2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizimki 36+5'te doğdu. Aile hekimliğindeki ebe ısrarla sordu yapılmayacak mı diye. Gittiğimiz hastanedeki doktora sorduk ama adam yoğun bakımda yatmadı, yapılmasına gerek yok dedi. Yaptırmalı mıydık ki?
Doğum haftası daha küçük olsaydı, yada yoğun bakımda yatmış olsaydı hastaneden bebek taburcu olmadan önce sizi bilgilendirirlerdi muhakkak , yazılı şekilde de yapılacakları veriyorlar , bunlar olmadıysa gerek görülmemiştir içinizi rahat tutun

Olabilir evet. Diğer muayene ve tetkikleri söylemişlerdi hep

Benimki hala 2 saatte bi uyanıyor Gündüz de öyle oyuncak etti memeyi artık, emip kusuyor

Yok ya tadını çıkartmak zor bence biraz bakinip basıyor çığlığı benimki de, bu şubat bebekleri cok fena çıktı

Aynen öyle canım evet koşturmaca var özellikle çalışıyorsan ayaklanma muhabbeti çok daha zor ama çocuğun dersini biliyorsun anlaşıyorsun
Ben başlıcam eylülde inşallah çalışmaya o zaman elbet zor olucak ama ne bileyim en azından anlarız dertlerini

Şubat bebeği bile olmadılar ki baştan falso ahshsh
Ya doğru diyosun çoğumuz erken doğum tehlikesi yaşadı erken doğanlar oldu, annem bu böyle büyür artık diyor, dedim anne cok güzel moral verdin sağol

Sezeryan olup 40 kontrolüne giden arkadaşlar, sadece üstten mi kontrol oluyor
Vajinal muayene oluyor,smear alınıyor çünkü.
Benimki hala 2 saatte bi uyanıyor Gündüz de öyle oyuncak etti memeyi artık, emip kusuyor
Benimki 2 gündür emmek bile istemiyor iyice sapitti. Eşim de en korktuğum şey başıma geldi emmeyi bırakacak heralde diyor. Gidip boğazını sıkmamak için kendimi zor tutuyorum.

Gün içinde nasil emme durumu?

Geçmiş olsun canim, benim de basima geldi hatta meme kizardi, kasindi. Koltuk altim felaket aciyordu parmakla zor elledim. Kitle avuc içi kadardi ve üşüme titreme geliyordu bana.
Emzirme danismanim bana once banyoya gir bes on dk sicak su tut masaj yap, sonra bebegine ver emsin. Mumkunse iki uc defa ard arda ver iyice emsin. Emerken de dairesel masaj yap kitleye dedi ve en sonunda da boşalmış olsa bile sağ mutlaka bitene kadar aksin demisti.

İki saatte bir gece mi gunduz mu?
Gunduz iki saate bir emse vallahi gobek aticam. Benimki saatte bir emiyor. Her bir saatin yarim saat kirk dakikasi emiyor. Memeyi iyi kavrayamadigi için doymuyor sanirim. Hep baştan baştan bir daha tutturuyorum ama cuk cuk cuk ses cikararak emiyor.

Kizlar bebesi emerken crok crok crok cuk cuk cuk ses cikaran var mi? Damak düşmesi demisler dogru mu

Ya doğru diyosun çoğumuz erken doğum tehlikesi yaşadı erken doğanlar oldu, annem bu böyle büyür artık diyor, dedim anne cok güzel moral verdin sağol
Bizimki Ocak sonunda bayağı bi erken geldi sıpa. Bu böyle büyür artık çok güzel bir yaklaşımmış ya ahhshshs

Benimki de su sıra az emiyor, bence atak haftası diye, aman onlar da ne güzel moral veriyor, benimki de saçmalıyor arada, giricem depresyona az kaldı

Valla uyanık olduğunda saat başı gece 2 saatte 1 ama anlayamıyorum sanki ac olduğu için emmiyor oyuncak gibi kullanıyor su sira çünkü emince cok kusuyor, ya süresi uzunmuş baya, benim oğlum az emiyor dakika olarak sana göre

Bizimki Ocak sonunda bayağı bi erken geldi sıpa. Bu böyle büyür artık çok güzel bir yaklaşımmış ya ahhshshs
Valla benim annem öyledir sütün olmaz diyodu şimdi bak anne oldu diyorum 6 aya kadar anca yeter diyor

Benimki de su sıra az emiyor, bence atak haftası diye, aman onlar da ne güzel moral veriyor, benimki de saçmalıyor arada, giricem depresyona az kaldı
Kaç dk emiyo senin ki?
Bencede ataktan ama vallahi ruhum yorgun artık ağlıyorum devamli. Çok aykırı bi bebek . Uyumaz emmez hep ağlar amann

Cok az emmesi de iyi degil cok emmesi de..
Benim kizim bence iyi ememiyor o yuzden de doymayip uzun uzun kaliyor memede yazik. Enerji de harciyor. Kiloyu nasil alacak bilmiyorum. Senin bebegin kokunu ozluyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…