5 aya yakın bulantı çektim, şimdi de 40indan sonra düzelir dediler yarın 39.gunumuz,bi yanim diyor Burcu geçer belki😆
Umut fakirin ekmeği. Bekle bakalım belki sizinki geçer 😃
Oh maşallah 🧿 Bizim de aile desteği olmadan 3 gecemiz. Sabah 7'de 45 dk uyudum. Kar olmasaydı da annem koşa uça gelseydi diye düşünüp cama gidiyorum, belki erimiştir umuduyla ama yok :/ Tek başıma banyo yaptırmak bana hala çok uzak bir ihtimal
Kızlar merhaba bebeğim her akşam aynı saatlerde ağlamaya başlıyor gazı olduğunu düşünüyorum çıkarmaya çalışıyorum 😕 o arada çok emmek istiyor memeye ağlında ağlıyor sizlerde de böyle mi yoksa bebeğim kolik mi
Aha bu ben. Direkt kolik demediler. Gaz sancısı olduğunu düşünüyoruz ama her zaman gaz da çıkmıyor öyle olduğu zamanlar. Akşam 7-12 arası krize girer gece bir nebze daha rahat uyurdu. Bu gece kriz saatini kaydırdı bütün gece oturduk. Ben dizimde sallamaya devam ediyorum ancak öyle uyuyor. O da kesintisiz değil

Nasıl uyutuyorsun?
Ben her yolu deniyorum hatta bacakta bile sallıyorum, besigine yatırdığım an gözünü açıyor. Ay bu nasıl bebek ben anlamadım 🤕

Memede uyuyor genelde cnm, ama dediğin gibi açıyor gözünü yatırınca, pispisliyorum kokumu alıyor, iyice dalınca yatırıyorum ama yine kıpırdaniyor hemen uyanıyor

Beşiğe koyunca elimi 5-10 dakika falan başının altından çekmiyorum , uyanmıyor böyle .

Benim oğlum da cok hareketliydi anne karnında şimdi de öyle, bencede ya su kadar geçsin geçicek diye beklemek insanı yoruyor, bende 5 aya yakın bulantı çektim, şimdi de 40indan sonra düzelir dediler yarın 39.gunumuz,bi yanim diyor Burcu geçer belki😆
Geçmiyor malesef canım geçmiyor 😅

Bizim kizimiz da boyle. Dun artik bitkin düsmüstüm bir onceki geceden beri kollarimdaydi mahvolmustum, esim arabayla gezdirdi bizi, bi yarim saat kizim da uyudu ben de. Nurse harveys damla aldim insallah işe yarar da gazini alir.

Canım benim 60 gün olacak hala devam ediyor.
Tam azalıyor bitecek diyorum yine pihtili ve biraz yoğun şekilde kanama başlıyor.
Doktora göründüm muayene etti hiçbir sıkıntı yok.
2 ay daha devam ederse yine gel dedi.
2 ay nedir ya
Çocukların pişik kremini biz kullancaz bu gidişle 🙄

Aynı durumdayız asla yatıp uyuması yok hep koynumda kucağımda gene bile vızık vızık ağlıyor. Uyumadan nasıl büyüyecek bu çocuk anlamıyorum
Aynı canım yatagına yatıramıyorum. Titreşimli ana kucağı aldım durmuyor anca kucakta olacak veya koynumda uyuyacak . Hiçbir iş yapamıyorum

Kızlar bi derdim var ya oğlumun kakası hep partüklüllü hafif yoğun kıvamlı olurdu. Şimdi su gibi 3-4 günde bir su gibi dupduru kaka yapıyor. Mama da almıyor anne sütü sadece. Ama niye böyle duruldu kakası anlamıyorum normal mi yoksa sütüm artık yaramıyor mu bilmiyorum sizde var mı bunu yaşayan

Kızlar yeni doğum yaptım çocuğun gözü çapaklanıyor normal mi? Sizin öneriniz var mııııııııı

Kızlar bi derdim var ya oğlumun kakası hep partüklüllü hafif yoğun kıvamlı olurdu. Şimdi su gibi 3-4 günde bir su gibi dupduru kaka yapıyor. Mama da almıyor anne sütü sadece. Ama niye böyle duruldu kakası anlamıyorum normal mi yoksa sütüm artık yaramıyor mu bilmiyorum sizde var mı bunu yaşayan

Yediklerinden kaynaklı olabilir.kayısı kurusu gibi şeyler yediğimde benim bebişin kakası da öyle oluyor 😊

Back
X