2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende lcw den iki tane almistim hamile kaldigimdan beri giyiyorum o kadar rahatki dedim icimden dar pantolonlari giyip kendimi ne sıkıyormuşum dedim
Aynen öyle valla ya.
Hamilelikten sonra da giyerim ben rahat rahat.
Bir süredir pantolon düğmesi kapatmadan dolaşıyorum ortalarda

Ben bol su iciyorum 4 lt falan oluyordur bazen biraz ac iciyorum hemen akıntı oluyor bu arada fazla neyse gecsin artik cok degisik akinti normal degil rahatsiz ediyor beni.kasinti yanma koku falan da yok anlamadim peynir kesigi gibi
Doktor kontrolünde sorarsın.
O yönlendirir.
4 lt iyiymiş ya ben o kadar icemem valla 2 lt içsem ooo derim

Ayyy çok tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canımmm
Ayyy birbir herkesin gönlünde yatan oluyor nasıl mutluyum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım gözün Aydın çok çokk sevindim İnan Cinsiyetler bir bir öğreniliyor herkesin sevincini paylaşmak nasip olsun inşallah burdan

Kızlar benim aşırı midem yanıyor . Yaşayan ve çözümü olan var mı ?
Hangi yiyecekler yakıyorsa onları yemeyi azaltsan canım arada benim de yanıyor çok dayanılmaz olursa gaviscon kullananlar oluyor

Canımm çok sevindim inşallah bir kız bir erkek olacak dünyanın en güzel hissi erkek çocuklar biraz daha hareketli oluyor ama tatlış bir ablası olacak ilgilenir enerji atarlar birlikte

Kızlar benim pantolon giyip düğmesini kapatınca karnım ağrıyor diye bugün hamile pantolonu aldım LCW'den.
Almak isteyen varsa aklında bulunsun
Benim beli lastikli beyaz pantolonum vardı krep kumaştan af edersiniz popomda parçalanacak belliki öğrendiğimden beri çıkmıyor üzerimden hamile pantolonlarına geçmek lazım ama ben dışarı çıkmadığım için giyinmeyi unuttum kontrolden kontrole giyiniyorum dün cinsiyetini öğrenince gün hatırası olarak küçük bişey alayım diye avm ye gittim kızımda yanımızdaydı valla alamadım alışveriş yapmayalı uzun zaman olmuş yaklaşık 2 aydır evde olunca kızımda anne alma vs dedi onun yanında çok şey yapmak istemedim almadım cinsiyet öğrendiğim günden hatıram yok yani

Ben de senin gibi nefesimi tuttum, cinsiyetini söyleyeyim mi dediğinde doktorum…çok güzel bir andı canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kazasız belasız
Canımm çok sevindim inşallah bir kız bir erkek olacak dünyanın en güzel hissi erkek çocuklar biraz daha hareketli oluyor ama tatlış bir ablası olacak ilgilenir enerji atarlar birlikte
Çok sağolasın Aynen canım inşallah güzel anlaşırlar, ilerde de birbirlerini koruyup kollarlar

Canım ben tesettürlüyüm o yüzden pantolonlarım hep bol ve belleri lastikli ama kışın hamiş pantolonu almam gerekir şuan giydiklerim yazlık
Aynen çok güzel olur kışın da
Olsun daha çok günleriniz olacak inşallah alırsın güzel güzel ciciler

Benim sadece bir iki gun iiydi 11.haftanin sonunda tamam dedim rahatladim sonra tekrar basladi 12+3um hala giden bisi yok. Iki gune bir parol iciyorum artik napim
Az daha sabret geçecektir sanriim bu haftadan sonra ilk üç ay ilk oğlumda bende çok sık baş ağrısı yasamistim geçer inşallah biran önce çok kötü baş ağrısı normalde de çok çekerim ama hamilelikte bulantiyla birlikte çok zorluyor

Kızlar perşembe 14.50 de randevum var dua edin lütfen bir sıkıntı cikmasin cunku cuma sabahta eşim askere gidiyor ne onu ne kendimi üzmek istemiyorum korkuyorum
Canım günler çabucak geçsin eşinle kavuşun hemen inşallah bebiş de iyidir aklına hiçç kötü şeyler getirme sen iyi haberlerini bekliyor olacağız

Cinsiyet öğrenen hanımlar devlette mi öğrendiniz özel de mi yazar mısınız

Bir kız haberi de benden gelsin ozaman. Hiç beklemiyordum, doktor sormadan söyledi. Değişebiliyormuş erken öğrenince ama hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun
Hayirli olsunn prensesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Çoğumuz senin gibi cnm benim 3 gündür kusmalarım çoğaldı ne yesem çıkartıyorum mahvoldum artık .bir mucize bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…