- 18 Kasım 2015
- 13.591
- 17.098
- 298
- 36
60 liyi 155e almıştı eşim, cok pahalı ama sleepy cok sızdırdı mecburen değiştirdik biz180 taneli paket 440 tl 180 tane 1 ay dayanmıyor günde 8 desek ayda 240 adet bez yapar. Para yetecek gibi değil valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60 liyi 155e almıştı eşim, cok pahalı ama sleepy cok sızdırdı mecburen değiştirdik biz180 taneli paket 440 tl 180 tane 1 ay dayanmıyor günde 8 desek ayda 240 adet bez yapar. Para yetecek gibi değil valla
Malesef sabahın 6sinda yine kudurdu bizimkiKainatta Prima'dan memnun kalmayan bir ben varım herhalde. Molfix ve Sleepy bio olmayan natural karışık gidiyoruz bu ara. Bir de denemelik Goon aldım 2 numara ama bu biraz fazla büyük geldi. Biraz daha büyüdüğünde kullanırım, onunla da devam edebiliriz hatta uyguna bulursak. Prima bizimkinin totosuna yapışıyor resmen elimle ayırıyorum anladım nasıl iş. Bir de dokusu çok sert geliyor bana. Diğerleri yumuşak
Umut fakirin ekmeği. Bekle bakalım belki sizinki geçer
Oh maşallahBizim de aile desteği olmadan 3 gecemiz. Sabah 7'de 45 dk uyudum. Kar olmasaydı da annem koşa uça gelseydi diye düşünüp cama gidiyorum, belki erimiştir umuduyla ama yok :/ Tek başıma banyo yaptırmak bana hala çok uzak bir ihtimal
Aha bu ben. Direkt kolik demediler. Gaz sancısı olduğunu düşünüyoruz ama her zaman gaz da çıkmıyor öyle olduğu zamanlar. Akşam 7-12 arası krize girer gece bir nebze daha rahat uyurdu. Bu gece kriz saatini kaydırdı bütün gece oturduk. Ben dizimde sallamaya devam ediyorum ancak öyle uyuyor. O da kesintisiz değil
Evet bu sabah paşam kanıtlandı, sabahın 6sinda başladı ağlamaya, kaka krizimiz tuttuGeçmiyor malesef canım geçmiyor![]()
Ben ishalsem bebeğimde ishal, suan kabızım. Bebeğim sancılar çekiyorKızlar bi derdim var ya oğlumun kakası hep partüklüllü hafif yoğun kıvamlı olurdu. Şimdi su gibi 3-4 günde bir su gibi dupduru kaka yapıyor. Mama da almıyor anne sütü sadece. Ama niye böyle duruldu kakası anlamıyorum normal mi yoksa sütüm artık yaramıyor mu bilmiyorum sizde var mı bunu yaşayan
Bende patatesi su sira abarttım cok zor yapıyor oğlum kakasını ihlayip duruyorBen ishalsem bebeğimde ishal, suan kabızım. Bebeğim sancılar çekiyoryedklerine dıkkat et canm
Aynen canım bende kaç gündür bulgur patates hamur abarttım kıpkırmızı oluyor oğlumBende patatesi su sira abarttım cok zor yapıyor oğlum kakasını ihlayip duruyor
Ped kullanmaktan gına geldi artık.Çocukların pişik kremini biz kullancaz bu gidişle![]()
Ya ama su gibi bildiğiniz kıvamsız. Endişelendim öyle olunca ya inşallah doyuyordur yavrumBen ishalsem bebeğimde ishal, suan kabızım. Bebeğim sancılar çekiyoryedklerine dıkkat et canm
Ya bulgur da mi yapıyorAynen canım bende kaç gündür bulgur patates hamur abarttım kıpkırmızı oluyor oğlum![]()
Yenidoğanlarda çok oluyor normal. Bizim de başta iki gözde çok oluyordu. Biri iyileşti, biri ara ara halen capaklaniyor. Bir şey kullanmadım. Capaklandikca pamuk ve ılık su ile temizledimKızlar yeni doğum yaptım çocuğun gözü çapaklanıyor normal mi? Sizin öneriniz var mııııııııı
Canım enfeksiyon olduğu için mi çapaklanıyodur çevremdekilerde öyle dedi daha Dr da gidemedimYenidoğanlarda çok oluyor normal. Bizim de başta iki gözde çok oluyordu. Biri iyileşti, biri ara ara halen capaklaniyor. Bir şey kullanmadım. Capaklandikca pamuk ve ılık su ile temizledim
Allah allah cok gecmıs olsun canm devam ederse doktora danıs mutlakaYa ama su gibi bildiğiniz kıvamsız. Endişelendim öyle olunca ya inşallah doyuyordur yavrum![]()
İlk günden itibaren molfix kullanıyoruz ve gayet memnunuz.Kızlar bana kullanıp memnun olduğunuz bezlerden önerir misiniz?
Sleepy bio natural ile başladım hep sızdırdı göbeğine hep çiş geçiyordu prima premium care a geçtim oda dehşet pahalandı 2 paket attım sepete 850 ₺ tuttu artık alamamsızdırmayan doğal ne öneride bulunabilirsiniz?
Günde 1 kere 2 ml veriyorum. Bir kere genzine kaçırdı çok korktum o yüzden fazla vermiyorum,ağlaya sızlaya devam ediyoruzNurse harveys kullanan anneler gunde kac damla kullaniyosunuz ve kac defa?
Ben doktora sormuştum ozaman, enfeksiyon yok dedi. Gözyaşı kanalları tıkanıklığında oluyormuş. Damla da veriyorlar, ben kullanmadım. Temizledikten sonra masaj yöntemi var onu uyguladım, azaldı baya dediğim gibi bir gözünde hiç yok artık.Canım enfeksiyon olduğu için mi çapaklanıyodur çevremdekilerde öyle dedi daha Dr da gidemedim
Çok sağol canım,Ben doktora sormuştum ozaman, enfeksiyon yok dedi. Gözyaşı kanalları tıkanıklığında oluyormuş. Damla da veriyorlar, ben kullanmadım. Temizledikten sonra masaj yöntemi var onu uyguladım, azaldı baya dediğim gibi bir gözünde hiç yok artık.
Tedbir amaçlı yine de doktora sor istersen.
Günde 4 kez 5 er damla kullanıyorum ben. Eczacı günde 20 damlayı gecmesin,dozunu sen ayarla dedi. Günde 2 kere 10 ar damla mi versem diyorum kendi kendimeNurse harveys kullanan anneler gunde kac damla kullaniyosunuz ve kac defa?