2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar az önce tartıldım ve hayatımın şokunu yaşadım resmen 87 kilo olmuşum inanamıyorum. Hayatımda ilkkk kez bu kiloya çıktım ayy napicam ben imdattttt.
Bebis kafa aşağı durduğu için spor yürüyüş yasak yapamıyorum 🙄 kansızlık sınırında olduğum içinde et pekmez muz vs yiyorum 🙄 napicam yaaaa

Kızlar az önce tartıldım ve hayatımın şokunu yaşadım resmen 87 kilo olmuşum inanamıyorum. Hayatımda ilkkk kez bu kiloya çıktım ayy napicam ben imdattttt.
Bebis kafa aşağı durduğu için spor yürüyüş yasak yapamıyorum 🙄 kansızlık sınırında olduğum içinde et pekmez muz vs yiyorum 🙄 napicam yaaaa
Kac kiloydun cnm ne kadar aldın

hastane çıkışı alacağım, bi kaç uzun kol çıt çıtlı atlet bide takımların altından giydirmek için tek patikli altlar varya onlardan alacağım sıcak tutsun diye.Zaten bu zamana kadar denk geldikçe aldım bikaç şey birde abladan kalanlar var.
Anladım, benmde hemen hemen aynı. Acarlar mağazası var burada. Tüm hastane çkışları 50-60 tl arası çokta kaliteli kumasları. Ama tulum zıbın bulamadım ben de

Maşaallah sizi tebrik ediyorum. Diyetmİ yapiyorsunuz?
Bulantım çoktu canım hiç diyet insanı değilim maalesef .daha yeni yeni geçti sayılır bulantım.arada oluyor ama eskisi gibi değil şükür. bunda da bir hikmet var diyorum.sizlerin kiloları az ben mevcutun üstüne de alsam çok kötü olurdu.

Kızlar aranızda hala midesi arada bulanan var mı sabaha kadar uyuyamadım mide bulantısından aynen ilk günlere döndüm sanki şekeri tansiyonu olcuyorum normal 2 gündür akşamları bulaniyordu yediklerjmden diye geçiştiriyordum bu sabah ogurerek uyandım yine neden bitmiyor çok yorucu artık 😢
Ben öyleyim canım çok şiddetli değil ama devamlı olan bir bulantı halim var zaten istahimda açılmadı mecburen yiyorum gibi birşey ama çok şükur bu halime de ogluslarda böyle değildim bu prenses beni epey zorluyor agzimdada sürekli bi aci tat anlamadim gitti sanırım doğuma kadar böyle gidecek hala dişlerimi bile zor fircaliyorum fırçalarken öğüre öğüre bı hal oluyorum

emzik biberon almadım almayacağım.ilk kızımda hiç kullanmadım.eğer çok elzem olursa alacağım.
Ben de kullanmayacağım ama aldım yine de canım biberon. Yenidoğan anne meme reddi olmaması için özel baslıklı aldım lansinoh’un. Ne olur ne olmaz. Her ihitmale karşı mamada bulunduracağım. Hersey bizim için ben ne kadar karsı çıksamda dünyanın bin bir türlü hali var🤷🏻‍♀️

Ben de kullanmayacağım ama aldım yine de canım biberon. Yenidoğan anne meme reddi olmaması için özel baslıklı aldım lansinoh’un. Ne olur ne olmaz. Her ihitmale karşı mamada bulunduracağım. Hersey bizim için ben ne kadar karsı çıksamda dünyanın bin bir türlü hali var🤷🏻‍♀️
aynen doğru söylüyorsun canım.

Benimde yemekten sonra oluyor kuzum insllah geçici bir durumdur
Geçicidir fazla baskı yaptığı için oluyordur canım. Çoğalırsa kardiyolojiye git mutlaka gebelikte kalp çarpıntısı oluyor bazen. Arada nadir oluyorsa bende de oluyor

244C6E07-6DD7-4815-B06E-352A04328AFD.webp

Kızlar bu Perşembe geliyor😊

Back
X