- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Ay bende aynısını yaşadım , şükür sağlıkla kavuştukBenim oldu canım 12 saat bekledik 1 cm açılma olunca mecbur sezeryana aldı
Bizimki de bütün kurallara karşı. Eldiven takıyorum çıkarıp yoluyor kendiniValla ya aklıma takılır açamamda şimdi ne güzel o sesle şıp diye uykuya dalıyordubirde halay ile dalıyor ama sanırım 1 2 ay daha bekleyip normal uyku düzenine alıştırmam lazım ablasını 2 sene ayakta salladık belki oğlanı da o şekilde yaparım ay bilmiyorum 2 çocuk birbirinden çok farklı kızıma yaptıklarım oğlumda asla işe yaramıyor kızım kundakta dururdu bu bağırıyor eller dışarda az önce 2 yerden yüzünğ çizmiş bastı çığlığı
Rahim filmiydi tüp bebekti sezaryendi derken içime girmedik alet edevat el kalmadı ama hala alışamadım muayene işine :/Alttan muayeneden bende korkarak gittim gerçekten doğum için suni sancı verip baktıklarında çok kötüydü gerçekten
Hadi yaa.Kuzum benim kızım bu kadar değildi ama çok gazlıydı uyumadı durmazdı. Senin stresinde ona geçiyor kızım 3.5 aylıkken işe başladım ben evden gidince çocuk sakinleşti gazı bitti uyumaya başladı garezi banaymış
Aynen canım inan ki cok zormus. Ağlıyorum krizler geçiriyorum bağırıyorum duvarı yumrukladığm bile oldu. Psikolojim bozuldu artıkBende korkuyorum acaba gerçekten hep böyle mi olucak diye gerçekten sinirlerim cok bozuk ya aylar oldu dışarı çıkalı, cok özledim
İnşallah canımHadi yaa.yok ben evden gidnce de aynı. Babası cok rahat mesela onda da aynı annemmde de aynı. İnsallah iyi olur
Onu biliyorum kuzumda doğumdan sonra hemen neden yapılıyor anlamında sormuştumRahim ağzı kanseri taraması canım
Alışılıcak bişey değil kiBizimki de bütün kurallara karşı. Eldiven takıyorum çıkarıp yoluyor kendini
Rahim filmiydi tüp bebekti sezaryendi derken içime girmedik alet edevat el kalmadı ama hala alışamadım muayene işine :/
Solgarın bira mayası takviyesi cok işe yarıyor. Kuru incirin suyu çok güzel süt yapıyor. Her sabah 8-9 inciri kaynatıp suyunu sabah aksam içilecek sıcak sıcak. benm işime yarayan şeyler protein ağırlıklı beslenmek oldu. Mesela et köfte tavuk balık gibi. Aç kaldığımda sütüm olmuyor. Bu arada mama olarak golden goat kullanıyorum keçi sütlü. O hiç gaz yapmıyor bizde kullanan cogu kisi memnun.Kızlar 40 günlük bebeğim ama sütüm çok az yetmiyor. Mama da veriyorum gaz yapıyor.mama vermek hiç. İstemiyorum ne takviye kullandıysam sütüm artmıyor var mı Bi öneriniz
Ahhshshshsjjs bunun kopyasını biz de acilde yaşadık. Gittiğimizde çığlıklar atıyordu, doktor fitil verdi "Acilde halletsinler hem sancısını alır hem salinleştirir, sonra emzirirsin. Sakinleşirse eve gidebilirsiniz, olmazsa tekrar bana gelin" dedi. Fitili hemşire yerleştirdi bu ciyaklayarak geri çıkardı. Bu birkaç kez olunca hemşire panikledi. Siz doktorun yanına gidin ben onu arayacağım dedi. Emzirme odasına gittim emdi uyudu. Doktorun odasına geçtik gülmeye başladı. "Bir şeyi yok bunun. 3 ay bitene kadar sabredin" dedi. Ulan madem emebiliyordun bizim niye iki ayağımızı bir pabuca sokup acile getirttin apar topar? Öyle işte aksiyon seviyorlar. Dün yine nefesi gidene kadar ağladı, annem yanımızdaydı. Kadının aklı çıktı. Sonra birden saçma bir hızla sakinleştiğini görünce "Bunun hiçbir derdi yok şımarıklıktan ağlıyor" dedi sinirlenerekAh kızlar, bugün toplasak 10 dakika ancak emdi zar zor. En sonunda akşam doktorunu aradım,şansımıza oda nöbetçiymis hastanede. Hemen gittik, saatlerdir ağlayan bebek doktorun yanına girer girmez bi isveler bi cilveler
Meğer hafif üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş minigim, burnu tikaliydi zaten. O yüzden iştahı kapalıdır baska hiçbir sorunu yok çok canlı bir bebek dedi doktoruakşam ağlamaları 3 haftaya kadar azalarak bitecek dedi.
Böylece ben rahatladım ve eve geldik bi güzel emdiolan benim 300 liraya oldu ,cani sagolsunda ❣
Bende bu şekilde atlatmistim, sıcak düşün hemen arkasından emzirmistim anında geçmişti.Geçmiş olsun canım , 3 kez aynı şey oldu bana da hatta sarı sıvı akıyordu ateşte olmuştu, sıcak suyu göğsüne alttan üstten tut masaj yap, bebeğine o memeyi emebildiği kadar ver gerekirse hep onu ver, iyice boşalınca geçiyor, bana ebe özellikle o göğsünü bebek emsin sağma demişti
Benim kızım emerken de hep öyle ses çıkıyor ilk defa duydum ne demekmiş o yaKizlar bebesi emerken crok crok crok cuk cuk cuk ses cikaran var mi? Damak düşmesi demisler dogru mu
Valla cnm dün akşam 10 da mama verdik 12 de uykuya geçti emerek bence faydası olmuyor. Ben aç mı kalır korkusu ile akşam veriyorum birde sürekli emince meme dinlensin diye. 12 de uyudu 3 saat sonra tekrar kalktı emdi uyudu sonra 1.5 saat ara ile uyandı. Yani 10 da o mamayı vermeseydim yine aynı olacaktı. Sık emiyorsa meme dinlensin diye verebilirsinKızlar ya sizin bebişler memeden sonra mama alınca uzun uyuyor mu bende denesem diye düşünüyorum
İnsanı da mahcup ediyorlarAhhshshshsjjs bunun kopyasını biz de acilde yaşadık. Gittiğimizde çığlıklar atıyordu, doktor fitil verdi "Acilde halletsinler hem sancısını alır hem salinleştirir, sonra emzirirsin. Sakinleşirse eve gidebilirsiniz, olmazsa tekrar bana gelin" dedi. Fitili hemşire yerleştirdi bu ciyaklayarak geri çıkardı. Bu birkaç kez olunca hemşire panikledi. Siz doktorun yanına gidin ben onu arayacağım dedi. Emzirme odasına gittim emdi uyudu. Doktorun odasına geçtik gülmeye başladı. "Bir şeyi yok bunun. 3 ay bitene kadar sabredin" dedi. Ulan madem emebiliyordun bizim niye iki ayağımızı bir pabuca sokup acile getirttin apar topar? Öyle işte aksiyon seviyorlar. Dün yine nefesi gidene kadar ağladı, annem yanımızdaydı. Kadının aklı çıktı. Sonra birden saçma bir hızla sakinleştiğini görünce "Bunun hiçbir derdi yok şımarıklıktan ağlıyor" dedi sinirlenerek
İnş sağlıkla bencilinizi kucağınıza alırsınızMrb bebeklerinizi kucağına almayı başarmış tecrübeli anneler olarak yazmak istedim buraya 7 haftalık hamileyim doktor kese bebeğe göre küçük kalmış deei bebeğin gelişimi iyi kalp atışı da iyi ama kese küçük kalmış dedi böyle olup da gelişen bebeğini kucağına alan oldu mu beş yıllık uzun tedavilerden sonra ilk defa hamile kaldım şimdi kaybedicem diye çok korkuyorum
Canım cok geçmiş olsun en azından emmeme nedenini öğrenmiş oldunuz. Öksürüğü varmıydı ilaç falan verdimi?Ah kızlar, bugün toplasak 10 dakika ancak emdi zar zor. En sonunda akşam doktorunu aradım,şansımıza oda nöbetçiymis hastanede. Hemen gittik, saatlerdir ağlayan bebek doktorun yanına girer girmez bi isveler bi cilveler
Meğer hafif üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş minigim, burnu tikaliydi zaten. O yüzden iştahı kapalıdır baska hiçbir sorunu yok çok canlı bir bebek dedi doktoruakşam ağlamaları 3 haftaya kadar azalarak bitecek dedi.
Böylece ben rahatladım ve eve geldik bi güzel emdiolan benim 300 liraya oldu ,cani sagolsunda ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?