- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Doğum haftası daha küçük olsaydı, yada yoğun bakımda yatmış olsaydı hastaneden bebek taburcu olmadan önce sizi bilgilendirirlerdi muhakkak , yazılı şekilde de yapılacakları veriyorlar , bunlar olmadıysa gerek görülmemiştir içinizi rahat tutunBizimki 36+5'te doğdu. Aile hekimliğindeki ebe ısrarla sordu yapılmayacak mı diye. Gittiğimiz hastanedeki doktora sorduk ama adam yoğun bakımda yatmadı, yapılmasına gerek yok dedi. Yaptırmalı mıydık ki?
Amin amin inşallahbende asla vermem diyordum öyle biliyordum, ama mama işin içine girip öyle denilince doğduğundan beri veriyoruz.İnşallah yavrularımızın hepsi sağlıklıca büyüsünler
Olabilir evet. Diğer muayene ve tetkikleri söylemişlerdi hepDoğum haftası daha küçük olsaydı, yada yoğun bakımda yatmış olsaydı hastaneden bebek taburcu olmadan önce sizi bilgilendirirlerdi muhakkak , yazılı şekilde de yapılacakları veriyorlar , bunlar olmadıysa gerek görülmemiştir içinizi rahat tutun
Benimki hala 2 saatte bi uyanıyorKızlar bu arada , kızımın doktoru 4 saatte bir beslenmesinin yeterli olduğunu söyledi. Sağlık ocağındaki hemşire ise hiç uyandirma istediği zaman kalkıp emsin dedi.Zaten kızım maksimum 4 saat uyuduğu için geceleri hiç saat filan kurmuyorum. İlk uyuduğunda 4 saat uyuyor. Sonra sabaha kadar saat başı uyanıyor
Yok ya tadını çıkartmak zor bence biraz bakinip basıyor çığlığı benimki de, bu şubat bebekleri cok fena çıktıBenim de böyle diyenleri aklım almıyor. İyi ki öyle videolar görmemişim. Bizimki de gece uykusunda hep ık mık ediyor. Bazen yatağını 2-3 sallıyoruz uyumaya devam ediyor. Bazen hiçbir şekilde uyuyamıyor sabaha kadar her yolu deneyerek oturuyoruz 10-15 dk uyuyup tekrar uyanıyor. Gündüz de öyle etrafına bakınıp sakin kalması diye bir şey yok. Uyanıkken ağlamadan durmasında azami süre 10-15 dk
Herkes ne kadar güzel delirmiş ya öyle oluyor muymuş? Kek mi yapıyorlar tarihli saatli töbe ya. Çocuk doğurup bakmanın ne zaman neresi kolay olmuş ki yazın olunca kolay olsun
Ben de böyle düşünüyorum ya. Her zamanı ayrı güzeldir diye tadını çıkarmaya çalışıyorum. Sürekli acı çeker gibi ıkınmasına sıkılmasına rağmen bu aylara bir daha geri gelmeyeceğiz diyorum ama bu haliyle de derdini anlayamıyoruz, onlara yazık. Yoksa zaten bir insan yetiştirmek hiçbir zaman kolay olmayacak, orası kesin
İyi yapmışsın. Uykudan zorla yemek için uyandırılmak onları da rahatsız ediyor. Alıştıkça daha da uzun uyur inşallah sen de rahat edersin
Ben başlıcam eylülde inşallah çalışmaya o zaman elbet zor olucak ama ne bileyim en azından anlarız dertleriniAynen öyle canım evet koşturmaca var özellikle çalışıyorsan ayaklanma muhabbeti çok daha zor ama çocuğun dersini biliyorsun anlaşıyorsun
Şubat bebeği bile olmadılar ki baştan falso ahshshYok ya tadını çıkartmak zor bence biraz bakinip basıyor çığlığı benimki de, bu şubat bebekleri cok fena çıktı
Ya doğru diyosun çoğumuz erken doğum tehlikesi yaşadıŞubat bebeği bile olmadılar ki baştan falso ahshsh
Vajinal muayene oluyor,smear alınıyor çünkü.Sezeryan olup 40 kontrolüne giden arkadaşlar, sadece üstten mi kontrol oluyor
Benimki 2 gündür emmek bile istemiyor iyice sapitti. Eşim de en korktuğum şey başıma geldi emmeyi bırakacak heralde diyor. Gidip boğazını sıkmamak için kendimi zor tutuyorum.Benimki hala 2 saatte bi uyanıyorGündüz de öyle oyuncak etti memeyi artık, emip kusuyor
Gün içinde nasil emme durumu?Kızlar bu arada , kızımın doktoru 4 saatte bir beslenmesinin yeterli olduğunu söyledi. Sağlık ocağındaki hemşire ise hiç uyandirma istediği zaman kalkıp emsin dedi.Zaten kızım maksimum 4 saat uyuduğu için geceleri hiç saat filan kurmuyorum. İlk uyuduğunda 4 saat uyuyor. Sonra sabaha kadar saat başı uyanıyor
Ay kızlar ben mastit oldum galibaaaadaha önce hiç başıma gelmedi ama sanırım mastit. Akşam sağ göğsümün sağ yanı acımaya başladı aynada baktım kızarmış biraz elleyince acıyan bi katılık geliyor elime ters emzirme ile geçer diyorlar araştırdığım kadarı ile deniycem başka çözümü olan var mı çok ilerlemeden önüne geçeyim
İki saatte bir gece mi gunduz mu?Benimki hala 2 saatte bi uyanıyorGündüz de öyle oyuncak etti memeyi artık, emip kusuyor
Bizimki Ocak sonunda bayağı bi erken geldi sıpa. Bu böyle büyür artık çok güzel bir yaklaşımmış ya ahhshshsYa doğru diyosun çoğumuz erken doğum tehlikesi yaşadıerken doğanlar oldu, annem bu böyle büyür artık diyor, dedim anne cok güzel moral verdin sağol
2 gündür berbat. 3 -4 saatte bir 5 dk emiyor bagiris cagris. Şimdi sağlık ocağına gidicem kilo durumuna göre gerekirse mama vericem. Çünkü emmesi hep sıkıntı bizim.Gün içinde nasil emme durumu?
Benimki de su sıra az emiyor, bence atak haftası diye, aman onlar da ne güzel moral veriyor, benimki de saçmalıyor arada, giricem depresyona az kaldıVajinal muayene oluyor,smear alınıyor çünkü.
Benimki 2 gündür emmek bile istemiyor iyice sapitti. Eşim de en korktuğum şey başıma geldi emmeyi bırakacak heralde diyor. Gidip boğazını sıkmamak için kendimi zor tutuyorum.
Valla uyanık olduğunda saat başı gece 2 saatte 1 ama anlayamıyorum sanki ac olduğu için emmiyor oyuncak gibi kullanıyor su sira çünkü emince cok kusuyor, ya süresi uzunmuş baya, benim oğlum az emiyor dakika olarak sana göreGeçmiş olsun canim, benim de basima geldi hatta meme kizardi, kasindi. Koltuk altim felaket aciyordu parmakla zor elledim. Kitle avuc içi kadardi ve üşüme titreme geliyordu bana.
Emzirme danismanim bana once banyoya gir bes on dk sicak su tut masaj yap, sonra bebegine ver emsin. Mumkunse iki uc defa ard arda ver iyice emsin. Emerken de dairesel masaj yap kitleye dedi ve en sonunda da boşalmış olsa bile sağ mutlaka bitene kadar aksin demisti.
İki saatte bir gece mi gunduz mu?
Gunduz iki saate bir emse vallahi gobek aticam. Benimki saatte bir emiyor. Her bir saatin yarim saat kirk dakikasi emiyor. Memeyi iyi kavrayamadigi için doymuyor sanirim. Hep baştan baştan bir daha tutturuyorum ama cuk cuk cuk ses cikararak emiyor.
Valla benim annem öyledirBizimki Ocak sonunda bayağı bi erken geldi sıpa. Bu böyle büyür artık çok güzel bir yaklaşımmış ya ahhshshs
Kaç dk emiyo senin ki?Benimki de su sıra az emiyor, bence atak haftası diye, aman onlar da ne güzel moral veriyor, benimki de saçmalıyor arada, giricem depresyona az kaldı
Valla uyanık olduğunda saat başı gece 2 saatte 1 ama anlayamıyorum sanki ac olduğu için emmiyor oyuncak gibi kullanıyor su sira çünkü emince cok kusuyor, ya süresi uzunmuş baya, benim oğlum az emiyor dakika olarak sana göre
Yaa bende MAYIS sonu başlıcam hiç başlayalım yok ama iznim bitiyorBen başlıcam eylülde inşallah çalışmaya o zaman elbet zor olucak ama ne bileyim en azından anlarız dertlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?