Ne iş yapıyorsun canım. Bu halde çalışmak da çok zor. Gerçi evde durmak da zor. Hangisi daha iyi bilemedimYarın iş var
Canım benimde aklıma o geldi ama zararlı olduğunu okudum şimdi burdan. Ne yiyeceğiz biz yahuu. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah...11 haftaya kadar bulantım yoktu 3 gündür aşırı bulantım var beni tuzlu çubuk çok kötü yaptı şu etinin patlamış Mısırlı bi atıştırmalığı var ya gong diye onunla bastırıyorum şimdi tuzlu tuzlu iyi geldi neyle bastırcam diye düşünen olursa bence Buda kraker gibi iyi bi seçenek oldu
Evet bakalım aynı gün dogucak lar miburcusami seninle muhtemel doğum tarihimiz aynıymış
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım cidden çok zor ama bebişlerimiz sağlıklı olsun bunlar bir şekilde geçecek inşallah kendimi böyle avutuyorumgüzel annelerim resmen foruma bile giremiyorum bir buçuk aydır kendimde değilim48 kiloya düştüm bişey yiyemiyorum su içemiyorum ilaç serum hiç bişey kar etmiyor benim gibi olanlar olduğunu görüyorum Allah yardımcımız olsun dua edelim birbirimize
Benim 7. haftada başladı. Hala devam.:))) ben de henüz yok, 8.haftamdayım. ama 10-11. Haftasında bulantısı başlayanlar varmış topicte gördüğüm kadarıyla, bekliyorum bende neler olacak.
Anladım canım öyle olduğunu bilmiyordumCanım 250/1 örnek olarak yazdım ama bende de risk çıkacak büyük ihtimalle yaştan dolayı çıkıyor çünkü
Canım bir hafta ileri ve geri olabilirmis ki senin geç yumurtlama olmustur ondan oyle geriden geliyordurKızlar benim ultrason kağıdındaki hafta 10 gün kadar geride.
Bu bir sıkıntı anlamına gelir mi? Doktor hiçbir şey demedi. Adet tarihimi baz aldı ama ister istemez kafama takılıyor bazen
Az once konuştuk esimle oglumda hic karnim yoktu şu anki gorunumumle doguma gitmistim suan ise 3 aylik iken öyleyim bu hamilelik baya farkli geciyor ozellikle kalca kısmım cok büyüdü.Kızlarrr bana cevap verinnnBenim ilk oglumda ve ikinci oglumda 6aylik olunca hafif karnim cikti ve yedinci sekinci ayda hamile oldugum belli oluyodu. Herkes senmi hamilesin diyodu. Ama bunda arkam asiri büyüdü yanlarım verdi aldı. Karnim 6 aylik gibi bi yanimdan bi yanima zor dönuyorum simdiden. Vucudum zayifladi karnim aşırı büyük. Daha yolun basindayim. Benim gibi olan varmi? Simdiden boyle olunca bunun dokuz aylik halini dusunemiyorum. Esim karnin daha nekadar buyuyebilir diyo. Arkadaslar falan sasiriyor. Digerlerinde oyle olunca. Esim doktor kesin yanlis hesapladi bu bebek alti yedi aylik diyo
İnşallah.Canım bir hafta ileri ve geri olabilirmis ki senin geç yumurtlama olmustur ondan oyle geriden geliyordur
Gittim canımda hamilelikten dolayı hiçbişey yapmadılarHepsinde yk diye biliyorum önden tel açıp teyit ediyorum ben çevre hastaneleri
Doktor birsey demediyse sıkıntı yoktur canim içini ferah tutİnşallah.
İster istemez korkuyor insan
Korkma canım sağlığı yerinde demi kalbi atıyor kuzunun daha ne olsun demekki küçük yani geç döllenme olmuş muhtemelen bir de şu var Benim ilk gittiğim dr un cihazı 4 gün ileri gösterdi. 2. Gittiğim dr un cihazı 3 gün küçük gösterdi. Cihazla da alakalı bir de tam bu haftalarda yapılan ölçüm bebeğin gerçek haftasını yansıtırmış ona göre 40 hafta hesaplarsınızİnşallah.
İster istemez korkuyor insan
Çok iyi canım başlamadıysa sanmam daha da olmaz. İnşallah rahat geçirir bizim gibi olmazsın
Ohh maşallah canım ne güzel yiyorsun demekkiYarin 2 kere uçağa binicem insallah iyi geçer kizlar. Eve gidip tartilmaya korkuyorum kilo.aldim gibi
İnşallah, sağol. Umarım sizinki de en kısa zamanda geçer. Normalde çok hassasım her şeye midem bulanır ama maşallah şimdilik sorun yok bulantı açısından.Benim 7. haftada başladı. Hala devam.
Bazı günler kusmadan atlatıyorum sonraki gün 2 kere kusuyorum derken yuvarlanıp gidiyorum
İnşallah seninki rahat geçer
Desene ayni durumdayiz canimAz once konuştuk esimle oglumda hic karnim yoktu şu anki gorunumumle doguma gitmistim suan ise 3 aylik iken öyleyim bu hamilelik baya farkli geciyor ozellikle kalca kısmım cok büyüdü.
İnsaAllah canim kizdir Rabbim hepimizin gonlunun muradini versinSüpermiş ya kız demek ki canim benimde bir anda çıktı göbeğim ama ilkinde de cok erken çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?