2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
2 numara ve 3 numara aldım.İnşallah pişik falan yapmaz.Hayırlı olsun bebişlerimize:)
Sağlıkla doğup güle güle kirletsinler inşallah bezlerini🥰
1 numara değil de 2 numara mı almak gerekiyor yeni doğana ?

Benim göbek kocaman oldu komple , 8. ay nasıl olur düşünemiyorum bile şuan :KK70:
1 numarası çok çabuk küçülüyormuş, o yüzden 2’yle başlamak daha mantıklı diyor kullanan yakınlarım🥰

Sleepy bez yorumlarına baktım şimdi siz link paylaşınca. Sızdırıyor yorumları var. İlk bebeğinde kullanan olmuş muydu burada?
Kuzenimin bebeğine prima premium care pişik yaptı 😅 Bu biraz bebekle alakalı bi durum, prima bezlerin altında da memnuniyetsizlik belirten yorumlar var, kafamız karışıyor haklısınız ama herkes her şeyden aynı oranda memnun kalamaz diye düşünüyorum, indirimdeyken şans verilmeli bence🥰

Az önce bir elma 5 dk sonra da 1 dilim tatlı Yedim biraz ağır bir tatlıydı.
2-3 dk sonra oturduğum yerde başım dönmeye başladı gözlerimi açamadım yerimden kalkamadım bayılacak gibi oldum:KK43: evde de yalnızdım korkudan hemen eşimi aradım telefonu kapatma dedim tansiyon ölçtük normaldi eşim şekerin yükselmiştir dedi :KK43: sizce de öylemidir.daha da tatlı yemem çok korktum.
Canım ben hemen hemen hiç yememeye çalışıyorum tatlı.arada bir kek yapıyorum onuda çok seviyorum ne yapayım:) Meyveyle gidermeye çalışıyorum o isteği.şekerin çıkmış olabilir.

Ani yükselme sonra düşme de yapmış olabilir, çok tatlı şeyler yiyince üzerine bi bardak süt ya da birkaç kaşık yoğurt yersen bi anda çok yükselmeyi de önlemiş olursun canım, çok geçmiş olsun
Sağol cnm bi daha öyle yapım.normalde ben o tatlıdan 4-5 tane yer kalkarım hiçbişide olmazdı:( kesin hamilelikle alakalı.daha dikkatli olucam

Canım ben hemen hemen hiç yememeye çalışıyorum tatlı.arada bir kek yapıyorum onuda çok seviyorum ne yapayım:) Meyveyle gidermeye çalışıyorum o isteği.şekerin çıkmış olabilir.
Aslında bende yemiyorum.şu masterchefi izliyorum cnm çekiyo 🙈 izlemicem artık.
Yok artık yemem zaten çok kötü bir andı çok korktum 😟

Az önce bir elma 5 dk sonra da 1 dilim tatlı Yedim biraz ağır bir tatlıydı.
2-3 dk sonra oturduğum yerde başım dönmeye başladı gözlerimi açamadım yerimden kalkamadım bayılacak gibi oldum:KK43: evde de yalnızdım korkudan hemen eşimi aradım telefonu kapatma dedim tansiyon ölçtük normaldi eşim şekerin yükselmiştir dedi :KK43: sizce de öylemidir.daha da tatlı yemem çok korktum.
Sabahtan beri o kadar kötüyüm ki tansiyonum düşük galiba bende aradım aynı senin gibi esimi fenalaştım oğlum var bide yanımda şekerim normal çıkıyor sürekli farklı biseyde yemedim ama kafamı kaldiramiyorum soda içmeyi deneyeceğim curchil yapıp şimdi dilim uyuştu resmen başım fır dönüyor sabah kalktığımda beri böyleyim

Sabahtan beri o kadar kötüyüm ki tansiyonum düşük galiba bende aradım aynı senin gibi esimi fenalaştım oğlum var bide yanımda şekerim normal çıkıyor sürekli farklı biseyde yemedim ama kafamı kaldiramiyorum soda içmeyi deneyeceğim curchil yapıp şimdi dilim uyuştu resmen başım fır dönüyor sabah kalktığımda beri böyleyim
Aslında bende yemiyorum.şu masterchefi izliyorum cnm çekiyo 🙈 izlemicem artık.
Yok artık yemem zaten çok kötü bir andı çok korktum 😟
Cok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize

Sleepy bez yorumlarına baktım şimdi siz link paylaşınca. Sızdırıyor yorumları var. İlk bebeğinde kullanan olmuş muydu burada?
Ben cok küçük bi paket kullanmıştım ve sizdirmisti o yüzden vazgeçmiştim canım erkek bebeklerde mi oluyor bilmiyorum bu durum sızdırma yapmayan tek molfixidi yan bantları daha sıkı o yüzden galiba bende tekrar şans vermek istiyorum o zaman yeni çıkmıştı ama bilemiyorum pisigin önüne gecememistim denediklerim fayda etmemişti molfixde dahil o yüzden bilemiyorum

Cok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize
Sagol canim size yazacaktım girip yazamadım bile bu haftalarda bu kadar etkilenir mi tansiyon acaba diye dun yoldan geldik acaba o mu etkiledi yorgunluk susuzluk yaptj diye geliyor aklıma ama çok kötü oldum

kızlar bende biontec 1. doz asımı oldum bende 2. gün carpıntı bas dönmesi oldu ası olup böyle olan oldu mu
Belki psikolojiktir canım, biontech ile ilgili yalan yanlış şeyler çok dönüyor yan etkileri konusunda, etki altında kaldığından başın dönmüş çarpıntı olmuş olabilir. Zaten nabzımız şu an daha hızlı atıyor gebe olduğumuzdan, sen bunu aşıya yormuş olabilirsin. Ama doktoruna danış yine de…bu belirtileri paylaş, tansiyonunu ölç ve birşeyler ye,belirtiler hala devamsa hastaneye git, ihmal etme 👍🏻

Benim 5 dk sürdü geçti cnm.
Aman dikkat et dr unumu arasan.
Tansiyonun düşükse limonlu soda içme o daha düşüyor.biraz tuZlu bişiler Yemen lazım peynir domates at ağzına

Kızlar trendyol da Sleepy Bionatural bebek bezi ikinci paketi 1 tl kampanyası var. 272 adet bezi 136 tl ye satın aldım. Bilginiz olsun 9saat sürecekmiş 🙏🏻

bende sordum olmuyormuş canım.gititğim hastane yok detaylı okan üniversitesine git dedi.orada da geçmiyormuş.
Kuzum ben de Okan ünisinde doğum yapmayı düşünüyorum. Hangi doktora gittin. Doğum fiyatını biliyormusun okanın?

Benim 5 dk sürdü geçti cnm.
Aman dikkat et dr unumu arasan.
Tansiyonun düşükse limonlu soda içme o daha düşüyor.biraz tuZlu bişiler Yemen lazım peynir domates at ağzına
Yedim canım limon sıkmadım bol tuz attım içine biraz toparladı sanirim oglumu da babaannesi götürdü biraz dinlenecegim bakalım sende dikkat et

Kızlar tendyolda Sleepy bez indirimi tekrar başlamış instagramda gördüm 🌸

Bu arada göbekleriniz yukarı doğru çıktı mı? Benimki hala aşağıda gibi geliyor bana, biraz daha yukarda olması gerekmiyor mu? 🙈🥰
Benmde hala aşağıda canm. Hele yatınca hepten düzleşiyor karnım .

Yedim canım limon sıkmadım bol tuz attım içine biraz toparladı sanirim oglumu da babaannesi götürdü biraz dinlenecegim bakalım sende dikkat et
Geçmiş olsun😞 gece de beni baş ağrısı aldı. Hemen parol içtim önce tansiyonumu ölçtüm. Baktım normal seyrinde gidiyor . Şekermi çıkıyor öyle olunca çokta tatlı yiyorum😞

Back
X