Açıkçası benim 16 da azalmış 20 de bitmisti cok umudum yoktu benimde ama biraz azaldı sanki yani günün tamamı bulanıyor en azından şu aralar benim beklentim daha düşüktü yaniBende genelde aksam saatlerine doğru daha kötü oluyorum, bide okuyorum bazıları 4 aylik hala kötü valla ben 12 haftayı bekliyorum geçmesi icin, ins bizimki erken biter, hayat kalitemi etkiledi resmen depresyona girdim
Yapma canım bosver üzme bunlar için kendini iyi olmaya bak valla cikabiliyorsan al cicugu cik dışarı zaten cocuk doğunca sürekli yemek temizlik isteyecek yineAl benden de okadar evim pislikten göçüyor iş yapamamak heryeri pırıl pırıl yapamamak,bir tencere yemek pişirip mutfağa koyamamak bunlar beni çok üzüyor düzelir miyiz kız sence
Oyle valla canim ben hastane bulamıyorum istediğim hastaneye göre doktor bulamıyorum hastane güzel bizimde ama hemşireler cok değişik iyisi harika bi kac tanesi fıtık etti bizi kaldığımızda o kafama takılıyor ama onun için doktorumdan vazgeçemem aslında değişik hepsi bi arada olmuyor galiba evime aşırı uzak nereden baksan trafik yokken yarım saati buluyor uzaklığıAynen cnm odalari falan çok güzel doktorumda iyi daha ne olsun demi
Evet canım dışarı çıkıyorum çoğunlukla bugün arkadaşımla pikniğe gittik ama ben çok kötüydüm dün iyiydim diye söz vermiştim çıkınca iyi gelir dedim ama çok zordu hem de çocukların peşinde koştum bu sıcakta mahfoldum . Ne olur çabuk geçsin sağlıklı aktif döneme ışınlanmak istiyorumYapma canım bosver üzme bunlar için kendini iyi olmaya bak valla cikabiliyorsan al cicugu cik dışarı zaten cocuk doğunca sürekli yemek temizlik isteyecek yine
Bi 20 yi görseydik değil mi en azındanEvet canım dışarı çıkıyorum çoğunlukla bugün arkadaşımla pikniğe gittik ama ben çok kötüydüm dün iyiydim diye söz vermiştim çıkınca iyi gelir dedim ama çok zordu hem de çocukların peşinde koştum bu sıcakta mahfoldum . Ne olur çabuk geçsin sağlıklı aktif döneme ışınlanmak istiyorum
Maşallah canım benimmm hadi inşallah az kalmış diyelimmmAçıkçası benim 16 da azalmış 20 de bitmisti cok umudum yoktu benimde ama biraz azaldı sanki yani günün tamamı bulanıyor en azından şu aralar benim beklentim daha düşüktü yaniben bi kac gün öncesi baya kotuydum ağla ağla bi hoş olmuştum simdi biraz sakinleşti ama çok bunaldım bi yerlere gitmeye ihtiyacım var
Ben artık evi eşime, yemek işini anneme bıraktım hic karismiyorum çünkü mutfağa girdiğim an başlıyorum öğürme ye, ilk günlerde temizliği takardim ama şimdi valla nolursa olsun diyorum. Bence 3 ay geçince rahatlicaz en güzeli 2.trimester diyolar ins oyle olur cnmAl benden de okadar evim pislikten göçüyor iş yapamamak heryeri pırıl pırıl yapamamak,bir tencere yemek pişirip mutfağa koyamamak bunlar beni çok üzüyor düzelir miyiz kız sence
Doktorum onay verirse ben memlekete gidicem ins şuan bursadayim, bilecige gidicez orası serin havalar da etkiliyor bence bizi, gerçi şimdiden yolda napıcam diye düşünüyorum, doktora gidip gelirken mahvoluyorum yaAçıkçası benim 16 da azalmış 20 de bitmisti cok umudum yoktu benimde ama biraz azaldı sanki yani günün tamamı bulanıyor en azından şu aralar benim beklentim daha düşüktü yaniben bi kac gün öncesi baya kotuydum ağla ağla bi hoş olmuştum simdi biraz sakinleşti ama çok bunaldım bi yerlere gitmeye ihtiyacım var
Yok canim bogaz agrim ama cok fena halsizlik kırgınlık varOlabilir canim boğazlarinda var mı sıkıntın gecmis olsunn
Canım mantar gibi. Gün içinde çamaşır değiştir ve ütüle canım. Hamilelikte çok sık yaşanan bir rahatsızlık çünkü akıntımız çok fazla nemli kalınca sıkıntı oluyorMerhaba Kızlar. Vajinamda kaşıntı başladı akıntı az geliyor ama sarı veya beyaz renk. Doktora pazartesi danışıcam ama enfeksiyon olma ihtimali var mi yaşayan var mı böyle
Canım senin ne zaman başladı bulantı. Bende bugün çok kötü oldm zorla bişeyler yedim herşey kokuyo herşeyin tadı berbat geliyoBende genelde aksam saatlerine doğru daha kötü oluyorum, bide okuyorum bazıları 4 aylik hala kötü valla ben 12 haftayı bekliyorum geçmesi icin, ins bizimki erken biter, hayat kalitemi etkiledi resmen depresyona girdim
Sen bursada mı oturuyorsun canm. Bende bursadayım hangi hastaneye gidiyosnDoktorum onay verirse ben memlekete gidicem ins şuan bursadayim, bilecige gidicez orası serin havalar da etkiliyor bence bizi, gerçi şimdiden yolda napıcam diye düşünüyorum, doktora gidip gelirken mahvoluyorum ya
Ya cnm bende cok seciciyim 2.kizimda 6 doktor gezdim iyi bulabilmek icin evimin yakınında ozel hastane var orda doktoru sevmedim bura uzak ama doktorum iyi şükür doktorun iyise takma kafana cnmOyle valla canim ben hastane bulamıyorum istediğim hastaneye göre doktor bulamıyorum hastane güzel bizimde ama hemşireler cok değişik iyisi harika bi kac tanesi fıtık etti bizi kaldığımızda o kafama takılıyor ama onun için doktorumdan vazgeçemem aslında değişik hepsi bi arada olmuyor galiba evime aşırı uzak nereden baksan trafik yokken yarım saati buluyor uzaklığı
Ayni canim benimde. Bugun zar zor kalktim esim izinli temizlik yaptik. Simdi banyodan ciktim miss gibi temizlik kokusu esliginde tele bakiyorumIyim cnm halsizlik, bulanti ,baş dönmesiyle uğraşıyorum her hamiş gibisen nasilsin cnm
Bende birinci de aynisini dedim ikinci oldu ikinciden sonra tövbe dedim kimse beni döndüremez üçüncü oldu. Annelik bambaska birsey dogumdan cektigin tum acilari beynin siliyor unutuyorsun öyle olmasa su an ucuncuye hamile olmazdim inan. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizeValla helal ben bunu saglikli hayirlisiyla dogurayim yeter diyorum eşimde tamam diyor hamilelik zormus
Doktorumdan cok memnunum malesef herkeste memnun kadın yazık ne zaman görsem hastanede cok yoğun ama enerjimiz tuttu ben cok sevdim bakalım inşallah bi sıkıntısız bitiririz doğumlaYa cnm bende cok seciciyim 2.kizimda 6 doktor gezdim iyi bulabilmek icin evimin yakınında ozel hastane var orda doktoru sevmedim bura uzak ama doktorum iyi şükür doktorun iyise takma kafana cnm
Bende eşime aynı şeyi dedim ilkte de demiştim sana belli olmZ 2 seneye unutursun diyor cok ses etmiyorum ama 3. Zorlar beni sanki psikolojik olarak bitiyorum ben hamileliklerdeBende birinci de aynisini dedim ikinci oldu ikinciden sonra tövbe dedim kimse beni döndüremez üçüncü oldu. Annelik bambaska birsey dogumdan cektigin tum acilari beynin siliyor unutuyorsun öyle olmasa su an ucuncuye hamile olmazdim inan. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Benim de hamileliklerim çok zor geçiyor ama bebeği kucağına aldığın an bitiyor hepsiDoktorumdan cok memnunum malesef herkeste memnun kadın yazık ne zaman görsem hastanede cok yoğun ama enerjimiz tuttu ben cok sevdim bakalım inşallah bi sıkıntısız bitiririz doğumla
Evdeyken mümkün olduğunca değiştiriyorum canımda çözemedim bi türlüCanım mantar gibi. Gün içinde çamaşır değiştir ve ütüle canım. Hamilelikte çok sık yaşanan bir rahatsızlık çünkü akıntımız çok fazla nemli kalınca sıkıntı oluyor
Aa bende bursadayımCanım senin ne zaman başladı bulantı. Bende bugün çok kötü oldm zorla bişeyler yedim herşey kokuyo herşeyin tadı berbat geliyo7 hafta doldu bugün
Sen bursada mı oturuyorsun canm. Bende bursadayım hangi hastaneye gidiyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?