Aynen öyle valla ya.Bende lcw den iki tane almistim hamile kaldigimdan beri giyiyorum o kadar rahatki dedim icimden dar pantolonlari giyip kendimi ne sıkıyormuşum dedim
Doktor kontrolünde sorarsın.Ben bol su iciyorum 4 lt falan oluyordur bazen biraz ac iciyorum hemen akıntı oluyor bu arada fazla neyse gecsin artik cok degisik akinti normal degil rahatsiz ediyor beni.kasinti yanma koku falan da yok anlamadim peynir kesigi gibi
Teşekkür ederim canımmmAyyy çok tebrik ederim canım
Ayyy birbir herkesin gönlünde yatan oluyor nasıl mutluyumKızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendikçok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım
Hangi yiyecekler yakıyorsa onları yemeyi azaltsan canım arada benim de yanıyor çok dayanılmaz olursa gaviscon kullananlar oluyorKızlar benim aşırı midem yanıyor . Yaşayan ve çözümü olan var mı ?
Gerçekten diğerlerini giyip işkence ediyormuşuz kendimizeBende aldım bayram icin, yazmayı unuttum buraya, gerçekten cok rahat, hatta dedim eşime artık hayatım boyunca hamile pantolonu giyebilirim
Canımm çok sevindim inşallah bir kız bir erkek olacak dünyanın en güzel hissiKızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendikçok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım
Canım ben tesettürlüyüm o yüzden pantolonlarım hep bol ve belleri lastikli ama kışın hamiş pantolonu almam gerekir şuan giydiklerim yazlıkGerçekten diğerlerini giyip işkence ediyormuşuz kendimize
Benim beli lastikli beyaz pantolonum vardı krep kumaştan af edersiniz popomda parçalanacak belliki öğrendiğimden beri çıkmıyor üzerimdenKızlar benim pantolon giyip düğmesini kapatınca karnım ağrıyor diye bugün hamile pantolonu aldım LCW'den.
Almak isteyen varsa aklında bulunsun
Teşekkür ederim canımmm
Ayyy birbir herkesin gönlünde yatan oluyor nasıl mutluyumAllah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım gözün Aydın çok çokk sevindim İnan Cinsiyetler bir bir öğreniliyor herkesin sevincini paylaşmak nasip olsun inşallah burdan
Ben de senin gibi nefesimi tuttum, cinsiyetini söyleyeyim mi dediğinde doktorum…çok güzel bir andı canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kazasız belasızTeşekkür ederim canımmm
Ayyy birbir herkesin gönlünde yatan oluyor nasıl mutluyumAllah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım gözün Aydın çok çokk sevindim İnan Cinsiyetler bir bir öğreniliyor herkesin sevincini paylaşmak nasip olsun inşallah burdan
Çok sağolasınCanımm çok sevindim inşallah bir kız bir erkek olacak dünyanın en güzel hissierkek çocuklar biraz daha hareketli oluyor ama tatlış bir ablası olacak ilgilenir enerji atarlar birlikte
Amin canim rabbim gönlümüzdeki dualarin sevincini yaşamayı nasip etsinAmiiiiiin canım benim, Allah sana da gönlündekini nasip etsin inşallahaynen Ramzi bende tuttu
Aynen çok güzel olur kışın daCanım ben tesettürlüyüm o yüzden pantolonlarım hep bol ve belleri lastikli ama kışın hamiş pantolonu almam gerekir şuan giydiklerim yazlık
Olsun daha çok günleriniz olacak inşallah alırsın güzel güzel cicilerBenim beli lastikli beyaz pantolonum vardı krep kumaştan af edersiniz popomda parçalanacak belliki öğrendiğimden beri çıkmıyor üzerimdenhamile pantolonlarına geçmek lazım ama ben dışarı çıkmadığım için giyinmeyi unuttum kontrolden kontrole giyiniyorum dün cinsiyetini öğrenince gün hatırası olarak küçük bişey alayım diye avm ye gittim kızımda yanımızdaydı valla alamadım alışveriş yapmayalı uzun zaman olmuş yaklaşık 2 aydır evde olunca kızımda anne alma vs dedi onun yanında çok şey yapmak istemedim almadım cinsiyet öğrendiğim günden hatıram yok yani
Hayırlı olsunBir kız haberi de benden gelsin ozaman. Hiç beklemiyordum, doktor sormadan söyledi. Değişebiliyormuş erken öğrenince ama hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun
Az daha sabret geçecektir sanriim bu haftadan sonra ilk üç ay ilk oğlumda bende çok sık baş ağrısı yasamistim geçer inşallah biran önce çok kötü baş ağrısı normalde de çok çekerim ama hamilelikte bulantiyla birlikte çok zorluyorBenim sadece bir iki gun iiydi 11.haftanin sonunda tamam dedim rahatladim sonra tekrar basladi 12+3um hala giden bisi yok. Iki gune bir parol iciyorum artik napim
Canım günler çabucak geçsin eşinle kavuşun hemen inşallahKızlar perşembe 14.50 de randevum var dua edin lütfen bir sıkıntı cikmasin cunku cuma sabahta eşim askere gidiyor ne onu ne kendimi üzmek istemiyorum korkuyorum
Hayirli olsunn prensesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimBir kız haberi de benden gelsin ozaman. Hiç beklemiyordum, doktor sormadan söyledi. Değişebiliyormuş erken öğrenince ama hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun
Çoğumuz senin gibi cnmŞubat anneleri selaam
Takvime göre 18 Şubat görünüyor bebişimin doğum tarihi.
Cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Yaşim 34 ve ilk gebeliğim kismetse inşallah bu bebisle anneliği tatmak nasip olur.
Beni de eklerseniz sevinirim
Gebeliğin 11.haftasi icindeyim ve çok çok zor geçiyor. Prilam bulantilarimi kesmedi ve zofer isimli olana geçtim ama o da kesmiyor. Sadece ev yoğurdu, bazen ekmek ve şeftali yiyebiliyorum. Bunlari öğürmeden yiyorum ama ona rağmen yedikten sonra bulantim oluyor. Benim gibi olan var mi? Gercekten bitiyor mu, bitecek mi bana umut verin lütfen
Amin canim inşCanım günler çabucak geçsin eşinle kavuşun hemen inşallahbebiş de iyidir aklına hiçç kötü şeyler getirme sen iyi haberlerini bekliyor olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?