2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar neler yapıyorsunuz? Biz 3. Ayımızı doldurucağız yakında. Yaramazlıkta sınır tanımıyor , ağlıyor çok sinirli memeyi bırakmıyor . Sırtım yere gelmesin diyor. O kadar hareketli ki annemin fıtıkları ağırmaya basladı . Benm kollarımın gücü kalmadı. Eşimin bel ağrısı azdı. Yani kısaca bu bebek bizi mahvetti. Annem de gitti tek kaldım zaten
3 ay olsun düzelir dediler hiç alakası yok.
Bir de kim demişti doğumdan sonrası daha kolay diyen?
Oyuncak bebek gibi bakıyorum demişti. Benm ki anca katil bebek çaki olur

Kuzum benim kızım bu kadar değildi ama çok gazlıydı uyumadı durmazdı. Senin stresinde ona geçiyor kızım 3.5 aylıkken işe başladım ben evden gidince çocuk sakinleşti gazı bitti uyumaya başladı garezi banaymış

Kaç dk emiyo senin ki?
Bencede ataktan ama vallahi ruhum yorgun artık ağlıyorum devamli. Çok aykırı bi bebek . Uyumaz emmez hep ağlar amann
Valla dk bakmadım ama cok az, hızlı hızlı emip doyup bırakıyor hemen, sorma bende cok ağladım sabah ya eşime sardım biraz ilgilenmiyosun benle diye, az önce de sinir krizi geçirdim yine ağladım, altını doldurmus almicakmisim yırttı kendini kızardı ağlamaktan, o ağladı ben agladim

Cok az emmesi de iyi degil cok emmesi de..
Benim kizim bence iyi ememiyor o yuzden de doymayip uzun uzun kaliyor memede yazik. Enerji de harciyor. Kiloyu nasil alacak bilmiyorum. Senin bebegin kokunu ozluyor gibi geldi bana
Bencede benimki gerçekten az emiyor ya su sıra takip ediyorum da tartıyorum az kilo alıyor, keşke kucağımda dursa cnm ben razıyım, kucağımda da yırtıyor kendini

Yaa bende MAYIS sonu başlıcam hiç başlayalım yok ama iznim bitiyor
Benim nisanda bitiyor ama rapor alicam, sonra da okullar kapanır, haziranda seminere giderim, şimdiden düşünüyorum annem nasıl basa çıkıcak diye, geçen gün e bebeğe gittik bişeyler almaya, uyutup gittim, kadıncağız yerine bile yatıramamis bide ağlarsa uyanıp naparim diyor

Annende sana moral vericeğene öyle mi diyor ya gerçi ilk 6 ay kesin emseler gene iyi valla ben bu ara huniyi taktım dün düşmedi yakamdan resmen bende kendime diyorum arada 6 aya çıkar mı süt memeden diye
Annem böyledir sağolsun valla inşallah emerler ama emmezlerse de napalım mama veririz

Bende korkuyorum acaba gerçekten hep böyle mi olucak diye gerçekten sinirlerim cok bozuk ya aylar oldu dışarı çıkalı, cok özledim

İnşallah düzelir

Canım büyük ihtimalle o zamana kadar sakinleşecektir. Zor dönemleri şu zamanlar. Bir anda her şey yoluna giriyor sen bile şaşırıyorsun benim 2. Olunca ilk çocuğumda 3 aydan fazla durmayınca ordan biliyorum

Laktoz intoleransında mukus kan falan olmuyormuş galiba. Onda da benzer sıkıntılar oluyormuş. Bizimkinde çıkmadı o ama Relactaz verdi yine de çünkü çocuk sakinleşemiyor. Hep huzursuz hep
Bizimkiler ya huysuz ya çok gazlı. 3 aydan sonra anlayacağız.
Of sus susbendim doğum sonrası kolay olacak diyen. Ne bileyim şubat bebeklerinin atarli olacağını.
Bırak emsin vallahi emmemesi daha çok sorun bende o yüzden üzülüyorum.
Allah kolaylık versin kuzum ne diyeyim bilmem ki.
Büyüyecekler de biz kendimizden geçeceğiz.

Kızlar ben bugün gittim doktora kırkı çıktı diye alttan muayene etmedi beni smear testi içinde 5. Ayda çağırdı neden acaba öyle yaptı sezeryan diye mi ?

Kızlar ben bugün gittim doktora kırkı çıktı diye alttan muayene etmedi beni smear testi içinde 5. Ayda çağırdı neden acaba öyle yaptı sezeryan diye mi ?
Benimde sezaryen canım muayene yaptı smear aldı uygulama farklı olabilir beni de 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı

İnternette yazanlara kalsaydık ohoo aç gezmemiz lazım

Ben de yarın gideceğim kontrole. İnşallah alttan muayene etmez diye dua ediyorum

İnternette yazanlara kalsaydık ohoo aç gezmemiz lazım
Valla ya aklıma takılır açamamda şimdi ne güzel o sesle şıp diye uykuya dalıyordu birde halay ile dalıyor ama sanırım 1 2 ay daha bekleyip normal uyku düzenine alıştırmam lazım ablasını 2 sene ayakta salladık belki oğlanı da o şekilde yaparım ay bilmiyorum 2 çocuk birbirinden çok farklı kızıma yaptıklarım oğlumda asla işe yaramıyor kızım kundakta dururdu bu bağırıyor eller dışarda az önce 2 yerden yüzünğ çizmiş bastı çığlığı

Ben nete atak haftaları diye yazdım çıktı cnm

Biz ilk ay çektirdik uzun işlem değil cnm canını yakan bir şey yok
sağ olun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…