Benmki de sağolsun hep nefesi gidene kadar ağlar. Bi anda mosmor olur ses soluk kesilir ağlmaa krizinden. Geçen de annemlerde uyuttum çocuğu misafirler vardı geçtim salona. Benm ki ağlamaya baslamıs halam duymus nefesi gittiğini görünce birden çığlık attı çocuk bayılıyor koşun diye. Neye uğradığımı şaşırdım elim ayağım boşaldı nasıl tir tir titriyorum korkudan.. aldım hemen kucağıma normal ağlaması bu ne bayılması ya dedim.Ahhshshshsjjs bunun kopyasını biz de acilde yaşadık. Gittiğimizde çığlıklar atıyordu, doktor fitil verdi "Acilde halletsinler hem sancısını alır hem salinleştirir, sonra emzirirsin. Sakinleşirse eve gidebilirsiniz, olmazsa tekrar bana gelin" dedi. Fitili hemşire yerleştirdi bu ciyaklayarak geri çıkardı. Bu birkaç kez olunca hemşire panikledi. Siz doktorun yanına gidin ben onu arayacağım dedi. Emzirme odasına gittim emdi uyudu. Doktorun odasına geçtik gülmeye başladı. "Bir şeyi yok bunun. 3 ay bitene kadar sabredin" dedi. Ulan madem emebiliyordun bizim niye iki ayağımızı bir pabuca sokup acile getirttin apar topar? Öyle işte aksiyon seviyorlar. Dün yine nefesi gidene kadar ağladı, annem yanımızdaydı. Kadının aklı çıktı. Sonra birden saçma bir hızla sakinleştiğini görünce "Bunun hiçbir derdi yok şımarıklıktan ağlıyor" dedi sinirlenerek
Aa benmki de yeni yapmaya basladı. Sürekli lok lok diye damaktan ses çıkarıyor allah allahKizlar bebesi emerken crok crok crok cuk cuk cuk ses cikaran var mi? Damak düşmesi demisler dogru mu
Bana da herkes öyle diyor. Bi çocuğa bakıyorlar hemen tespit bu cocuk sana cok cektircek diyorlarYa doğru diyosun çoğumuz erken doğum tehlikesi yaşadıerken doğanlar oldu, annem bu böyle büyür artık diyor, dedim anne cok güzel moral verdin sağol
Benim kızım emerken de hep öyle ses çıkıyor ilk defa duydum ne demekmiş o ya
Aa benmki de yeni yapmaya basladı. Sürekli lok lok diye damaktan ses çıkarıyor allah allah
baslarda uyuyordu ama şuan hic etkisi yok, ornek veriyorum dun aksam 9 da mama içti 12 de uyudu..ama mamayı 60 lik veriyorum hala ,diğer turlu rahatsız oluyor diye.. Eğer sütünüz yetiyorsa bence mamayı sırf uyusun diye vermeyin, biz 3 kez mama değiştirdik, birinde eli kolu kalkmadı yavrumun hasta oldu, diğeri ishal yaptı, simdi bu da gaz yapiyor..mama da çok iyi bir şey değil yani ama mecbur veriyoruz. Sütünü sağıp topluca vermeyi deneyebilirsin, öyle de cabuk uyur, ben öyle verebildigimde uyuyorKızlar ya sizin bebişler memeden sonra mama alınca uzun uyuyor mu bende denesem diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım, bizim burnumuzda hep tikali, her gün serum fizyolojik aspiratör yapıyoruz yine doluyor,nem cihazımı alsam diyorum,öyle bir tavsiyesi oldu mu dr unuzunAh kızlar, bugün toplasak 10 dakika ancak emdi zar zor. En sonunda akşam doktorunu aradım,şansımıza oda nöbetçiymis hastanede. Hemen gittik, saatlerdir ağlayan bebek doktorun yanına girer girmez bi isveler bi cilveler
Meğer hafif üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş minigim, burnu tikaliydi zaten. O yüzden iştahı kapalıdır baska hiçbir sorunu yok çok canlı bir bebek dedi doktoruakşam ağlamaları 3 haftaya kadar azalarak bitecek dedi.
Böylece ben rahatladım ve eve geldik bi güzel emdiolan benim 300 liraya oldu ,cani sagolsunda ❣
Hadi yaa.yok ben evden gidnce de aynı. Babası cok rahat mesela onda da aynı annemmde de aynı. İnsallah iyi olur
Canım acaba süt fazla gidiyorda onun sesi mi8
Vallahi benimki uzun zamandir boyle. Eski doktora sormustum damak dusmesi diye bişi yok demisti. Googleda bazi yorumlarda denk geldim.
Baska duyan bilen var midir ya bu crok crok ses niye oluyor diye? Biberonda bile ayni sesi çikariyo kizim
Aynı bizim oğlan artık mamanın uykuya etkisi yok bende fazla veremiyorum kusuyor diye. Yine uykusu gelince keyfine göre emip yatıyorbaslarda uyuyordu ama şuan hic etkisi yok, ornek veriyorum dun aksam 9 da mama içti 12 de uyudu..ama mamayı 60 lik veriyorum hala ,diğer turlu rahatsız oluyor diye.. Eğer sütünüz yetiyorsa bence mamayı sırf uyusun diye vermeyin, biz 3 kez mama değiştirdik, birinde eli kolu kalkmadı yavrumun hasta oldu, diğeri ishal yaptı, simdi bu da gaz yapiyor..mama da çok iyi bir şey değil yani ama mecbur veriyoruz. Sütünü sağıp topluca vermeyi deneyebilirsin, öyle de cabuk uyur, ben öyle verebildigimde uyuyor
Çok sık emiyor malesef ya ama biberonda almıyor şırıngaylada denedim onuda almadı biberonda Philips ama bilemedim markadan kaynaklı mı almıyorValla cnm dün akşam 10 da mama verdik 12 de uykuya geçti emerek bence faydası olmuyor. Ben aç mı kalır korkusu ile akşam veriyorum birde sürekli emince meme dinlensin diye. 12 de uyudu 3 saat sonra tekrar kalktı emdi uyudu sonra 1.5 saat ara ile uyandı. Yani 10 da o mamayı vermeseydim yine aynı olacaktı. Sık emiyorsa meme dinlensin diye verebilirsin
Biberonu hiç almıyor canım benimki artık iyice inada bindirdi işi memeyi verince alıyor hemen biberonu itiyor diliyle gecede sözde uyuyor mıkır mıkır hepbaslarda uyuyordu ama şuan hic etkisi yok, ornek veriyorum dun aksam 9 da mama içti 12 de uyudu..ama mamayı 60 lik veriyorum hala ,diğer turlu rahatsız oluyor diye.. Eğer sütünüz yetiyorsa bence mamayı sırf uyusun diye vermeyin, biz 3 kez mama değiştirdik, birinde eli kolu kalkmadı yavrumun hasta oldu, diğeri ishal yaptı, simdi bu da gaz yapiyor..mama da çok iyi bir şey değil yani ama mecbur veriyoruz. Sütünü sağıp topluca vermeyi deneyebilirsin, öyle de cabuk uyur, ben öyle verebildigimde uyuyor
Arada oluyor canım, memeyi tam kapamadığı zaman oluyor. Ya da memedeyken kafasını sağa sola çevirince memenin bir kısmı ağzından çıkıyor sanırım, o zaman da cuk cuk ses geliyor ağzındanKizlar bebesi emerken crok crok crok cuk cuk cuk ses cikaran var mi? Damak düşmesi demisler dogru mu
Sagol kuzumCanım cok geçmiş olsun en azından emmeme nedenini öğrenmiş oldunuz. Öksürüğü varmıydı ilaç falan verdimi?
Sağol cnm.Geçmiş olsun canım, bizim burnumuzda hep tikali, her gün serum fizyolojik aspiratör yapıyoruz yine doluyor,nem cihazımı alsam diyorum,öyle bir tavsiyesi oldu mu dr unuzun
Of çok iyi anlıyorum o hali. Geçecek inşallah bir an önce rahatlarlarBenmki de sağolsun hep nefesi gidene kadar ağlar. Bi anda mosmor olur ses soluk kesilir ağlmaa krizinden. Geçen de annemlerde uyuttum çocuğu misafirler vardı geçtim salona. Benm ki ağlamaya baslamıs halam duymus nefesi gittiğini görünce birden çığlık attı çocuk bayılıyor koşun diye. Neye uğradığımı şaşırdım elim ayağım boşaldı nasıl tir tir titriyorum korkudan.. aldım hemen kucağıma normal ağlaması bu ne bayılması ya dedim.
Ne bileyim böyle ağladığını diyor halam da herkes çok korktuAh ah daha ne kadar cekicez
İnşallah rahatlarlar yaİnsanı da mahcup ediyorlarkardeşim de diyor ki,abla sen fazla paniksin...öyle agliyor ki gelde sakin davran
bizim bebeler birbirine çok benziyor
Eserekliler biraz❣
Az kaldı yakında azalacak ağlamalar, gülücükler artacak
Geçmiş olsun canım, bizim burnumuzda hep tikali, her gün serum fizyolojik aspiratör yapıyoruz yine doluyor,nem cihazımı alsam diyorum,öyle bir tavsiyesi oldu mu dr unuzun
Canım bizim de tek tük öksürüğü basladı da. Neden acaba bilmiyorum cok korkuyorum. Mesela günde 3-4 kere öksürüyor sizin nasıl sayısı? Bazen reflüden öksürdüğüde oluyorSagol kuzum
Öksürüğü hafif var,ilerlemesin diye düşük dozda antibiyotik basladik. 3 gün 1 er kez kullanıp c.tesi kontrole gideceğiz.
Sağol cnm.
Kuru olmasın odanın havasi ,peteklerin üzerine su koy dedi. Nem cihazı kullanın demedi ama kullanilabilr bence evde varsa.
Ne güzel moral oldun cnm ya sağol biraz daha sabredicez o zamanCanım büyük ihtimalle o zamana kadar sakinleşecektir. Zor dönemleri şu zamanlar. Bir anda her şey yoluna giriyor sen bile şaşırıyorsun benim 2. Olunca ilk çocuğumda 3 aydan fazla durmayınca ordan biliyorum
Eşim diyor ki bu çocuk bizi yaslandirirBizimkiler ya huysuz ya çok gazlı. 3 aydan sonra anlayacağız.
Of sus susbendim doğum sonrası kolay olacak diyen. Ne bileyim şubat bebeklerinin atarli olacağını.
Bırak emsin vallahi emmemesi daha çok sorun bende o yüzden üzülüyorum.
Allah kolaylık versin kuzum ne diyeyim bilmem ki.
Büyüyecekler de biz kendimizden geçeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?