2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet kuzum bende oluyor 3.sezeryan olacak inşallah birde yaşın etkiside oliyor cnm ilk cocukta 20 yasindaydim cok guzel gecmisti nasil geçtiğini anlamamistim 2.cocukta 26 yasimdaydim sezeryanim bile cok zor geçmişti bunda 31 yas agir geciyor yani annem erkek cocuklari agir olur der

Canım benim sağ Salim . İnşallah hayırl zamanda mutluluk ve ferahla bebeğine kavuşursun iyi ki de olmuş annesi sana yaşadıklarını unutturmak için geliyor nasipse
Yaaa çok tatlısın canım haklısın inşallah dediğin gibi bu yüzden verdi rabbim bu meleği bana hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz canım çok teşekkür ederim

Erkek çocuğu daha hareketli bence anne karnında, kızımda 19-20.haftada hissetmiştim ilk tekmeyi, bunda 15.haftada geçen günlerde hissettim çok şaşırdım erken olmasına ( artık dirsek mi kafa mı bilemem ) hakkımızda hayırlısı olsun canım ama yalan yok, kızımda da hiç midem bulanmadı, bunda da her şeyi yiyebiliyorum, hiç istifra etmedim

Allah yardımcın olsun canım bizde tayin işi zor biz bu sene atlattık taşınmadan seneye Allah büyük. Stres yapmamaya çalış su akıp yolunu buluyor hakkınızda hayırlısı olsun

Bu arada çocukların yaş farkları çok ideal olmuş valla helal olsun, güzel denk getirmişsiniz canım

Cooook şanslısın canım gözün aydın cok sevindim senin adina sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inşallah bebeğin sana bende heyecanla bekliyorum bakalım iki oglustan sonra yine oglus mu yoksa prenses mi gelecek catlayacagim resmen hafta içine gideceğim inşaallah kene meselesine gelince demiştik korkma sorun olmaz diye bizde olmamıştı bu zehirli değil öylesine bir böcek gibi düşün canım geçmiş olsun Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bulantısı bir anda biten oldu mu artık kurtuldum diyen var mı aranızda ? Benim hala bitmedide acaba bir sabah uyandigimda bende kurtuldum diyebilcek miyim diye bakiyorum 3aydir evde yatiyorum asosyallestim bakimsizlastim. Ayin 31inde acikhavada kina var ona gidebilir miyim diye dusunuyorum.

Aynen cnm katılıyorum sana ya bende kasikta boyle pıt pıt oldu geçen gun
Dirsek olabilirbu haftalarda eller kolkar cok oynak oluyorAmin cnm hayirla doğdukları gunleri gormeyi nasip etsin
Masallah cnm Benim de kizlarima göre rahat geçti

4 5 gün rahattım cnm ben bitti sandım hatta ilacım bitti almadım ama dün mahvoldum hemen aldım, malesef bitmedi, sorma 30 ağustosta yeğenlerimin sunneti var şimdiden düşünüyorum napcam diye..

Merhaba arkadaşlar benim adetim bugünle birlikte 4 gün gecikti dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi bu konuda bana fikir verecek olan var mı çok stresliyim güncelleme ; bugün 5.gün hâlâ ve ben bir haftayı tamamlayıp öyle doktora gitmeyi düşünüyorum ayrıca aşırı terliyorum bas dönmem var ve sürekli tuvalete koşuyorum saatlerce tutmuşum gibi lütfen beni bilgisi olan bilgilendirebilir mi

Eklentiler

• IMG_20210818_130731.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 44
Benim ilk kan degerim 12 cikmisti daha adetime 4 5gun vardi. Adet gunu 135 cikmisti artmasi gerekiyor insallah hamilesinizdir

4 5 gün rahattım cnm ben bitti sandım hatta ilacım bitti almadım ama dün mahvoldum hemen aldım, malesef bitmedi, sorma 30 ağustosta yeğenlerimin sunneti var şimdiden düşünüyorum napcam diye..
Allah yardimcimiz olsun ya insan icine cikmak istiyorum artik. Bi gecede olsa guzel giyinip suslenmek istiyorum kulkedisi gibiyim.

Önceki haftalara oranla artık kendimi daha iyi hissediyorum son 10 gündür. Bulantım hafif devam ediyor aman öncekine oranla baya azaldı.
Ay maşallah diyeyim ne zaman buraya geçti desem aynı gün bulanmaya başlıyor yeniden

Masallah zaten artik azalmali ya normali bu degil mi 12 13te pik yapip sonrasinda azalmasi lazim doktorlarin dedigine gore. Benimde aslinda sanki azaldi ama bazi gunler cekilmez olmaya devam ediyor. Sabah bulantisi kavraminin tersine ben aksamlari daha kotu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…