2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizde kulaktan ateş ölçer bakıyorduk Braun markasının 400 küsur TL idi bekleyelim indirime girince alırız dedik 500 TL oldu
Kızımdayken 5 sene önce kulaktan ölçülenden almıştık biz de, o zaman bile fiyatı 300 tl ye yakındı, braun markaydı, ebebekten almıştık. Şaşırmadım şu anki fiyatına 🙄

Ayy 2.bebek olmasının en güzel tarafı bez dışında neredeyse hiç masraf olmaması herhalde 😄🥰 çok şükür, mama sandalyemiz , bebek arabamız vs hep üst kalite almıştık kızımda zamanında ve taş gibi hala…sadece erkek olacağı için arada hoşuma giden maviş tulumlar, kıyafetler alıyorum 🤗😃🙏

Ben tiksindiğim şeylere alışmaya başlamıştım oyle kotuydum ki gece boyunca sabah gerçekten çok yorucu bulantı geri kalan her belirtiye okeyim ama bukantiya dayanamıyorum bi kere daha anladım
Ben sabahları hala kusuyorum özellikle kahvaltı gec saate kalırsa. Bence acıktığın için olmuştur cnm devam etmez inşallah.
Kızlar benim burnum da akmata başladı faranjit var acaba grip mi covid mi kafam bulandi eger sıra yoksa hastaneye gidince bir de covid testi vermeyi düşünüyorum içim rahatlasin diye heryerim ağrıyor hos bir saate yakın kan verme sırası beklemistim ondan mi oldu bilmem🙄
Canım her ihtimale karşı bencede test ver. Aşı olmuştun zaten sanmam ama pozitif çıkarsa en azından kan sulandırıcı kullanman şart. Ben kullandığım halde pıhtılaşma olmuştu. Sırf bunun için covit şüphesi varsa hiç beklenmemeli bence.

Kızlar benim burnum da akmata başladı faranjit var acaba grip mi covid mi kafam bulandi eger sıra yoksa hastaneye gidince bir de covid testi vermeyi düşünüyorum içim rahatlasin diye heryerim ağrıyor hos bir saate yakın kan verme sırası beklemistim ondan mi oldu bilmem🙄
Canım aynı durumdayım 1 aydır tam geçti derken yeniden başlamıştı, şimdi daha kontrol altında ama hala süperim iyileştim diyemem. Akut farenjit ve akut sinüzit benim teşhisim. Ben de ilk hastalandığımda pcr vermiştim negatif çıkmıştı. Sen de ver için rahat etsin ne olur ne olmaz. Ama sanmıyorum covid olduğunu herkes hasta ve farenjit bu ara. Ama gitmişken ver canım, negatif ise psikolojik olarak rahatlarsın

Ben sabahları hala kusuyorum özellikle kahvaltı gec saate kalırsa. Bence acıktığın için olmuştur cnm devam etmez inşallah.

Canım her ihtimale karşı bencede test ver. Aşı olmuştun zaten sanmam ama pozitif çıkarsa en azından kan sulandırıcı kullanman şart. Ben kullandığım halde pıhtılaşma olmuştu. Sırf bunun için covit şüphesi varsa hiç beklenmemeli bence.
Canım pıhtılaşma olduğunu nasıl anladın sonrasında test mi yaptırdın

Kızımdayken 5 sene önce kulaktan ölçülenden almıştık biz de, o zaman bile fiyatı 300 tl ye yakındı, braun markaydı, ebebekten almıştık. Şaşırmadım şu anki fiyatına 🙄

Ayy 2.bebek olmasının en güzel tarafı bez dışında neredeyse hiç masraf olmaması herhalde 😄🥰 çok şükür, mama sandalyemiz , bebek arabamız vs hep üst kalite almıştık kızımda zamanında ve taş gibi hala…sadece erkek olacağı için arada hoşuma giden maviş tulumlar, kıyafetler alıyorum 🤗😃🙏

aahhh beee yarama dokundun
bende cinsiyetini öğrendiğimde ne güzel ikinci bi oğlan geliyor,
herşeyim var demiştim, o sevincim habersiz dağıtılan kıyafetlerle kursağımda kaldı 🙄

zoruma gidiyor be sıfırdan alışveriş yapmak :D :D :D

Bulantım çoktu canım hiç diyet insanı değilim maalesef .daha yeni yeni geçti sayılır bulantım.arada oluyor ama eskisi gibi değil şükür. bunda da bir hikmet var diyorum.sizlerin kiloları az ben mevcutun üstüne de alsam çok kötü olurdu.
Anladim. Benimde bulantım hic olmadigi icin sürekli yedim ve inanilmaz halsizlik vardi yiyip yiyip yattım. Aldım 10 kilo😃

canım kosturmaktan olmuştur bence içini rahat tut havalarda artık sogudu ama için rahat etmiycekse gitmişken verebilirsin
Yaptirdim canim sonuc bekliyorum olmasam da yapilan yerde kapmamisimdir ins hic steril degildi herkes ayni yerde veriyor ne sacma soyledim de orda haklisin diyolar ama icraat yok😑

Haklisin canim test verdim bakalim ins bir sıkıntı çıkmaz kbb ci gerek yok faranjit dedi ama ben yinede verdim

her zaman söylüyorum alacağınız her ne ise
model ve markanız belli ise iyice araştırıp zaman gecmeden alın
asla hiç bir şey şu an olduğu fiyata gelmez.

ilk cocukta aylık hamileyken başlamıştım alış verişe
ama şimdi alacağım şeyi belirliyorum ona göre araştırıp alıyorum

1800 aldığım travel sistem araba olmuş 4 bin
biberon aldım 80 tl olmuş 160 tl
bebek bezleri aldım indirimden arada 150 tl oynuyor
aynı fikideyim kesinlikle. o yuzden geçen ay alınacaklar listesinin yarısını aldık bu ay da diğer yarısını alıcaz. hiçbişey ucuzlamqyacak pahalanacak net. beklemnin anlamı yok

kızlar bebek icin buhar makinesi almak istiyorum. Hangi markayi önerirsiniz???
Deermaa diye bi marka var ama sizin fikirleriniz önemli benim icin.

benim de ikinci. hem de cinsiyet aynı. ben neden 2bin tllik liste yaptım ve kıyafet hariç 😅

Artık dalgalanma şeklinde hissediyorum kızımın hareketlerini. Dışardan da belli oluyor , dalga dalga... yaa bayılıyorum bu hisse💕
Ben de bayılıyorum. Dünyanın en güzel hissi en güzel anları. Bazen hiç doğurmasam içimde hissetsem diyorum😇 hissetmediğimde üzülüyorum resmen🤭

Back
X