2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gözün aydın cnm geçmiş olsun.
Oğlumda erken doğmuştu rop muayenesinin zorluğunu bildiğim için bir türlü cesaret edip götürememistim hala içimde bi acabadir. Sen iyi yapmışsın.
Bizimki 36+5'te doğdu. Aile hekimliğindeki ebe ısrarla sordu yapılmayacak mı diye. Gittiğimiz hastanedeki doktora sorduk ama adam yoğun bakımda yatmadı, yapılmasına gerek yok dedi. Yaptırmalı mıydık ki?

Bizimki 36+5'te doğdu. Aile hekimliğindeki ebe ısrarla sordu yapılmayacak mı diye. Gittiğimiz hastanedeki doktora sorduk ama adam yoğun bakımda yatmadı, yapılmasına gerek yok dedi. Yaptırmalı mıydık ki?
Daha erken doğan bebekler için geçerli canım.35 altı diye biliyorum.

Bu arada hanımlar kanamalar 40 günde kesin bitiyor mu? Benim 40ta bir şey yoktu, iki gün sadece hafif lekeydi, şimdi yine kırmızıya döndü. Normal mi acaba
Ben 70. Güne girmek üzereyim daha yeni kahverengi leke görmeye başladım. O da hala arada kırmızı da oluyor.
Adetin başlamış olabilir mi acaba?

İnşallah sağlıklı sıhhatli büyürler de geçer hepsi gerçekten bende cahil cesareti ile istemişim diyorum ama ikinci çocukta asla eşimin annesi babası şimdiden ikinci çocuk diyorlar ama eve gelip yardım ettikleri yok

Desene benim bilmemem daha iyi olmuş yoksa ben de götürmezdim düşündükçe bir tuhaf oluyor içim
Kaç haftalık doğmuştu bebişin canım banada hastaneden demişlerdi göz kontrolü yaptır diye ama ayrı bi randevu alıcaksın dediler en son göz kontrolü için bana 37+1 günlük doğdu benim bebeğim

Yok cnm verilmiyor demedim, ben sandım bianda doğumda gidicek 10 kilo senin cok güzel gitmiş doğumdan sonra

Cok sagol cnm inşallah sizde toparlarsiniz hemen, 3 gece kaldık hastanede, ciğerlerini dinledi mi oyle söyledi? Burun tıkanıklığı geçmedi bi türlü, emerken tikaninca götürdük cok bi belirti yoktu aslinda, iyi bi doktora götür bence muayane etsin

Kaç haftalık doğmuştu bebişin canım banada hastaneden demişlerdi göz kontrolü yaptır diye ama ayrı bi randevu alıcaksın dediler en son göz kontrolü için bana 37+1 günlük doğdu benim bebeğim
34+1 canım. Zorla tuttuk onu da. Göz bölümüne gittim bende ordaki doktorlardan birine yönlendirdiler.

Kızlar ıslak mendil kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, bugün doktor kontrolümüz vardı, bebeğim hiç kilo almamış bir haftadır. Doktor mama takviye başlayalım dedi. Hem emzirip hem mama veren var mı aranızda. Nasıl düzen kurdunuz, memeden kesilmemesi için ne yapmalıyım, biberonla verme şırınga kullan dediler. Bi de mama kullanmaya başlayınca su da vermek gerekşyor mu bebeklere, gerekiyorsa ne kadar vermeliyim. Bilgisi olan varsa yazabilir mi, çok üzüldüm bugün, çok ağladım bebeğimi besleyememişim meğer

Ay krize girdi çocuk ağlamaktan yaa. Elim ayağıma dolaştı zor sakinlestirdik. Bide ağlarken banyo yaptırdım iyi gelir diye iyice katıldı çocuk hala uykuya geçemedi 2 saat oldu banyo olalı. Uykuya geçemiyor bi türlü. Su gaz belası bi geçseydi Allahim sen yardım et

Doktora gittik bugün, kilo almamış hiç demek ki sütüm yetmemiş, doymamış yavrum,aç olsa ağlar diye düşünüyodum ben de hep ama besleyememişim demek ki, o kadar kötüyüm ki şu an. Kendimi çok yetersiz hissediyorum

Kafana takmamaya çalış canım yoksa olan sütünde gider Allah korusun. Memeden hemen sonra veriliyor diye biliyorum ben mamayı. Kaşık biberonlarda var onlardan önermediler mi ? Bide Philips aventin anne memesine benzer biberonu var bizimki çok mama almadı ama mama verdiğim de bi ondan içiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…