2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım benimde aklıma o geldi ama zararlı olduğunu okudum şimdi burdan. Ne yiyeceğiz biz yahuu. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah...

Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım cidden çok zor ama bebişlerimiz sağlıklı olsun bunlar bir şekilde geçecek inşallah kendimi böyle avutuyorum

:))) ben de henüz yok, 8.haftamdayım. ama 10-11. Haftasında bulantısı başlayanlar varmış topicte gördüğüm kadarıyla, bekliyorum bende neler olacak.
Benim 7. haftada başladı. Hala devam.
Bazı günler kusmadan atlatıyorum sonraki gün 2 kere kusuyorum derken yuvarlanıp gidiyorum
İnşallah seninki rahat geçer

Kızlar benim ultrason kağıdındaki hafta 10 gün kadar geride.
Bu bir sıkıntı anlamına gelir mi? Doktor hiçbir şey demedi. Adet tarihimi baz aldı ama ister istemez kafama takılıyor bazen

Kızlar benim ultrason kağıdındaki hafta 10 gün kadar geride.
Bu bir sıkıntı anlamına gelir mi? Doktor hiçbir şey demedi. Adet tarihimi baz aldı ama ister istemez kafama takılıyor bazen
Canım bir hafta ileri ve geri olabilirmis ki senin geç yumurtlama olmustur ondan oyle geriden geliyordur

Az once konuştuk esimle oglumda hic karnim yoktu şu anki gorunumumle doguma gitmistim suan ise 3 aylik iken öyleyim bu hamilelik baya farkli geciyor ozellikle kalca kısmım cok büyüdü.

İnşallah.
İster istemez korkuyor insan
Korkma canım sağlığı yerinde demi kalbi atıyor kuzunun daha ne olsun demekki küçük yani geç döllenme olmuş muhtemelen bir de şu var Benim ilk gittiğim dr un cihazı 4 gün ileri gösterdi. 2. Gittiğim dr un cihazı 3 gün küçük gösterdi. Cihazla da alakalı bir de tam bu haftalarda yapılan ölçüm bebeğin gerçek haftasını yansıtırmış ona göre 40 hafta hesaplarsınız

Yarin 2 kere uçağa binicem insallah iyi geçer kizlar. Eve gidip tartilmaya korkuyorum kilo.aldim gibi
Ohh maşallah canım ne güzel yiyorsun demekki yine de dikkat et çok tontikleşme sonra vermek zor oluyor

Benim 7. haftada başladı. Hala devam.
Bazı günler kusmadan atlatıyorum sonraki gün 2 kere kusuyorum derken yuvarlanıp gidiyorum
İnşallah seninki rahat geçer
İnşallah, sağol. Umarım sizinki de en kısa zamanda geçer. Normalde çok hassasım her şeye midem bulanır ama maşallah şimdilik sorun yok bulantı açısından.

Az once konuştuk esimle oglumda hic karnim yoktu şu anki gorunumumle doguma gitmistim suan ise 3 aylik iken öyleyim bu hamilelik baya farkli geciyor ozellikle kalca kısmım cok büyüdü.
Desene ayni durumdayiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…