2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah canım sorma sorma öyleymiş ,Allah senden taşınılsın güzel dualarına rabbim hepimizin evlatlarınI hayırlı evlat eylesin uzun ömürlü sağlıklı olsunlar canım ya kızıda bir oğlu da hayırlı olduktan sonra ama gönül olmayandan da istiyor

Merhabalar aslinda bu konuda biraz bilgisiz kaliyoruz. Mesela sizin su yazinizi okuyana kadar ikili testin sadece down sendromu icin yada kromozom bozukluğu icin oldugunu biliyordum.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin , kimseyle görüşmediğin için korkma inşallah hafif bir üşütme gibi birşeydir . Şuan nasılsın nasıl oldun ? Hemen doktorunu ara istersen yine de
Canım çok teşekkür ederim ben hafif ateşle hemen atlattım bugün de oğlum ateşlendi grip geçirdik galiba ama oğluşun ateş dışında başka bir şikayeti yok burun akıntısı vs. Devlet hastanesine gidiyorum canım kendimi iyi hissedince çok endişelenmedim. Çok teşekkür ederim canım

Ya ben de bugün 15+3teyim, dün akşam bebeğin olduğu yerde öyle kıpırtılar vardı ki, tekme gibi de değil de böyle sanki içerde dönüyormuş da oraya buraya çarpıyomuş gibi gaz değildi ama onu biliyorum, çok heyecanlandım doğru mu bilemedim ama daha erken değil mi ilk bebiş için

Ah canım benim Allah razı olsun güzel dualarına , Rabbim seni de sevindirsin inşallah iki tane prensin mi var maşallah sana ya inşallah hayırlısyla sağlıkla gönlüne göre olan olur dua edelim canım benim usg görüntüsü var mı bebeğin ?

Oh çok şükür canım benim gelmiş geçmiş olsun , üşütme oluyor gerçekten soğuk sıcak klima rüzgar derken , Allah’a emanet olalım

Merhaba hoşgeldin , gebelik testine göre hamilesin , hcg değerinde olması gerekenden yukarıda bişeyler var gibi duruyor ama bi kaç gün sonra tekrarla kan testini istersen orada ili üç kat yüksek olması lazım . Şimdiden hayırlı olsun diyelim

Canim hissedebilirsin gaz oldugunu ayirt edebiliyorsun birde zayif kişiler daha çabuk hissediyir diye duymuştum
Masallah kuzuya
cinsiyeti öğrenmemistin demi

İkili test sonucum çıkmis ama e nabizda görünmüyor sonuçlar
Sağlık ocağı veremez dimi

Merhaba hanımlar,hayırlı cumalar... Bugün doktor kontrolüm vardı. 2li tarama testim temiz çıktı çok şükür. Doktor 3lü tarama testi için 16.haftanda gelebilirsin dedi,bende gerek var mı dedim. Diğer 2 oğlumda 3lü yaptırmamıştım dedim,2li ve ultrason temiz çıkınca 3lüye gerek yok bana göre ama içim rahat etsin her türlü tetkik yapılsın dersen yaparız dedi. Allahtan gelen her türlü kabulüm dersen de hiç gerek yok kafa karıştırmaya dedi. Bebeğin gelişimi gayet güzel dedi. Hatta hareketlerini gördüm bacaklarını ve kollarını oynatıyordu. Çok hareketli şimdiden dedi. Bir nokta gösterdi şu kısım paralel olunca kız olur seninki de paralel dedi. 1 ay sonra kontrole gittiğimde daha ayrıntılı görebiliriz tabi gösterirse dedi.Bende durumlar bu şekilde...

Kalp atışı varsa sikintı yoktur bebekler uyuyor her ultrasonda oynamayabiliyorlar :) birde bu aralar salgin var bagirsak enfeksiyonu isal kusma ates olabiliyormus patates haşlayıp tuzla ye isaline iyi gelecektir birde çok fazla su iç su kaybediyorsun suan

Ikili temiz çiktıysa gerisine gerek yok ayrintılı ultrasonu bekle derim zaten uclu dortlu test olasilik veriyor bir kesinligi yok

Ben de bir sonrakine sorayım olmadı.
O sırada aklıma gelmedi malesef.
Gerçekten çok farklı doktorlar var.
Canim bana burun kemigini bile soylemedi ben olcmedi saniodum sadece kan alla alla dedim icimden bi kagit vermislerdi elime kan verirken oraya ver die fotosunu cekmistim bi baktim burun kemigi 12+5 dr 13+0 dedi onde gidio burun kemigi 1,4 yaziodu burun kemigi kisminda da var yaziyodu

I
İkili test sonucum çıkmis ama e nabizda görünmüyor sonuçlar
Sağlık ocağı veremez dimi
Ikili test sonucu e nabiza duşmüyor hastaneye gidip alıyorsun sonucu doktoruna gösteriyorsun saglik ocagindakide goremez o yuzden

Masallah cnm ozaman bir prenses geliyor desene hayirla sagikla gelsin insllah cnm

E

E nabıza düşer yakın zamanda oradan öğrenebilirsin , sağlık ocağı doktorun görür belki de
Zaten e nabizda görünüyor ama rapo diyor.
Sonuçları söylemiyor
Gostermiyormuş sağlık ocağı da göremez dedim burdan bir arkadaş şimdi.
25 Ağustos'a randevu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…