2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
2 gündür berbat. 3 -4 saatte bir 5 dk emiyor bagiris cagris. Şimdi sağlık ocağına gidicem kilo durumuna göre gerekirse mama vericem. Çünkü emmesi hep sıkıntı bizim.

Benimki de su sıra az emiyor, bence atak haftası diye, aman onlar da ne güzel moral veriyor, benimki de saçmalıyor arada, giricem depresyona az kaldı
Bence de atak haftasından benim oğlumda aynı emiyor emiyor birden başını çekip sinirleniyor az az emiyor 8 haftayı dolduruyoruz bugün umarım yarına düzelir

Valla benim annem öyledir sütün olmaz diyodu şimdi bak anne oldu diyorum 6 aya kadar anca yeter diyor

Kaç dk emiyo senin ki?
Bencede ataktan ama vallahi ruhum yorgun artık ağlıyorum devamli. Çok aykırı bi bebek . Uyumaz emmez hep ağlar amann
Gelişimi iyiyse ve mama kendileri önermezse verme derim ben. Bizimki memeyle hep kavga halinde. Ya ıkınıyor, ya gaz sancısı ya canı sadece kavga etmek istiyor. Ben deneye deneye ayakta emzirmeyi buldum bir çözüm olarak. Oda oda geziyoruz. Her zaman işe yaramıyor ama ne kadar emde kardır. Bazen türkü eşliğinde tutturuyorum, bazen Youtube'dan çeşitli makine sesleri açarak. Uyku halindeyse rahat emiyor genelde. O da her zaman değil

Valla benim annem öyledir sütün olmaz diyodu şimdi bak anne oldu diyorum 6 aya kadar anca yeter diyor
Annende sana moral vericeğene öyle mi diyor ya gerçi ilk 6 ay kesin emseler gene iyi valla ben bu ara huniyi taktım dün düşmedi yakamdan resmen bende kendime diyorum arada 6 aya çıkar mı süt memeden diye

Ay siz böyle yazınca oh be diyorum. Demek ki normal kızlar.
Bende Burda okuyunca rahatlıyorum eşimede söyledim akşam bir yerlerde benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerin olduğunu bilmek rahatlatıyor normal demek ki diyorum ve hepimizin bir anda düzene gireceğini bilmekte rahatlatıyor 6. Ay da hepimiz ek gıdalarla uyumalarınım düzeni ile gazsız halleri ile ilgili konuşcaz inşallah

Selam canım, çok geçmiş olsun Doğum yaptın mı nasıl bebeğin bir sorununuz yoktur inşallah Benimde suyum fazla şuan ama sebepsiz, çok korkuyorum bir sorun çıkacak diye

Kızlar minikleriniz akşam kaçta uyuyor benimki bazen 10 bazen 12 yi geçiyor. Dün mesela önce elektrik süpürgesi sesi ile uyutuyordum nette tehlikeli yazıyordu dün bıraktık 12 de uyudu ne yapcam bilmiyorum

Gelişimi iyi,doktor almasi gerektiği kilonun en üst limitini almış dedi 40 günlük kontrolde.
Emerken karnından gurp diye ses geliyor işte o an çığlık ata ata ağlayıp bırakıyor. Onun öncesinde iştahla emiyor bi anda bırakıyor. Yatarak bi nebze daha iyi emiyor bizimde. Bi 5 haftalık atak haftasında çok bozulmuştu iştahı bide şimdi.
Bu ara benimki de sıkıntılı kuzum bazen 5 dk emiyor bağrış çağrış bazende 15 20 dk emiyor hatta uykusu 40ı çıktığından beri sıkıntılı
Ay duzelirler inşallah en kısa zamanda
Ah inşallah, su gazlı dönemler geçse hersey daha kolay olacak. Rabbim hepimize bol sabır, tahammül versin.
Kızlar minikleriniz akşam kaçta uyuyor benimki bazen 10 bazen 12 yi geçiyor. Dün mesela önce elektrik süpürgesi sesi ile uyutuyordum nette tehlikeli yazıyordu dün bıraktık 12 de uyudu ne yapcam bilmiyorum
Hiç düzeni yok. Bazen 10 bazen 1 oluyor. Dün banyo yaptırdım akşam 9 da gece uykusuna geçti.

Yok cnm vajinal muayene hatta smear testi yaptırdım ben. Kızımda da vajinal muayene olmuştu 40 kontrolünde

Ultrasonla karından kontrol etti canım bide aile planlamasına yolladı beni doğum kontrol teknikleri için ben spiral istemedim hapta emzirdiğimiz için verilmiyormuş
sağ olun kızlar , ben daha gitmedin önümüzdeki hafta gidecegimde, tesekkur ediyorum
ayni canım ,bazen 10, bazen 12 hatta bazen bire doğru, uyutalim derken oyun çıkarıyor oynuyor ya da genelde memede uyuyor

Bence de atak haftasından benim oğlumda aynı emiyor emiyor birden başını çekip sinirleniyor az az emiyor 8 haftayı dolduruyoruz bugün umarım yarına düzelir
bu atak haftalarını nereden takip ediyoruz canım, öyle bir uygulama vs bir şey varmi

Dr 2.ay da kalca Ultrasonu var demişti, bu zorunlu mu, Allah korusun bisey varsa muayene ile anlasilmazmi? Çektiren var mi nasıl oluyor, zor mu ? Bu 2.ay beni çok geriyor aşıydı ultrasondu cocuguma mamanın biri dokundu kan aldılar çok bağırdı sesi kisildi galiba o beni çok etkiledi

Niye tehlikeliymiş? Ben kriz anlarında sakinleşsin diye her aletin sesini deniyorum aspiratör, saç kurutma, bulaşık makinesi ne varsa

Biz doğduğundan beri 8-10 kez kan vermişizdir sarılık takibiydi, enfeksiyon var mıydı, göbek kanayınca pıhtılaşma var mıydı derken. Kalça ultrasonu zorunlu diye biliyorum. Bizimkinde ilk ay kontrolünde çekildi. Çok uzun sürmüyor. Bizimki kıyameti kopardı ama o bezinin açılması sırasında da kıyameti kopardığı için ben kıyas yapamıyorum. Canını acıtacak bir şey değil yani merak etme

Ya o sesler bizde de var. Bazen memedeyken gürültülü kaka da oluyor. Bunlar ve memeyle kavga çok çok daha fazlaydı diyet ve Relactaz'dan sonra birazcık azaldı gibi ama hangisi etki etti bilmiyoruz. Bitmedi tabii hala çok sıkıntılı

Kakada kan ve mukusta varsa alerji deniyor ama bizde kaka da sorun yok. 6 Ay emse sukredicem gerçekten. Oğlumda ne güzel 2 sene emzirmistim

Kakada kan ve mukusta varsa alerji deniyor ama bizde kaka da sorun yok. 6 Ay emse sukredicem gerçekten. Oğlumda ne güzel 2 sene emzirmistim
Laktoz intoleransında mukus kan falan olmuyormuş galiba. Onda da benzer sıkıntılar oluyormuş. Bizimkinde çıkmadı o ama Relactaz verdi yine de çünkü çocuk sakinleşemiyor. Hep huzursuz hep

Yaz gelse her gün duş aldırıp yatırsak
bu atak haftalarını nereden takip ediyoruz canım, öyle bir uygulama vs bir şey varmi
Ben nete atak haftaları diye yazdım çıktı cnm
Biz ilk ay çektirdik uzun işlem değil cnm canını yakan bir şey yok
Niye tehlikeliymiş? Ben kriz anlarında sakinleşsin diye her aletin sesini deniyorum aspiratör, saç kurutma, bulaşık makinesi ne varsa
Valla internette sakıncalı yazıyor bende anlamadım moralim bozuldu o sesle uykuya dalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…