2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
180 taneli paket 440 tl 180 tane 1 ay dayanmıyor günde 8 desek ayda 240 adet bez yapar. Para yetecek gibi değil valla
60 liyi 155e almıştı eşim, cok pahalı ama sleepy cok sızdırdı mecburen değiştirdik biz

Kainatta Prima'dan memnun kalmayan bir ben varım herhalde. Molfix ve Sleepy bio olmayan natural karışık gidiyoruz bu ara. Bir de denemelik Goon aldım 2 numara ama bu biraz fazla büyük geldi. Biraz daha büyüdüğünde kullanırım, onunla da devam edebiliriz hatta uyguna bulursak. Prima bizimkinin totosuna yapışıyor resmen elimle ayırıyorum anladım nasıl iş. Bir de dokusu çok sert geliyor bana. Diğerleri yumuşak

Umut fakirin ekmeği. Bekle bakalım belki sizinki geçer 😃

Oh maşallah 🧿 Bizim de aile desteği olmadan 3 gecemiz. Sabah 7'de 45 dk uyudum. Kar olmasaydı da annem koşa uça gelseydi diye düşünüp cama gidiyorum, belki erimiştir umuduyla ama yok :/ Tek başıma banyo yaptırmak bana hala çok uzak bir ihtimal

Aha bu ben. Direkt kolik demediler. Gaz sancısı olduğunu düşünüyoruz ama her zaman gaz da çıkmıyor öyle olduğu zamanlar. Akşam 7-12 arası krize girer gece bir nebze daha rahat uyurdu. Bu gece kriz saatini kaydırdı bütün gece oturduk. Ben dizimde sallamaya devam ediyorum ancak öyle uyuyor. O da kesintisiz değil
Malesef sabahın 6sinda yine kudurdu bizimki 😆

Kızlar bi derdim var ya oğlumun kakası hep partüklüllü hafif yoğun kıvamlı olurdu. Şimdi su gibi 3-4 günde bir su gibi dupduru kaka yapıyor. Mama da almıyor anne sütü sadece. Ama niye böyle duruldu kakası anlamıyorum normal mi yoksa sütüm artık yaramıyor mu bilmiyorum sizde var mı bunu yaşayan
Ben ishalsem bebeğimde ishal, suan kabızım. Bebeğim sancılar çekiyor😞 yedklerine dıkkat et canm

Kızlar yeni doğum yaptım çocuğun gözü çapaklanıyor normal mi? Sizin öneriniz var mııııııııı
Yenidoğanlarda çok oluyor normal. Bizim de başta iki gözde çok oluyordu. Biri iyileşti, biri ara ara halen capaklaniyor. Bir şey kullanmadım. Capaklandikca pamuk ve ılık su ile temizledim

Yenidoğanlarda çok oluyor normal. Bizim de başta iki gözde çok oluyordu. Biri iyileşti, biri ara ara halen capaklaniyor. Bir şey kullanmadım. Capaklandikca pamuk ve ılık su ile temizledim
Canım enfeksiyon olduğu için mi çapaklanıyodur çevremdekilerde öyle dedi daha Dr da gidemedim

Ay kızlar benim de kızım doymuyor Allahım böyle problemim olcağını hiç düşünmezdim 😭 sanırım obez olcak meme emdi üstüne 30 cc ssğılmış süt verdim üstüne 60 cc mama yok anacım kesmedi bebeyi 1 saat oyaladım 30 cc verdim yine gece uykusu diye yatırdım üç saat uyuyo normaldr eneee bi kalktı şimdi meme emio benim bu kıza yetmem için 100 cc en az süt üretmem lazım imkansız herhalde çok iştahlı maşallah😑

Kızlar bana kullanıp memnun olduğunuz bezlerden önerir misiniz?
Sleepy bio natural ile başladım hep sızdırdı göbeğine hep çiş geçiyordu prima premium care a geçtim oda dehşet pahalandı 2 paket attım sepete 850 ₺ tuttu artık alamam 😔 sızdırmayan doğal ne öneride bulunabilirsiniz?
İlk günden itibaren molfix kullanıyoruz ve gayet memnunuz.

Nurse harveys kullanan anneler gunde kac damla kullaniyosunuz ve kac defa?
Günde 1 kere 2 ml veriyorum. Bir kere genzine kaçırdı çok korktum o yüzden fazla vermiyorum,ağlaya sızlaya devam ediyoruz 🤕

Canım enfeksiyon olduğu için mi çapaklanıyodur çevremdekilerde öyle dedi daha Dr da gidemedim
Ben doktora sormuştum ozaman, enfeksiyon yok dedi. Gözyaşı kanalları tıkanıklığında oluyormuş. Damla da veriyorlar, ben kullanmadım. Temizledikten sonra masaj yöntemi var onu uyguladım, azaldı baya dediğim gibi bir gözünde hiç yok artık.

Tedbir amaçlı yine de doktora sor istersen.

Ben doktora sormuştum ozaman, enfeksiyon yok dedi. Gözyaşı kanalları tıkanıklığında oluyormuş. Damla da veriyorlar, ben kullanmadım. Temizledikten sonra masaj yöntemi var onu uyguladım, azaldı baya dediğim gibi bir gözünde hiç yok artık.

Tedbir amaçlı yine de doktora sor istersen.
Çok sağol canım,

Back
X