Kuzum benim kızım bu kadar değildi ama çok gazlıydı uyumadı durmazdı. Senin stresinde ona geçiyor kızım 3.5 aylıkken işe başladım ben evden gidince çocuk sakinleşti gazı bitti uyumaya başladı garezi banaymışKızlar neler yapıyorsunuz? Biz 3. Ayımızı doldurucağız yakında. Yaramazlıkta sınır tanımıyor , ağlıyor çok sinirli memeyi bırakmıyor . Sırtım yere gelmesin diyor. O kadar hareketli ki annemin fıtıkları ağırmaya basladı . Benm kollarımın gücü kalmadı. Eşimin bel ağrısı azdı. Yani kısaca bu bebek bizi mahvetti. Annem de gitti tek kaldım zaten
3 ay olsun düzelir dediler hiç alakası yok.
Bir de kim demişti doğumdan sonrası daha kolay diyen?
Oyuncak bebek gibi bakıyorum demişti. Benm ki anca katil bebek çaki olur
Valla dk bakmadım ama cok az, hızlı hızlı emip doyup bırakıyor hemen, sorma bende cok ağladım sabah ya eşime sardım biraz ilgilenmiyosun benle diye, az önce de sinir krizi geçirdim yine ağladım, altını doldurmus almicakmisim yırttı kendini kızardı ağlamaktan, o ağladı ben agladimKaç dk emiyo senin ki?
Bencede ataktan ama vallahi ruhum yorgun artık ağlıyorum devamli. Çok aykırı bi bebek . Uyumaz emmez hep ağlar amann
Bencede benimki gerçekten az emiyor ya su sıra takip ediyorum da tartıyorum az kilo alıyor, keşke kucağımda dursa cnm ben razıyım, kucağımda da yırtıyor kendiniCok az emmesi de iyi degil cok emmesi de..
Benim kizim bence iyi ememiyor o yuzden de doymayip uzun uzun kaliyor memede yazik. Enerji de harciyor. Kiloyu nasil alacak bilmiyorum. Senin bebegin kokunu ozluyor gibi geldi bana
Benim nisanda bitiyor ama rapor alicam, sonra da okullar kapanır, haziranda seminere giderim, şimdiden düşünüyorum annem nasıl basa çıkıcak diye, geçen gün e bebeğe gittik bişeyler almaya, uyutup gittim, kadıncağız yerine bile yatıramamis bide ağlarsa uyanıp naparim diyorYaa bende MAYIS sonu başlıcam hiç başlayalım yok ama iznim bitiyor
Annem böyledir sağolsunAnnende sana moral vericeğene öyle mi diyor yagerçi ilk 6 ay kesin emseler gene iyi valla ben bu ara huniyi taktım dün düşmedi yakamdan resmen bende kendime diyorum arada 6 aya çıkar mı süt memeden diye
Bende korkuyorum acaba gerçekten hep böyle mi olucak diye gerçekten sinirlerim cok bozuk ya aylar oldu dışarı çıkalı, cok özledimKızlar neler yapıyorsunuz? Biz 3. Ayımızı doldurucağız yakında. Yaramazlıkta sınır tanımıyor , ağlıyor çok sinirli memeyi bırakmıyor . Sırtım yere gelmesin diyor. O kadar hareketli ki annemin fıtıkları ağırmaya basladı . Benm kollarımın gücü kalmadı. Eşimin bel ağrısı azdı. Yani kısaca bu bebek bizi mahvetti. Annem de gitti tek kaldım zaten
İnşallah düzelirGelişimi iyi,doktor almasi gerektiği kilonun en üst limitini almış dedi 40 günlük kontrolde.
Emerken karnından gurp diye ses geliyor işte o an çığlık ata ata ağlayıp bırakıyor. Onun öncesinde iştahla emiyor bi anda bırakıyor. Yatarak bi nebze daha iyi emiyor bizimde. Bi 5 haftalık atak haftasında çok bozulmuştu iştahı bide şimdi.
Ay duzelirler inşallah en kısa zamanda
Ah inşallah, su gazlı dönemler geçse hersey daha kolay olacak. Rabbim hepimize bol sabır, tahammül versin.
Hiç düzeni yok. Bazen 10 bazen 1 oluyor. Dün banyo yaptırdım akşam 9 da gece uykusuna geçti.
Canım büyük ihtimalle o zamana kadar sakinleşecektir. Zor dönemleri şu zamanlar. Bir anda her şey yoluna giriyor sen bile şaşırıyorsun benim 2. Olunca ilk çocuğumda 3 aydan fazla durmayınca ordan biliyorumBenim nisanda bitiyor ama rapor alicam, sonra da okullar kapanır, haziranda seminere giderim, şimdiden düşünüyorum annem nasıl basa çıkıcak diye, geçen gün e bebeğe gittik bişeyler almaya, uyutup gittim, kadıncağız yerine bile yatıramamis bide ağlarsa uyanıp naparim diyor
Aynen allahtan mamalar varAnnem böyledir sağolsunvalla inşallah emerler ama emmezlerse de napalım mama veririz
Bizimkiler ya huysuz ya çok gazlı. 3 aydan sonra anlayacağız.Laktoz intoleransında mukus kan falan olmuyormuş galiba. Onda da benzer sıkıntılar oluyormuş. Bizimkinde çıkmadı o ama Relactaz verdi yine de çünkü çocuk sakinleşemiyor. Hep huzursuz hep
Of sus susKızlar neler yapıyorsunuz? Biz 3. Ayımızı doldurucağız yakında. Yaramazlıkta sınır tanımıyor , ağlıyor çok sinirli memeyi bırakmıyor . Sırtım yere gelmesin diyor. O kadar hareketli ki annemin fıtıkları ağırmaya basladı . Benm kollarımın gücü kalmadı. Eşimin bel ağrısı azdı. Yani kısaca bu bebek bizi mahvetti. Annem de gitti tek kaldım zaten
Allah kolaylık versin kuzum ne diyeyim bilmem ki.Valla dk bakmadım ama cok az, hızlı hızlı emip doyup bırakıyor hemen, sorma bende cok ağladım sabah ya eşime sardım biraz ilgilenmiyosun benle diye, az önce de sinir krizi geçirdim yine ağladım, altını doldurmus almicakmisim yırttı kendini kızardı ağlamaktan, o ağladı ben agladim
Benimde sezaryen canım muayene yaptı smear aldı uygulama farklı olabilir beni de 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdıKızlar ben bugün gittim doktora kırkı çıktı diye alttan muayene etmedi beni smear testi içinde 5. Ayda çağırdı neden acaba öyle yaptı sezeryan diye mi ?
İnternette yazanlara kalsaydık ohoo aç gezmemiz lazımYaz gelse her gün duş aldırıp yatırsak
Ben nete atak haftaları diye yazdım çıktı cnm
Biz ilk ay çektirdik uzun işlem değil cnm canını yakan bir şey yok
Valla internette sakıncalı yazıyor bende anlamadım moralim bozuldu o sesle uykuya dalıyordu
Ben de yarın gideceğim kontrole. İnşallah alttan muayene etmez diye dua ediyorumKızlar ben bugün gittim doktora kırkı çıktı diye alttan muayene etmedi beni smear testi içinde 5. Ayda çağırdı neden acaba öyle yaptı sezeryan diye mi ?
Valla ya aklıma takılır açamamda şimdi ne güzel o sesle şıp diye uykuya dalıyorduİnternette yazanlara kalsaydık ohoo aç gezmemiz lazım
Biz doğduğundan beri 8-10 kez kan vermişizdir sarılık takibiydi, enfeksiyon var mıydı, göbek kanayınca pıhtılaşma var mıydı derken. Kalça ultrasonu zorunlu diye biliyorum. Bizimkinde ilk ay kontrolünde çekildi. Çok uzun sürmüyor. Bizimki kıyameti kopardı ama o bezinin açılması sırasında da kıyameti kopardığı için ben kıyas yapamıyorum. Canını acıtacak bir şey değil yani merak etme
sağ olun kizlarBen nete atak haftaları diye yazdım çıktı cnm
Biz ilk ay çektirdik uzun işlem değil cnm canını yakan bir şey yok
Uygulamalar farklı demekki gerçekten peki smear neden alınıyor canımBenimde sezaryen canım muayene yaptı smear aldı uygulama farklı olabilir beni de 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı
Alttan muayeneden bende korkarak gittim gerçekten doğum için suni sancı verip baktıklarında çok kötüydü gerçektenBen de yarın gideceğim kontrole. İnşallah alttan muayene etmez diye dua ediyorum
Rahim ağzı kanseri taraması canımUygulamalar farklı demekki gerçekten peki smear neden alınıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?