- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Insallah darisi basina canim. Kipirdanmalari bende hissediyordum bugun bildiğin küçücük tekmelerdi günüm güzellesti cok şükür ❤Bende tam onu sorucaktim hisseden var mi diye ne güzel ya darısı basimizabende bi kac kez kıpırdama hissettim gibi ama galiba hareket değil bu, heyecanla bekliyorum bende
Benim sağda ama erkekKarından sağdaysa kız diye biliyorum
Biz baştan pazarlık yaptık kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı değişmezse cinsiyet durumu karışamaz bendeBen tam karar veremedim kararsizim ama idil naz veya lara da gidip geliyorum tabi eşimin suan haberi yok
Büyük ihtimal rakam daha artar çoğu kayıp kategorisinde şuan rabbim ülkemizi korusunKizlar kastomunuda 25 sinopta 2 ölü varmis hala daha kayiplar varmis ya cok üzülüyorum cok kotu gunlerden geciyoruz Allah sonumuzu hayretsin
Cnm nubtan anlamiyorum ama bu fıstık sanki kiz gibi geldi annesi
Kaldımı hala ya insanları salın da istediği ismi çocuklarına koysunBu isim konusunda müdahil olanlara sinir oluyorum..
Çok istiyorlarsa doğursunlar bir düzine koysunlar istedikleri isimleri.
Benimde karışmışlardı onların yüzünden istediğim ismi veremedim ...Şimdi de kayınpederim kızıma benim annem öldü onun ismi torunumda yaşasın falan die söylemiş kızımda tuturdu dedemin annesinin ismi olsun başka isim koymayın sakın valla yapacak birşey yok koyamam dedim..Benim de babamın anası ölmüş.Ama hiç teklif etmiyor.
İşe bak ki erkek geliyor:)
aynen bir de insan utanır benim adımı koy dmeektenBide kendi adlarını koymalarını talep etmeleri ..Benim arakadaşımada kayınvalidesi zorla kendi adını verdirdi.Bu nasıl bir pskoloji anlamak mümkün değil resmen narsist..
Çok mantıklıÇocuğun ismi koyma konusunda en çok bence erkek tarafının hiç bi söz hakkı olmamalı soyadları mecburen onlardan geliyor zaten daha neisim koyma hakkı sadece kadınlarda olmalı o kadar zorluğunu çekiyoruz
Ne zamandır kıpırdama oluyodu peki cnm? Diyorum ne zaman tekme aticak yakışıklı oglumInsallah darisi basina canim. Kipirdanmalari bende hissediyordum bugun bildiğin küçücük tekmelerdi günüm güzellesti cok şükür ❤
Ay ne güzel bende dinliyorum ufak ufak ama ykKizlar biraz temizlik yaptim , sütlaç yaptim ogluma bende yedim sonra uzandım kitap okuyordum tık tık vurmaya basldi birileri resmen bu kadar net hissetim cok şükür, bu duyguyu o kadar ozlemisim ki. ❤
Oğlum da 17 hafta bitince hissetmeye başlamıştım bu kadar net .
Enfeksiyon çok dikkat et mutlaka testle baktır arkadaşım şok kötü şeyler yaşadı hamileyken Allah korusun üstüne düş mutlakaKızlar bacak ağrım ve alt karnimda sızı var boyle olan var mi enfeksiyon mu acaba yesil pernir kesigi akintim da oluyor o kadar doktora dedim akintim var diye bana simdi onun ilacini da icme dediburda limonlu su mu iyi oluyor demisti suyuma limon damlatıp icmeye basladim
Benimde olmuyor vallaKızlarr kızlarr hiç bi pantolonum olmuyo şimdiden kilo aldım bir de iğne oluyorum iyice göbeğim şişeşim de aşırı kıskançtır karışır kıyafetlerime, ay dedim hamilelikte tayt en rahatıymış artık tayt giycem dedim hala içerden bana söylenio konuşuo çok komik ya tulum giy elbise giy dio bana Allahım bide bunla mücadele veriyorum
Karin ağrısı ve akıntı normal dedi bana doktorum cnm ama renk olarak farklıysa bi idrar tahlili ver, benim enfeksiyonum vardı az diye doktorum ilac vermedi suyu çoğalttim akıntı rengim değişti hemen, o ara limonlu su içtim bendeKızlar bacak ağrım ve alt karnimda sızı var boyle olan var mi enfeksiyon mu acaba yesil pernir kesigi akintim da oluyor o kadar doktora dedim akintim var diye bana simdi onun ilacini da icme dediburda limonlu su mu iyi oluyor demisti suyuma limon damlatıp icmeye basladim
Benimki begenip begenmedigini söyler isimlere yorum yapar mesela ada desem yok okyanus der oyle garip yorumlari oluyorBiz baştan pazarlık yaptık kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı değişmezse cinsiyet durumu karışamaz bende
Enfeksiyon çok dikkat et mutlaka testle baktır arkadaşım şok kötü şeyler yaşadı hamileyken Allah korusun üstüne düş mutlaka
Bende basladim canim ama ayagim ve karnim daha da agrimaya basladi anlamadim bugun baya da su ictim bebeğim ins iyidir cok korkuyorum. Cok fena ozellikke bacaklarım cok agriyorKarin ağrısı ve akıntı normal dedi bana doktorum cnm ama renk olarak farklıysa bi idrar tahlili ver, benim enfeksiyonum vardı az diye doktorum ilac vermedi suyu çoğalttim akıntı rengim değişti hemen, o ara limonlu su içtim bende
Benimde ağrıyor bacaklarım cnm kotu düşünme ya iyidir bebeğin merak etme, sen yine de bi idrar tahlili ver istersenBende basladim canim ama ayagim ve karnim daha da agrimaya basladi anlamadim bugun baya da su ictim bebeğim ins iyidir cok korkuyorum. Cok fena ozellikke bacaklarım cok agriyor
Ya bi de bu zamanlarda varis mi ne oluomus acaba oyle bisey mikiBenimde ağrıyor bacaklarım cnm kotu düşünme ya iyidir bebeğin merak etme, sen yine de bi idrar tahlili ver istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?