- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.314
- 158
Evet kuzum bende oluyor 3.sezeryan olacak inşallah birde yaşın etkiside oliyor cnm ilk cocukta 20 yasindaydim cok guzel gecmisti nasil geçtiğini anlamamistim 2.cocukta 26 yasimdaydim sezeryanim bile cok zor geçmişti bunda 31 yas agir geciyor yani annem erkek cocuklari agir olur derKızlar özellikle ilk doğumu sezaryen olan annelere soruyorum, bu 2.gebelik benim zor geçecek gibi geliyor yaa daha şimdiden oturup kalkarken zorlanıyorum, ağrı giriyor, sanki bebek değil de taş taşıyorum tövbeacaba sezaryen doğum yaptığımızdan mı karın kasları gevşek mi ondan mı böyle ? Benim gibi de değilsinizdir belki…ben şimdiden böyleysem son aylarda napcam yaaa her gebelik farklıdır diyorlardı doğruymuş meğer, kızımda doğuma 4 gün kala resmen koşarak yürüyordum , çok rahattım, hiç böyle sancılar girmezdi. Acaba erkek olduğu için mi böyle, karnım daha bir sivri kızımda böyle değildim. 4 ayda 1 kg aldığım halde karnım belirgin bayağı..kızımda 4 aylıkken yaz tatilinde tekne turuna çıkmıştım,tekneden bile atlayasım gelmişti ( eşim zor tuttu ) o kadar enerjik ve rahattım… 4 sene öncesinden bahsediyoruz çok da uzak bir zaman değil yani…
Yaaa çok tatlısın canım haklısın inşallah dediğin gibi bu yüzden verdi rabbim bu meleği bana hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz canım çok teşekkür ederimCanım benim sağ Salim . İnşallah hayırl zamanda mutluluk ve ferahla bebeğine kavuşursun iyi ki de olmuş annesi sana yaşadıklarını unutturmak için geliyor nasipse
Erkek çocuğu daha hareketli bence anne karnında, kızımda 19-20.haftada hissetmiştim ilk tekmeyi, bunda 15.haftada geçen günlerde hissettim çok şaşırdım erken olmasına ( artık dirsek mi kafa mı bilememEvet kuzum bende oluyor 3.sezeryan olacak inşallah birde yaşın etkiside oliyor cnm ilk cocukta 20 yasindaydim cok guzel gecmisti nasil geçtiğini anlamamistim 2.cocukta 26 yasimdaydim sezeryanim bile cok zor geçmişti bunda 31 yas agir geciyor yani annem erkek cocuklari agir olur der
Allah yardımcın olsun canımAl benden de o kadarBen daha büyüktüm 29 ama ne 2’li test ne detaylı biliyordum, doktorum bana ne derse onu yapıyordum, hiç arkasına düşmüyordum ve bana çok rahat bir hamilelik yaşattı yine aynı doktoruma gidiyorum ama bu hamileliğimde biraz dış ailevi sorunlarla başladım, stresli zamanlarım çok oldu ki zaman zaman olmakta yine…düzenimi değiştireceğim yakında eşimin tayini çıkıyor başka bir şehire, tayini biz istedik, gideceğimiz yerde daha mutlu ve huzurlu olacağımızı düşünüyoruz ama doktorumdan da ayrı kalacağım, gideceğim yerdeki doktorları araştırıyorum, kafam karışık biraz, bir yandan ev bakıyorum, hamile hamile taşıncam eşyalar falan onun stresi Öyle işte…hakkımda hayırlısı olsun
Bu arada çocukların yaş farkları çok ideal olmuş vallaEvet kuzum bende oluyor 3.sezeryan olacak inşallah birde yaşın etkiside oliyor cnm ilk cocukta 20 yasindaydim cok guzel gecmisti nasil geçtiğini anlamamistim 2.cocukta 26 yasimdaydim sezeryanim bile cok zor geçmişti bunda 31 yas agir geciyor yani annem erkek cocuklari agir olur der
Cooook şanslısın canım gözün aydın cok sevindim senin adinaM Maviayyy ,Berilyumm ve diğer yazan soran dua eden arkadaşlarım , kene ısırması sonucu tekrar kan tahlilleri olmuştum , temiz çıktı Allah’a şükür . Dün devlet hastanesinde şansıma sabahtan bir kişilik boşluk açılmış hemen aldım ve doktora göründüm, kene muhabbetinden dolayı bebeği çok inceledi diğer kan tahlili sonuçlarıma baktı , bebeği olumsuz etkileyen birşey yok korkma gayet iyi dedi . Ayrıca dün doktor cinsiyeti sorunca direk Erkek dedi ben şok bir iki dk geçti doktorum çok güzel indirimler var şimdi ben mavi zıbın alayım mı sizce bi tane dedim güldü bi kaç dk sonra hem cihazını toparlıyordu ultrasonu bitirdi o esnada da evet alabilirsin bebeğin erkek dedi iki prensesimin üzerine bi tane de prens geliyormuş hayırlısyla sağlıkla . Rabbim bu forumdaki tim arkadaşlarıma gönüllerinden geleni hayırlı sağlıklı mutlu ve zamanında kucaklarına almayı nasip etsin. Sağlıkla bebeklerimİze kavuşalım Allah acılarını göstermesin Canlarım
Aynen cnm katılıyorum sana ya bende kasikta boyle pıt pıt oldu geçen gunErkek çocuğu daha hareketli bence anne karnında, kızımda 19-20.haftada hissetmiştim ilk tekmeyi, bunda 15.haftada geçen günlerde hissettim çok şaşırdım erken olmasına ( artık dirsek mi kafa mı bilemem) hakkımızda hayırlısı olsun canım ama yalan yok, kızımda da hiç midem bulanmadı, bunda da her şeyi yiyebiliyorum, hiç istifra etmedim
4 5 gün rahattım cnm ben bitti sandım hatta ilacım bitti almadım ama dün mahvoldum hemen aldım, malesef bitmedi, sorma 30 ağustosta yeğenlerimin sunneti var şimdiden düşünüyorum napcam diye..Kızlar bulantısı bir anda biten oldu mu artık kurtuldum diyen var mı aranızda ? Benim hala bitmedide acaba bir sabah uyandigimda bende kurtuldum diyebilcek miyim diye bakiyorum3aydir evde yatiyorum asosyallestim bakimsizlastim. Ayin 31inde acikhavada kina var ona gidebilir miyim diye dusunuyorum.
Evet kuzum iyi oldu böyle ama bazen diyorum arka arkayami olsaydi ikiz gibi büyütürüm diyorumBu arada çocukların yaş farkları çok ideal olmuş vallahelal olsun, güzel denk getirmişsiniz canım
Benim ilk kan degerim 12 cikmisti daha adetime 4 5gun vardi. Adet gunu 135 cikmisti artmasi gerekiyor insallah hamilesinizdirMerhaba arkadaşlar benim adetim bugünle birlikte 4 gün gecikti dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi bu konuda bana fikir verecek olan var mı çok stresliyim güncelleme ; bugün 5.gün hâlâ ve ben bir haftayı tamamlayıp öyle doktora gitmeyi düşünüyorum ayrıca aşırı terliyorum bas dönmem var ve sürekli tuvalete koşuyorum saatlerce tutmuşum gibi lütfen beni bilgisi olan bilgilendirebilir mi
Allah yardimcimiz olsun ya insan icine cikmak istiyorum artik. Bi gecede olsa guzel giyinip suslenmek istiyorum kulkedisi gibiyim.4 5 gün rahattım cnm ben bitti sandım hatta ilacım bitti almadım ama dün mahvoldum hemen aldım, malesef bitmedi, sorma 30 ağustosta yeğenlerimin sunneti var şimdiden düşünüyorum napcam diye..
Önceki haftalara oranla artık kendimi daha iyi hissediyorum son 10 gündür. Bulantım hafif devam ediyor aman öncekine oranla baya azaldı.Kızlar bulantısı bir anda biten oldu mu artık kurtuldum diyen var mı aranızda ? Benim hala bitmedide acaba bir sabah uyandigimda bende kurtuldum diyebilcek miyim diye bakiyorum3aydir evde yatiyorum asosyallestim bakimsizlastim. Ayin 31inde acikhavada kina var ona gidebilir miyim diye dusunuyorum.
Masallah zaten artik azalmali ya normali bu degil mi 12 13te pik yapip sonrasinda azalmasi lazim doktorlarin dedigine gore. Benimde aslinda sanki azaldi ama bazi gunler cekilmez olmaya devam ediyor. Sabah bulantisi kavraminin tersine ben aksamlari daha kotu oluyorum.Önceki haftalara oranla artık kendimi daha iyi hissediyorum son 10 gündür. Bulantım hafif devam ediyor aman öncekine oranla baya azaldı.
Ay maşallah diyeyim ne zaman buraya geçti desem aynı gün bulanmaya başlıyor yeniden
İnşallah güzel haberler verip bende bu kervana katılırım hayırlısıyla ,sizin dogumunuz gerçekleşti mi yoksa hâlâ hamilemisiniz :))Benim ilk kan degerim 12 cikmisti daha adetime 4 5gun vardi. Adet gunu 135 cikmisti artmasi gerekiyor insallah hamilesinizdir
Bu gruptaki herkes subatta anne olmayi bekliyor hamileyim bende 2.yeİnşallah güzel haberler verip bende bu kervana katılırım hayırlısıyla ,sizin dogumunuz gerçekleşti mi yoksa hâlâ hamilemisiniz :))
İnşallah güzel haberler verip bende bu kervana katılırım hayırlısıyla ,sizin dogumunuz gerçekleşti mi yoksa hâlâ hamilemisiniz :))Benim ilk kan degerim 12 cikmisti daha adetime 4 5gun vardi. Adet gunu 135 cikmisti artmasi gerekiyor insallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?