2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım benimde sezeryan ama dediğin gibi ağrılarım yok. Sadece kramp tarzı ağrım oluyor onun içinde Dr magnezyum başlayalım dedi. Sende istersen bir danış Dr a belki bir vitamin ya da magnezyum eksiğimden olabilir ağrılar.

Canım doktorunun söylediklerini burayada yaz lütfen.

Bende bi ben girmedim saniyordum sende yaptirmamissin canim ayrıntılı yaklaştıkça bile heyecan basıyor ya yinede inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allah sağlıklı günler göstersin
Merhaba ben neden bu testlere girilmediğine anlam veremiyorum şunu anlıyorum sağlıksızda olsa benim benim zaten aldırmam diyenler yaptırmıyor yada ben yinede biliyim başıma ne gelceğini diye yaptıranda çok var sadece şunu söylemek istiyorum mesela ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım şimdi bunda ikili test yaptırmasaydım bebeği besleyen damarların yetersiz olduğunu doktorda bende bilemezdik ve ayrıntılıya kadar bebeğim tam anlamıyla beslenemeyip geri kalabilirdi ama ikili testte bu çıktığı için şuan ilaç kullanıyorum bence bu testler böyle sorunlar içinde süper yoksa ayrıntılıya kadar geç kalınabilir herkese sağlıklı doğumlar diliyorum

Kızlar birden ateşim çıktı 38.3 oldu duşa girdim düştü hafif boğaz ağrım sesimde değişme var inşallah covid değilimdir dua edin kimseyle görüşmedim kaç gündür
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin , kimseyle görüşmediğin için korkma inşallah hafif bir üşütme gibi birşeydir . Şuan nasılsın nasıl oldun ? Hemen doktorunu ara istersen yine de

Canım benim sağ Salim . İnşallah hayırl zamanda mutluluk ve ferahla bebeğine kavuşursun iyi ki de olmuş annesi sana yaşadıklarını unutturmak için geliyor nasipse

Ö
Ah ah 7 sene önce

Ah ah 7 sene önce 1000 TL verdim eşim hala söyleniyor. 10 kere kullanmadık bende satıp baston şeklinde arabamı alsam diyorum katlanıp yatabilen baya kullanışlı hemde uygun
baston şeklinde arabalar çok güzel oluyor bi tane büyük araban varsa bide bundan olsun ikisinin yeri ayrı oluyor . Hem yer kaplamıyor hem prestij bende düşünüyorum canım ondan

Ö

baston şeklinde arabalar çok güzel oluyor bi tane büyük araban varsa bide bundan olsun ikisinin yeri ayrı oluyor . Hem yer kaplamıyor hem prestij bende düşünüyorum canım ondan
Aynen canım baston hayat kurtarıyor ben o baston araba ile şehir şehir gezdim kızım hep içindeydi katla kaldır sonrada büyük olanı doğru düzgün kullanmadım bile

Yarın randevum var canım zaten sorarım, vitamin takviyesi kullanıyorum gerçi ama belki de gazdır çünkü sabah wc’ye çıktım bir rahatlama oldu, bu durum 4-5 gün vardı zaten. Ama tabi yaşım artık 33 , kızıma hamileyken 29’dum,ilk hamilelik gibi olmaz illa ki. 4 sene bile fark eder bence, karındaki dokular da sezaryenden zarar gördü kesildi sonuçta, bilemedim..

Yaa bende kızımda 25 yaşındaydım oldum şimdi 32 :) o zamanlar aklımda hiçbir soru işareti olmadan dr a gidip çıkıyordum şimdi elli tane soru ile gidiyorum yine de Alah sağlık versin

M Maviayyy , Berilyumm ve diğer yazan soran dua eden arkadaşlarım , kene ısırması sonucu tekrar kan tahlilleri olmuştum , temiz çıktı Allah’a şükür . Dün devlet hastanesinde şansıma sabahtan bir kişilik boşluk açılmış hemen aldım ve doktora göründüm, kene muhabbetinden dolayı bebeği çok inceledi diğer kan tahlili sonuçlarıma baktı , bebeği olumsuz etkileyen birşey yok korkma gayet iyi dedi . Ayrıca dün doktor cinsiyeti sorunca direk Erkek dedi ben şok bir iki dk geçti doktorum çok güzel indirimler var şimdi ben mavi zıbın alayım mı sizce bi tane dedim güldü bi kaç dk sonra hem cihazını toparlıyordu ultrasonu bitirdi o esnada da evet alabilirsin bebeğin erkek dedi iki prensesimin üzerine bi tane de prens geliyormuş hayırlısyla sağlıkla . Rabbim bu forumdaki tim arkadaşlarıma gönüllerinden geleni hayırlı sağlıklı mutlu ve zamanında kucaklarına almayı nasip etsin. Sağlıkla bebeklerimİze kavuşalım Allah acılarını göstermesin Canlarım

Canım doktorunun söylediklerini burayada yaz lütfen.
Canım şimdi doktorum whatsaptan yazdı sonuçların gayet güzel diye haftaya randevum vardi ozaman tekrar hatırlatır detaylı konuşurum şimdilik içim rahatladı bir problem gorseydi mutlaka soylerdi bu konuda kendisine çok güveniyorum bir çok makale okudum hepsinde 0.50 ve üstü risksiz diyor bendede 0.49 cıktı muhtemel onun düşük olması ikili test riskini 1/500 yaptı yoksa kombine risk sonucu güzel hakkımızda hayırlısı olsun

Kuzum çok çok sevindim maşallah Allah sağlıkla ağız tadı ile büyütmeyi nasip etsin

Maşallah canim benim hayirli olsun oğluşun sen yazinca gözlerim doldu Cok sevindim canim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin inşllah simdi prensesler nasil sevinmiştir saglikla gelsin bebeğin cnmayyy oğluş haberini duyunca kanin temiz cikmasini unuttum

Yaa bende kızımda 25 yaşındaydım oldum şimdi 32 :) o zamanlar aklımda hiçbir soru işareti olmadan dr a gidip çıkıyordum şimdi elli tane soru ile gidiyorum yine de Alah sağlık versin
Al benden de o kadar Ben daha büyüktüm 29 ama ne 2’li test ne detaylı biliyordum, doktorum bana ne derse onu yapıyordum, hiç arkasına düşmüyordum ve bana çok rahat bir hamilelik yaşattı yine aynı doktoruma gidiyorum ama bu hamileliğimde biraz dış ailevi sorunlarla başladım, stresli zamanlarım çok oldu ki zaman zaman olmakta yine…düzenimi değiştireceğim yakında eşimin tayini çıkıyor başka bir şehire, tayini biz istedik, gideceğimiz yerde daha mutlu ve huzurlu olacağımızı düşünüyoruz ama doktorumdan da ayrı kalacağım, gideceğim yerdeki doktorları araştırıyorum, kafam karışık biraz, bir yandan ev bakıyorum, hamile hamile taşıncam eşyalar falan onun stresi Öyle işte…hakkımda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…