Canım benimde sezeryan ama dediğin gibi ağrılarım yok. Sadece kramp tarzı ağrım oluyor onun içinde Dr magnezyum başlayalım dedi. Sende istersen bir danış Dr a belki bir vitamin ya da magnezyum eksiğimden olabilir ağrılar.Kızlar özellikle ilk doğumu sezaryen olan annelere soruyorum, bu 2.gebelik benim zor geçecek gibi geliyor yaa daha şimdiden oturup kalkarken zorlanıyorum, ağrı giriyor, sanki bebek değil de taş taşıyorum tövbeacaba sezaryen doğum yaptığımızdan mı karın kasları gevşek mi ondan mı böyle ? Benim gibi de değilsinizdir belki…ben şimdiden böyleysem son aylarda napcam yaaa her gebelik farklıdır diyorlardı doğruymuş meğer, kızımda doğuma 4 gün kala resmen koşarak yürüyordum , çok rahattım, hiç böyle sancılar girmezdi. Acaba erkek olduğu için mi böyle, karnım daha bir sivri kızımda böyle değildim. 4 ayda 1 kg aldığım halde karnım belirgin bayağı..kızımda 4 aylıkken yaz tatilinde tekne turuna çıkmıştım,tekneden bile atlayasım gelmişti ( eşim zor tuttu ) o kadar enerjik ve rahattım… 4 sene öncesinden bahsediyoruz çok da uzak bir zaman değil yani…
ben de girmedim. doktor ona da trip attıBende bi ben girmedim saniyordum sende yaptirmamissin canim ayrıntılı yaklaştıkça bile heyecan basıyor ya yinede inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allah sağlıklı günler göstersin
O his bendede vardı ve olmadı gerçektenBenim de hic kızım olmazmis geliyordu, gerçi hala öyle. Kesin demeden inanmıyorum bi türlüsağlıkla gelsinler de...
Canım doktorunun söylediklerini burayada yaz lütfen.Selam arkadaşlar ikili test sonuçlarım çıkmış kombine risk:1/1133 ikili test:1/500 çıkmış ultrason bulguları normal ppa mom 0,49 biraz araştırma yaptim kendi capimda ppa mom 0,50 altı düşük oluyormuş bu düşüklüge bağlı erken doğum preeklampsi olabiliyormus sonuçları yarın doktoruma göstericem ama yarına kadar için içimi yiyecek bu değerleri yorumlayabilecek varmi aranızda.
Merhaba ben neden bu testlere girilmediğine anlam veremiyorum şunu anlıyorum sağlıksızda olsa benim benim zaten aldırmam diyenler yaptırmıyor yada ben yinede biliyim başıma ne gelceğini diye yaptıranda çok var sadece şunu söylemek istiyorum mesela ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım şimdi bunda ikili test yaptırmasaydım bebeği besleyen damarların yetersiz olduğunu doktorda bende bilemezdik ve ayrıntılıya kadar bebeğim tam anlamıyla beslenemeyip geri kalabilirdi ama ikili testte bu çıktığı için şuan ilaç kullanıyorum bence bu testler böyle sorunlar içinde süper yoksa ayrıntılıya kadar geç kalınabilir herkese sağlıklı doğumlar diliyorumBende bi ben girmedim saniyordum sende yaptirmamissin canim ayrıntılı yaklaştıkça bile heyecan basıyor ya yinede inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allah sağlıklı günler göstersin
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin , kimseyle görüşmediğin için korkma inşallah hafif bir üşütme gibi birşeydir . Şuan nasılsın nasıl oldun ? Hemen doktorunu ara istersen yine deKızlar birden ateşim çıktı 38.3 oldu duşa girdim düştü hafif boğaz ağrım sesimde değişme var inşallah covid değilimdir dua edin kimseyle görüşmedim kaç gündür
Canım benim sağ Salim . İnşallah hayırl zamanda mutluluk ve ferahla bebeğine kavuşursun iyi ki de olmuş annesi sana yaşadıklarını unutturmak için geliyor nasipseKızlar ben test bile yapmadım bu gebeligimde adetime tam 13 gün vardı ve benim göğüsler ağrımaya başladı eyvah dedim eşime kesin hamileyim niye adet mi olmadin dedi yoo daha 13 günüm var dedim şaşırdı ama insan kendi vücudunu tanıyınca pat diye anlıyor zaten hamile oldugunu adeti iki üç gün geçince doktora gittim hocam ben hamileyim ama test falan yapmadim dedim ama eminim kesin bebek var dedim kızdı o biraz çünkü kürtajı 5 ay önce olmuştum tahlil vs için çağırmıştı gitmemiştim bebek düşünmüyordum çünkü ama eşim sağolsun golü attı kazada diyemem tabi eşimin sorumsuzca bı anına denk geldim her birliktelikten sonra koşup duş aldım ne olur ne olmaz diye tutmasın diye ama tutmus kısmet iştebana kalsa iki sene kadar dinlenmek istiyordum çünkü iki hamilelik 7 ay arayla olunca ve hüsranla sonuçlanınca ertelemek istedim rabbim nasip etti iyikide etmiş inşallah sağlıkla sıhhatle doğar yavrularımız
baston şeklinde arabalar çok güzel oluyor bi tane büyük araban varsa bide bundan olsun ikisinin yeri ayrı oluyor . Hem yer kaplamıyor hem prestij bende düşünüyorum canım ondanAh ah 7 sene önce
Ah ah 7 sene önce 1000 TL verdimeşim hala söyleniyor. 10 kere kullanmadık bende satıp baston şeklinde arabamı alsam diyorum katlanıp yatabilen baya kullanışlı hemde uygun
Aynen canım baston hayat kurtarıyor ben o baston araba ile şehir şehir gezdimÖ
baston şeklinde arabalar çok güzel oluyor bi tane büyük araban varsa bide bundan olsun ikisinin yeri ayrı oluyor . Hem yer kaplamıyor hem prestij bende düşünüyorum canım ondan
Yok kuzum daha çıkmadı bekliyorum akşam sorcam 1 hafta oluyor bugün göndermezlerseBerilyumm cnm test sonucun cikmadi demi
Yarın randevum var canım zaten sorarım, vitamin takviyesi kullanıyorum gerçi ama belki de gazdırCanım benimde sezeryan ama dediğin gibi ağrılarım yok. Sadece kramp tarzı ağrım oluyor onun içinde Dr magnezyum başlayalım dedi. Sende istersen bir danış Dr a belki bir vitamin ya da magnezyum eksiğimden olabilir ağrılar.
Yaa bende kızımda 25 yaşındaydım oldum şimdi 32 :) o zamanlar aklımda hiçbir soru işareti olmadan dr a gidip çıkıyordum şimdi elli tane soru ile gidiyorumYarın randevum var canım zaten sorarım, vitamin takviyesi kullanıyorum gerçi ama belki de gazdırçünkü sabah wc’ye çıktım bir rahatlama oldu, bu durum 4-5 gün vardı zaten. Ama tabi yaşım artık 33 , kızıma hamileyken 29’dum,ilk hamilelik gibi olmaz illa ki. 4 sene bile fark eder bence, karındaki dokular da sezaryenden zarar gördü kesildi sonuçta, bilemedim..
Canım şimdi doktorum whatsaptan yazdı sonuçların gayet güzel diye haftaya randevum vardi ozaman tekrar hatırlatır detaylı konuşurum şimdilik içim rahatladı bir problem gorseydi mutlaka soylerdi bu konuda kendisine çok güveniyorum bir çok makale okudum hepsinde 0.50 ve üstü risksiz diyor bendede 0.49 cıktı muhtemel onun düşük olması ikili test riskini 1/500 yaptı yoksa kombine risk sonucu güzel hakkımızda hayırlısı olsunCanım doktorunun söylediklerini burayada yaz lütfen.
Kuzum çok çok sevindim maşallah Allah sağlıkla ağız tadı ile büyütmeyi nasip etsinM Maviayyy ,Berilyumm ve diğer yazan soran dua eden arkadaşlarım , kene ısırması sonucu tekrar kan tahlilleri olmuştum , temiz çıktı Allah’a şükür . Dün devlet hastanesinde şansıma sabahtan bir kişilik boşluk açılmış hemen aldım ve doktora göründüm, kene muhabbetinden dolayı bebeği çok inceledi diğer kan tahlili sonuçlarıma baktı , bebeği olumsuz etkileyen birşey yok korkma gayet iyi dedi . Ayrıca dün doktor cinsiyeti sorunca direk Erkek dedi ben şok bir iki dk geçti doktorum çok güzel indirimler var şimdi ben mavi zıbın alayım mı sizce bi tane dedim güldü bi kaç dk sonra hem cihazını toparlıyordu ultrasonu bitirdi o esnada da evet alabilirsin bebeğin erkek dedi iki prensesimin üzerine bi tane de prens geliyormuş hayırlısyla sağlıkla . Rabbim bu forumdaki tim arkadaşlarıma gönüllerinden geleni hayırlı sağlıklı mutlu ve zamanında kucaklarına almayı nasip etsin. Sağlıkla bebeklerimİze kavuşalım Allah acılarını göstermesin Canlarım
Ahhh canımmm benim Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla huzurla bal kokulularımıza kavuşalımKuzum çok çok sevindim maşallah Allah sağlıkla ağız tadı ile büyütmeyi nasip etsin
MaşallahM Maviayyy ,Berilyumm ve diğer yazan soran dua eden arkadaşlarım , kene ısırması sonucu tekrar kan tahlilleri olmuştum , temiz çıktı Allah’a şükür . Dün devlet hastanesinde şansıma sabahtan bir kişilik boşluk açılmış hemen aldım ve doktora göründüm, kene muhabbetinden dolayı bebeği çok inceledi diğer kan tahlili sonuçlarıma baktı , bebeği olumsuz etkileyen birşey yok korkma gayet iyi dedi . Ayrıca dün doktor cinsiyeti sorunca direk Erkek dedi ben şok bir iki dk geçti doktorum çok güzel indirimler var şimdi ben mavi zıbın alayım mı sizce bi tane dedim güldü bi kaç dk sonra hem cihazını toparlıyordu ultrasonu bitirdi o esnada da evet alabilirsin bebeğin erkek dedi iki prensesimin üzerine bi tane de prens geliyormuş hayırlısyla sağlıkla . Rabbim bu forumdaki tim arkadaşlarıma gönüllerinden geleni hayırlı sağlıklı mutlu ve zamanında kucaklarına almayı nasip etsin. Sağlıkla bebeklerimİze kavuşalım Allah acılarını göstermesin Canlarım
Güzel cikacak insallah cnm inaniyorum benYok kuzum daha çıkmadı bekliyorum akşam sorcam 1 hafta oluyor bugün göndermezlerse
Amin inşallah canım benimGüzel cikacak insallah cnm inaniyorum ben
Al benden de o kadarYaa bende kızımda 25 yaşındaydım oldum şimdi 32 :) o zamanlar aklımda hiçbir soru işareti olmadan dr a gidip çıkıyordum şimdi elli tane soru ile gidiyorumyine de Alah sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?