2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benmki de sağolsun hep nefesi gidene kadar ağlar. Bi anda mosmor olur ses soluk kesilir ağlmaa krizinden. Geçen de annemlerde uyuttum çocuğu misafirler vardı geçtim salona. Benm ki ağlamaya baslamıs halam duymus nefesi gittiğini görünce birden çığlık attı çocuk bayılıyor koşun diye. Neye uğradığımı şaşırdım elim ayağım boşaldı nasıl tir tir titriyorum korkudan.. aldım hemen kucağıma normal ağlaması bu ne bayılması ya dedim.
Ne bileyim böyle ağladığını diyor halam da herkes çok korktu Ah ah daha ne kadar cekicez

Kizlar bebesi emerken crok crok crok cuk cuk cuk ses cikaran var mi? Damak düşmesi demisler dogru mu
Aa benmki de yeni yapmaya basladı. Sürekli lok lok diye damaktan ses çıkarıyor allah allah

Ya doğru diyosun çoğumuz erken doğum tehlikesi yaşadı erken doğanlar oldu, annem bu böyle büyür artık diyor, dedim anne cok güzel moral verdin sağol
Bana da herkes öyle diyor. Bi çocuğa bakıyorlar hemen tespit bu cocuk sana cok cektircek diyorlar sağolun sanki bilmiyoduk. Karnımda ayrı eziyet doğunca ayrı eziyet. Resmen illegal cocuklar

8
Benim kızım emerken de hep öyle ses çıkıyor ilk defa duydum ne demekmiş o ya

Aa benmki de yeni yapmaya basladı. Sürekli lok lok diye damaktan ses çıkarıyor allah allah

Vallahi benimki uzun zamandir boyle. Eski doktora sormustum damak dusmesi diye bişi yok demisti. Googleda bazi yorumlarda denk geldim.
Baska duyan bilen var midir ya bu crok crok ses niye oluyor diye? Biberonda bile ayni sesi çikariyo kizim

Kızlar ya sizin bebişler memeden sonra mama alınca uzun uyuyor mu bende denesem diye düşünüyorum
baslarda uyuyordu ama şuan hic etkisi yok, ornek veriyorum dun aksam 9 da mama içti 12 de uyudu..ama mamayı 60 lik veriyorum hala ,diğer turlu rahatsız oluyor diye.. Eğer sütünüz yetiyorsa bence mamayı sırf uyusun diye vermeyin, biz 3 kez mama değiştirdik, birinde eli kolu kalkmadı yavrumun hasta oldu, diğeri ishal yaptı, simdi bu da gaz yapiyor..mama da çok iyi bir şey değil yani ama mecbur veriyoruz. Sütünü sağıp topluca vermeyi deneyebilirsin, öyle de cabuk uyur, ben öyle verebildigimde uyuyor

Geçmiş olsun canım, bizim burnumuzda hep tikali, her gün serum fizyolojik aspiratör yapıyoruz yine doluyor,nem cihazımı alsam diyorum,öyle bir tavsiyesi oldu mu dr unuzun

Bugun ailem beni ziyarete geldi. Kizim 52gunluk olmus.
52gundur hastayiz gelemiyoruz seni seviyoruz dediler. Dedim Allah razi olsun olur boyle seyler, kismet.
Yani alinma uzulme vallahi istedik yapamadik dediler. Dedim nasip.
Bi ara da duzelmistik aslinda onda da siz kovid oldunuz o yuzden gelemedik dediler. Dedim napalim, simdiye kismetmis.
Ama sen niye boyle yapiyorsun dediler, dedim napiyorum? Suratın düsmüs canimiz sıkıldi :)

İnsanlar sizi anlamak istemiyorlarsa, alinmak istiyorlarsa illa bi sebep bulurlar. Destek olmak isteyen de kovidsen bile kapina saklama kabinda iki borek biraksa bile onunla yine destegini hissettirir. Allah kimseyi ailesinin icinde yalniz birakmasin.

Hadi yaa. yok ben evden gidnce de aynı. Babası cok rahat mesela onda da aynı annemmde de aynı. İnsallah iyi olur

Canım acaba süt fazla gidiyorda onun sesi mi
Aynı bizim oğlan artık mamanın uykuya etkisi yok bende fazla veremiyorum kusuyor diye. Yine uykusu gelince keyfine göre emip yatıyor

Çok sık emiyor malesef ya ama biberonda almıyor şırıngaylada denedim onuda almadı biberonda Philips ama bilemedim markadan kaynaklı mı almıyor

Biberonu hiç almıyor canım benimki artık iyice inada bindirdi işi memeyi verince alıyor hemen biberonu itiyor diliyle gecede sözde uyuyor mıkır mıkır hep

Kizlar bebesi emerken crok crok crok cuk cuk cuk ses cikaran var mi? Damak düşmesi demisler dogru mu
Arada oluyor canım, memeyi tam kapamadığı zaman oluyor. Ya da memedeyken kafasını sağa sola çevirince memenin bir kısmı ağzından çıkıyor sanırım, o zaman da cuk cuk ses geliyor ağzından

Canım cok geçmiş olsun en azından emmeme nedenini öğrenmiş oldunuz. Öksürüğü varmıydı ilaç falan verdimi?
Sagol kuzum

Öksürüğü hafif var,ilerlemesin diye düşük dozda antibiyotik basladik. 3 gün 1 er kez kullanıp c.tesi kontrole gideceğiz.
Geçmiş olsun canım, bizim burnumuzda hep tikali, her gün serum fizyolojik aspiratör yapıyoruz yine doluyor,nem cihazımı alsam diyorum,öyle bir tavsiyesi oldu mu dr unuzun
Sağol cnm.
Kuru olmasın odanın havasi ,peteklerin üzerine su koy dedi. Nem cihazı kullanın demedi ama kullanilabilr bence evde varsa.

Of çok iyi anlıyorum o hali. Geçecek inşallah bir an önce rahatlarlar

İnşallah rahatlarlar ya

Bizim kiz geceleri epey tikaniyor yavrum genzi filan balgam doluyor. Doktor burun nemlendiricisi verdi ve oda nemlendiricisi de tavsiye etti. Nem olçerde ilkin %25 olan nem orani şimdi odada %53 gorunuyo gunduz tikanmaz oldu yavrum ama gece uyurken yine tikaniyor bi degisiklik olmadi. Doktor yapisal olabilir dedi. Bende de geniz eti şişliği var mesela aynen geçmiş kizima maalesef.
Nazalnemin merhemini kullaniyordum burnuna,dün spreyini aldim iyi geldi sanki. O da burun ici nemlendirici.

Canım bizim de tek tük öksürüğü basladı da. Neden acaba bilmiyorum cok korkuyorum. Mesela günde 3-4 kere öksürüyor sizin nasıl sayısı? Bazen reflüden öksürdüğüde oluyor

cagilbilgin Benim sezaryen sonrası ikinci kontrol bugündü. Benim hpv dna testi yapılmıştı 2020'de. 3 sene smear gerekmiyor demişlerdi. Bunu söyledim doktora. Doğum sonrası hücrelerde değişiklik olabiliyor dedi. Hem vajinal ultrasonla baktı hem smear aldı

Canım büyük ihtimalle o zamana kadar sakinleşecektir. Zor dönemleri şu zamanlar. Bir anda her şey yoluna giriyor sen bile şaşırıyorsun benim 2. Olunca ilk çocuğumda 3 aydan fazla durmayınca ordan biliyorum
Ne güzel moral oldun cnm ya sağol biraz daha sabredicez o zaman

Eşim diyor ki bu çocuk bizi yaslandirir benden diyorum gerçekten öyle valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…