Bende ağlıyorum cnm bağırıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum neden bağırdım diye valla cok zormuş yaAynen canım inan ki cok zormus. Ağlıyorum krizler geçiriyorum bağırıyorum duvarı yumrukladığm bile oldu. Psikolojim bozuldu artık
Çok az 4.-5 kez ancadir.Canım bizim de tek tük öksürüğü basladı da. Neden acaba bilmiyorum cok korkuyorum. Mesela günde 3-4 kere öksürüyor sizin nasıl sayısı? Bazen reflüden öksürdüğüde oluyor
Cok geçmiş olsun cnm bizimkinin de hala burnu tıkalı ya hafif öksürük de başladı, doktor artarsa getir dedi bana daAh kızlar, bugün toplasak 10 dakika ancak emdi zar zor. En sonunda akşam doktorunu aradım,şansımıza oda nöbetçiymis hastanede. Hemen gittik, saatlerdir ağlayan bebek doktorun yanına girer girmez bi isveler bi cilveler
Meğer hafif üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş minigim, burnu tikaliydi zaten. O yüzden iştahı kapalıdır baska hiçbir sorunu yok çok canlı bir bebek dedi doktoruakşam ağlamaları 3 haftaya kadar azalarak bitecek dedi.
Böylece ben rahatladım ve eve geldik bi güzel emdiolan benim 300 liraya oldu ,cani sagolsunda ❣
Eşim diyor ki bu çocuk bizi yaslandirirbenden diyorum gerçekten öyle valla
Sağol cnm, bi sorsaydın öksürük basladi ne yapalım diye. Size de çok geçmiş olsun. Ne ilacı verdi size doktor?Cok geçmiş olsun cnm bizimkinin de hala burnu tıkalı ya hafif öksürük de başladı, doktor artarsa getir dedi bana da
Annem de senin karnında da nazlı büyüdü ilaçlarla büyüdü böyle gider bu deyip acaip moral veriyorBana da herkes öyle diyor. Bi çocuğa bakıyorlar hemen tespit bu cocuk sana cok cektircek diyorlarsağolun sanki bilmiyoduk. Karnımda ayrı eziyet doğunca ayrı eziyet. Resmen illegal cocuklar
Benim eşimin ailesi de malesef böyle cnm, oğlum hastanede yattı 3 gece gelmediler bile gelmeyi bırak arayıp geçmiş olsun demediler, hoş hamıleikte de oyleydiler, ben zaten uzak duruyodum daha cok uzak durmaya karar verdim, bence sende öyle yap kim neyi hakkediyorsa öyle davranmak lazımBugun ailem beni ziyarete geldi. Kizim 52gunluk olmus.
52gundur hastayiz gelemiyoruz seni seviyoruz dediler. Dedim Allah razi olsun olur boyle seyler, kismet.
Yani alinma uzulme vallahi istedik yapamadik dediler. Dedim nasip.
Bi ara da duzelmistik aslinda onda da siz kovid oldunuz o yuzden gelemedik dediler. Dedim napalim, simdiye kismetmis.
Ama sen niye boyle yapiyorsun dediler, dedim napiyorum? Suratın düsmüs canimiz sıkıldi :)
İnsanlar sizi anlamak istemiyorlarsa, alinmak istiyorlarsa illa bi sebep bulurlar. Destek olmak isteyen de kovidsen bile kapina saklama kabinda iki borek biraksa bile onunla yine destegini hissettirir. Allah kimseyi ailesinin icinde yalniz birakmasin.
2.ye cesaret edebilirsem
İlk çocuk zorsa ikinci çocuk kolay yani uyumlu olurmuş. Benim oğlum cok uyumludur,kızım fena çıktı
İçini bu şekilde rahatlat
Şimdilik ilac almayın artarsa getirin dedi, cumartesi bitti bizim daha antibiyotik, ondan sanırımSağol cnm, bi sorsaydın öksürük basladi ne yapalım diye. Size de çok geçmiş olsun. Ne ilacı verdi size doktor?
Hadi ya bana vajinal bakmadı doktor birkaç arkadaşımada sordum onlarda öyle dedi biri ekimde biri şubatta doğum yaptı hatta smear testini bile dememişlercagilbilgin Benim sezaryen sonrası ikinci kontrol bugündü. Benim hpv dna testi yapılmıştı 2020'de. 3 sene smear gerekmiyor demişlerdi. Bunu söyledim doktora. Doğum sonrası hücrelerde değişiklik olabiliyor dedi. Hem vajinal ultrasonla baktı hem smear aldı
Acın olduğu için babada daha sakindirBen çocuktan değil de şu meme çatlağından çekiyorum . Bebek sakin yani çoğunlukla . Bir memede çatlak var , genelde pompayla sağıp diğer memeyi emdiriyordum . O da acımaya başladı artık . Dün dayanamadım gittim doktora enfeksiyon dedi , travazol sürüp karbonatlı suyla da yıkicakmışım.
Bıktım artık gerçekten , anlamıyorum neden oluyor geçmiyor . Temizliyorum , kuruluyorum , havalandırıyorum , deliricem artık . Keyfine varamadım emzirmenin , süt var ama ben acı çekiyorum . Çocuğu düzgün tutamıyorum bile huzursuz oluyor benim kucağımda , babada daha sakin
ufacikken antibiyotikle tanıştılar çok üzülüyorum. Uzunca bi süre ihtiyaç olmaz inşallah.Şimdilik ilac almayın artarsa getirin dedi, cumartesi bitti bizim daha antibiyotik, ondan sanırım
Canım acaba süt fazla gidiyorda onun sesi mi
Aynı bizim oğlan artık mamanın uykuya etkisi yok bende fazla veremiyorum kusuyor diye. Yine uykusu gelince keyfine göre emip yatıyor
Benim eşimin ailesi de malesef böyle cnm, oğlum hastanede yattı 3 gece gelmediler bile gelmeyi bırak arayıp geçmiş olsun demediler, hoş hamıleikte de oyleydiler, ben zaten uzak duruyodum daha cok uzak durmaya karar verdim, bence sende öyle yap kim neyi hakkediyorsa öyle davranmak lazım
Ben de çok çektim canım, gece inleyerek ağlayarak emzirirdim 4-5 gün öncesine kadar, emmesin uyanmasın isterdim, çok iyi anlıyorum seni, kucağıma alasım bile gelmiyordu bebeğimi inan. Geçmeyecek sanıyodum ama geçti benimki, şimdi daha rahatım şükürler olsunBen çocuktan değil de şu meme çatlağından çekiyorum . Bebek sakin yani çoğunlukla . Bir memede çatlak var , genelde pompayla sağıp diğer memeyi emdiriyordum . O da acımaya başladı artık . Dün dayanamadım gittim doktora enfeksiyon dedi , travazol sürüp karbonatlı suyla da yıkicakmışım.
Bıktım artık gerçekten , anlamıyorum neden oluyor geçmiyor . Temizliyorum , kuruluyorum , havalandırıyorum , deliricem artık . Keyfine varamadım emzirmenin , süt var ama ben acı çekiyorum . Çocuğu düzgün tutamıyorum bile huzursuz oluyor benim kucağımda , babada daha sakin
Benim de memeler hep açık , kendimden tiksindim artıkBen de çok çektim canım, gece inleyerek ağlayarak emzirirdim 4-5 gün öncesine kadar, emmesin uyanmasın isterdim, çok iyi anlıyorum seni, kucağıma alasım bile gelmiyordu bebeğimi inan. Geçmeyecek sanıyodum ama geçti benimki, şimdi daha rahatım şükürler olsunBenim de sağ göğüsümde yarık vardı, sağı sağıp solu veriyodum ağlayarak emziriyodum sol taraf da fena acıyordu artık,Bütün kremleri merhemleri denedim, yurt dışından aldığım merhemler de dahil. Bana tek iyi gelen kantaron yağı oldu, her emzirmeden sonra mememi temizleyip kantaron yağı sürdüm, hiç kapatmadım memelerim açık gezdim 2 3 gün, hatta memeler açık yattım, sütüm yatağa aktı, kantaron yağı her yere bulaştı ama 2 günde geçti. Bi de ablam emzirirken görünce dedi ki, bebeği kafasından tutup memene yapıştır, memeni bebeğe yaklaştırma dedi, bi de memeyi ağzına aldıktan sonra çenesini aşağı doğru çek, alt dudağı içe dönğk değil dışa dönük olması lazımmış, böyle yaptıktan sonra iyileştim ben. Umarım sana da çare olur. Çok çok zor biliyorum, çok ağrıyor işkence gibi. Tavsiyem Memelerini kapatma açık gez iyileşene kadar. İnşallah bir an önce iyileşir
Ben de öyleydim, çok mutsuzdum, uyanmaktan emzirmekten banyo yapmaktan herşeyden nefret ediyordum, çok iyi anlıyorum. Çocuğum kilo alamadı emziremediğim için, bir hafta hiç kilo almadı, aç yatmış meğerBenim de memeler hep açık , kendimden tiksindim artık
Deneyeyim bu dediklerini de çok teşekkür ederim . Artık biraz zevkine varmak istiyorum kızımın . Hep suratım asık , hep mutsuzum .
Canım biz a life Hastanesi'nde vedat bey e gidiyoruz memnunuzKızlar ankarada olup bana çocuk dr u tavsiye edebilecek olan var mi
Evet eşime diyorum kesip atıcam bu memeleri diye , çok sağol ilgilendiğin için . 6 ay bile dayanamicam sanırım emzirmeye böyle giderse .Ben de öyleydim, çok mutsuzdum, uyanmaktan emzirmekten banyo yapmaktan herşeyden nefret ediyordum, çok iyi anlıyorum. Çocuğum kilo alamadı emziremediğim için, bir hafta hiç kilo almadı, aç yatmış meğer1 aylık bebeğe günde 60cc anca verebiliyormuşum sütümü. Aklıma geldikçe kahroluyorum. Bi de çanta tutuş emzirme tekniği iyi geldi bana, bi bak internetten, bebek altta kalıyor memeyi üstten bebeğin ağzına sokuyorsun. Biraz sırt ve bel ağrısı oluyor ama meme ağrısından kat kat iyi bence çenesini çekip alt dudağının çıktığından emin ol. Hem memeni iyileştirip hem de doğru emzirmeyi öğrenmek lazım, ben yeni öğrendim, inşallah geçsin bir an önce, çeken bilir onun acısını. Mememi kesip çocuğun ağzına versem bu kadar acımaz diye düşünüyodum ben bi ara
Benimki "İkinciyi yaparsanız ben yokum" dedi dün ahshsjjsjsj2.ye cesaret edebilirsemgerçi annem beni cok şaşırtip kıyafetlerini atma sakın 2.giyer dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?